resimler süper tabi sizde harikasınız .maşallah canım.bu arada adanın ismi yazılı tshirt özelmi yapıldı çok hoşmuş.
elemsu ve kızlarrr
kızımın resimlerini profildeki albümüme ekledim. bakın tontonuma tabi maaşallah demeyi unutmayın haa...
Eki Görüntüle 443489 Eki Görüntüle 443490 Eki Görüntüle 443491
işte benim tosun...
kızlar memlekete gitmeyi istiyorum da uçağa binmenin bebeğe bi zararı olur mu? hani basınç farkı falan rahatsız edermi???
bide bebişlerinizin göz rengi değişti mi benim kızınki değişti ama babası ve benimki gibi kahverenk değil böle yeşil mi mavi mi belli değil çakır gibi...acaba kalır mı böyle dahada döner bizim gibimi olur.şimdi çok güzel
yesimm,elemsubaska arkadaslarda varmiydi egzema hatirlayamadim.size ne diyecektim unuttum.dr. dedi egzemayi bu kdr buyutme ben aglayacaktim nerdeyse ya astim olursa ya soyle boyle bla bla... dr. dedi bronsit dahi olmadi nerden dusunuyorsun boyle.ilk 1 yil bebeklerin cildi cok hassastir.aldigin kremler guzel bebek yagini suan kullanma dedi.buarada cenedede kalmadi bizde.krem de mustelanin atopik ciltler icin olani almistim.size de soyleyim dedim stress yapmayin.krem bana iyi geldi belki de size de iyi gelir
canım ben mecbur o saatte ayaktayım.denizin gece 12 beslenmesi var,3 saatte bir biliyosun sarılıktan dolayı.burda karşıyakada bebek kreşi varmış ama ben koyamam yavrumu oralara(
mujj buralar çok sıcak oldu didimde öyledir klima kaçta çalıştırıyosun?uygunu kaçmış?
kadifegül senin kızda damı uzamış sarılık var.ne dedi dr ne zaman geçermiş.gerçi bizim bayağı düştü,gözünün sarısı çok azaldı yok gibi
kızlarr geçen gelen kalabalık misafirden sonra deniz sapıtmıştı biliyosunuz.dr tv aç ama görmesin arkası dönük dedi.digitürk olanlar 414.kanalda masal radyo var onu dinletebilirsiniz.ben artık günde 20 dk dinletiyorum.sonra da müzik açıyorumbas bas başlıyo ağlamaya alışacak mecbur:)))))
yesimm,elemsubaska arkadaslarda varmiydi egzema hatirlayamadim.size ne diyecektim unuttum.dr. dedi egzemayi bu kdr buyutme ben aglayacaktim nerdeyse ya astim olursa ya soyle boyle bla bla... dr. dedi bronsit dahi olmadi nerden dusunuyorsun boyle.ilk 1 yil bebeklerin cildi cok hassastir.aldigin kremler guzel bebek yagini suan kullanma dedi.buarada cenedede kalmadi bizde.krem de mustelanin atopik ciltler icin olani almistim.size de soyleyim dedim stress yapmayin.krem bana iyi geldi belki de size de iyi gelir
selam güzel anneler ;
öyle uzun zamandır giremedim ki çok özledim hepinizi.İkizlerim canıma okuyorlar vallahi.Kendime vakit ayıramıyorum.Ama allahtan sağlıkları güzel o nedenle yorulsakta neşemiz yerinde.Sizler ve bebekleriniz iyisinizdir inşallah.Son 2 sayfayı okuyabildim.Mujj ada çok büyümüş ve çok güzel bir kız olmuş maşallah.Kadifegül senin bebişinde maşallahı var canım tombiş tombiş kollar yanaklar.Bende vakit bulursam bizimkilerin fotolarını ekliycem öptüm hepinizi...
teyzesi kız emdi emdi büyüdü herhalde miğdede büyüdü ki emip bitiriyo yine doymuyo:)) şükür o sorun geçti şimdi akşam azalsada yetiyo sütüm...Cnm tesekkur ederimsaclar fenaaa :)) ama seninki de sacli,daha kucuk buyudukce Uzar iyice.Ada maviydi ,yesil oldu.dr. Iyice bakti artik degismeyecek dedi ama daha dgisedebiliyor bebeklerde.sana gecn sordum okumadin cnm,suan 7 kilo dedin.hep anne sutu dimi?sutum azaldi diyorsun,ben kesinlikle oyle dusunmuyorum gayet de var yani sut
evet canım uzamış sarılığı var eski resimlerine bakıyorum da öyle acayip sarı ki resmen turuncu gibi şu an bana çok beyaz geliyo.sen resminden mi anladın yoksa bildiğinden mi sordun? doktor 3aya kadar uzayabilir demişti ama sık emzir demedi acıktıkça ver fazladan verme dedi.zaten uzamış sarılığa anne sütü sarılığıda diyorlar demekki sütü alamamakla ilgili değil diye düşünüyorum. ben sarılığı hiiç takmıyorum artık doktor emiyosa sorun yok dedi emiyo zaten...sende takıp üzme kendini...canım ben mecbur o saatte ayaktayım.denizin gece 12 beslenmesi var,3 saatte bir biliyosun sarılıktan dolayı.burda karşıyakada bebek kreşi varmış ama ben koyamam yavrumu oralara(
mujj buralar çok sıcak oldu didimde öyledir klima kaçta çalıştırıyosun?uygunu kaçmış?
kadifegül senin kızda damı uzamış sarılık var.ne dedi dr ne zaman geçermiş.gerçi bizim bayağı düştü,gözünün sarısı çok azaldı yok gibi
kızlarr geçen gelen kalabalık misafirden sonra deniz sapıtmıştı biliyosunuz.dr tv aç ama görmesin arkası dönük dedi.digitürk olanlar 414.kanalda masal radyo var onu dinletebilirsiniz.ben artık günde 20 dk dinletiyorum.sonra da müzik açıyorumbas bas başlıyo ağlamaya alışacak mecbur:)))))
selam güzel anneler ;
öyle uzun zamandır giremedim ki çok özledim hepinizi.İkizlerim canıma okuyorlar vallahi.Kendime vakit ayıramıyorum.Ama allahtan sağlıkları güzel o nedenle yorulsakta neşemiz yerinde.Sizler ve bebekleriniz iyisinizdir inşallah.Son 2 sayfayı okuyabildim.Mujj ada çok büyümüş ve çok güzel bir kız olmuş maşallah.Kadifegül senin bebişinde maşallahı var canım tombiş tombiş kollar yanaklar.Bende vakit bulursam bizimkilerin fotolarını ekliycem öptüm hepinizi...
teyzesi kız emdi emdi büyüdü herhalde miğdede büyüdü ki emip bitiriyo yine doymuyo:)) şükür o sorun geçti şimdi akşam azalsada yetiyo sütüm...
evet canım uzamış sarılığı var eski resimlerine bakıyorum da öyle acayip sarı ki resmen turuncu gibi şu an bana çok beyaz geliyo.sen resminden mi anladın yoksa bildiğinden mi sordun? doktor 3aya kadar uzayabilir demişti ama sık emzir demedi acıktıkça ver fazladan verme dedi.zaten uzamış sarılığa anne sütü sarılığıda diyorlar demekki sütü alamamakla ilgili değil diye düşünüyorum. ben sarılığı hiiç takmıyorum artık doktor emiyosa sorun yok dedi emiyo zaten...sende takıp üzme kendini...
görkemli benim oğluşum anne karnında alıştı sese)) babamız sağolsun beni işe getirip götürürken arabada bangır bangır açardı müziği. hastaneden çıktığımız 2. günde yine arabada neredeyse son ses açtı müziği. benim oğlanda tıık yok çok sevdi. işitme testinde birşeyy ıksın sorarım demiştim eşime ama maşallahh hiç sorun yok. ben hatta bebeğim uyurken elektrik süpürgesini çalıştırıyorum ki benim süpürgenin ses konusunda maşallahı var. acayip ses çıkarıyor benimki o sesde uyuyor. inşallah senin bebişinde kısa sürede alışır sese canım..
selam güzel anneler ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?