evetcanım kalabalık onu huzursuz etti kesin.2 hafta sonra kardeşim düğün var memlekete gidicem.kara kara düşünüyorum.napıcam diye.düzenim yeni yeni oturmuşken inşallah bozulmaz.sen öyle il dışına gittinmi 3-4 gün.vede zorlandınmı eğer gittinse
selam kızlar ve onların tatlı civcivleri :)
inşallah herkes iiyidir. geçmişi okumadım henüz.. sıcaklar mahvediyor bizi. sizler nasılsınız bu durumda. hatta geçen gün paşam evin içinde sıcaktan uyuyamadı balkonda uyuttum onu.. boyunlar kat yerleri de kızarıyor valla. sebamed pişik kremi sürüyorum koltuk ltarına kadar.. dışarı çıksan terliyor kafası su gibi. sürekli sırt değiştiriyorum teri soğumasın diye.. akşamları erken yattığı için akşam üstü gezmeleri yapamıyoruz maalesef.. düzeni bozulsun da istemiyorum ne yalan söyleyeyim.. geçen hafta kilo almamıştı biizmki nerdeyse. ben de kafaya taktım. çünkü sütüm mü yetmiyor diye ya da bi sorun mu var diye.. sanırım size bahsettiğim ishalden kaynaklıymış. bugün sağlık ocağında tartıldık tekrar. çok şükür açığı kapatmış paşam. ama boyunu yanlış ölçtü hemşire seslenmedim ama. çünkü ilk ay kontrolünde 59 cm di. sonra 61 ölçüldü 2 ayda. şu an 2.5 aylık ve yine 59 cm miş. herhalde sıcaktan çekmemiştir oğlum değil mikakamızda bazen sarı bazen yeşil ama o günlerdeki gibi değil. o kadar kötü kokuyordu ki o zamanlar şimdi misss gibi valla. alıp kokluyorum kakasını... dünyanın en pahalı ve güzel parfümü halt etmiş o kokunun yanında benim için.
yaaa bir de sizin bebişler başlarını kaldırıyor mu artık uZUn süreli. bizimki öyle çok dik tutamıyor hala. yalpalıyor kafayı. öne düşüyor genelde.
şimdi geçmişi okuyacağım.. öptüm hepinizi :)
burda o kadar terletecek kadar sıcaklar yok henuz,ama tatilde naapacaz bılemıyorum,bı demarmarıs e rezervasyon yaptık,vazmıgecsek dıye dusunmeye basladık
tosunum kaç kılo olmus annesı
tlf da sormayı unuttum naaptın ergo almayı dusunuyormusun,eger sanalbebek magz. alırsan kk e %15 ındırım var eger meı taı ısresen mınımoy da ındırmı de haberın olaaaa
marmaris mi valla, benim gözüm yemez ne yalan söyliyim cnım.. biz 2 sene önce gittik iiyi sıcaktı. özellikle otel klimaları ki bizimki 4 ya da 5 yıldızlı iyi bi oteldi ama sabit hızda. açsan buz gibi kapasan hamam gibi oluyor odalar. sürekli bi ısı değişimi , çocuğu hasta ederim diye kafamı çıkarmıyorum şu an nerdeyse.. inan gitsen senin için süper olur kesin.. ama arminim için bilemeyeceğim sonuçta her bebek farklı.. belki iyi bile gelir minnoşuma.
bu arada küçük tosunumuz da 6800 olmuş(maşallahh41 kere) ergo ve mei tai içi bekleyeceğim biraz , erkek bebiş ya 3 ay dolsun öyle alayım diyorum. bi ark.getirdi bana ergo giibi bir ey. 0 aylıktan itibaren kullanılan bi şey. ama denemedim. bi bakıp benimkinin keyfine beğenirse alacağım diğerinden. ei tai bağlamalı ya cesaret edemedim ona nedense..
Selam teyzeleriiiii sizden özendik biz de albüm yaptık
oncelıkle nasılsınız?? hemen sruma gecıyorumm ya kızlarr berenı sırtı dınlensın dıye aa sıra yuzustu yatırmaya calısıyorum ama hıc sevmıyor hemen gerı donmek ıstıyor aglamaya baslıyor..normalmı yoksa bır sorunumu var(
bebıs resımlerını goruyorum cogunuzunkı yuzustu uyuyo duruo ama beren hıc sevmıo nıyekı*??
oncelıkle nasılsınız?? hemen sruma gecıyorumm ya kızlarr berenı sırtı dınlensın dıye aa sıra yuzustu yatırmaya calısıyorum ama hıc sevmıyor hemen gerı donmek ıstıyor aglamaya baslıyor..normalmı yoksa bır sorunumu var(
bebıs resımlerını goruyorum cogunuzunkı yuzustu uyuyo duruo ama beren hıc sevmıo nıyekı*??
Kizlarrrrrr nefes alamiyorummm coook sicakkk yaaa,klima bir qcik bir kapali.aslinda birsey olmaz ama korktum da.suan kapali derecemizi soyleyim miyemek yapiyorum isim bitsin Ada uyurken 2 dk.havuza incem .asagisi da sicak durulmuyor.gerci suan saat itibariyle iyi tehlikeli dgl en azindan
Bak o konuda benzemiyormuş bizim kızlar :) Geceleri sırt üstü uyuyor da gündüz mümkün değiiillll. İlla yüzüstü yatacak, öyle seviyor. Her gelen şaşırıyor bu böyle mi yatıyor diyorlar, biz alıştık artık :) Sırtüstü çevirince başlıyor ağlamaya, hatta ben de aklımdan geçirdim sırtüstü neden ağlıyor sırtında bişey mi var diye
Ahh canım sıcak zor valla. Ohh ayağının altında havuzzzzz ne güzelll. Bizim ev iyi şu an çok sıcak değil
aynen odanın içi 33 derece klima açmazsam.deniz için sürekli açık 26da.elektrik tuzlu gelcek bu ay.olsun canı sağolsun:))bende merak ediyordum sinek ilacı.demek 3 aydan önce yokmuş ha(çıngıraklı çorap var playscool deniz ona bayıldı bugün kullandık güle güle katılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?