Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hepinize merhaba kuzucuklarrrr... maalesef benim için nete girmek biraz zor. oğlum çok şükür iyi yalnız kızımla olunca durum biraz daha hassas ve yorucu oluyor. inanılmaz bir özveri ile kızım için zor zamanları aştığımızı düşünüyorum eskisi kadar tereddütlü
vr hassas değil kardeşine karşı...çok şükür sanırım bir düzen kurmak üzereyiz. zor ve yorucu ama çokkkkşükür....
sizden havadisleri okumaya çalışıyorum, çok şükür herkes genel anlamda iyi sanırım..

bolll sütler olsun hepinize..size bir tiyo daha vermek istiyorum. tamam süt yapan şeyler sık sık paylaşılıyor. ama ben şunada inanıyorumki; sevdiğiniz şeyleri yemekte sütü arttırıyor nasılmı?yediğinizde mutlu huzurlu oluyorsunuz.. dolayısı ile sütte olumlu yönde etkileniyor en azından ben bu durumun çok faydasını görüyorum.....

kocaman sevgiler öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrr

Allah kabul etsin canim hayirlara vesile olur ins..
bizimde bugun kirkimiz doldu cok sukur ..
oglusum oper ellerinizden teyzeleri epey buyudu yakinda askere gondercem biyiklarim bile terledi

biberonun akış hızı fazladır o zaman medela yı tavsıye ederim,böyle giderse memeyi bırakır bak Allah korusun,sen tıkayine memişi agızına

Burçin Birdane Butik Pasta Doğum Günü Pastaları

ayy kizlar bakinn,harika seylerr varrrrrr burdaaaaa.ayyy Funda Istanbul da alabilir sanirim pastalardan.ben de istiyorummm bari kurabiyeler gelsin kii geliyormus da Adiskom 6-8 arasi cikarinca disini burdaki kurabiyelerden alabilirim diye dusundum,siz de bir bakin simdiden istedim.
gorkemliikustummm vallaaa yaa,sikildim kitabim bitti,baska kitaplar sarmiyor suan bebekle ilgili kitaplara devam etmek istiyorumm,senin okudugun yazari unuttum,guzel miydi senin icin?cnmm maasallah kizcene diyeyim buarada.tmm ben vazgectim manuelden.ayy kusmustum unuttum konusmaya devam ettimm.hihh|

fundammmcnmm sana kus degilim:))) sen yogunsun ,kiyamamm.yaa supersinn dimi sevdigimizi yiyelim mutlu olalim sut tavan yapsin valla:) cnmm bnm tesekkurlerrrrrr bize zmn ayirdigin icin,bebiskonu,kizinii optumm

merhaba canım bende seni merak ediyodum sen nasılsın bebiş nasıl iyimi :) canım zaten erkek bebekler kızlara göre daha gazlı bide ben kardeşimin bebişle benimkini karşılaştırarark böle bişey olabileceğini düşündüm ve zaten bu bir çok sebebe bağlı bizimki iyi iyi derken 2-3 gündür akşamları anamı ağlatıyor sanırım bebişi üşüttüm burası çok sıcak bende birden ince gidirdim üfff bakalım bu akşam yine tutacakmı ağlama krizi

canım benim göğüslerimde akşama pısıyor ama süt geliyor tabi sabahki gibi olmasada zaten doymasa çok ağlar bebiş bence sütü en çok artıra şey dinlenmek ve uyku tai bide emzirdikçe süt geliyor ben ilk başlardaki kadar çok su içemiyorum annem gitti yalnızım saatlerce yemek yiyemiyorum su içemiyorum bide benim bebiş maşşallah aralıksız 45 dk 1 saat emiyor gerçi biraz memede keyif yapıyor eşşek sıpası yalancı emzik almıyor beni kullanıyor bu arada iyi kilo aldı şimdiden taşımakta zorlanıyorum ilerde ne yapcam bilmem ben zaten eridim bittim 72 kilo ile hamileliği bitirdim şimdi 55 kiloyum belkide daha az 1 hafta önce 55 geldim bende fazla zayıflayıp güçsüz kalmaktan korkuyorum açıkcası :44:

canım benim kitap tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler .açıkçası okumuyorumartık çok uzuzn anlatıyor vaktim yok onu okumaya.geçen gün migrosta bi kitap denk geldi.şimdilerde onu okuyorum.daha çok sorunlara yönelik net kısa anlatıyor hoşuma gitti.bebek beslenmesi ve bakımı.dr cihangir ertekin.

Bence de uzun olmasi o kdr sikabilir.ve Turk olmasini tercih ediyorum ben .onlar cocugu saatlerce aglamaya birakabilir.bense aglamasina hic izin vermedim.aglarsa bir sikintisi var demektir Adanin.ben de o kitaba bakayim cnm.Deniz ne yapiyor? Yoruyor mu seni?

genel anlamda yormuyor.gece 12de uyuyor 5buçuk-6 da kalkıyor.gece uyku düzenim oturdu.gaz sorunları bugünlerde yok gibi ya düzene giriyor yada başka bişey.bizde gündüz uykusu sorunu vardı ağlamıyordu ama derin uykuya geçemiyordu.3-4 gündür iyi uyuyor.

yalnız dün gündüz ve gece çok huysuzlaştı,gece bizi 3e kadar uyutmadı gazıda yoktu açda değildi,en son kundakladımda öyle uyudu.sabah 7buçukta ben artık zorla uyandırdım beslemek için .gündüz bana 18 kişi öğretmen arkadaşlar geldi bebek görmeye.denizle fazla ilgilenemedim yardımcım baktı çoğunlukla.galiba kalabalıktan uyuyamadı sesten gecede uykusuzluk başına vurdu.neyse bugün rahatız:))

adanın gürültüyle arası nasıl?alıştırdınmı sen onu sesli ortama.?

bende acaba obezmi olacak dedim ama anne sütü obez yapmazmış sakın yok iki saatte verim falan deme yine ne zaman isterse ver memeyi ne kadar süt o kadar sağlık dedi ebeler son kontrolde.
pudra iyiymiş ama terle birleşince daha çok tahriş yaparmış o yüzden tercih etmedim...

zeytin yağ pişik için ilk defa duydum...bakteri ürettirmesin sonra hani gıda maddesi terle falan birleşir...

senin kızda maaşallah tombişmiş.ben 2aylık aşısına götürünce tarttılar böyleydi şimdi bilemiyorum. ablamın bebişide çok tombişdi kıza nazar değdi o kadar zor doğyuruyorki kızın kilo alımı durmuş... bende hep görüp soranlara 4 aylık diyorum ama inşallah nazar değmez kuzumada böyle gider...mustela vardı ama pişik önleyicissi işe yarar mı ki?
en iyisi günde 2kez yıkamak o aralara ter birikip kir oluyorya çok dikkat et demişti doktoru...

canım benim oğlumda da pişik var. doktor hametan krem verdi onu kullanıyordum ama sıcaklarda tekrarlıyor maalesef...
sıcaklarda daha yeni başladı napcaz koca yaz bilmiyorum...

sen anlamadın heralde yazdığımı.sütüm az dedin bende sana sağarsan çoğalır dedim.
anlamadım nasıl yani...şimdi süt yetmeyince benimki zaten memişi pek bırakmıyo sonuna kadar çekiyo içimi çekiyo sanki sızlıyo bebek bırakınca hiç bişi kalmıyo ki sağmaya? sen bebek bırakınca sağ yani memişi çektir sütün gelmesine fayda eder diye mi sağ dedin.

bende kıza ne giydireceğimi şaştım doktor tek kat giydir demişti sadece alttan çıtçıtlı bady yada elbise giydiriyodum ama sabahtan beri arada hafif öksürüyo her öksürdüğündede içim yanıyo acaba üşüttüm mü diye cam çok açtım ama cereyanda bırakmadım...inşallah tez geçer. sabahtan beri ne uyuduğu belli ne uyandığı sürekli mızmız arada kıyamet koparıyo bi tarafına bişi olmuş gibi sonra omzumda pışpışlarken tekrar dalıyo..dinlenmek gerçekten önemliymiş süt için dün sen miydin bi arkadaş gündüz uykusu dedi hemen yattım kız uyuyunca uyudum.artık ondan mıı,süt yapan içecekten içtim ondan mı yoksa bakliyat yemeye başladım ondan mı bilmem normale döndüm çok şükür.bende annem yada kaynanam varken rahattım ben yapamadığım zaman evi toplayan yemeği yapan hatta benim kız sabah erken kalkıyo onu oyalayıp bana sabah uykusu uyutan vardı.yemekte içmekte uykuda iyiydi şimdi nerdeee...amma bebek uyuyunca yemekle uğraşıyorum öncelikle boğazıma bakıyorum snra zaman kalırsa temizlik.

Normal yazdiklarinin hepsi.o zmnlarda kalabalik bazen sikiliyordu Adayi da. uyumadigi gecenin sbhi ellemeseydin uyusaydi keske uyku da onemli.ama sen sariliktn dolayi emzirmn lazim belki 2 3 saattee .18 kisi dedin uww ben bile nefes alamam desem yeridir,Denizcik ne yapsin kiyamM,herkes de bakmk istemstr sikilmistir.sen hafta ici hergun mu aldin cnm yardimci? Iyi olur ya kendine de Zmn ayirirsin.bebek konusunda tam guvenin varsa spora ,kuafore vs. Gidersin insan kendinle ilgilenince gercekten kendine geliyor.Ada alisik sese hatta spora basladigim zmnlarda 3 aylikti o da gelirdi sesli ortam gerci artik ben sik sik gidemiyorum spora,gitsem de Ada evde oluyor acayip sicak gunduz istemiyorum cikarmak.sese alisik ama uyurken ani olacak seslerden uzagim,rondo falan gibi.korkabilir

elemsu ve kızlarrr
kızımın resimlerini profildeki albümüme ekledim. bakın tontonuma tabi maaşallah demeyi unutmayın haa...

Allah kabul etsin canim hayirlara vesile olur ins..
bizimde bugun kirkimiz doldu cok sukur ..
oglusum oper ellerinizden teyzeleri epey buyudu yakinda askere gondercem biyiklarim bile terledi
Amin canım sağol. Sizin de 40ınız hayırlı uğurlu olsun.
Terleyen bıyıklarını yesinler onun

kadifegül maşallah kuzuna canım maşallah
Bahtı da kendi gibi güzel olsun inşallah.

elemsu ve kızlarrr
kızımın resimlerini profildeki albümüme ekledim. bakın tontonuma tabi maaşallah demeyi unutmayın haa...

cnm proflınd album yok..goremedım..bır tane avatar resmın var ama sanırım o senın kız olamaz oturuo cuunku:) 2 aylık bebeıs oturmazdan yola cıkarak:))

Son düzenleme:
cnm proflınd album yok..goremedım..bır tane avatar resmın var ama sanırım o senın kız olamaz oturuo cuunku:) 2 aylık bebeıs oturmazdan yola cıkarak:))

yok yok eski avatar o benim kız kara zaten:))babası kılıklı
mujj görmüş sen neden göremedin acaba? en altta oluyo biliyosun demi..

çalışan bayanlar,,
kızlar çalışanlar ve doğum izni bitince işe başlayacaklar, özelliklede benim gibi öğretmenler bakıcı işini ne yapacaksınız
.Ailesi yakın ve bebeğine annesi bakamayacak olanlar bakıcı ayarladınız mı ne ücret vereceksiniz? yada çevrenizde ücretler nasıl?
benim alt komşum bakacak ve yarım gün olacak muhtemelen ama henüz para işini konuşmadık.konuşmadan önce bi bakmak istiyorum ne ücret veriliyor ve içeriğinde ne var(bebek eşyalarının temizliği ütüsü, odasının temizliği yada artı ev işi)

burçin hanım ı ben coook eskıden tanıyorum henuz pasta siparişi almazken çok şirin tatlı bi insandır,ama iyiki yapıyo bu işi ben Armin in doğum kurabiyelerini yaptırdım ona,hatta İst getırtebılırsem doğumgunu pastasını da ona yaptırmayı dusunuyorum

ben de kurabiye istiyorum disi ciksin da bi:)) ama pasta sehir disi mumkun dgl sanirim .ztn yaziyor da yoksa harikaaa valla pastalar ustune pasta yok

benim yardımcı haftada bir geliyor canım temizlik ve ütü. bide böyle kalabalık misafirim gelince servis yapıyor, denize bakıyor .bakıcı şimdilik aramıyorum ben bakmak istiyorum.şubata kadar ücretsiz izne ayrılacağım 10 aylık oluyo o zaman.belki yaza kadar da uzatabşlşrim.

Sen aksam bayagi oturabiliyorsun,oyy bnm pil biterdi bu zmna kdr,hala da pek gec yatamam .evet evdeysen bencede yeterli ztn ,utu cok onemli acayip cikiyor.haftada 2 evi kaldirip temizlemesi bnm icin cok onemli dgl belki ama utu onemli.superrr cok iyi vakit gecirebileceksin Denizinle.tuvalet olayi da halloldumu kresee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…