Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım sarılığını ölçtürüyomusun.en son kaç çıktı.?sizinkide anne sütü sarılığımı

Kiloooooo
57 ile başladığım hamilelik maceramda aldığım 30 kiloyla rekor bende biliyorsunuz kızlar

Doğumdan çıktığımda 9 kilo azalmıştım.
Aylık kontrolde 8 daha az çıktım. Tam 70 geldim yani.
Üç haftadır tartılmıyorum. Gitmiştir azcık daha ama hala kocamanımmmm. Giyecek şey bulamamaya devam..

YESSIMM maşallah canım Enver Eymen'ine Bahtı da güzel olsun inş.

Son düzenleme:
canım sarılığını ölçtürüyomusun.en son kaç çıktı.?sizinkide anne sütü sarılığımı

taaaa 5. gün ölçülmüştü güy zirve yapan günlermiş 12 çıkmıştı. bol bol emzir dedi, ben de öl yaptım. geçti dedi büyükler ama hala yüzü sarı.. dr da bi daha bakmadı. bi şey olmaz dedi. 3 . ayda geçmezse bakacakmış. sence baktırayım mı ya..

bence baktırmalısın.değişik sebepleri olabiliyor uzamış sarılığın

bizimki tahliler sonucu anne sütü sarılığıymış.3yaca geçecekmiş.en son pazartes,i 8.5 çıktı.düşme ar ama yavaş atıyor

Gorkemliii cnmm 8,5 iyi gibi gldi bana dusuk sukur.bebis suan kac kilo? Sanirim siz 4-9 kullanabilirsiniz.ztn 3-6 yi umarim almadin biz 2-5 den snra hemen 4-9 gectik.hatta keske 2-5 le baslamak yerine 3-6 yla baslasaydik da olurdu

Kizlar gecen sorcakti u uttum ,kitap oneriniz varmi? Bitti kitabim sikiliyorum resmen,hemen baslamam lazim

kızlar bezde 3 numaraya geçtinizmi??
çoktaan...3numara 4.paketi yarıladık neredeyse.erken geçirdim ben. bol olsun alttan yapışık olmasın demişti çünkü doktor,sanırım elimdeki paket bitincede 4numaraya geçeriz.
benim kız uzamış sarılık...1aylık gibiyken ölçtürmeye gidince uzamış sarılık nednleri için bi dolu test yaptırdılar devlet hastanesinde kan değerleri,idrar,ultrasyondan karaciğere bakmak falan şükür hepsi iyiydi. kendi özelde gittiği doktor hiç birşey yaptırma demişti aslında boşuna ağlattım bebeğimi 3tüp kan altılar( adam ne dese haklı çıktı bi daha onun sözünden çıkıp elletmem kızımı. yerinde olsam beklerim 3ayı hala geçmediyse yaptır testleri.

ya sonradan fark ettim 5.gün en yüksek değer olur demişlerya ya benim kız 5.gün 12çıktı bi gün sonra tekrar bakılsın dediler bakıldı yine 12derken 2gün sonra yani 8.gün bakıldı aslında düşüşe geçmiş olması gereken zamanda 17ye yükselmişti. keşke yine baktırsaydın diyecem ama yükselse zaten çok bariz bebişin emmek istemez uykudan kendini alamaz ve aksilik olduğunu anlardın. seninkinin emmeleri nasıl uykusu falan?

Eki Görüntüle 439157

işte benim minik oğluşum enver eymen huzurlarınızda...

amannimm nçok tatlı kuzucuğun MaşallAh yalnız iyi bakmışın aa tombik tombik duruo öpesim geldi yanaklarından

bende bişey yapmıorum zaten süt derdim vardı önceden şimdi takmıorum artık bebişmin kilosuda iyi Maşallah sütüm normal heralde şimdilik akşamları sönme olayı hariç öle gidioz..bende 1.70 im doğumdan 10 gün sonra 12 kilo verdim 8 i kaldı şu an 78 im. bide evlendiğim kiloya 60 a dönebilsem çok iyi olcak artık bacaklarımın arası sürtüo ya çok rahatsız oluorum..kilo vermeye çalışmıorum ama yediklerime dikkat etmeye karar verdim hamilelğimde nasıl dikkatli beslendiysem yine devam edicem yavaş yavaş kendimize gelmeye başladık zaten sütün kalitesi de önemli..öle süt gelicek die tatlıya yüklenmenin hiç bişeyi değiştirmediğini gördüm zaten..

benimde oldu öle çekilmio korkma akşamları hep öle hisediodum ama sabah olmasıda korkutmuştu beni ama ilk günlerdeki gibi dolsun hata acısın hisetsin istiosun ama bebişler artık cogur cogur emio bişey bırakmıolar ilk günlerdeki acı ve dolgunlukta yok artık :) bebiş çektikçe gelir öle hisettiğinde bırak bebiş memeyi oyun yapsada emzir canımm..

bizde sarılığından solayı 1 ay hiç ışık kapanmadı sık sık uyanıo öle dediler bebişim o yuzden geceyle gündüzü ayıramamıştı sanırım şimdi ayırmaya başladı ama biraz zaman geçsin net konuşmıyım..hareketsizlikte evet bi gün kundak yaptıydım baya uyumuştu.bende radyoyu açıorum yada bizimde cikonun park yatağındaki müziği kullanıorum baya etkili bişey onu farkettim yalnız daha dün anemizin kollarında yaşarkenin müziğini çıkarabilsem keşke ona gelince ilaa tepki verio mıkırdanıo bazen bi bakıom o parçaya gelince elleriyle kullaklarını kapamaya çalışıo bi taraftan gözlerini açamıo ama uyku arkadaşımı bilmiodum onuda alayım..800 gr normal bizimki 1 kilo almıştı doctorumuzda mükemmel normalde 800 gr alırlar bu ay en fazla demişti..internette bende okudum 7 saat uyumaları normal dioda..benimki akşam şaşırtı beni sana çok özendiydim çok içten dilemişim herlade demiştin ya 11 de yatıo 6 da kalkıo die bizde akşam 11 de yattık 3 te kalktık emzirdim yine yatırdım müziğini açtık sabah 6 da kalktı kendimi bomba gibi hisediorum dolayısıyla..

aynen gece uykusuna yaklaşsın çok sancılı oluo nie böle yapıo anlamıorum gündüz de uyuyo ama gece bi başka aman çok konuşmıım gündüzde öle uyumadan önce ağlarsa naparım bilmem hadi bi akşam diorum kendi kendime ama üzülüo insan her seferinde çok çaresiz hisediosun kendini uyusunda memede uyusun kolumda sallanrak uyusun diosun yok öle..bazen 7 de bazen 8 de bi başlıoruz gerçekten uyuyana kadar 2 saat geçioo..

kızlar bezde 3 numaraya geçtinizmi??

biz geçtik çoktan 5.800 kilomuz.. 7kg olsun 4 numaraya geçiçemm hemen primnın çünkü buyuk olunca daha iyi oluo sağdan soldan çişli uyanmıoz en azından...

aman ya o zamnalar ebn kötüydüm, anneler bakıyordu. yok yok yayılmadı ddiler ama yüzünden öyle geçer gibi oldu ama sonra kendime geldikçe bebeğimle ilgilendikçe gene sarı gibi gelmeye başlamıştı gözüme. düşünüyorum da emmesinde azalma pek olmadı öyle bariz. uykuları zaten gazdan yok denecek kadar azdı. şimdi günde 12-15 saat uyuyor toplamda ama her 3 saate bir kendi kalkıp emmek istiyor. 1 sat bile uyusa yine emmek istiyor.dr a ısrarla sordum bi şey olur mu diye yok yok dedi o da. bakalım bi şey çıkmaz inşallah..

bizimki 10 gün içinde 2. kez tartıldı ve bu 10 günde sadece 100 gr almış yani günde 10 gr. normalde 30-40 alırdı. anlamadım acaba süütüm mü yetmiyor dedim. hayırlısı bakalım. belki hastaydı ondn almadı ya da çok hareketli uyanıkken kollar bacaklar ndan mı azaldı. uff neyse ii olsun da.. sütüm yetsin.. ben de 7 olsun geçecem 4 e inşallah.. maşallah size de canım. şimdi uyuyor. kesin akşam zor uyuyacak..

martim için rahat etmiosa git baktıt tekrar bazen labaratuar ölçümlerinde hatta olabilio zirve günlerde bile 12 ymiş 17 olmuş ama 18 de sınır..ama emmeleri çişi ii diosun 3 ssate bir emmesi gerekir zaten arkaşların dediği gibi sarlığı olsa çok hep uyumak ister ememez çok..
git rahatlat içini..bak bizimde sarılığımız oldu göğüsüde sararmıştı diodunya annemler baktı kendimde değildim die bizde 4. gün sarlığını ölçtürmeye gitmemişiz randevu kağıdını görmemişiz bile 7.gün gitmiştik hala kızıorum kendime..

maşalaaah Beroşa güzel kız olacak fıstığım,nerelerdesin sen bakım???

canım yediklerine dikkat et,sıvışeyler tüket,klasik artık biliyoruz nelerin iyigeldiğini.bi de sütüm var gelecek çoğalacak diye beynine sinyal gönder sürekli ki sütün artsın.bol sütlü günler olsun inş.

maşallah ne akıllı kızın var senin öyleee,iyikilo almış canım merak etme.ama artık kilo alımları yavaşlıycak

Selam kızlar nasılsınız hepiniz çok yorgun ve yogunsunuzdur eminim valla ben günün nasıl geçtiğini anlamıyorum akşama kadar iyiyiz uyut alt değiştir emzir ama 2 gündür akşam 19:00 dan sonra uykuya dalmakta zorlanıyor hem emiyor hem mızmızlanıp ağlıyor mememi çekiştiriyor bizde arabaya binip bi tur atıyoruz arabada hemen uyuyor eşşek sıpası onun haricinde iyiyiz çok şükür gaz sancımız pek yok ben şunu farkettim kızlar sezeryan yada normal doğum farketmiyor bence bebek gününü doldurmalı ben sezeryan oldum ama günüm geçmişti krdeşimde sezeryan oldu 10 gün önce aldılar bebeği ve onun bebiş daha sorunlu yani gaz sancısı var sürekli mıkmık sesler çıkarıyor uyurken bide gözlerini açmakta zorlanıyor mesela tabi belki başka şeylerlede alakalıdır ama eğer doğum yapmamış olanlar okursa bunu muhakkak günlerini doldursunlarda isterse sezeryan olsunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…