aah Müjgancım kaç defa söyledimvermeyin diye de sakalım yokki sözüm dinlensinsizin ne aşınız var?
Suan basim catliyorrrr,,Ada gece 1:30 da uyandi,emmek istedi cok sasirdim,aramizda uyudu .sutum gayet iyi ama sanirim bu cocuj doymuyor,hic uyanmazdikiii.dr.u aradim milupa sutlu pirincli almistik o demisti,vereyim mi dedim.1 corba kasigi ver dedi.simdi uyuyor sipam.sut iyi geliyor elimle bakiyorum sanirim Adiskoya yetmiyor:))ztn 6 aylik oluyoruz artik bgn aksam ustu vereyim bariSivrisinek isirdidr. Fenestil jel soyledi.aklinizda bulunsun.alin kenara koyun olmadi.buarada bni de isirdi kayboldu izi ama Adiskomunki kirmizi leblebi gibi sis ahh aptal kafam terasda oturmus sallaniyorduk,esim dedi hic ruzgar yok sivrisinek yicek oturma dedi 15 dk.da olan oldu:/
sen artık başlayabılırsın ek gıdaya az az.ama nıye pirinclı verıyolar onu anlamıyorum,pirincin besleyici özelliği pek yok şişirir sadece.
o sivriisneğin gözü kör olsun nasıl kıydı da ısırdı,bu jel ısırdıkta sonra sürmek için mi?
http://VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİR...si/4_8_ay_arasi_beslenme_ve_ek_gidalara_gecis
Cnm ilk besin oyle olmaliymis,bak istersn
soracaktım yukarda unuttum,spora başaldıktan sonra sütünde bı değişiklik oldu mu,tadında felan?
Yaaa kafam cok karisik.ilk 6 yeterli kesinlikle deniyor.10 gun daha mi bekleseydim acaba yaa.ayyy millet aman mama da yesin der ben yook vlla.ztn onlarda da kanserojen md var maalesef:/acılmadı mujcum ama ek gıdaya gecen herkesten duyuyorum ilk pirinç unuyla başlnıyo,pirinç çok sağlıklı bi şey değil o yuzden kafamatakılıyo,ama bütün dr lar aynı seyı söyledıgıne göre vardır bı bıldıklerı
Yaaa kafam cok karisik.ilk 6 yeterli kesinlikle deniyor.10 gun daha mi bekleseydim acaba yaa.ayyy millet aman mama da yesin der ben yook vlla.ztn onlarda da kanserojen md var maalesef:/
Aaa evettt linkde virus yaziyor ztn.yok olmadi 3 aylik kayit oldum.ilk 1 ay full gittim.su son 3. Ayim gidemiyorum yaaaaa salon sicak klima olsada disari sicak diyorum.aman Ada neolcak diyorum.aslinda annem burda olsaydi daha superdiiii ,gidebilirdim en son geven p.tesi gittim(( hftad 1 e dustu resmen.cnm sutte degisiklik nsl? Buarada hep tatcm birturlu kismet olmadi sen sorunca bak yine aklima geldiii:)) azalmadi sikinti olmadi
spor yapıca kaslarda açığa çıkan laktik asit sütün tadını değiştirebiliyomuş,o yüzden ağır kardiyo hareketleri yapmayın diyolar.bende dün başladım,biraz tedirginlik yaşadım açıkçası.sıcaktada spor hiççekilmiyo gerçekten.
bende aynen hiiiç mama taraaftarı değilim.Armin o kadar zayıf doğdu herkes illa mama ver diye tutturdu,yok sarılık olur yok iyice zayıflar dediler.direndim vermedım.çok şükür ne sarılık oldu nede başka bi şey.bazıları ihtiyaçları olmadığı halde veriyo gıcık oluyorum öyle annelere.benım kuzenımde ocagın sonunda doğum yaptı.3600 dogdu cocuk zaten,3.ayfan ıtıbaren sütü çok olmasına ragmen yoğurt,meyve suyu(hazır meyve suyu hemde),mama ve devam sütü vermeye başladı,çocuk hem bı suru sorun yasadı,hemde obez gıbı şimdi
merhabalar canlarımm nasılsınızzz...
bugun asılarımızı oldukkk kızım agladı ben agladım(( bır omuzundan ıkı bacaktan 3 tane asıı ee kolaymı oyy mınık yawrum benım hala gozum doluo ( eve geldıımdde de atesı cıktıgı ıcın calpol verdım aradan 8 saat gectı baktım ates var cok fazla yıne verdım..suan dıken ustundeyım cok huzursuz mırıldanıp duruo ateıde var gozetımım altında ..bugun gece boyu bana uyku yok..kontrol eder dururum artık
1 ayda 5 cm uzamıs ve 56 cm olmus canım kızım:)) kılosuda 1 kılo almıs ve 4.700 olmus:) boyu cok ıyı uzamıs dedı hmsıre ablası:)kılosuda ıyı dedı sadece anne sutuyle beslendıgını soledıgımde ..
manken gıbı masallahhhhehehehehe:))
sızler nasılsınız bakalım mınıklerrrr rahat duruomu annelerını uzmuolardır umarım
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. annecikler ve bebisler nasillar? malum geriye donuk okumaya firsatim olmuyor, insallah herkesin keyfi yerindedir. biz iyiyiz cok sukur, buyuyir oglusum, Allah ayirmasin henuz bir duzene giremedik, gunduzleri anneme gidiyoruz artik. evde kalsam da is yapacak vakit bulamiyorum, sizler duzeninizi kurabildiniz mi kizlar?
oglusumla hepinizi opuyoruzzzz
yoklama alıyorum
elemsu :
-burdaaa
mujj :
_burdaaaaaaaa
baskada kimse yok zaten
Armin 3 gündür parmagına yapğışıkbı şekilde yaşıyo,öyleki meme emerken kenardanda parmağını sokmaya çalışıyo ağzına.
ayrıca 4-5 gündür dönüyoruz artık.
mujj Ada nın halıdakı ilk tepkisi ne oldu,bizimki şaşkın şaşkın bakıyo,korktu mu acaba?
aynen tatlım..bende dun saatı kurdum 2 saatte bır kontrol ıcın alktım bızımkınde tık yok masallah asının ve bırazda atesın etkısıyle delıksız uydu 2 de yattı sabah 9 da kalktı:)evet bu aşı günleri tam bı kabus gıbı,ben as odasına gıremıyorum hıc,babası tutuyo bende dısarda onun sesıne aglıyorum
ay bız Armin in 2 aylık aşılarını olunca saatlerımızı kurduk saat bası kalkıp gece kontrol edecektık,anaaaamm bı uyandık saat sabah 7kuşum hıc uyanmamıs bızde yorgunluktan nasıl olduysa kalkmamısız,tlf da sarjı bıtmıs calmamış.neysekı bız atessız,calpolsuz atlatmıstık.
boyunuza da kılonuza da masallah,Beroş da Armin gibi tombul bı kız olmıycak anlasılan,manken mı yapsak bunları acaba
Selam anneler nasılsınız biz oğlumla iyiyiz çok şükür allahım bana acıdıda sorunsuz uyumlu bir bebek nasip etti bana yoksa ailemde uzakta yardım edenim olmadan napardım bilmiyorum arada çok yorulup isyan ettiğim oluyor tabibize gelicek olursak dün sabah uyandığımda oğlumun kulak kenarları pulpul olmuştu daha öncede hafif olduğundan dikkatimi çekmişti dünkü baya fazla idi özellikle sağ kulağı kulak akıntısından şüphelendim eşime haber verdim hastahaneye gittik doktor fucicort adında bir krem verdi antibiyotik krem sanırım kortizonda içeriyor kulak arkalarına sür dedi o ara fazla soru soramadım genel bir muayene ettim oğlumun kilosu 6.200 olmuş doktor obur bi çocuk dedi henüz 2 ayını doldurmadığı halde 3 aylık bebek kilosunda anne sütünden başka bişeyde vermiyorum çok şükür herşeyi normal fakat şu kulak akıntısı olayına taktım bugünde vardı şimdi İzmirde iyi bir kulak burun boğaz doktoru bakıyorum bide uzmanı görsün istiyorum açıkcası verdiği kremi de sürmek istemiyorum dikkat ettim kulağını kendi kendine kaşımaya çalışıyor
yoklama alıyorum
elemsu :
-burdaaa
mujj :
_burdaaaaaaaa
baskada kimse yok zaten
Armin 3 gündür parmagına yapğışıkbı şekilde yaşıyo,öyleki meme emerken kenardanda parmağını sokmaya çalışıyo ağzına.
ayrıca 4-5 gündür dönüyoruz artık.
mujj Ada nın halıdakı ilk tepkisi ne oldu,bizimki şaşkın şaşkın bakıyo,korktu mu acaba?
aynen tatlım..bende dun saatı kurdum 2 saatte bır kontrol ıcın alktım bızımkınde tık yok masallah asının ve bırazda atesın etkısıyle delıksız uydu 2 de yattı sabah 9 da kalktı:)
evet bızımkılerı manken yapalım aman babalar duymasın hahahaha:))
merhaba canım ıyı olmana sevındım..masallah paşaya nasılda guzel kılo almıs oyle sutun cok yarıyor demkkı..
gecmıs olsun m.kemalle de..
ınsan nasılda evham yapıyor nasılda pımpırıklı seyler olduk dıılmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?