Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evetcanım kalabalık onu huzursuz etti kesin.2 hafta sonra kardeşim düğün var memlekete gidicem.kara kara düşünüyorum.napıcam diye.düzenim yeni yeni oturmuşken inşallah bozulmaz.sen öyle il dışına gittinmi 3-4 gün.vede zorlandınmı eğer gittinse

Son düzenleme:

insallah sorun olmaz,rahat rahat gecirirsin orda gunlerini.Buarada kardesini Allah mesut etsin cnm bnm.sen nereliydin cnm ?umarim uzak dgldir gidecegin yer.evet gecen ay Bodrum`a gitmistik,park yatak getirdiler odaya koydular ama Ada normalde 21:30 gibi uyurdu :S o gece agladi biraz 23:30 gibi falan uyuyabilmisti.neyseki gece kalkmadi kalkar diye dusunmustuk,zorlandik yerini aradi sanirim.ama gecen hafta Izmir`e gittik annem de kaldik,sikinti hic olmadi.sanirim dogdugu ev oldugunu hatirladi :)))cnm araba puseti dglde diger duz olanin adi ne bilmiyorum benim bebek arabamda suan o takili ondan varsa onu gotur onda uyursa belki yadirgamaz.Deniz daha kucuk ya belki sikinti olmaz,umarim da olmaz cnm

Cnm buarada donenceni alman mumkunse al yanina.ben keske olsaydi o yanimizda dedim.en azindan alistigi bir parcayla birlikte olur

selam kızlar ve onların tatlı civcivleri :)

inşallah herkes iiyidir. geçmişi okumadım henüz.. sıcaklar mahvediyor bizi. sizler nasılsınız bu durumda. hatta geçen gün paşam evin içinde sıcaktan uyuyamadı balkonda uyuttum onu.. boyunlar kat yerleri de kızarıyor valla. sebamed pişik kremi sürüyorum koltuk ltarına kadar.. dışarı çıksan terliyor kafası su gibi. sürekli sırt değiştiriyorum teri soğumasın diye.. akşamları erken yattığı için akşam üstü gezmeleri yapamıyoruz maalesef.. düzeni bozulsun da istemiyorum ne yalan söyleyeyim.. geçen hafta kilo almamıştı biizmki nerdeyse. ben de kafaya taktım. çünkü sütüm mü yetmiyor diye ya da bi sorun mu var diye.. sanırım size bahsettiğim ishalden kaynaklıymış. bugün sağlık ocağında tartıldık tekrar. çok şükür açığı kapatmış paşam. ama boyunu yanlış ölçtü hemşire seslenmedim ama. çünkü ilk ay kontrolünde 59 cm di. sonra 61 ölçüldü 2 ayda. şu an 2.5 aylık ve yine 59 cm miş. herhalde sıcaktan çekmemiştir oğlum değil mi kakamızda bazen sarı bazen yeşil ama o günlerdeki gibi değil. o kadar kötü kokuyordu ki o zamanlar şimdi misss gibi valla. alıp kokluyorum kakasını... dünyanın en pahalı ve güzel parfümü halt etmiş o kokunun yanında benim için.
yaaa bir de sizin bebişler başlarını kaldırıyor mu artık uZUn süreli. bizimki öyle çok dik tutamıyor hala. yalpalıyor kafayı. öne düşüyor genelde.
şimdi geçmişi okuyacağım.. öptüm hepinizi :)

Son düzenleme:

burda o kadar terletecek kadar sıcaklar yok henuz,ama tatilde naapacaz bılemıyorum,bı demarmarıs e rezervasyon yaptık,vazmıgecsek dıye dusunmeye basladık
tosunum kaç kılo olmus annesı
tlf da sormayı unuttum naaptın ergo almayı dusunuyormusun,eger sanalbebek magz. alırsan kk e %15 ındırım var eger meı taı ısresen mınımoy da ındırmı de haberın olaaaa

marmaris mi valla, benim gözüm yemez ne yalan söyliyim cnım.. biz 2 sene önce gittik iiyi sıcaktı. özellikle otel klimaları ki bizimki 4 ya da 5 yıldızlı iyi bi oteldi ama sabit hızda. açsan buz gibi kapasan hamam gibi oluyor odalar. sürekli bi ısı değişimi , çocuğu hasta ederim diye kafamı çıkarmıyorum şu an nerdeyse.. inan gitsen senin için süper olur kesin.. ama arminim için bilemeyeceğim sonuçta her bebek farklı.. belki iyi bile gelir minnoşuma.
bu arada küçük tosunumuz da 6800 olmuş (maşallahh41 kere) ergo ve mei tai içi bekleyeceğim biraz , erkek bebiş ya 3 ay dolsun öyle alayım diyorum. bi ark.getirdi bana ergo giibi bir ey. 0 aylıktan itibaren kullanılan bi şey. ama denemedim. bi bakıp benimkinin keyfine beğenirse alacağım diğerinden. ei tai bağlamalı ya cesaret edemedim ona nedense..

valla ben tatıle gıtmesem catlarım,sadec yer konusunda tereddutlerım var,alışşsın bence Armın hanımda zaten gezmeyı cok sevıyo,ama bu senede her taraf cok sıcak,bence henuz ek gıdaya baslamadn tatıl daha rahat olacakkıcok yakın bı arkadasımda aynı seyı söyledı,şimdi süreklı uyuyacak,seneye yurumeye baslayackalr habıre kostur peşlerıne,ne yedırsem ne ıcırsem dıye dusunecegız
bende meı taıyı hıc begenmemıstım ama alanda cok

Selam teyzeleriiiii sizden özendik biz de albüm yaptık

yaaaa tatlım berene nasıl da benzıyor yaaa:)) şaştım kaldım:)))
maşallah tütütütütütt:))
aynı benım berenım gıbı cokkkkkkk tatlııııııı masallahhh kocamannnn

oncelıkle nasılsınız?? hemen sruma gecıyorumm ya kızlarr berenı sırtı dınlensın dıye aa sıra yuzustu yatırmaya calısıyorum ama hıc sevmıyor hemen gerı donmek ıstıyor aglamaya baslıyor..normalmı yoksa bır sorunumu var(
bebıs resımlerını goruyorum cogunuzunkı yuzustu uyuyo duruo ama beren hıc sevmıo nıyekı*??

Cnmmm,kesinlikler her sabah yap ben de yaparim hala.ve ellerinle destek ver ayaklarina o one dogru iktircek kendini.su varki Adiskom da o zmnlarda sikilirdi cnm bu cok normal simdi seviyor kafasi inmiyor asagi maasallah.senin bebisin smdi kafasi yoruluyor tutamiyor suan zorlandigindn sikinti.emin ol herkesinki suan oyle muaa

Cnmmm,kesinlikler her sabah yap ben de yaparim hala.ve ellerinle destek ver ayaklarina o one dogru iktircek kendini.su varki Adiskom da o zmnlarda sikilirdi cnm bu cok normal simdi seviyor kafasi inmiyor asagi maasallah.senin bebisin smdi kafasi yoruluyor tutamiyor suan zorlandigindn sikinti.emin ol herkesinki suan oyle

Kizlarrrrrr nefes alamiyorummm coook sicakkk yaaa,klima bir qcik bir kapali.aslinda birsey olmaz ama korktum da.suan kapali derecemizi soyleyim mi yemek yapiyorum isim bitsin Ada uyurken 2 dk.havuza incem .asagisi da sicak durulmuyor.gerci suan saat itibariyle iyi tehlikeli dgl en azindan

Bak o konuda benzemiyormuş bizim kızlar :) Geceleri sırt üstü uyuyor da gündüz mümkün değiiillll. İlla yüzüstü yatacak, öyle seviyor. Her gelen şaşırıyor bu böyle mi yatıyor diyorlar, biz alıştık artık :) Sırtüstü çevirince başlıyor ağlamaya, hatta ben de aklımdan geçirdim sırtüstü neden ağlıyor sırtında bişey mi var diye

Ahh canım sıcak zor valla. Ohh ayağının altında havuzzzzz ne güzelll. Bizim ev iyi şu an çok sıcak değil

Kizlar,dr.unuza sivrisinek icin ilac sorar misiniz.bnmki chicco no iyi,zararsiz dedi.sur surekli.ama ben sunu da biliyorum,surekli surmek de kanserojen uffff cok takiliyorum demi,herkes kiziyor bana kendimde de ben hep ince eleyip sik dokurum.umarim saglikli bebek yetisririm.siz sorun bakalim hangi ilaci soyleyecek.ben bunu arastircm artik almam lazim benim....
Dipnot: 3 aydan once kullanilmiyor!

Evet icime fenalik giriyor rsmen,hicbirsey yapasim yok.kafami disari cikarmak istemiyorum butun gun.havuz varda gecen yil 1 kere bile girmedim.gerci obur taraf kalabalik diye girmiyordum.cocuklar birsey yapar mapar havuza diye:) simdi sakin kimse yok bu tasindigimiz diger sitemizde..yemegin pismesini sabirsizlikla bekliyorum,bgn bunaldim sicaktan dedim ilk defa.hatta esimi aradim yaa disardasin sen hava berbat su ic aurekli dedim.

Hyrmcnm atlamisim,yuzustu uyudugunda amannn gozun ustunde olsun hep.o daha cok kucuk cunku dikkat aman

Mujjjj sen serinle canım ben terlemeye başladım :)
Dediğin gibi gözüm hep üstünde, ama maşallah öyle güzel çeviriyor ki kafasını çok gülüyorum ona :)

aynen odanın içi 33 derece klima açmazsam.deniz için sürekli açık 26da.elektrik tuzlu gelcek bu ay.olsun canı sağolsun:))bende merak ediyordum sinek ilacı.demek 3 aydan önce yokmuş ha(çıngıraklı çorap var playscool deniz ona bayıldı bugün kullandık güle güle katılıyor

Ne kotu dimi,hem havalar isinsin istedik hem de yine mutlu dgliz.nefes alinmiyor valla.ayyy merak ettim hemen baktim .superrr o zaman sevdiyse.supermis ama ben artik corap giydirmiyorum.hatta sadece xitcitli bdy diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…