programi izleyemedim mujj, neler kacirdim seyrettiysen yazsana bir zahmet.
Armin büyüdü teyzesi!!Beren de yakında böyle koca kız olacak.
öncelikle o senın dr un cok bılmıs ne alakası var ya şimdiden bellı olur mu mınyonluk,ailemde bununla ilgili milyonlarca örnek var yazmıym şimdi buraya hepsını.
rezeneyı ne amacla içiyosun canım süt için mi gaz için mi,bende sallama içiyorum.
ben bu kokuya alışır mevzusuna ok siir oluyorum,benımkayıvaldem de sürekli aynı seyı söylüyo.ya ben bu cocugu beşikte büyütmek için doğurmadım,tabıkı kokuma alışacak ihtiyacı var.bizim ona ıhtıyacımz oldugu gıbı.ben doya doya kokluyorum,göğsümü açıyorum oraya koyuyorum kuzuyu,bi sıkıntısı ağlaması varsa koyunca geçiyo hemen.(bunlar benım fikrim katılmayan olabılır tabıkı) bu ömür boyu böyle sürmiycek.ilk 3 ay hala dış dünya ya uyum sağlayamadıgı için kendını güvende hıssetmek ıstıyo o yuzden uyku eğitimine 3. aydan sonrabaşlayın diyor uzmanlar bende aynen öyle yapıcam.
şimdilerde öyle bi sorunumz yok ama ben o yağlı sütü sağdım ve gecelerı bıberonla verdım hep zıyan olmasın dıye.ya da stok da yapabilirsin.ben memede uyumaması için hiçbi şey yapmadım zamanla kendısı bıraktı.
süt için tlf söylemiştim ya sana onun dısında bı sey yapmıyorum canımcım
Doktorumu acin kizlarrblki bilmedgmz seyler vardr.simdi vericek sut vs. İcin.Ada kucagmda yazamiyorum:)
sormaa ben de utu az gelen biri vrdi onu aradim,tel uzayinca kompostoyu kacirdim tuhhh dedim,keske yayini kaydetseydim derknnnnnnnn nette buldum:)))
1 litre içme suyu
* 6 adet kara erik kurusu
* 6 adet kara kayısı kurusu
* 2 adet kuru incir
* 2 avuç çekirdekli siyah üzüm
* 2 avuç yaban mersini kurusu
* 10 15 adet tatlı badem
sutu arttiran besinler.sutunnn bolll olsun cnmcim.nslsin,iyi msn buarada?
ketentohumu,kurudut da bulursan al cnm olur mu
yaa kızlarrr..
rezene sallama ıcıyordum pek faydasını goremeyınce mılıupa rezene aldım dun ılk defa ıctım..kokusu ve tadı aynı rakı gıbı..hamılelıkten once alkol alırdım fakat hamıleleıgımle bırlıkte bıraktım..ve rakının kokusuna tahammul edemıorum zaten mıdem kalkıyor..sallamasında bu sekılde degıldı anlamadım yahu..mılupada mı sorun var bozulmusmu bu cay:)))) yoksa gercekten rakı edasımı var..nasıl ıcıcem ben bunu yaaaa dun burnumu tutarak zor ıctım bööööö((
yaa kızlarrr..
rezene sallama ıcıyordum pek faydasını goremeyınce mılıupa rezene aldım dun ılk defa ıctım..kokusu ve tadı aynı rakı gıbı..hamılelıkten once alkol alırdım fakat hamıleleıgımle bırlıkte bıraktım..ve rakının kokusuna tahammul edemıorum zaten mıdem kalkıyor..sallamasında bu sekılde degıldı anlamadım yahu..mılupada mı sorun var bozulmusmu bu cay:)))) yoksa gercekten rakı edasımı var..nasıl ıcıcem ben bunu yaaaa dun burnumu tutarak zor ıctım bööööö((
güzel anneler umarım herkesin keyfi yerindedir. bebişim uyurken bende kaçamak yapıp girdim nete. ama her an uyanabilir modda beyefendi
bu arada cumrtesi günü cildiyeye gitmiştim oğlumun cildi için doktorum verdiği krem 1 sürüşte geçirdi boynundaki sivilceleri pürüzsüz oldu yüzü ve boyun bölgesi. cildi çok kuru olduğu için banyodan sonra saf zeytinn yağ ile pehlivanlar gibi yağlıyorum. çok hoşuna gidiyor
burun tıkanıklığımız da arada devam ediyor pompa aldım ve burununu onunla çekip rahatlatıyorum. rahat rahat uyuyor böylece...
elemsu ve love honey minik prensesle çok tatlı allahım nazarlardan saklasın. allah bahtlarını da güzel eylesin...
haticecan Bebişinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim. senden güzel haberler almak çok güzel. bizdede gaz sancıları oluyor zaman zaman erkk çocuklar çok gazlı oluyor sanırım. benim oğlan tam bir gazman.
kadifegül kızının durumu nasıl şimdi? kaka yapamadıklarında çok huzursuz oluyorlar. inşallah düzelmiştir. gaz ilacı da kullanabilirsin biz sab simplex kullanıyoruz günde 3defa 8damla. rahatlatıcı etkisi var tavsiye ederim. bu arada bende her sabah maydanoz yiyordum artık yemem uyarın için sağol.
golgemm bebişin için doktor minyon demiş. bu doktorları anlamıyorum valla. şimdiden belli mi olur. benim ilk okuldaki minik arkadaşların şimdilerde tepemden bakıyorboya kiloya takılma canım sen allah sağlık versin.
hepinizi püyorum. benim ufaklık uyandı.ellerini yiyorallaha emanet olun...
kızım tekrar daldı uykuya.hazır o uyuyorken bende sizlere birşeyler danışayım.
kızım gündüz genelde iyi ama akşamları hava kararınca bizimkine bi kıyamettir kopuyo başlıyo bağıra bağıra ağlamaya elimizi ayağımıza dolaştırıyo sakinleşmesi için meme veriyorum çoğu zaman onuda tutmuyo tutsada hııı hııı diye yarı ağlamaklı emiyo. kolit diyolarmış böyle olunca bizim doktor gaz ilacı vermedi.
aranızda bebeği böyle olan var mı neler yapıyorsuuz...
güzel anneler umarım herkesin keyfi yerindedir. bebişim uyurken bende kaçamak yapıp girdim nete. ama her an uyanabilir modda beyefendi
bu arada cumrtesi günü cildiyeye gitmiştim oğlumun cildi için doktorum verdiği krem 1 sürüşte geçirdi boynundaki sivilceleri pürüzsüz oldu yüzü ve boyun bölgesi. cildi çok kuru olduğu için banyodan sonra saf zeytinn yağ ile pehlivanlar gibi yağlıyorum. çok hoşuna gidiyor
burun tıkanıklığımız da arada devam ediyor pompa aldım ve burununu onunla çekip rahatlatıyorum. rahat rahat uyuyor
böylece...
haticecan Bebişinin ve senin iyi olduğuna çok sevindim. senden güzel haberler almak çok güzel. bizdede gaz sancıları oluyor zaman zaman erkk çocuklar çok gazlı oluyor sanırım. benim oğlan tam bir gazman.
kızım tekrar daldı uykuya.hazır o uyuyorken bende sizlere birşeyler danışayım.
kızım gündüz genelde iyi ama akşamları hava kararınca bizimkine bi kıyamettir kopuyo başlıyo bağıra bağıra ağlamaya elimizi ayağımıza dolaştırıyo sakinleşmesi için meme veriyorum çoğu zaman onuda tutmuyo tutsada hııı hııı diye yarı ağlamaklı emiyo. kolit diyolarmış böyle olunca bizim doktor gaz ilacı vermedi.
aranızda bebeği böyle olan var mı neler yapıyorsuuz...
Yessimmcim merhaba canim,
nasilsin iyimisin sende?? Kremin iyi gelmesine sevindim bebegine... cildi neden kuru, bisey söyledi mi doktor?? Haftada kac kere banyo yaptiriyorsun??
Sormamin nedeni su, ben hastaneden cikmadan bebek hemsiresi bizlere bazi tavsiyelerde bulundu, onlardan bir taneside bebeklere yani yeni dogmus olan bebislere hafta 2 kere banyo yaptirilmasinin yeterli oldugunu, yoksa cok sIK banyo yaparsa cildinin kuruyabilecegini söylemisti..
Bu arada burun pompasini nerden aldin canim, motorlu mu, markasini yada adini yazarsan bende bakabilirim.. faydasini görüyormusun peki, bebis rahatsiz oluyormu onu kullandiginda??
En kisa zamanda hepimize gazsiz günler diliyorum)
canım, bebeğimin cildinin kuruluğu için birşey demedi doktor. ama aile hekimi hergün banyo yptırın dedi ve bizde hergün banyo yaptırıyoruz. sanırım ondan kuru oldu cildi. burun pompasını eşim eczaneden almış. çok işlevsel, motorlu falan değil manuel. biraz ilkel geliyor bana ama şimdilik işimi görüyor. önce serum fizyolojik sıkıyorum burnuna sonra pompanın bir ucu burunda diğeri ucunu ağız yoluyla hafif hafif çekiyorum. bizimki gülüyor ben yaparken ama dediğim gibi eşim eczaneden aceleden aldı öyle arştırma fırsatım olmadı ama hiç yoktan iyidir. rahat nefes alsın da oğluşum başka bir isteğim yok.
sağlıcakla kal canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?