Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım benim oğlumda da pişik var. doktor hametan krem verdi onu kullanıyordum ama sıcaklarda tekrarlıyor maalesef...

ben bushenin pişik önleyici kremini kullanıorum günde bir kez sürüyorum bitişen yerlere şimdilik bi sorun olmadı umarım çok sıcaklarda işe yaramaya devam eder..arada bir zeytinyağlıodum ama çok sıcaklarda olmaz heralde bizde yanıoruz ev 30 derece mecbur camlar açık yoksa boğulacaz ama nasıl emzircez iyiki yazın doğurmamışım diorum şimdi en azında bebiş habere kucak istemio azcık ana kucağı azcık salıncakta oyalanabilioo en azından..

kadifegül sütün gelmiş hadi rahatladın kızına da maşşallah 7 kilo olmuş

biberon evet bebeğimin emmesini tembelleştirio ben sağdığım zamanlar gündüz veriosam benimkide açlık krizinde değilse kaşıkla verdim çünkü biberonla birkaç kez verince memeyi güzel çekmio..

znrcnk sanırım aynı müzik kutusu bizde de var bebişin gelmesine 1 gün kala alınmıştı :) 2 klasik müzik 2 müzik çok güzel bi kuş sesi ve dalga sesiyle bitio yıldızlı renkli ışıklı dairesel bişey onuda kullanıorum bi yere gittiğimizde çok iyi oluo o...

kızlar çok sıcak olmaya başladı ve ben bebişe birkaç kaşıkta olsa su veriorum yavrum banyoda suyu başından aşağa dökerken lakır lakır yakaldığı suyu içtiğini farkettik zaten sağlık ocağındaki hemşiremiz emzirdikten sonra 1 kaşık su ver pamukçuk olmasın ağzı demişti aklıma geldikçe ara ara hep verdim

selamı sabahı alan almayan tüm arkadaşlara merhabaaaa......
yeniden bol sütlü sağlıklı huzurlu günler diliyorum hepinize.......
mujj canım istersen kurabiyelerini ben yapabilirim sana........

selamı sabahı alan almayan tüm arkadaşlara merhabaaaa......
yeniden bol sütlü sağlıklı huzurlu günler diliyorum hepinize.......
mujj canım istersen kurabiyelerini ben yapabilirim sana........

Ayy cnm benim,kiyamammm yaa cooook tesekkur ederim cnm bu yogunlugunda bunu dusunmen yeter bana canim yaa.nasil yapiyorsun sirrini alayim :)) hem ben de maliyeti dusurmus olurum kendim yaparsam ilk ne olcak tanesi 6 tl. Dedim ama sayi cogalinca gereksiz oluyor sanirim.becerirsem almam valla

kuzum bn bunun kursuna gittim. pek kolay değikl aslında kolayda uğraştırıcı.....
tüm malzemlerini aldım ben... özel günlerde arkadaşlarıma yapmaya çalışıyorum oğlumun kurabiyeleri yaptım çok güzel oldular.... istersen tarifini veririmde, iş süslemede.

deme dogru diyorsun is suslemede becerir miyim acabaa:))
yeni fotograff ekledimmm simdiiiiii :)) hadiii sen de ekle zamanin varsa oglusunu gorelimmm cnm:) kizinin dogum gunu kurabiyesi de harikaydi.oglaninkini gormedim ben sanirim cnm

yagmurabtcnm ben bile hala vermiyorum su kii bnde cok sick bolgedeyim.Afrikadaki bebegn bile ihtiyaci yok diyrlar anne sutu alanlar icin.bnyoda seviyrlr yalanmayi :)

ben de kurabiye istiyorum disi ciksin da bi:)) ama pasta sehir disi mumkun dgl sanirim .ztn yaziyor da yoksa harikaaa valla pastalar ustune pasta yok

evet pastayı yollamıyo sehır dısına ama kardesım ıst. o tarıhte Armin in doğumgünü için sabah uçakla gelirim demişti,eğer öyle olursa o alıp getırcek,bakalım.bende şimdiden doğumgününü düşünüyorum Allah ım yaa

Superrr o zaman.amannn dikkat etsin:) evet ya insan boyle guzel pasta gorunce simdidn dusunuyor valla

günaydın kızlaarr,
sabah 5de biz bi öksürükle uyandık öksürdükçe ağlıyo omzumda uyudu yatırdım tekrar ağladı zar zor 8ettik sonra rahatladı uyuduk ama nolur nolmaz götürdüm doktora. üşüttüm diye çok üzülmüştüm ama üşütme değilmiş ne boğaznda ne ciğerlerde hiç bişi yok şükür. her yeni doğanda reflü olurmuş ama benimki uzamış sarılık geçirdiği için daha yoğun olabiilirmiş reflüden korkma dedi.
bu arada bu kızın ağzı akmaya başladı tosuncuk dişi erken çıkaracak olabilir mi

işte benim tosun...
kızlar memlekete gitmeyi istiyorum da uçağa binmenin bebeğe bi zararı olur mu? hani basınç farkı falan rahatsız edermi???
bide bebişlerinizin göz rengi değişti mi benim kızınki değişti ama babası ve benimki gibi kahverenk değil böle yeşil mi mavi mi belli değil çakır gibi...acaba kalır mı böyle dahada döner bizim gibimi olur.şimdi çok güzel

Son düzenleme:

cnmm maasallah oncelikle bebisinieee ben de bgn albume ekledim yeni fotograflardan:)) ucak inerken emzir cunku basinctan oturu o bizim gibi agiz acip kapayamacagindan cozum olarak bunu soyleyim dedim.bence kesinlikle sikinti yok istersen danisirsn dr.a. buarada memleket neresiydi?

hmm emzirmek mantıklı:)) memleket ordu.

kız ne tatlı olmuş ada maaşallah
saçlara bayıldım özellikle ahenkle dans ediyorlar...bende kendiminkini saçlı sanardım inşallah seninki gibi saçlı olur benim kızda.
haa bide göz rengi ne seninkinin renkli galiba dimi...benim kızın göz rengini çözemedim döndü kenar çizgisi lacivert rengide mavi mii yeşil mi bişi...inşallah dönmez çok tatlı

Cnm tesekkur ederim saclar fenaaa :)) ama seninki de sacli,daha kucuk buyudukce Uzar iyice.Ada maviydi ,yesil oldu.dr. Iyice bakti artik degismeyecek dedi ama daha dgisedebiliyor bebeklerde.sana gecn sordum okumadin cnm,suan 7 kilo dedin.hep anne sutu dimi?sutum azaldi diyorsun,ben kesinlikle oyle dusunmuyorum gayet de var yani sut

anaaam yerım ben senın o bogumlarınııııı maaşallah kuzum sana
canım reflu ıcın senın yedıkleırne dıkkat etmen lazım bızdede var.netten bı bak ıstersen
özellikle inek sütü çok tetıklıyo refluyu
bızım gozlerımızde grı,böyle kalmaz sanırım değilir gibime gelıyo
ucaga bınerkende tosununa bıberon ya da emzık ver

canım ben mecbur o saatte ayaktayım.denizin gece 12 beslenmesi var,3 saatte bir biliyosun sarılıktan dolayı.burda karşıyakada bebek kreşi varmış ama ben koyamam yavrumu oralara(

mujj buralar çok sıcak oldu didimde öyledir klima kaçta çalıştırıyosun?uygunu kaçmış?

kadifegül senin kızda damı uzamış sarılık var.ne dedi dr ne zaman geçermiş.gerçi bizim bayağı düştü,gözünün sarısı çok azaldı yok gibi

kızlarr geçen gelen kalabalık misafirden sonra deniz sapıtmıştı biliyosunuz.dr tv aç ama görmesin arkası dönük dedi.digitürk olanlar 414.kanalda masal radyo var onu dinletebilirsiniz.ben artık günde 20 dk dinletiyorum.sonra da müzik açıyorumbas bas başlıyo ağlamaya alışacak mecbur:)))))

kadifegül maşallah kızına
mujj bu araada pompa sormuştun benimde aventin pompası var manuelide var elektriklide..ama elektrikli olan çok iyi bende memnunum..elle bazen zor olabilio son sütü çıkarmak içinde böylelikle elimle destekleyebiliorumm..

Dogru unuttum ben o saatleri dogru.fena sicak,hava guzel olsun denize gireyim diyorum,gunduz evden cikmak mumkun dglki,buarada Ada ya deniz anca dgr aya dedi dr. Cocuk felci asisini olmadi henuz bu yuzden dedi.klima 25 de.arada kapatiyorum genelde 26 icerisi artik.yook ben bebek kresinden bahsetmemistim.oyy ona ben de kiyamammmkii+ burda yoktur bebek kresi kesin. Yazmayi unuttum, dr. dedi ki 24 yapamazsiniz iceri yazin mumkun dgl.30 larda olur kesin o yuzden incecik olsun dmisti.24 gereksiz ztn bnm icin cnku ben de ince giyinince usurum 24 le.

Tmm cnm ben de yazilardn snra elektrikliye karar verdim.getircekler Ingiltereden burda 2 kati sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…