Gorkemlicnmm perde dedin valla dogru biz bu ara gece store cekmiyorduk.Ada daha erken uyanir oldu ben de unutmusum erken kalkmayi resmen zorlandim 2 gun.dun diyorum kiziim bgn hafta sonu saat 7:00 de kalkilir mii:))))
Buarada biraz once bir ark vardi simdi gittiler.ya ben temizdim ama suan iyice acayip hastalik boyutuna mi gidiyorumki bilemedim:) arkadasimin da 1,5 yasinda kizi var,bakicisinla geldi bakicisi da tatile geldigi icin Didim e kizina da getirmis.kizi Allahim o ayaklar koltuk da vs. Ayy icime fenalik girdi resmen.hatta ark.ima da dedim bak ayagina terlik de giymedi,terasa cikti iceri girdiginde birdaha kaldirsin soylucem vlla,bnm evde bebegim var.zurekli yikaniyor siliniyor hersey.ben dikkat ediyorum aman mikrop bulasmasin kiza bak ya dedim.anasi da guya bakicisi.sanki 40 yillik ahbabim soyle kizina duzgun otur de kucuk de degilki13 yasinda.bnm evdeki yard. Ablada sinir oldu,dedim syle ben soylersem ev sahibi kil dicekler o da soyleyemedi oldu bitti gittiler.birdaha getirmicek onlari ztn. 1 ay burda gerci ztn.sn nasilsin cnmm iyi msn? Ben de durumlar vahim sanirim
insanlarla uğraşmak zor valla.ben olsam söylerdim kızım bak ordaki terliğigiy diye.bozulursa bozulsun.biz çekcez sonra hasta olunca.ben şimdi gidince baştan söylicem herkese yüzünü ve elini öpmek yok.bozulmayın.zaten sarılığı yeni geçti.bağışıklıkları daha güçlü değil sonuçta..benimkinde pamukçuk var onada üzülüyorum ilaç kullanıyorum.ama gheçmiyor 2 haftadır.dertlerimiz hiç bitmiyor ay.kendimize ayırdığımız kişisel bakımdan çok bunlarınkiyle uğraşıyoz dimi:))
merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...
haftasonu kötü bir haber aldım iiş yerinden bir arkadaşın bebeği vefat etti diye.sonra öğrendik gece nefessiz kalmış uykusunda ayrıntısını bilmiyorum ama içim öyle sızladı öyle sızladı ki sürekli aklımda annesi var acaba nasıl dayanıyor ne yapıyo beşik kıyafetler bezler şişen göğüsler sessizlik yazarken bile gözlerim doluyo... bebeği bizimkiler kadar 2aylıkmış daha yavrum. 2gecedir doğru düzgün uyuyamıyorum.zaten ben hep korkuluydum hiç ciddi bi rahatsızlık yaşamamamıza rağmen doğduğundan beri uyurken arada nefesini kontrol ediyordum halada ediyorum ya... hep dua ediyorum Allah ım bebeğimin acısını kötü gününü bana gösterme,benden önce onu alma diye.gece o uyurken onu bırakıp uyumak bile zor geliyo hala... zavallı kadını düşündükçe hem çok ama çok üzülüyorum hemde acayip bir korku kaplıyo içimi...aman dikkat edin bebekler yavaş yavaş tutmaya ağıza çekmeye başlıyo sakın yakınına birşey koymayalım,battaniyesini ağzına yanaştırmayalım, kusmuğunu yutmasın diye yan yatıralım.
Allah ım bebeklerimizi bize bağışlasın.
selam kızlar
sizlerin bebeklerindede var mı? benim kız ağzından baloncuk baloncuk tükürük çıkarıyo ve bazen ağzı akıyo.elinide ağzına sokuyo, bilinçli soktuğunu sanmıyorum ama el ağzına gelince nerdeyse yumruğunun hepsini ağzına almaya çalışıp cokur cokur emiyo.diş mi diyecem ama çook erken daha? nedendir ki acaba?
bugün de kimsecikler yok
çoğunluk ellerin yenmesi, salyalar, güneş kremleri, sinek kovucular üzerine muhabbetler edilmiş son 2 günde. yaz daha zormuş valla. isilik vs. çaresiz kalıyor insan.. geçmiş pişiklerimişz bile hortladıçözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..
bugün de kimsecikler yok
çoğunluk ellerin yenmesi, salyalar, güneş kremleri, sinek kovucular üzerine muhabbetler edilmiş son 2 günde. yaz daha zormuş valla. isilik vs. çaresiz kalıyor insan.. geçmiş pişiklerimişz bile hortladıçözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..[/QUOTE
pişik poposundaysa çıplak kalsın biraz..
benim bebişte elini kolunu yiyo alışkanlık yapçak die dikkatini hep dağıtmaya çalıştım ama sizlerde de varmış elemsu dedğin gibi oral dönemdeler herr şey ağıza gidecek bu yıl
bugün de kimsecikler yok
çoğunluk ellerin yenmesi, salyalar, güneş kremleri, sinek kovucular üzerine muhabbetler edilmiş son 2 günde. yaz daha zormuş valla. isilik vs. çaresiz kalıyor insan.. geçmiş pişiklerimişz bile hortladıçözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..[/QUOTE
benim bebişte elini kolunu yiyo alışkanlık yapçak die dikkatini hep dağıtmaya çalıştım ama sizlerde de varmış elemsu dedğin gibi oral dönemdeler herr şey ağıza gidecek bu yıl
Huu arkidislerrrr nsilsinizzz??Yine kmse yok.kizlar ben aksam 21:30 dn snra Adayla ilgilenmiyordum uyudugundn.amannn dun cok ters bir uyku yapti snra da 21:00 gelirken uyandi.23:30 lara kdr mahfoldum tam yatiriyoruz uyandi,yanimda emzirdim ben uyudum kaldim artik esim goturmus yatagina
slm canım, yok valla yok bu kızancıklarla kızçelerin anneleri :) sorma sıcaklardan mı ne biz de şaştık dün. dün gece sıcaktan oğlum uyumadı. arabayla tur attık uyuttuk. eve gelince gene uyandı, pencereyi açtım serinlesin diye. yanına uzandım ik,imiz bir uyumuşuz.üstünde de sadece kolsuz çıtçıtlı badi vardı. ben örttükçe uyandı. en iyisi açık yatsın dedim. sonra örterim diyodum ama gece bi uyandım, o buz gibi benim sırtım tutulmuşumarım hasta olmaz çocuk ((
simdi de beni görünce ağlıyor, bıraktım koltuğa elleriyle oynuyor. sanırım usandı çocuk benden
inşallah hasta olmaz aynsı bizimde başımıza geldi geçende şükür olmadı.ilahi bebek anneden usanır mı:) seni görünce kucak isteyip ağlardır o, bende tek bıraktığımda oynuyo beni görüyo ağlıyo mızırlanıyo bende arada napıyo diye bakarken kendimi göstermiyorum
slm canım, yok valla yok bu kızancıklarla kızçelerin anneleri :) sorma sıcaklardan mı ne biz de şaştık dün. dün gece sıcaktan oğlum uyumadı. arabayla tur attık uyuttuk. eve gelince gene uyandı, pencereyi açtım serinlesin diye. yanına uzandım ik,imiz bir uyumuşuz.üstünde de sadece kolsuz çıtçıtlı badi vardı. ben örttükçe uyandı. en iyisi açık yatsın dedim. sonra örterim diyodum ama gece bi uyandım, o buz gibi benim sırtım tutulmuşumarım hasta olmaz çocuk ((
simdi de beni görünce ağlıyor, bıraktım koltuğa elleriyle oynuyor. sanırım usandı çocuk benden
:))) ne guzell herkes koyun koyuna uyuyor.cnm cok esiyormuydu peki? Bgn arada corap gydristersen ben hsta olcagini sanmiyorum.Ada da tulumla yatardi dr.uyku tulumu kullnma yazin,incecik ser acarsada sorun olmz demsti.birgun buzz gibiydi birsey olmadi ama cereyanda kalmamalari lazim cnm.snden ndn usansin:)))) buarada artik duzene grdi mi uykunuz? Suan yatak da hem emziriyorum hem yaziyorum,birakmiyor bi.Ada suan 8.500 kilo.dr. Bu ay tam sibir almus hep iyi aliyordu sik emzir diyoo,hep emziriyorum daha napayim.400 gr almis.annm de diyor dr. Sasirdi galiba bu cocuk artik yerinde durmuyor dobup ayaklari vurup duruyr bkma sen ona diyor:)) bnde anlamadim,hep ay oranlarina gre ileride ama bu ay bylymis,kafama tkmadim hatta onemsemedim bile.ben norml olark dusunuyorum.gecen ark.bebeginle gelmisti 9 aylik 9 kiloydu.
yok canım, tek taraflı pencereden hafif esiyordu. ama gecenin ilerleyen saatlerinde hava iyice serinlemiş meğer. cereyan olmasın diye kapayı kapamıştım zaten ve en önemlisi terli değildi. maşallah adacığa. ama artık iice hareketlendi. çok normalmiş diye biliyorum. hem çok da kilo alsa bu kez boğumları pişiyor sıkıntı yine. senin adanın kilosu gayet iyi. hoş ben de taktım geçen hafta ama bizimkinin alması gerekiyor bu aylarda. büyüdükçe azalacakmış kilo alımı zaten. ama ben de boya taktım. ilk ay acayip uzadı şimdi durdu resmen :44::44: emzirmen su kaybı için gerekli zaten. sıcakta onlar da sıvı kaybediyor ve benim meme sürekli oğluşun ağzında. napiyim ben bu kadar susarken onları düşün bir de.
[/QUOTE
Aaaaa soylemeyi unuttum,Adiskoya dun biberonla su verdik,dr. Ver artik su dedi:))) elinle nsl tutuyr ayyyy dedim.boyu kac cnm? Gerci az olsa dr. Derdi cnm az diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?