Cnmmm,tatilin iyi gecmesine cok sevindim,bebekle insan korkuyor vlla.iyi bari rahat kafani da dinledin,ben brz dha kalirsn diye dusunmustum.maasallah Denizime,uyusun amann uyusun.Cnm kizardi ve sis mi hafif?
kizlar acele yaziyorum oglus mizirdaniyor, yarin sunnet oluyoruz, dua edin bize :) sizlerle uzun uzun yazismayi coooooookkkkkkk ozledim. Emir bir gun huzurlu bir gun huysuz, bir turlu bir duzene giremedi. insallah sizler iyisinizdir, opuyorum hepinizi.
evet canım basladım henuz 2 kere gıttm ama doğuma 65 ile girdim su an 62 kılodayım,göbüşüm tüm ihtişamıyla yerinde duruyo 4 aylık hamıle gıbıyım.ben normalde cok hareketlı bırıyımdır ve hyatım boyunca spor yaptım,kilo veremeyişimi hareketsızlığıme baglıyoum tamamen.vücut analizi yaptırdım fazlalıklarımın hepsı vucudumun ust kısmında cıktı veee yaslanmısım yasım 29 metabolizma hızım 32 çıktı.mekik çekiyorum bı kaç gunudr.hoca basta pek zorlmayalım dıkışkllerın durumuna göre dedı.çok şükür bı agrım sızım olmadı şimdiye kadar.yememe bıraz dıkkat edeyım dıyorum porsiyonları küçültmeyi denedım ne kadar cok su içersem içeyim göğüslerım sönmeye başladı.o yuzden yemeden kısamıyorum.
haticecan hoşgeldin... senin ve bebişinin iyi olmasına çok sevindim. ben bebeğim doğduğundan beri başının altına ince yastık koyarak emziriyorum çok daha rahat oluyor. yatarak pek emzirmiyorum. benim oğlumda sürekli elini yiyor. emziğini ağzından düşünce anında ellerine saldırıyor ama o nasıl yiyiş sanarsınki bu çocuk kıtlıktan çıkmış. sanırım hepimizin bebişlerinde aynı durum sözkonusu. yurtdışı aşı konusunda çok farklı bizde ikinci ayda başladı aşılar. koldan verem bacaklarından da karma aşı yapıldı. fırsat buldukça gir yine sağlıcakla kal...
canim hangi donenceyi aldin? emir kesinlikle donenceye bakarak uyumuyor, illa kucakta uyumak istiyor napicaz bilmiyorum
merhaba canim,
benim göbüsümde halen duruyor ya... ama insallah kilo verirsek yavas yavas gecer.. 29 yasina sen yaslandim mi diyorsun), ben 33 yasindayim, ona ne diyeceksin )
Bugün nasilsin iyimisin, bebis nasil?? Yarin bizim ilk asilarimiz varda korkuyorum, oglusumun cani yanacak, ateslenmez insallah...
Yesssimmmcim merhaba canim,
hosbulduk, tesekkürler.. sen ve bebisin nasil iyimisiniz? Ben simdi yastik koyuyorum kolumun altina destek olarak, faydasi oluyor - masajada gitmem gerekiyor ama henüz gidip randevulari ayarlamadim...
Asi sistemi gercekten farkli ya. El emmesi konusunda ayni benim oglumda öyle), sanki hic beslememisim gibi emiyor... tatlandira tatlandira hehehe ))
Firsat buldukca girmeye calisiyorum canim...sende gir... öpüyorum - sevgiler
ayyy kuzum yok yaa dıyet olmuyorrr senınde dedıgın gıbı memeler sonuk oluo..bende pes edıp fıstık sarma uzerınede su hüpletıyorumm hhahahahahaa ek ıdaya gecınce artık dıyet yapcam ıger ay spora baslıcam artık oyle yakcam yagları ınsallah tatlım..zaten fazla yemek degıl onu yakmamak kılo yapıyor:)ya ben parmagını emıncememyıverıyorum almıyo memeyı kızıyo bı de parmaktan ayırınca,bu hafta kontrole gıdınce soracam dr a.sende sakın iştaha gelme.nooldu bızım dıyet ısı
geçmiş olsun ya sıcaklar çok zor gerçketen kışın aç kaloriferi ısınsın yazın klimalı odada duramıosunki bende korkuorum yazdan hepp bakalım nasıl geçiçek ama hemen üzülme anne sütü korur miniğin
geçmiş olsun cnm hem suyu döküosun hem kulaklarını tıkıosun hem bebeği tutuosun nasıl oluo oo
bende doğum yaptığım hastanede yaptırıorum aşımı özel oluo aşı parası almıolar ama muyane ücreti alıolar deişln bişey olmuoo sağlık bakanlığının aşıları ücretsiz olan aşılar çünküü...minik biraz ağlıo ama hemen arkasından emzir yada kucağına alınca sustu benimki
nasıl yanii neden öle anlayamadımm..
geçmiş olsun eşinede moral çok önemli gerçekten ama dinlenmekte önemli çok hasaas bu süt olayı ya benim de akşam yine çıkmadı sütüm buzluktan kullandık...
buz koysunlar poşetlere olmazmı hem 2 saate bozlurmuki pasta izmirde yanıodur gerçi biz yanıoruz..gece nem 45 sıcaklık 30 du tüm camlar açık yinede hiç esinti yoktu hiç uyuyamadık nolacak böle..
ben bu arada regl oldum daha bebişim 3 aylık olmadı..
ayyy kuzum yok yaa dıyet olmuyorrr senınde dedıgın gıbı memeler sonuk oluo..bende pes edıp fıstık sarma uzerınede su hüpletıyorumm hhahahahahaa ek ıdaya gecınce artık dıyet yapcam ıger ay spora baslıcam artık oyle yakcam yagları ınsallah tatlım..zaten fazla yemek degıl onu yakmamak kılo yapıyor:)
Vlla hic gerek de yok diyete suan,onemli olan bebislerrr
tatlım ben hem tutup hem suyu dokup hemde kulagını tıkamıyorum:))
tabıkı her zaman her mekanda oldugu gıbı banyodada yardımcımız var oda en buyuk destekcımız babamızz:))
hanı yaptıgım yontemı anlatmak ıcın tum cumlelerı 1. tekıl sahıs kullanmısımdır..
kızlar muhabbetleriniz çok güzel çocuklar uyurken okudum.Kınalar sünnetler hadi bakalım hayırlı olsun.Bizde o iki konuda var. egeliyiz ya kına yakılır bizde de kışın yapmayı düşünüyorum mujj.Bi de sünnet var erken yaptırmak istiyorum bir yandan da o kadar uzun süre küvezde durup canı yandı ki oğlumun şu an onu ağlatmak üzmek istemiyorum.Sizlere fotoğraflarımızı gönderiyoruz.Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940 Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940fotoğraf makinası ile çekilenleri ekleyemedim bunlar cep telefonumdakilerdi.
kızlar muhabbetleriniz çok güzel çocuklar uyurken okudum.Kınalar sünnetler hadi bakalım hayırlı olsun.Bizde o iki konuda var. egeliyiz ya kına yakılır bizde de kışın yapmayı düşünüyorum mujj.Bi de sünnet var erken yaptırmak istiyorum bir yandan da o kadar uzun süre küvezde durup canı yandı ki oğlumun şu an onu ağlatmak üzmek istemiyorum.Sizlere fotoğraflarımızı gönderiyoruz.Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940 Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940fotoğraf makinası ile çekilenleri ekleyemedim bunlar cep telefonumdakilerdi.
Gorkemliamin cnm aminnn.cnm bizi de isirdi( Adaninki coook kirmizi olmustu,dr.u aradim.fenistil jel verdi.ben de ondn sordun sana sorun varsa sur diye.ben de 1 kere surdu,smdi kucucuk sonra surmedim birdha aslinda sureyim birkere dha diyorum.ayyy olmazmi aynennn,simdi Ada yuzumu seviyor kucagimda oturuyor yavastan ben cildiriyorum.dogdugunda oyle degildim.1 ay gecince belki kendime geldm hem de o da kendine geldi insan dayanamiyor .buarada gunlerdir cnm tqvuklu pilav istiyordu sanki zor gibi yapmadim.dun kriz geldi cnm istedi suan koca tabak yiyorum.ne oluyor bana hamileyken bile byle dgldim:))) yapimi zor dgl diye soyledi. Umarim cnn da cekmez simdi
afiyet olsun canımmmm.yanına bide ayran oh miss.fenistili not aldım şimdi.yine gidicem haftaya şimdiden yanıma alayım o zaman.evet büyüdükçe daha bi tatlı oluyolar sıpacıklar.allah bizi hep onlarla bir kılsın.sıcaklarla aranız nasıl.klima hep 27de bide beşiğini klimanın dibine çektik ona vurmasın diye.yoksa çok huzursuz oluyor.dışardan resmen sıcak hava giriyor içeri.bu yaz zor geçecek anlasılan.gerçi klimada sağlıklı deil.ara ara havalandırıyorum odayı
Ayy cvp vermemisim,donuyor mu sipan totosunu isir hemen:))) yok kola ictim,pek saglikli ah ahh.amin cnm dileklerin icin.yaa evet ya sikinti,sen buhar makinasi almismiydin? Almadiysan su koy odaya kapla o da olabilir,havayi kurutmasin.brz once Adanin bacagi soguktu aslinda icerisi suan 29 derece.ustunu orttum uyuyir ztn smdi.yaaa disari cikmak istiyorum,cikiyorum terasa 5 dk.nefes alamiyorum.gecen gunesleneyim dedim annemle iceri kosarak kactim neyime bnm dedim.sicak nefes almami herseyimi kesiyor rsmn.buarada biliyormusunn teyzecik biz muhallebi de yiyoruZzz,3-4 gun arayla da farkli meyveler
tatlım buhar mak ve klima aynı anda olmadı ama kaloriferin su kabına kış gibi su koydum artık napalım.yok ben bu sene güneşlenmeyeceğim .aynen zaten çok sıcakta memeuclarım sızlıyor seninde oluyomu bilmem.krem sürüyorum sürekli isilikolmasın diye
ay muhallebide yermiş tombişim.afiyet bal şeker olsun.zaten kendide şeker kız kendi gibi maşallah.dün bende ilk defa kirazın içini yalattım bıraksam yiycek nasıl yalanıyo görmen lazım çok komikti
Ayy cnm aklima geldi,beyazlaleyle ilglili konusmustk hatirliyormusun:)) ooo dogum gunune cook var dha diyordum :)) saka gibi zmn ne cabuk geciyor.orda balonlarda ne bileyim 6 ay kinasi ya 1/2 yasinda gibi susler varmiydi dikkatini cekti mi cnmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?