Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende bebeğimi korurken başkası olumsuz bişi yapınca sinir oluyorum. geçende 5yaşında çocuklu biri geldi çocuğun eli ayak parmaklarında mıncırıp duruyo tabi gözüm üstünde kızıma dokunmasın diye.mutfaktaydım kızım uyandı ben girene kadar kadın almış çocuğunun kucağına veriyo tutmak istermisin diye...tövbe tövbe, abla napıyorsun ben babasına vermeye kıyamıyorum sen çocuğun eline nasıl veriyorsun dedim. abla kızıyo dedi aldı bana verdi:))
tabi titiz olalım ama aşırı temizliğe gitme anne sütü bebeği mikroba karşı zaten çok iyi korur diyorlar(inşallah öyledir hasta olmaz bebişlerimiz) ve bağışıklığının gelişmesi için anne sütü emerken çevreyle temasa geçmeliymiş...sana diyorum ama kara kara bu bebek emeklemeye başlayınca naparım diye düşünüyorum...

selam annecikler özledim sizi :))
fazla okuyamadım ama genelde herkes iyi umarım . biz kızımla iyiyiz büyümeye çalışıyoruz. elimiz ağzımızda şapırdatsrak yiyoruz bygünlerde. yarın tatile çıkıyoruz. mustela güneş kremi aldık. görkemli canım "çocuğunuza güneş kremi sürmeyin" diye google dan aratırsan bir makale çıkacak. sadece mineralli kremleri tavsiye ediyor. o yüzden mineralli bir ürün aldım. doktorumuza sormadım ama bir iki dakikalık da olsa suya sokmayı düşünüyorum. inşallah pişman olmayız. hepinizi çok öpüyorum.

Aynen cok zor da insan bu kdr da dusuncesiz olamaz yanii,bir ben miyim dusunceli diyorum yani ben omrumde gidip d birinin koltuguna ayagimi kaldirip oturmam bir adap denen birsey vardir neysee.asil simdi cnm baska seye sikkin.temizlige gelen abla mujgan cok zor oluyor senin eve gelmek ,bnm evden dolmus yok diyor.surekli esim getirsin gotursun istiyor,kocasi herhangi biri eleman getirip gotursun de istemiyor neymis mahallede laf olurmus.ee be kardesim bu adamin isi gucu yokmu nsl hep biraksin.bizim aylikci annemle ,eltim de dgr gunler.simdi ok derim gelme ama nsl diyeyim diyorum.her insan eve sokulmazki,guven olmaz ne olcak bilemiyorum bakalim.temizligi de iyi aslinda ama iste

kızkar güneş kremi sorulmuş bende bunu yazacktım bugün trukid aldık biz. kesinlikle tavsiye ederim almayanlara mineralli bpa paraben a vit.içermeyen doğal bi ürün.bi de 30 faktörden fazlası zararlı,içinde çok fazla koruyucu maddeler var.bu arada trukid unnado da indirimde.

Aaaay çok zorbi şey Allah annesine sabır versin,düşünmek bile istemiyorum

canım oral dönemdeler şua an bebeklerımız dolayısıyla dış dünyayı ağızlarıyla tanıyorlar.su an eline ne versen agzına alır,dün ben oyuncagını verdım elıne yiye yiye mahvettı.

bugün de kimsecikler yok

çoğunluk ellerin yenmesi, salyalar, güneş kremleri, sinek kovucular üzerine muhabbetler edilmiş son 2 günde. yaz daha zormuş valla. isilik vs. çaresiz kalıyor insan.. geçmiş pişiklerimişz bile hortladı çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..

canım geçmiş olsun.benimkinin boynunda olmuştu pişik,mustela stelactiv kullandım kuruttu ol bölgeyi .

evett valla kimse yok :))
pisik dediniz simdi aklima geldi,bgn Ada da kucuk kucuk kirmizilik var.yaniii isilik bence Allahim hergun yikiyorum hatta gecen 3 kere yikadim napicam bennn anlamadm

Huu arkidislerrrr nsilsinizzz??Yine kmse yok.kizlar ben aksam 21:30 dn snra Adayla ilgilenmiyordum uyudugundn.amannn dun cok ters bir uyku yapti snra da 21:00 gelirken uyandi.23:30 lara kdr mahfoldum tam yatiriyoruz uyandi,yanimda emzirdim ben uyudum kaldim artik esim goturmus yatagina

slm canım, yok valla yok bu kızancıklarla kızçelerin anneleri :) sorma sıcaklardan mı ne biz de şaştık dün. dün gece sıcaktan oğlum uyumadı. arabayla tur attık uyuttuk. eve gelince gene uyandı, pencereyi açtım serinlesin diye. yanına uzandım ik,imiz bir uyumuşuz.üstünde de sadece kolsuz çıtçıtlı badi vardı. ben örttükçe uyandı. en iyisi açık yatsın dedim. sonra örterim diyodum ama gece bi uyandım, o buz gibi benim sırtım tutulmuş umarım hasta olmaz çocuk ((
simdi de beni görünce ağlıyor, bıraktım koltuğa elleriyle oynuyor. sanırım usandı çocuk benden

inşallah hasta olmaz aynsı bizimde başımıza geldi geçende şükür olmadı.ilahi bebek anneden usanır mı:) seni görünce kucak isteyip ağlardır o, bende tek bıraktığımda oynuyo beni görüyo ağlıyo mızırlanıyo bende arada napıyo diye bakarken kendimi göstermiyorum

aminnn inşallah canım, düşün benim boğazım yapış yapış bugün.. kendimi pencerenin önüne sper etmiştim direkt ona esmesin diye. hoş ceyran yaptırmadım ama fena üşümüşüm. umarım bi şey olmaz.. aslında dediğin doğru canım. çok kucakcı bu sıpalar çokk..

:))) ne guzell herkes koyun koyuna uyuyor.cnm cok esiyormuydu peki? Bgn arada corap gydristersen ben hsta olcagini sanmiyorum.Ada da tulumla yatardi dr.uyku tulumu kullnma yazin,incecik ser acarsada sorun olmz demsti.birgun buzz gibiydi birsey olmadi ama cereyanda kalmamalari lazim cnm.snden ndn usansin:)))) buarada artik duzene grdi mi uykunuz? Suan yatak da hem emziriyorum hem yaziyorum,birakmiyor bi.Ada suan 8.500 kilo.dr. Bu ay tam sibir almus hep iyi aliyordu sik emzir diyoo,hep emziriyorum daha napayim.400 gr almis.annm de diyor dr. Sasirdi galiba bu cocuk artik yerinde durmuyor dobup ayaklari vurup duruyr bkma sen ona diyor:)) bnde anlamadim,hep ay oranlarina gre ileride ama bu ay bylymis,kafama tkmadim hatta onemsemedim bile.ben norml olark dusunuyorum.gecen ark.bebeginle gelmisti 9 aylik 9 kiloydu.

yok canım, tek taraflı pencereden hafif esiyordu. ama gecenin ilerleyen saatlerinde hava iyice serinlemiş meğer. cereyan olmasın diye kapayı kapamıştım zaten ve en önemlisi terli değildi. maşallah adacığa. ama artık iice hareketlendi. çok normalmiş diye biliyorum. hem çok da kilo alsa bu kez boğumları pişiyor sıkıntı yine. senin adanın kilosu gayet iyi. hoş ben de taktım geçen hafta ama bizimkinin alması gerekiyor bu aylarda. büyüdükçe azalacakmış kilo alımı zaten. ama ben de boya taktım. ilk ay acayip uzadı şimdi durdu resmen :44::44: emzirmen su kaybı için gerekli zaten. sıcakta onlar da sıvı kaybediyor ve benim meme sürekli oğluşun ağzında. napiyim ben bu kadar susarken onları düşün bir de.

Aaaaa soylemeyi unuttum,Adiskoya dun biberonla su verdik,dr. Ver artik su dedi:))) elinle nsl tutuyr ayyyy dedim.boyu kac cnm? Gerci az olsa dr. Derdi cnm az diye

bzim dr sakın baskılamayın hareketi, psikolojik olarak olumsuz etkilenir dedi. ben ellemiyorum artık koluma falan kemiriyor.. dediğini yapıyorum ben de canım. ama boğumlar fena. uff kıyamam ya...

Son düzenleme:
Aaaaa soylemeyi unuttum,Adiskoya dun biberonla su verdik,dr. Ver artik su dedi:))) elinle nsl tutuyr ayyyy dedim.boyu kac cnm? Gerci az olsa dr. Derdi cnm az diye

maşallah o ellere.. boyu en son dr 61 cm dedi. 10 gün sonra sağlık ocağında 59 ölçtü kadın. ne alakaysa.. dün benim ölçümüme göre 62 cm çıktı. bakalım dr ne ölçecek. benim üzüldüğüm gelişimi iyidi durdu resmen..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…