Cnm tam yazmamisim,bebe yagini biraktim suan.cok sicak vicik vicik.mustela krem suruyorum.kulagini kapa one egerek yika suan rhat olur senin icin.bebek bezi prima premium care.cok guzel icine aliyor kakayi sizin aylardaki bez.7-18 oyle dgl ztn kakada cok sivi dgl ama cok memnunum.geceleri azcik cok vurmadan sivazla uykusu acilmasin.gece pek gunduz kdr gaz cikarmaz
bzim dr sakın baskılamayın hareketi, psikolojik olarak olumsuz etkilenir dedi. ben ellemiyorum artık koluma falan kemiriyor.. dediğini yapıyorum ben de canım. ama boğumlar fena. uff kıyamam ya...
hosgeldın yeşimcim.inş aşılarınızı sorunsuz atlatırsınız,ellerını emmesıne ızın ver canım emzıgı cıkar ara ara emsın ellerını,vücudunu tanıyo.ellerıne mudahele edılen çocuklar ılerde asabı oluyomus.
bana da sınırda gibi geldi doctora da görünn..kızlar 48 cm boyunda 2870 gram doğdu benım prensesım. su anda 2 aylık ve 52,5 cm boyunda 4 kg olmuş hemsıre sutun yetmıyor dedı ama kızım huzursuz değil ki sürekli emziriyorum. sizce gelişimi normal mi.
Kizlar gecende dyazmistim,ben de veriyordum oncesi caprol,verme asinin islevini bozuyorsun dedi.bu asida vermicem.buarada en zor asiyi atlatmissn yesimcim.
aah Müjgancım kaç defa söyledimvermeyin diye de sakalım yokki sözüm dinlensinsizin ne aşınız var?
hayırlısıyla gidingelin canım kazasız belasız inş.
sen rahat ol kzın daha rahat olur merak etme,alışsınlar gezmeye.valla Armin o kadar seviyoki gezmeyi ben fırsat buldukça atıyorum arabaya geziyoruz,oto koltuguna koyunca çığlık atıyo gülerek vallasenınkı de cok sevecektır emınım
ya bende senin gibi düşünüorum anlamış değilim pirinçli unu bakalım o zamana gelelim ayrıca arştırcam ama bu konularda yurt dışındaki uygulamalrıda takip etmeliiacılmadı mujcum ama ek gıdaya gecen herkesten duyuyorum ilk pirinç unuyla başlnıyo,pirinç çok sağlıklı bi şey değil o yuzden kafamatakılıyo,ama bütün dr lar aynı seyı söyledıgıne göre vardır bı bıldıklerı
ya benimkide öle baş parmağını bulmayı öğrenecek die de ödüm kopuoo sonra nasıl buıraktırırız görüoruz başparmağını emen çoçukları burdan mı başlıo acaba die de düşünmüo değilim...ya selemsu eninki nasıl uyuyo akşamları nasıl alıştırdınn elini kolunu yemesine izin veriomosun akşam uyutmaya çalışrıken...yoklama alıyorum
elemsu :
-burdaaa
mujj :
_burdaaaaaaaa
baskada kimse yok zaten
Armin 3 gündür parmagına yapğışıkbı şekilde yaşıyo,öyleki meme emerken kenardanda parmağını sokmaya çalışıyo ağzına.
ayrıca 4-5 gündür dönüyoruz artık.
mujj Ada nın halıdakı ilk tepkisi ne oldu,bizimki şaşkın şaşkın bakıyo,korktu mu acaba?
pul pul olmasıyla kulak iltihabına nasıl bağlantı kurdun anlayamadım kulak akıntısımı var konu açılmışken bebişleri tek başına yıkayabilen varmı ben yıkayamıorumm kesinlikle kafasından suyu dökmeye çok korkuoyorum annem bile olsa kulaklarına su kaçıçak die...Selam anneler nasılsınız biz oğlumla iyiyiz çok şükür allahım bana acıdıda sorunsuz uyumlu bir bebek nasip etti bana yoksa ailemde uzakta yardım edenim olmadan napardım bilmiyorum arada çok yorulup isyan ettiğim oluyor tabibize gelicek olursak dün sabah uyandığımda oğlumun kulak kenarları pulpul olmuştu daha öncede hafif olduğundan dikkatimi çekmişti dünkü baya fazla idi özellikle sağ kulağı kulak akıntısından şüphelendim eşime haber verdim hastahaneye gittik doktor fucicort adında bir krem verdi antibiyotik krem sanırım kortizonda içeriyor kulak arkalarına sür dedi o ara fazla soru soramadım genel bir muayene ettim oğlumun kilosu 6.200 olmuş doktor obur bi çocuk dedi henüz 2 ayını doldurmadığı halde 3 aylık bebek kilosunda anne sütünden başka bişeyde vermiyorum çok şükür herşeyi normal fakat şu kulak akıntısı olayına taktım bugünde vardı şimdi İzmirde iyi bir kulak burun boğaz doktoru bakıyorum bide uzmanı görsün istiyorum açıkcası verdiği kremi de sürmek istemiyorum dikkat ettim kulağını kendi kendine kaşımaya çalışıyor
elemsu benimkide aynı eliyle ağzı buluşursa başlıyor emmeye dediğin gibi beni emerken bide elini sokmaya çalışıyor ağzına :)
Saol canım evet çok evhamlı oldum şimdide kafa derisininde bazı yerler sarı gibi geldiKızlar mankenmi olucak bebişler biz şimdiden talibiz ozaman kızlara
Kızlar benim bir kaç sorum var bebişinizi hiç yatark emziriyormusunuz ben geceleri yanıma yatırıp emziriyorum gündüz de bazen çok yorgunsam öle emziriyorum acaba bunun bi zararı olurmu yani allah korusun bebeğin üzerine düşüp boğmak haricinde ...
Bebeği yıkarken kulağına su kaçmamasını nasıl sağlıyosunuz ? havalar ısındı bebeğinizin vücudunu banyodan sonra yağ ile mi kremlemi nemlendiriyorsunuz ? bebek kozmetiği ve bebek bezinde hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Geceleri emzirdikten sonra gazını çıkarıyormusunuz ? ayrıca dün doktor bana sabah 09:00 dan akşamda 19:00 dan sonra bebeği çıplak bi şekilde güneşe çıkarmamı söyledi 5-10 dk falan siz böle bişey yapıyormusunuz ?
Bebeğinize su veriyormusunuz ayrıca monovit d vitamininden kaç damla kullanıyosunuz günlük ?
Ben günlük kan hapı+ elevit+devit d vitamini damlası kullanıyorum siz kullanıyomusunuz?
bende mustella alıcam ama şu an bushen ve sebamed şampuan ve pişik önleyici kremimiz var..evet o bez çok güzel kakayı emio baya..Cnm tam yazmamisim,bebe yagini biraktim suan.cok sicak vicik vicik.mustela krem suruyorum.kulagini kapa one egerek yika suan rhat olur senin icin.bebek bezi prima premium care.cok guzel icine aliyor kakayi sizin aylardaki bez.7-18 oyle dgl ztn kakada cok sivi dgl ama cok memnunum.geceleri azcik cok vurmadan sivazla uykusu acilmasin.gece pek gunduz kdr gaz cikarmaz
elemsu benimkide aynı eliyle ağzı buluşursa başlıyor emmeye dediğin gibi beni emerken bide elini sokmaya çalışıyor ağzına :)
Saol canım evet çok evhamlı oldum şimdide kafa derisininde bazı yerler sarı gibi geldiKızlar mankenmi olucak bebişler biz şimdiden talibiz ozaman kızlara
Kızlar benim bir kaç sorum var bebişinizi hiç yatark emziriyormusunuz ben geceleri yanıma yatırıp emziriyorum gündüz de bazen çok yorgunsam öle emziriyorum acaba bunun bi zararı olurmu yani allah korusun bebeğin üzerine düşüp boğmak haricinde ...
Bebeği yıkarken kulağına su kaçmamasını nasıl sağlıyosunuz ? havalar ısındı bebeğinizin vücudunu banyodan sonra yağ ile mi kremlemi nemlendiriyorsunuz ? bebek kozmetiği ve bebek bezinde hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Geceleri emzirdikten sonra gazını çıkarıyormusunuz ? ayrıca dün doktor bana sabah 09:00 dan akşamda 19:00 dan sonra bebeği çıplak bi şekilde güneşe çıkarmamı söyledi 5-10 dk falan siz böle bişey yapıyormusunuz ?
Bebeğinize su veriyormusunuz ayrıca monovit d vitamininden kaç damla kullanıyosunuz günlük ?
Ben günlük kan hapı+ elevit+devit d vitamini damlası kullanıyorum siz kullanıyomusunuz?
selam cnm bnm,MUjj cim slm canım, son yorumunu okudum. Napiyim canım ya bı orda bu burda vakit geçiriyorum iste. Geldigimde kimse olmuyor hep, şimdiki gibi. moralim de bozuk su an
oğlumu gene hasta ettim. Soguk algınlığı oldu. Dr a gittik acil sabah. Ciğerlerine inmez umarım ;( benden gectikilo alımı da az dedi Dr. Genel olarak iyi gibi ama ay bazında dusukmus kiyamam!
Meleğim ilgin icin sagol canım, kaka olayını şükür atlattık ama yine hasta oldukyukarda anlattım. Allah bebislerimize saglık versin gerisi boş.. İnan sıcaklar soğuktan beter. Keske kıs olsaymış diyorum terleme sıkıntısı yok. Şimdi cok zor bak hasta olduk
Selam kızlar
Hemşire teyzesi cıss yaptı bugün kızımaİnşallah ateşi çıkmaz.
Bu ay yaklaşık 1.200 gr almış.
İki seferdir aile hekimimiz izinli, kızım kontrol edilemedi hiç. Ben de hastaneden randevu aldım pazartesiye, bi doktor gözüyle de bakılsın artık.
Ben de sadece 3kilo vermişim :) Toplamda kocaman bi 20 kilo azalmış olsam da daha vermem gereken 10 kilom var
kızlar merhaba hepinize, ummarım bebişler ve anneleri iyisinizdir..
biz bu hafta aşıya gidicez.
duyduğuma göre verem aşısı ateş yapıyormuş ve aynı anda hem koldan hemde 2 bacağından aşı yapılıyormuş, çok mu ağır geçiyor?
birde önemle sormak istediğim şey aşılarınızı sağlık ocağında mı özel hastanenizde mi yaptırdınız?
sağlık ocağı aşıları mı daha taze olur acaba?
kızlar merhaba hepinize, ummarım bebişler ve anneleri iyisinizdir..
biz bu hafta aşıya gidicez.
duyduğuma göre verem aşısı ateş yapıyormuş ve aynı anda hem koldan hemde 2 bacağından aşı yapılıyormuş, çok mu ağır geçiyor?
birde önemle sormak istediğim şey aşılarınızı sağlık ocağında mı özel hastanenizde mi yaptırdınız?
sağlık ocağı aşıları mı daha taze olur acaba?
berende parmaklarını cok emıo bos zamanlarda(meme yada emzık olmadıgı zaman) hahahaha ılla agzında bısı olcak:)
ellerını yumuk yapıo bazende parmaklarını emıo sapur supurrr..dıyorumm ayy kızım ıstaha getırıosun ınsanı hehehehe
Bı türlü konuşamadık canım, el olayını sormuşsunuz. Bizimki yumruk yapıp yiyor, ya da
Tutabildigi her şeyi :) bı geçiş dönemdir bence, gözlemle bakalım, hangi durumlarda yapıyor.
canım yatarak emzırmıyordum takı 3 gun oncsıne kadar..benım prensesım sabah kalktıgımda oguslerım cok sut dolu oldugunda en baska cukur cukur ceıo sonra gelıs hızı azaldıgından huysuzlanıo ve durmadan memeyı agzından cıkarıo ıste yaglı kısmı almadıgından dolayı bende o zaman yatarak emzırıorum..yatarak emzırmenın hıc br zararı yok kıtaplarda emzırme pozısyonları arasında yer alıyor canım..ama gece aman dıkkat dıyeyım..
kulagına su kacmasını kafasına sırt ustu su dokerek ve kulakklarını kapatarak engellıyorum..banyodan cıkmadan oncede kulagını emıyorum ve hıcc sorun yasamadım bu konuda:)
ben yag kullanıyorum gayette memnunum canım kozmetık urunlerım mustela pısık kremı dısında hepsınden memnunum..bez prıma premıum care cokta memnunum baska bez denemedım bıle:) unı babay ıslak havlu kullanıyorum..
gecelerı gaz cıkarmıyorum canım..
bende sadece bacaklarını gunese cıkardım bır kac kez kemık acısından ıyı oldugunu duymustum onun dısnda tatılde tum vucut gunesle tanısacak:)
monovıt d yın gunde 3 damla verıyorum bazende 4 damla..kasıkla verdıgı zamanlar 4 damla yapıyorum hpsını almadıgı ıcın..bende 3 damla alıyorum
ılac olarak ferrum fort elevıt kullanıyorum 3 ayımızda bırakacakmısız dr um oyle soledı..bırde cok hastaydım dr a gıttım bana antıbıyotık verdı emzırenlere zararı yokmus ama yınede pımpırıklendım 1 gun ıctım ertesı gun bıraktım..nasıl ıılescem bılmıorum valaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?