maşallah o ellere.. boyu en son dr 61 cm dedi. 10 gün sonra sağlık ocağında 59 ölçtü kadın. ne alakaysa.. dün benim ölçümüme göre 62 cm çıktı. bakalım dr ne ölçecek.
Ccnm saglik ocagi hep yanlis olcuyor.10 gun once dr. 68 dedi,saglik ocagi 69 dio.uzadi mi sanmiyorum ama bilmiyorum da.daha oncede oyle olmustu
seninkinın uzama ihtimali var ama benimki çekmemiştir herhaldeyanlış ölçtükleri kesin.. arada d eviti unuttuğum oluyordu dr a dedim, bi şey olmaz dedi ama onun etkisi olabilir. öyle 3-5 gün vermemezlik değil de rutini olmadı bi türlü. şimdi ona dikkat edeceğim. bugün bura esiyor benimki iyi uyudu maşallahh.. adoşun emme faslı bitdi mi canım
kızlar 48 cm boyunda 2870 gram doğdu benım prensesım. su anda 2 aylık ve 52,5 cm boyunda 4 kg olmuş hemsıre sutun yetmıyor dedı ama kızım huzursuz değil ki sürekli emziriyorum. sizce gelişimi normal mi.
Bizim kızlar aynı gün doğmuştu canım ama biz 2 aylık kontrolüne henüz gitmedik. Benim kızımla kıyaslamam doğru olmaz o yüzden bilemedim :44:
Sağlık ocağındaki hemşire dediyse sütün yetmiyor diye hastaneye de bi kontrole götür derim. Yine maşallah huzurlu bebişe
kızlar 48 cm boyunda 2870 gram doğdu benım prensesım. su anda 2 aylık ve 52,5 cm boyunda 4 kg olmuş hemsıre sutun yetmıyor dedı ama kızım huzursuz değil ki sürekli emziriyorum. sizce gelişimi normal mi.
bzim dr sakın baskılamayın hareketi, psikolojik olarak olumsuz etkilenir dedi. ben ellemiyorum artık koluma falan kemiriyor.. dediğini yapıyorum ben de canım. ama boğumlar fena. uff kıyamam ya...
1.ay ne kadar almıştı canım,sizin cadı da zayıf doğmuş Armin gibi.ama biz 2.ayda 5.500gr dık boyumuz 53 cm idi.sık sık emzir bence ben 2 saatte emzırıyordum ve özellikle tereyag çok tükettim sütüm yağlansın diye.
ttlım doğduğunda 2870 di 1 aylıkken 3500 dü şu anda 4 kg
HERKESE SELAM
uzun zamandır görüşemiyoruz umarım herkesin keyfi yerindedir. Biz de yarın 2 aylık kontrolümüzü ve aşımızı olacağız bakalım eymen paşam ne kadar büyüdü. birde aşı sonrası inşallah ateş falan yapmaz. benim oğluşum 1 haftadır emzik emiyor aman allahım ne kadar rahatmış emzik yaa. keşke daha önce alıştırsaydım. önce almaz diye tereddüt ettim ama bizimki alğzına koyar koymaz çekmeye başladı. isilik olayı bizde de var. malum havada sıcak hergün yıkıyorum ama yinede oluyor. birde emzik ağzından düştüğü zaman şapur şupur ellerini yiyor. ama bir tatlı ki sormayınhepinizi çok çok öpüyoruz. güzel günler sizinle olsun...
Günaydınlar.... Biz Sabah erkenden sağlık ocağına gittik, 2.ay kontrolümüzü ve aşımızı yaptırdık. Oğluşum çok ağladı ama şimdi calprol verdim uyuyor. inşallah ateşi falan çıkmaz.
oğlum tam 6kg olmuş. boyuda 60cm. gelişimi gayet iyi dedi hemşire ablamız.allahtan hepimizin bebişlerine sağlıklı, bol gülücüklü güzel günler diliyorum...
Kizlar gecende dyazmistim,ben de veriyordum oncesi caprol,verme asinin islevini bozuyorsun dedi.bu asida vermicem.buarada en zor asiyi atlatmissn yesimcim.
selam kızlar,
pazar gün memlekete gidiyoruz babamızın izni yok o yüzden biz uçakla gideceğiz ve 2hafta yokuz.Allah eşime yardım etsin adamcagız işte zor akşam ediyordu kızı özlediği için sabah 6-7arası uyanıyor kız normalde eşimde 7.30da kalkması lazım sırf kızla oynim zaman geçirim diye erken kalkıp kızla oynuyor normalde 5dakkalık uykunun bile hesabını yapar çok uykucu ama bebek aşkı işte. ona öyle üzülüyorum ama memleketimide çok özledim 1yıldır gidemedim.eşime üzülsemde çok heyecanlıyım inşallah kızım rahatsız olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?