kızlar ben 71de takıldım kilo vermem lazım okullar açılınca bu kilo ile gitmek istemiyorum ama sütüm gider diye boğazdan kısmaktan da korkuyorum.daha önce burada cuma zayıflama yarışmasında çok güzel kilo vermiştim eğer çok paylaşım yapamamamı kabul ederlerse yine katlacam..
sizlerde durum nasıl birşeyler yapıyor musunuz...
yeşiiimmm;
bebişin çok tatlı maaşallah ona 41kere
kızlar ben 71de takıldım kilo vermem lazım okullar açılınca bu kilo ile gitmek istemiyorum ama sütüm gider diye boğazdan kısmaktan da korkuyorum.daha önce burada cuma zayıflama yarışmasında çok güzel kilo vermiştim eğer çok paylaşım yapamamamı kabul ederlerse yine katlacam..
yeşiiimmm;
off offff cok dertlıyım bu konudakızlar ben 71de takıldım kilo vermem lazım okullar açılınca bu kilo ile gitmek istemiyorum ama sütüm gider diye boğazdan kısmaktan da korkuyorum.daha önce burada cuma zayıflama yarışmasında çok güzel kilo vermiştim eğer çok paylaşım yapamamamı kabul ederlerse yine katlacam..
yeşiiimmm;
masallahhhhhhh tütütütütüt:))
herkese merhabalar kızlar,
minik meleklere huzur ve sıhhat dolu saatler diliyorum.
sezeryan ya da normall doğum arasında fark edermi bilmiyorum ama bişey soracaktım.
40 ımız yarın çıkacak kısmetse, kanamam son 1 haftada tamamen bitmişti. fakat dün adet olur gibi yeniiden başladı. sanırım 40 başı dedikleri bu olsa gerek.
sorum şu: 40 başı görenler ne kadar sürdü?
artık pedle dolaşmak sıkıntı oldu bende, sıcaklarda hiç çekilmiyor. 9 ayın acısı böyle çıkıyormuş sanırım..
ya mama vermesene neden veriosun ki sütün geliosa nie doymasın çektikçe gelir o süt. doctor kontrolüne götürmüomusun belli olur doctor söler sana mamaya ihtiyacı olursa.. benim oğlanda zor bi bebiş,bende sallamıcam diorum ama ister istemez sallanıo kucağımda akşam uyku krizine girince ağlamaktan bihal oluo bebeğim uyucam diemi uyumıcam diemii..hani kendi halinde bıraksan ağlasa neyse bide kucakta gezinirken bile ağlıo o zaman napıcağını şaşırıosun bizimde bazen 8 de uyku krizi gelio uyutana kadar 11 oluoo..yatağına bıraktığım gibi uyanıo sonra ınga sonra herşey sil baştan..
iyi olduğunuza sevindik znrcnk.. bizde yarın karma aşımızı olcaz bakalım ateşi çıkmaz umarım..bebişler konuşmak gerekiomuş zaten eminim oda seninle kendi dilinde konuşuo ne güzel ya..bende oğlumla konuşmaya çalışıorum ama pek cvp vermioo sanırım konuşma konusunda hem annesine hem babasına çekçek iki suskun birbirimizi bulmuşuz:26:.. süt konusunda doctor sana sölicek bende çok olmadığını düşünüodum ama doctorumuz sütün az olsa bebiş normalden az kilo alırdı dedi..
uyuma konusunu nasıl başardınız çok merak ettim öle emzirdikten sonra yatağına koyuyosun gözleri açıkken kendi kendine uyuyo ölemi gerçi bebeğe görede değişir..herkesin düzene girdi mi acaba uykuları..
Mujj, elemsu, kadifegül teşekkür ederimhepimizin bebişlerine maşallahh... oğluşum yavaş yavaş büyüyor. artık beni tanıyor, gülücük atıyor, bol bol konuşuyor
kiloları sormuşsunuz. ben 82kilo ile doğuma gittim. doğumdan geldim 72kiloydum. bugün tartıldım 63.700gr olmuşum. boy 1.60 benimde... bende yarışmacı arkadaşlara başarı diliyorum. Bende iştah yok ama... bol bol su içiyorum. birde internette okudum yemek yemekten ziyade su içmek sütü arrtırıyormuş. bakalım ben 57 ile hamile kalmıştım o kiloya düşerim inşallah... ama benim karnım ok kaldı onu eritemedim. hayırlısıyla o da gider inşallahh... sezeryan ile doğum yapınca 1seneyi buluyormuş kilo vermek. bende eylülde işe başlayacağım inş. o zamana kadar gider..
canım beşiğine bırakıp ışığı söndürdüm yani çok loş yapan bir şık var odada önümüzü anca görüyoruz oyle yani.. sonra gidip geldim baktım mırıldandı azcık ağladı oraya buraya döndü baktım 15 dakkaya uyudu o ara ben gözlem yaptım tabi ençok hareketlendikçe uykuyı geçemediğini fatrkettim birde gece gündüz ayırımı yapsın demişti doktor o yüzden çok ışık açmıyorum odada vede ince mermerşahi tülbentle kollarını alacak şekilde bağlamadan poposunun altından geçirip uçlarını sarıyoorum uyuyana kadar acamaıyor zaten sabah baktığımda ellerini çıkarmış oluyor ama gerçekten hareketsiz olmaları uykıuya geçmlerine neden birde ben kızımı sese alıştırdım uyuyunca yanında kıyamet kopsa uyanmıyor bu nedene gündüz hep yanımda anakucağında sanırım gece yatağına koyduğumda uyku başladığını kavramaya başladı çok şükürrr... neredeyse bir yadır bu şekilde 11 de bırakıyorum 5-10 dakkaya uyumus oluyor birde chicconun uyku arkadaşımını almıştım ondaki müziklerde gayet uyutucu ben onuda acıyorum 2 tur dönüyor zaten coğu zman o kapanan kadar uymus oluyor maşşallllaaah diyim kızımaaa...ama sağlık ocağındaki doktor gece uyandır 3 saatten sonra demişti kendi doktorum daha bir aylıkken uyandırma 4-5 saat uyusun demişti gece. biz bu hafta sağlık ocağında aşı yaptırdığımızdan kontrole haftaya götürücem kızımı o ara sorucam bir kaç kez uyandırmaya calıştım memeyi ağzına soktum ama yok emerken geçiyor kendinden 2 cekip bırakıyor...zaten cok sütüm yok şimdi biticek diye korkuyom bu ay 800 gram almısız bişey demediler sağlıkocağından ama umarım iyidri doktorumuz ne dicek merak ediyorumm...
canımmm, nerelerdesin özledim seni.. iyi olmanıza çok sevindim.elifin bu kadar akıllı oluşuna bayıldım, imrendim, maşallahlar dedim valla. biz de aşı olduk, şükür sıkıntısız atlattık.. benimki 3 saatte bir kalkar emmek için. o yüden kesintiisz gece uykum yok benim.. biizm dr 4 saatigeirme açlık kan şekeri düşer dedi.
iyiyiz cnım çok şükür yaa akıllı benim kzızm maşallah valla banada ilk ay sarılık ve kan sekeri ile nedenlerden dolayı kaldır demişti ama şimdi herkes uyandırma juyusn diyor gece doktorda uykuda bir besin demişti birde kilo artıkça daha fala uyuyabilirlermiş ayrıcA bir gariplik armı diye nettende araştırdım gece 7 saat kesintisiz uyuabilir diyordu bu ay için dün 11:30 da uyudn 6 da kaltık emdi hemn uyudu şimdi birdazdan uyanır hala uyyor.. kaldırıp emziricem sonra doktora gidicem dişlerim hamilleikte mehvolduda toparlamaya çalışıyoruz...
sen nasılsın canım nasıl paşan bak sen uyumadığından her hal kilolar gitmiş bizde tık yok güzelim birde hakkaten sihirli deynek gibi kızım 40 cıktığında değişiverdi ne gece ne gündüz uyuyordu onceden şimdi gündüz uykusuda fena değil ama geceleri iyi maşşaaaallaaahh....
çok sayfa birikmiş göz attım şöyle,
mujj canım adanın boynundaki kızrıklık geçti mi? sen de ona üzülmüşsün kıyamam. annelik ne zor de mi? parmağıdeyse bi yere için gidiyor. inşallah daha da iyisinizdir. 6 aylık kınasından bahsetmişsin, inallah hayırarla gelinlik kınasını da yakarsın cqnım.
kilolar konuşulmuş, ben de sadece göbek var şu an.. onun da gideceği yok anladım :) amann sütüm azaldı diye habire yiyorum artık. süt uğruna her kilo kabulumdur..
Eveeet birikti nerdesin cnm sen? Aminnn Allah gostersin o gunleri de bize insallah .cnm azcik var gibi bakalim c.tesi ne dicek dr.ensedekiyle ayni gibi eger oyleyse acaba snra vuxut da olur mu diye korkuyorum.ensedeki de gecti insallah bir daha olmaz.eveet insanin ici aciyor herseye.dun haberlerde izledim kadin yolda dogurdu arkalarina bakmadan gittiler,gordun mu bilmiyorum nasil sinirim bozuldu agladim,bir baktim esim de benle ayni sekilde.yaa nasil insanlar yaa tecavuz mu ne bilemiyorum ama nsl kiyilir o bebege Allahim sinirlendim yine
gelen giden oldu, biz çıktık gezdik yoğundu biraz günlerimiz.. kıyamam ona.. amannn mujjum ya temiz olsan bi dert rahat olsan bi dert. egzama da hijyenden oluyormuş baksana. aman mikropla tanışsın desen de bşka sıkıntı oluyo bu kez. çözemedim bu işi. şimdi yaz geldi sen dha çok dikkat et canım, sıcaklar cildi çok tahriş ediyor. sorma o haberi ben de gördüm.içim eridi aktı gitti.nsıl da güzel kıyamam ona. alıp emziresim geldi.. ne insanlar var. gitçocuk esirgemeye ver ya. bunun cahillikle bile izahı yok, insanlıktan çıkışlar artık..
asıl az yenilmesi ağır şeyler yenilmemesi gereken zaman akşam ama sütte akşam azalıyo ve canlarda daha çok akşam böyle tatlı güzel şeyler çekiyo napcaz bilmiyorum.bende 1,70boy 79-80gibiydim galiba doğuma girerken sonra çok kısa zamanda baktım 70 sonra hatta 68de gördüm iyi azalıyorum ama sonra sütüm bi azalmaya bebek bazen doymayıp ağlamaya başladı panikle yemeye başladım en çokta tatlı ve 71im1.75 boyunda veee hala78 kiloyum:))) yarismacilara basarilar:)) 84 85 le grdim doguma ama:)) anca 1 yili bulur,cnmm dikkat et gereksz sey yeme onemli besinleri atlama.bnm gbi aksamlari dondurma kyfi ypma:))
Bende veremiyorum canım sözde az kilo aldım nerdeyse doguma girdiğim kilodayim.spora başlıcam bu ayın sonunda, yemeden kisilmiyo ben demedim hemen süte etki etti.spora gitsene canım sen normal doğurdun beklemene gerek yok Bizim gibi.
sende bişi kalmamışki maaşallah süper yaMujj, elemsu, kadifegül teşekkür ederimhepimizin bebişlerine maşallahh... oğluşum yavaş yavaş büyüyor. artık beni tanıyor, gülücük atıyor, bol bol konuşuyor
kiloları sormuşsunuz. ben 82kilo ile doğuma gittim. doğumdan geldim 72kiloydum. bugün tartıldım 63.700gr olmuşum. boy 1.60 benimde... bende yarışmacı arkadaşlara başarı diliyorum. Bende iştah yok ama... bol bol su içiyorum. birde internette okudum yemek yemekten ziyade su içmek sütü arrtırıyormuş. bakalım ben 57 ile hamile kalmıştım o kiloya düşerim inşallah... ama benim karnım ok kaldı onu eritemedim. hayırlısıyla o da gider inşallahh... sezeryan ile doğum yapınca 1seneyi buluyormuş kilo vermek. bende eylülde işe başlayacağım inş. o zamana kadar gider..
aynen bende bebek bu kadar emmese çoktaan 80olmuştum.off offff cok dertlıyım bu konuda
hamıleyken bebegım beslensın dıye yedım sımdıde aman utum kalıtelı olsun dıye yıorum..83 le doguma gırdım dogumdan 10 gun sonra 73 tum..hala aynı kılodayım vermek adına tık yok.. bebegımde emmese kılo alcam nerdeysede allahtan emıoda kalorı yaktırıo:))
masallahhhhhhh tütütütütüt:))
canım benım kanamam baya surdu..
sezeryanda kanama az olur dıyenlere tam bır kapagım hehehehe:))) 45 gun kanamam devam ettı..1 ay baya geldı sonra azaldı ama gelıyodu..daha yenı tam anlamıyla bıttı:))
benim göbeğe bakalım bile gelmiyo kilolu olduğum zamanlar öncedende olmuştu ama hiç bu kadar göbekli olmamıştımmaşalllaaaahhh ya hep bebişine hem sana.. bende kilo namına tık yok 12 kilo aldım 5 i gitti dahada ibra oynamıyor hatta yukarı cıkıyor sinir oluyom yaaaaa...bugün -fit uğrıcam bakalım işe yarıyormu benim göbek aynada bakıyorum yğrğken dalgalnıyor resmen yaaaa....:))))))) fena fenalar fenasıııııı..
süt gidecek korkusu sanırım çoğumuzda var. aman süt gitmesin kızım iyi beslensinde bende katılıyorumçok sayfa birikmiş göz attım şöyle,
mujj canım adanın boynundaki kızrıklık geçti mi? sen de ona üzülmüşsün kıyamam. annelik ne zor de mi? parmağıdeyse bi yere için gidiyor. inşallah daha da iyisinizdir. 6 aylık kınasından bahsetmişsin, inallah hayırarla gelinlik kınasını da yakarsın cqnım.
kilolar konuşulmuş, ben de sadece göbek var şu an.. onun da gideceği yok anladım :) amann sütüm azaldı diye habire yiyorum artık. süt uğruna her kilo kabulumdur..
iyiyiz cnım çok şükür yaa akıllı benim kzızm maşallah valla banada ilk ay sarılık ve kan sekeri ile nedenlerden dolayı kaldır demişti ama şimdi herkes uyandırma juyusn diyor gece doktorda uykuda bir besin demişti birde kilo artıkça daha fala uyuyabilirlermiş ayrıcA bir gariplik armı diye nettende araştırdım gece 7 saat kesintisiz uyuabilir diyordu bu ay için dün 11:30 da uyudn 6 da kaltık emdi hemn uyudu şimdi birdazdan uyanır hala uyyor.. kaldırıp emziricem sonra doktora gidicem dişlerim hamilleikte mehvolduda toparlamaya çalışıyoruz...
sen nasılsın canım nasıl paşan bak sen uyumadığından her hal kilolar gitmiş bizde tık yok güzelim birde hakkaten sihirli deynek gibi kızım 40 cıktığında değişiverdi ne gece ne gündüz uyuyordu onceden şimdi gündüz uykusuda fena değil ama geceleri iyi maşşaaaallaaahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?