Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
maşallah o ellere.. boyu en son dr 61 cm dedi. 10 gün sonra sağlık ocağında 59 ölçtü kadın. ne alakaysa.. dün benim ölçümüme göre 62 cm çıktı. bakalım dr ne ölçecek.

Ccnm saglik ocagi hep yanlis olcuyor.10 gun once dr. 68 dedi,saglik ocagi 69 dio.uzadi mi sanmiyorum ama bilmiyorum da.daha oncede oyle olmustu

Ccnm saglik ocagi hep yanlis olcuyor.10 gun once dr. 68 dedi,saglik ocagi 69 dio.uzadi mi sanmiyorum ama bilmiyorum da.daha oncede oyle olmustu

seninkinın uzama ihtimali var ama benimki çekmemiştir herhalde yanlış ölçtükleri kesin.. arada d eviti unuttuğum oluyordu dr a dedim, bi şey olmaz dedi ama onun etkisi olabilir. öyle 3-5 gün vermemezlik değil de rutini olmadı bi türlü. şimdi ona dikkat edeceğim. bugün bura esiyor benimki iyi uyudu maşallahh.. adoşun emme faslı bitdi mi canım

Son düzenleme:
kızlar 48 cm boyunda 2870 gram doğdu benım prensesım. su anda 2 aylık ve 52,5 cm boyunda 4 kg olmuş hemsıre sutun yetmıyor dedı ama kızım huzursuz değil ki sürekli emziriyorum. sizce gelişimi normal mi.

:))) bnm de dogum boyunu yanlis yazmislardi,dr. Gulmustu Ada cektin mi demisti:)) ohhh ohh es ruzgarr esss simdi nektar tattirdim bgn,smdi hickiriyor meme zmniiii:))))

kızlar 48 cm boyunda 2870 gram doğdu benım prensesım. su anda 2 aylık ve 52,5 cm boyunda 4 kg olmuş hemsıre sutun yetmıyor dedı ama kızım huzursuz değil ki sürekli emziriyorum. sizce gelişimi normal mi.

Bizim kızlar aynı gün doğmuştu canım ama biz 2 aylık kontrolüne henüz gitmedik. Benim kızımla kıyaslamam doğru olmaz o yüzden bilemedim :44:
Sağlık ocağındaki hemşire dediyse sütün yetmiyor diye hastaneye de bi kontrole götür derim. Yine maşallah huzurlu bebişe

Son düzenleme:

ttlım o zaman senın sonucları da merakla bekliyorum ...

1.ay ne kadar almıştı canım,sizin cadı da zayıf doğmuş Armin gibi.ama biz 2.ayda 5.500gr dık boyumuz 53 cm idi.sık sık emzir bence ben 2 saatte emzırıyordum ve özellikle tereyag çok tükettim sütüm yağlansın diye.

ttlım doğduğunda 2870 di 1 aylıkken 3500 dü şu anda 4 kg

HERKESE SELAM

uzun zamandır görüşemiyoruz umarım herkesin keyfi yerindedir. Biz de yarın 2 aylık kontrolümüzü ve aşımızı olacağız bakalım eymen paşam ne kadar büyüdü. birde aşı sonrası inşallah ateş falan yapmaz. benim oğluşum 1 haftadır emzik emiyor aman allahım ne kadar rahatmış emzik yaa. keşke daha önce alıştırsaydım. önce almaz diye tereddüt ettim ama bizimki alğzına koyar koymaz çekmeye başladı. isilik olayı bizde de var. malum havada sıcak hergün yıkıyorum ama yinede oluyor. birde emzik ağzından düştüğü zaman şapur şupur ellerini yiyor. ama bir tatlı ki sormayın hepinizi çok çok öpüyoruz. güzel günler sizinle olsun...

hosgeldın yeşimcim.inş aşılarınızı sorunsuz atlatırsınız,ellerını emmesıne ızın ver canım emzıgı cıkar ara ara emsın ellerını,vücudunu tanıyo.ellerıne mudahele edılen çocuklar ılerde asabı oluyomus.

Selam kızlar
Hemşire teyzesi cıss yaptı bugün kızıma İnşallah ateşi çıkmaz.
Bu ay yaklaşık 1.200 gr almış.
İki seferdir aile hekimimiz izinli, kızım kontrol edilemedi hiç. Ben de hastaneden randevu aldım pazartesiye, bi doktor gözüyle de bakılsın artık.
Ben de sadece 3kilo vermişim :) Toplamda kocaman bi 20 kilo azalmış olsam da daha vermem gereken 10 kilom var

Günaydınlar.... Biz Sabah erkenden sağlık ocağına gittik, 2.ay kontrolümüzü ve aşımızı yaptırdık. Oğluşum çok ağladı ama şimdi calprol verdim uyuyor. inşallah ateşi falan çıkmaz.
oğlum tam 6kg olmuş. boyuda 60cm. gelişimi gayet iyi dedi hemşire ablamız. allahtan hepimizin bebişlerine sağlıklı, bol gülücüklü güzel günler diliyorum...

maşallah annesi tosun olmus senın oglun bız 3 aylık olacagız daha o kadar değiliz
calpol verdiysen cıkmaz,ama keşke ates olduktan sonra verseydın

Suan basim catliyorrrr,,Ada gece 1:30 da uyandi,emmek istedi cok sasirdim,aramizda uyudu .sutum gayet iyi ama sanirim bu cocuj doymuyor,hic uyanmazdikiii.dr.u aradim milupa sutlu pirincli almistik o demisti,vereyim mi dedim.1 corba kasigi ver dedi.simdi uyuyor sipam.sut iyi geliyor elimle bakiyorum sanirim Adiskoya yetmiyor:))ztn 6 aylik oluyoruz artik bgn aksam ustu vereyim bari Sivrisinek isirdidr. Fenestil jel soyledi.aklinizda bulunsun.alin kenara koyun olmadi.buarada bni de isirdi kayboldu izi ama Adiskomunki kirmizi leblebi gibi sis ahh aptal kafam terasda oturmus sallaniyorduk,esim dedi hic ruzgar yok sivrisinek yicek oturma dedi 15 dk.da olan oldu:/

Kizlar gecende dyazmistim,ben de veriyordum oncesi caprol,verme asinin islevini bozuyorsun dedi.bu asida vermicem.buarada en zor asiyi atlatmissn yesimcim.

selam kızlar,
pazar gün memlekete gidiyoruz babamızın izni yok o yüzden biz uçakla gideceğiz ve 2hafta yokuz.Allah eşime yardım etsin adamcagız işte zor akşam ediyordu kızı özlediği için sabah 6-7arası uyanıyor kız normalde eşimde 7.30da kalkması lazım sırf kızla oynim zaman geçirim diye erken kalkıp kızla oynuyor normalde 5dakkalık uykunun bile hesabını yapar çok uykucu ama bebek aşkı işte. ona öyle üzülüyorum ama memleketimide çok özledim 1yıldır gidemedim.eşime üzülsemde çok heyecanlıyım inşallah kızım rahatsız olmaz.

Kizlar gecende dyazmistim,ben de veriyordum oncesi caprol,verme asinin islevini bozuyorsun dedi.bu asida vermicem.buarada en zor asiyi atlatmissn yesimcim.

aah Müjgancım kaç defa söyledimvermeyin diye de sakalım yokki sözüm dinlensin sizin ne aşınız var?

hayırlısıyla gidingelin canım kazasız belasız inş.
sen rahat ol kzın daha rahat olur merak etme,alışsınlar gezmeye.valla Armin o kadar seviyoki gezmeyi ben fırsat buldukça atıyorum arabaya geziyoruz,oto koltuguna koyunca çığlık atıyo gülerek valla senınkı de cok sevecektır emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…