kızlar ya bu seferde kızımn boynu pişti...
kuzumun bi sütü yetmiyo bi kaka edemiyo derken şimdide boynu çok kötü pişmiş( hergün yıkıyorum, tek kat alttan çıtçıtlı elbise giydiriyorum ama mızırdanıp duruyordu baktım boynu kıpkırmızı olmuş ıslak tülbentle hafif silim dedim oraya biriken kıyafet havını hemen derisi kalktı ay içim sızladı... ya benim tosuna bu yazı nasıl geçirtecem bilmiyorum şişko 1hafta önce 7kiloydu 3.700gram almış normalin iki katı nerdeyse heryeri boğum boğum...
sizin vücut pişiği için kullandığınız bişi var mı yada önleminiz???
canım benim oğlumda da pişik var. doktor hametan krem verdi onu kullanıyordum ama sıcaklarda tekrarlıyor maalesef...
selamı sabahı alan almayan tüm arkadaşlara merhabaaaa......
yeniden bol sütlü sağlıklı huzurlu günler diliyorum hepinize.......
mujj canım istersen kurabiyelerini ben yapabilirim sana........
Ayy cnm benim,kiyamammm yaa cooook tesekkur ederim cnm bu yogunlugunda bunu dusunmen yeter bana canim yaa.nasil yapiyorsun sirrini alayim :)) hem ben de maliyeti dusurmus olurum kendim yaparsam ilk ne olcak tanesi 6 tl. Dedim ama sayi cogalinca gereksiz oluyor sanirim.becerirsem almam valla
kuzum bn bunun kursuna gittim. pek kolay değikl aslında kolayda uğraştırıcı.....
tüm malzemlerini aldım ben... özel günlerde arkadaşlarıma yapmaya çalışıyorum oğlumun kurabiyeleri yaptım çok güzel oldular.... istersen tarifini veririmde, iş süslemede.
ben de kurabiye istiyorum disi ciksin da bi:)) ama pasta sehir disi mumkun dgl sanirim .ztn yaziyor dayoksa harikaaa valla pastalar ustune pasta yok
evet pastayı yollamıyo sehır dısına ama kardesım ıst. o tarıhte Armin in doğumgünü için sabah uçakla gelirim demişti,eğer öyle olursa o alıp getırcek,bakalım.bende şimdiden doğumgününü düşünüyorum Allah ım yaa
Eki Görüntüle 443489 Eki Görüntüle 443490 Eki Görüntüle 443491
işte benim tosun...
kızlar memlekete gitmeyi istiyorum da uçağa binmenin bebeğe bi zararı olur mu? hani basınç farkı falan rahatsız edermi
cnmm maasallah oncelikle bebisinieeeben de bgn albume ekledim yeni fotograflardan:)) ucak inerken emzir cunku basinctan oturu o bizim gibi agiz acip kapayamacagindan cozum olarak bunu soyleyim dedim.bence kesinlikle sikinti yok istersen danisirsn dr.a. buarada memleket neresiydi?
kız ne tatlı olmuş ada maaşallah
saçlara bayıldım özellikle ahenkle dans ediyorlar...bende kendiminkini saçlı sanardım inşallah seninki gibi saçlı olur benim kızda.
haa bide göz rengi ne seninkinin renkli galiba dimi...benim kızın göz rengini çözemedim döndü kenar çizgisi lacivert rengide mavi mii yeşil mi bişi...inşallah dönmez çok tatlı
Eki Görüntüle 443489 Eki Görüntüle 443490 Eki Görüntüle 443491
işte benim tosun...
kızlar memlekete gitmeyi istiyorum da uçağa binmenin bebeğe bi zararı olur mu? hani basınç farkı falan rahatsız edermi???
bide bebişlerinizin göz rengi değişti mi benim kızınki değişti ama babası ve benimki gibi kahverenk değil böle yeşil mi mavi mi belli değil çakır gibi...acaba kalır mı böyle dahada döner bizim gibimi olur.şimdi çok güzel
Sen aksam bayagi oturabiliyorsun,oyy bnm pil biterdi bu zmna kdr,hala da pek gec yatamam .evet evdeysen bencede yeterli ztn ,utu cok onemli acayip cikiyor.haftada 2 evi kaldirip temizlemesi bnm icin cok onemli dgl belki ama utu onemli.superrr cok iyi vakit gecirebileceksin Denizinle.tuvalet olayi da halloldumu kresee
canım ben mecbur o saatte ayaktayım.denizin gece 12 beslenmesi var,3 saatte bir biliyosun sarılıktan dolayı.burda karşıyakada bebek kreşi varmış ama ben koyamam yavrumu oralara(
mujj buralar çok sıcak oldu didimde öyledir klima kaçta çalıştırıyosun?uygunu kaçmış?
kadifegül senin kızda damı uzamış sarılık var.ne dedi dr ne zaman geçermiş.gerçi bizim bayağı düştü,gözünün sarısı çok azaldı yok gibi
kızlarr geçen gelen kalabalık misafirden sonra deniz sapıtmıştı biliyosunuz.dr tv aç ama görmesin arkası dönük dedi.digitürk olanlar 414.kanalda masal radyo var onu dinletebilirsiniz.ben artık günde 20 dk dinletiyorum.sonra da müzik açıyorumbas bas başlıyo ağlamaya alışacak mecbur:)))))
kadifegül maşallah kızına
mujj bu araada pompa sormuştun benimde aventin pompası var manuelide var elektriklide..ama elektrikli olan çok iyi bende memnunum..elle bazen zor olabilio son sütü çıkarmak içinde böylelikle elimle destekleyebiliorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?