Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayyy saka gibi simdi ne oldu:))) Adanin altini bagliyordum bir cirt baglandi digeri ise yirtildi sasirdim kaldim,primadan bunu beklemezdm vlla

Cnmmm,tatilin iyi gecmesine cok sevindim,bebekle insan korkuyor vlla.iyi bari rahat kafani da dinledin,ben brz dha kalirsn diye dusunmustum.maasallah Denizime,uyusun amann uyusun.Cnm kizardi ve sis mi hafif?

canım dinlenemedim düğün telaşından .onu haftaya eşim izne ayrılıyor o zaman yapacağız daha uzun kalacağız.bu deneme turuydu:))kınanızı şimdiden hayırlı olsun.resim koy mutlaka.bizdede o adet yok ama ben o giysileri biliyorum burda giydiriyorlar kına gecelerinde de bazen güzel olacaktır mutlaka adacımmm.

kizlar acele yaziyorum oglus mizirdaniyor, yarin sunnet oluyoruz, dua edin bize :) sizlerle uzun uzun yazismayi coooooookkkkkkk ozledim. Emir bir gun huzurlu bir gun huysuz, bir turlu bir duzene giremedi. insallah sizler iyisinizdir, opuyorum hepinizi.

Ayyy cnmm bnmmm,bnm de oglum olsun hrmen isterim kirtkirt en guzeli ayyyy biri sunnet oluyor biri kina .bu cocuklar kocaman olduu:))))) hadi hayirlisi olsun cnm.uyut kucaginda brz daha alisir belki snra simdi kasma daha kendini.Ada nrmalde uyur ama arada cadilik yapip kucak istiyor,bnde kiyamiyorum

merhaba canim,
benim göbüsümde halen duruyor ya... ama insallah kilo verirsek yavas yavas gecer.. 29 yasina sen yaslandim mi diyorsun ), ben 33 yasindayim, ona ne diyeceksin )

Bugün nasilsin iyimisin, bebis nasil?? Yarin bizim ilk asilarimiz varda korkuyorum, oglusumun cani yanacak, ateslenmez insallah...

Yesssimmmcim merhaba canim,
hosbulduk, tesekkürler.. sen ve bebisin nasil iyimisiniz? Ben simdi yastik koyuyorum kolumun altina destek olarak, faydasi oluyor - masajada gitmem gerekiyor ama henüz gidip randevulari ayarlamadim...

Asi sistemi gercekten farkli ya. El emmesi konusunda ayni benim oglumda öyle ), sanki hic beslememisim gibi emiyor... tatlandira tatlandira hehehe ))

Firsat buldukca girmeye calisiyorum canim...sende gir... öpüyorum - sevgiler

canım yaşıma göre vücudum yaşlanmış canım ya,gayet güzel yaşın merak etme
biz iyiyiz çook şükür,Arminle günüm geçiyo.çok şükürakıllı uslu annesını üzmeyen zorlamayan bı kızım var.hayatımda pek bı şey değişmedı,daha da güzelleşti
korkma canım aşılardan bende 1 hafta öncesınden tedırgın olmustum ama sonucta bu onların saglıkları için gerekli biruygulama,iyilikleri için.yarın bıraz huzursuz olabılır ama ertesı gune gecer.inş sıkıntısız atlatırsınız.

ya ben parmagını emıncememyıverıyorum almıyo memeyı kızıyo bı de parmaktan ayırınca,bu hafta kontrole gıdınce soracam dr a.sende sakın iştaha gelme.nooldu bızım dıyet ısı
ayyy kuzum yok yaa dıyet olmuyorrr senınde dedıgın gıbı memeler sonuk oluo..bende pes edıp fıstık sarma uzerınede su hüpletıyorumm hhahahahahaa ek ıdaya gecınce artık dıyet yapcam ıger ay spora baslıcam artık oyle yakcam yagları ınsallah tatlım..zaten fazla yemek degıl onu yakmamak kılo yapıyor:)

tatlım ben hem tutup hem suyu dokup hemde kulagını tıkamıyorum:))
tabıkı her zaman her mekanda oldugu gıbı banyodada yardımcımız var oda en buyuk destekcımız babamızz:))
hanı yaptıgım yontemı anlatmak ıcın tum cumlelerı 1. tekıl sahıs kullanmısımdır..

Cnmm aynen babalar buyuk yardimci ama ben buaralar 4-5 kere falan kendim yikadim gunduz Adiskoyu,sizinkiler kucuk dha zor aman gerci agirlastikca da zor oluyor.en cokk neye seviniyorum,yavastan oturtuyorum kucagima,kucuklugunden beri millete oturtmayin,oturtmayinnnnn demekten usanmistim,ne gerizekali insanlar kacinci ayni kisiye soyleyisim diyordum surekli.simdi ben oturtmasam da o kalkiyor oturur pozisyona geliyor.o duruma gelmeden oturtmayin siz de amannn.nette okuyorum yok 2,5 aylik bebegimi oturtmaya basladim diye saka gibi kuyruk sokumu batar kiyamam,henuz sinirleri daha asagiya inmemis oluyor minik kuslarin

kızlar muhabbetleriniz çok güzel çocuklar uyurken okudum.Kınalar sünnetler hadi bakalım hayırlı olsun.Bizde o iki konuda var. egeliyiz ya kına yakılır bizde de kışın yapmayı düşünüyorum mujj.Bi de sünnet var erken yaptırmak istiyorum bir yandan da o kadar uzun süre küvezde durup canı yandı ki oğlumun şu an onu ağlatmak üzmek istemiyorum.Sizlere fotoğraflarımızı gönderiyoruz. fotoğraf makinası ile çekilenleri ekleyemedim bunlar cep telefonumdakilerdi.

Maasallah maasallah ikisine de cnm.ayy evet sen de iki konu da var:))) evet bencede erken sunnet iyidir,dr.lar ne der bilmiyorum.cnm eylul gibi 6 aylik olcak,bence kisa birakma rahatca yap derim.bizim de yaz zor aslinda ama 15 dk. Durur ustunde cikartirim bindalliyi yakmasin yazik cocugu

allahım maşallah bunlar ne böyle.çok tatlılar.allah analı babalı büyütsün.insan şaşaırır hangisini sevip koklayacağını:))

ya kızlar sizdede oluyomu bazen içime sokasım geliyor kuzumu.bir an önce kolunu boynuma sarsın öylece uyuyalıöm istiyorum.

mujjcummm inşallah yürüdüğünüde görürüz adişkonun ve bizimkilerin.biz şu anda yüzüstü dönmeye başladık :))geçen sormuştunya ısırıklara karbonatlı su sürdük aldı kırmızılığını sineklerin canım

Gorkemliamin cnm aminnn.cnm bizi de isirdi( Adaninki coook kirmizi olmustu,dr.u aradim.fenistil jel verdi.ben de ondn sordun sana sorun varsa sur diye.ben de 1 kere surdu,smdi kucucuk sonra surmedim birdha aslinda sureyim birkere dha diyorum.ayyy olmazmi aynennn,simdi Ada yuzumu seviyor kucagimda oturuyor yavastan ben cildiriyorum.dogdugunda oyle degildim.1 ay gecince belki kendime geldm hem de o da kendine geldi insan dayanamiyor .buarada gunlerdir cnm tqvuklu pilav istiyordu sanki zor gibi yapmadim.dun kriz geldi cnm istedi suan koca tabak yiyorum.ne oluyor bana hamileyken bile byle dgldim:))) yapimi zor dgl diye soyledi. Umarim cnn da cekmez simdi

afiyet olsun canımmmm.yanına bide ayran oh miss.fenistili not aldım şimdi.yine gidicem haftaya şimdiden yanıma alayım o zaman.evet büyüdükçe daha bi tatlı oluyolar sıpacıklar.allah bizi hep onlarla bir kılsın.sıcaklarla aranız nasıl.klima hep 27de bide beşiğini klimanın dibine çektik ona vurmasın diye.yoksa çok huzursuz oluyor.dışardan resmen sıcak hava giriyor içeri.bu yaz zor geçecek anlasılan.gerçi klimada sağlıklı deil.ara ara havalandırıyorum odayı

Ayy cvp vermemisim,donuyor mu sipan totosunu isir hemen:))) yok kola ictim,pek saglikli ah ahh.amin cnm dileklerin icin.yaa evet ya sikinti,sen buhar makinasi almismiydin? Almadiysan su koy odaya kapla o da olabilir,havayi kurutmasin.brz once Adanin bacagi soguktu aslinda icerisi suan 29 derece.ustunu orttum uyuyir ztn smdi.yaaa disari cikmak istiyorum,cikiyorum terasa 5 dk.nefes alamiyorum.gecen gunesleneyim dedim annemle iceri kosarak kactim neyime bnm dedim.sicak nefes almami herseyimi kesiyor rsmn.buarada biliyormusunn teyzecik biz muhallebi de yiyoruZzz,3-4 gun arayla da farkli meyveler

tatlım buhar mak ve klima aynı anda olmadı ama kaloriferin su kabına kış gibi su koydum artık napalım.yok ben bu sene güneşlenmeyeceğim .aynen zaten çok sıcakta memeuclarım sızlıyor seninde oluyomu bilmem.krem sürüyorum sürekli isilikolmasın diye

ay muhallebide yermiş tombişim.afiyet bal şeker olsun.zaten kendide şeker kız kendi gibi maşallah.dün bende ilk defa kirazın içini yalattım bıraksam yiycek nasıl yalanıyo görmen lazım çok komikti

Oyyy dur sen dha,annem vermek isterdi yerken ben xook kizardim.ne olcak biraz baksa ,hayirrr derdim:))
Aa wbenim sizlamadi gic.yaa ben gogus sarkmasin diye krem aldim ve lansinoh gogus ucu da bitince birdaha almistim ,hic gerek yokmus 2. Ye unutuyorum hic surmuyorum ztn.birde 2. Aldigim mustela gogus ucuydu,hic begenmedim cook sulu.lansinoh super kivamliydi.evet krem ben de gunde 1 kesin bazen de 2 oluyor.simdi yikansin teras da semsiye altinda suya sokucam .buaralar kendim yikayabiliyorum bikinimi giyiyorum bende heryanim su:))

Ayy cnm aklima geldi,beyazlaleyle ilglili konusmustk hatirliyormusun:)) ooo dogum gunune cook var dha diyordum :)) saka gibi zmn ne cabuk geciyor.orda balonlarda ne bileyim 6 ay kinasi ya 1/2 yasinda gibi susler varmiydi dikkatini cekti mi cnmm?

Ayy cnm aklima geldi,beyazlaleyle ilglili konusmustk hatirliyormusun:)) ooo dogum gunune cook var dha diyordum :)) saka gibi zmn ne cabuk geciyor.orda balonlarda ne bileyim 6 ay kinasi ya 1/2 yasinda gibi susler varmiydi dikkatini cekti mi cnmm?

evet vardı canımcım hemde çeşit olarakta fazlaydı.bide egesera var onun az ilersinde orayada bakarsın olmadı.zaman su gibi geçiyor bak biz 3 ay olcaz haftaya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…