Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım gözünaydın öncelikle,güle güle büyüt oğluşunu,sana da cok gecmiş olsun,hapı bırakmıssın,tansiyonun düzeldimipekı?
bahsettıgın agrıları ben yasamaıdm bılemıycem bı dr sor ıstersen

MAŞALLAH darısı başımıza elemsucum zaman çabuk geçiyor bebişle hakkaten:) yalnız gelendi gidendi süt olsun diye yenilenler falan derken bakalım göbükler nasıl gitcek yüzüm gözüm bayağı zayıfladı da bi minnak sezeryan göbüğünü de verriz inşallah, azim olsun yeterki canım

Çok teşekkürler tatlım, hepimize çok geçmiş olsun. Daha dün sana hayırlı olsun dediğim gün2dü bugün bebişlerimizin süt kokusuyla haşırneşiriz hepimiz maşallah.. Hiç sorma hapı bıraktım kendi kafama göre bebiş için ama tansiyonum arada 14 oluyor elimden geldiğince strese girmemeye gayret ediyorum bu da işe yarıyor , dikkat etmeye çalışıyorum yani.. Dün mis gibi bahar havasını fırsat bilip, Tuzla Titiz köfteye yarı kırkımızın ilk haftasında gidelim dedik ailecek hem bebikte güneş alsın falan.. Allah bizimki anakucağının içinde bir vıgıldandı bir acıktıktı inga vinga diye beni aldı mı bir stres:)) İlk uzun süre dışarı çıkma günümüzde gözüm ne köfte gördü ne tatlı, aldı mı beni bir tans.yükselmesi.. neyse hemen ardından oğluş emip uyudu da ben de mekanın ve lezzetin tadını çıkardım:)) zor evet ama herşeye rağmen bebişli günleri özlemişim doğrusu.. Sonra anneanneye gittik bize yumurta ekmek verdi, şimdilerde 40'ımızın çıkmasını iple çekiyoruz:))

Size de maşallah haticecim, darısı yeni 40'ı çıkacak annişlere.. Gaz problemi için tavsiyem rezene çaı vermek 2-3 çay kaşığı, işe yarıyor.

Canım annene 40 sularını ne yaptığını sorabilir misin? çok öerak ettim. Benim annem yarı kırk suyunun içine buğday okumuş atmıştı aynı sudan anneye de dökülüyormuş ama ben sabırsız davranıp banyodan erken çıktım:)) Henüz göbeğimize de yer bulamadık, karar veremedik daha doğrusu

Öpüyoruz çok, sağlıkla kalın canım

hoşgeldin canımmm,, hayırlı uğurlu olsun eymen tunanın tüm hayatı sağlıklı mutlu olsun.. narkoz sonrası aynı ama aynı şeyi ben de yaşadım. inanılmaz bir titreme ve üşüme. resmen sedyede zıplıyordum. ağrımı hiç sölemeyeyim.üzerime ısıtılmış ameliyat önlüğü örttüklerini anımsıyorum. ama geldi geçti çok şükür. o sertlik bende de var. öle kalacak diye korktum ama geçermiş. ara ara sızı oluyor tabii ama tek taraflı değil senin gibi. inşallah o ağrıların da geçer canım.

Castefellacnmmmm sana oncelikle coook gecmis olsun.bebisin de anali babali buyusun tatlim,saglikla sihhatle

castafella merhaba canim,
hosgeldin, hayirli ugurlu olsun bebisin. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Dedigin agrilar bende olmadi, cok sükür iyi gecti sezeryanim. Dogumdan sonra beni 1 saat ayilma odasinda tuttular ve üzerime isinmam icin bisey örttüler, yani o yüzden üsümedim. Kendimi zorladigimda kesi yerimin üstünde agri olmustu ama o da geciyor sükür.

Insallah bir an önce sariligida gecer bebisinin ve senin agrilarinda... Annem bildigim kadariyla 40 suyunu evin icinde hani yufka ekmegi tavlarlarya öyle evin odalarina serpti, yani cok asiri degil az az... bana dökmedi ayni sudan, ben kendim normal banyomu yaptim, boy abdesti aldim o kadar...

Rezene cayi iciyorum, kendimde iciyorum ama gaz yinede oluyor, ama sükür ki ilk haftalarda ki kadar kötü degil... Canim bende sizi cok öpüyorum... Dikkat edin kendinize..

kızlar doğumdan sonra elevit kullanmaya devam ediyor msunuz,dr nuz bı sey söyledı mı?

Elemsucum,
vitamin konusunda ben haftaya doktoruma soracagim.. ama insanin ihtiyaci oluyor helede emziriyorken... haftaya paylasirim doktorun ne tavsiye ettigini...

40 yapan arkadaşlar.hayırlı olsun 40 uçurmalarınız.vatana millete ailesine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah sağlıkla huzurla yaşasın kuzular.bebeğin kırkını doğduğu günden itibaren 40.günmü 41. günmü yapıyorsunuz biz kararsız kaldık

Geçmiş olsun veee hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş. ağrıların da tez zamanda geçsin

evet cnm sutun artacak ondan goguslerın sızlıo agrıo ..bol bol sut olsun ınsallah
kızlar doğumdan sonra elevit kullanmaya devam ediyor msunuz,dr nuz bı sey söyledı mı?

canım bana dr um elevıt ve ferrum fortu dogumdan sonrası 1 ay daha kullancan dedı..ben devam edıyorum

40 ını cıkaran arkıler hayırlaı olsun hepınıze..
darısı bıze ınsallah..
yeter artık bıtsın su lohusalık..
gelsın eskı hayatım eskı ben:))

canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın oğlun nasıl? bebişler geldi geleli fırsat bulup yazışamıyoruz eskisi gibi. önümüzdeki aylarda biraz daha rahat olur belki :) kesi yerimde arada sızlama oluyor sanırım nedeni bazen kendimi çok zorlamam ilk haftadan beri doğum yapmış gibi davranmıyorum her işe koşturuyorum. dikiş yerimde hafif bir açılma ve kanama bile oldu ama enfeksiyon kapmadım çok şükür. kesi yeri civarında sertlik var ve kaşınıyor bayağı bir süredir. hatta içi kaşınıyor ama karnım hissizleştiği için kaşısam da hissedemiyorum sanki yabancı bir cisime dokunuyormuşum gibi. bakalım ağda olayını nasıl yapıcaz doğum sonrası daha başlamadım ben.
maç konusu biraz karışık birşey söylemek için erken sanırım önümüzdeki haftalarda biraz daha netleşecek. korkularım hala devam ediyor ve artık eşimi çok özledim
canım ya ne güzel kalabalık bir akraba grubunuz var. tamamını toplasan bizde tüm ülkede 20 kişi anca çıkar. düğünde bayramda insan kalabalık olmayı çok istiyor. nasıl özendim sana
mevlüt okutayım diye içimden geçirmiştim ama gelecek çok az kişi var, ne bileyim onun yerine evde kendi kendime dua okuyayım ya da türkçesinden kuran okuyayım diyorum.
biz göbeğimizi ne yapacağımıza karar veremediğimiz için saklıyoruz şimdilik evde. bakalım odtü iyi bir fikir olabilir çikolata abur cuburu ben de artık keseceğim. çarşamba son :) yaza şurada ne kaldı bu göbekle denize giricem dikkat etmezsem. spora başlamak için birkaç ay beklemek istiyorum ben. kızımla başbaşayız artık akşamları babamız geliyor, oldukça yorucu şu günler. kızım biraz daha büyürse 3 aylık filanken başlayabilirim. ben de burada b-fit e gitmeyi düşünüyorum.

Caste canım seni de tebrik ederim bebeğin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun genel anestezi oldun sanırım değil mi? benim epidural kaynaklı bir ağrım var ondan kaynaklı olduğu söylendi ama genel anestezi için böyle bir problem olduğunu sanmıyorum. Omzumda ameliyattan beri ciddi bir ağrı var umarım zamanla geçer.

castefella, hoşgeldin... tebrik ederim allah sana ve oğluşuna sağlık versin... bu arada bebişlerimizin isimleri aynı... benim oğlumda enver eymen...
inşallah bebeğinin sarılığı da en kısa sürede geçer. sende tansiyon ilacını bırakmadan önce bir doktoruna danış istersen.
bende sezeryan ile bebeğimi düyaya getirdim. dikiş üzerinde sertlik bende de var ama çok şükü pek ağrım olmuyor. benim karnım epey bir kaldı arada o baskı yapıyo dikişlerime birde arada çamaşırım üzerine geldiğinde canım acıyor. inşallah ağrıların en kısa sürede geçer tansiyonunda düzee girer.. sağlıcakla kal...

elemsu, haticecan, martim bebeklerinizin kırkı hayırlı uğurlu olsun. doğum için gün sayıyorduk şimdi zaman nasıl geçti anlamıyoruz. darısı kırkı çıkacak diğer anne ve bebişlerinin başına... biz de bu cumartesi günü evimizde mevlid okutacağız. 32 günümüz olacak. benim annem memlekete gideceği için erken okutuyorum 40. gününü beklemedik. perşembe günü de 1aylık kontrolümüz var ve iğnemiz yapılacak. bakalım benim bebişim ne kadar büyümüş. önümüzdeki hafta da kalça çıkıklığı için hastaneye gideceğiz.

birde bizim yaramaz sabah ezanı ile kalkıyor ve saat 9 a kadar uyumuyor. yani yrım saat 45dk da bir kalkıyor. ne zaman düzene girecek şu uyku çok merak ediyorum. neyse uyandı benim oğluş hepiniz sağlıcakla kalın..

Gulbendeki dr.u duydunuz mu bilmiyorum.makarna ve pilavi oglen tuketmeli emziren anneler diyor

Asidan geldik bgn uff kuzum 1 bacaginda aglamadi ama dgr bacagina yapilan yaktigindan cok agladi hemen kucagima aldim sakinlessin die emzirdim sustu kuzum benim.8.250 kilo 68 cm. Boy olmus Adacigin.maasallah cok begendi saglik ocagindaki hemsiremiz

Asidan geldik bgn uff kuzum 1 bacaginda aglamadi ama dgr bacagina yapilan yaktigindan cok agladi hemen kucagima aldim sakinlessin die emzirdim sustu kuzum benim.8.250 kilo 68 cm. Boy olmus Adacigin.maasallah cok begendi saglik ocagindaki hemsiremiz

kıyamam Adacık geçmiş olsun kuzum. maşallah

Şimdiden Allah kabul etsin canım biz de kırkından bir hafta sonra okutcaz inş, pilavcı teyzeler anca o zaman boşmuş da :)
Biz de perşembe sağlık ocağına gitcez çok merak ediyorum kilosunu. Güzel beslenmiştir bebişlerimiz inşallah

Geçmiş olsun kuzuya. Hem de maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…