Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet vardı canımcım hemde çeşit olarakta fazlaydı.bide egesera var onun az ilersinde orayada bakarsın olmadı.zaman su gibi geçiyor bak biz 3 ay olcaz haftaya:))

Tmm hatta smdi bir telefon acicam sorayim gittigimde alayim,yoksa bosuna gitmeyim bari.eveeeet 5 nisan dunn gibi aklimda.birazcik dursaydi sipacik mujjjj teyzesi de gorebilecekti:)))

şimdiden çook geçmiş olsun. allah damat olduğu günleri de görmeni nasip etsin. inşllah ağrısız sızısız hemencik iyileşir...

gorkemli, bende de aynı durum oluyor. hele uyurken bakmaya doyamıyorum. seninde dediğin gibi öpüp koklamak yetmiyor içim sokasım geliyor. allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı güzel günler nasip etsin...

mavi45 canım ikizlerin çoooooooook şeker... allah nazarlardan esirgesin. ve allah sana güç kuvvet versin.

gorkemliiiiive dgr arkadaslar bunu simdi yaptim. ama gercekten icten olun guzel mi dgl mi?yksa baska mi yapayim??
fotograf ekleyince pixel kucultukce cirkin oluyor eklemedim ben de

oto koltuğunun kemerini takıorum emzik için bende vermek istemiodum emzik doğru düzgün vermedim hiç bişey emmek istedikçe meme verdim ama eşim ve ailesi emzik ver diye diye bana fenalık getirtiler kendisi emmiiş oğluda emicekk çenesi güçleniomuşşşş muşş muş 2 gündür alıştıra alıştıra veriorumm öğürsede verdim şimdi alıştı düşürdükçe takıorumm...rahatmı dersen rahat filan olmuoo çünkü ağzında düştükçe uyanıoo yavrumm...ha rahatlığı ne evin içinde kendi işini rahatlıkla yapabiliosun ağladıkça 10-15 dakka ilgilen yeter
tak emziği öle kendi kendine oyalanıoo emzir yatır tak emziği gene oyalanıoo hiç ilgilenmesen koca gün yatıo emzikle, ağlıosa ver emziği susuo böylelikle sende koca gün dinleniosunn tv ini seyrediosun keyfini sohbetini yapıosun yemeğini rahat rahat yiyosun hiç bebek baktığını anlamıosun kendi kendine odasında duruo yavrum bu şekilde değil bi tane 5-6 tane çoçuğa bakarsın yanii hiç problem yokk..ama noluo bebişle başlayan sohbetin agucukların gugucukların bakışmaların kesilio sadece ağlıoo sende emziği takıveriosunn oda sususo..bunu lafla anlatamayınca göstere göstere dile getirsende ama bak ne güzel böle böle büyücek işte sende rahat ediosun ama değilmi oluoo...kimseden beklentim olmadı şimdiye dek hayatımda ama bende ne hayaller kurdumm tek torun başkada yapmıcağım için olmıcak ne sevilcek edilcekk ellerden düşmicek çok mutlu büyücek oğlum die ama herşey kendi psikolojileri için laftan ve gösterişten ibaret..ah annem daha ne zamana kadar beni toparlayıp toparlayıp gideceksin bakalımm annem kadar anne olabilsem keşke...

şeker bal afiyet olsun
ya bende klimayı istemiorum o yuzden sık sık üst değiştirioruz çokterlioruz ya nasıl olcakk...

bende yalatım kirazdın çok şekerdii :)

mavi 45 ikizlerin çok tatlıya ikitane birden birden ben bile heyecanlandım görünce Allahım çok şekerler MAşALLAH nazardan saklasın

çok güzel olmuş bence.. ayy adacık ne tatlı olacak düşünemiyorum bile.. evet bindallıyı hemen çıkart bnce de kıyamam sıcakta pişmesin..

maşalah maşallah iki kez 41 kere maşallahhhh..
ikisi de çok ttaı ve gerçekten de birbirlrine benziyorlar. ikiz gibi hangisine bakacağına hangisini seveceğini şaşırır insan...

ooy ooy anam yerım ben sızı kıyamamya ne tatlısınız böyle,topiğimizin ikizleri,maşallah sizeeee

neyseee anlasiliyr gibi icindeki yazimiz da:"15 temmuz 2012`deki 1/2 dogum gunumde ben pastami ufler gibi yapayim siz de alkislayin olur mu?uykum gelmeden once 19:30 da
evimin bahcesinde "
elemsu grmussun,tskler.gercektn mi yks Daah deneym mi?:)

neyseee anlasiliyr gibi icindeki yazimiz da:"15 temmuz 2012`deki 1/2 dogum gunumde ben pastami ufler gibi yapayim siz de alkislayin olur mu?uykum gelmeden once 19:30 da
evimin bahcesinde "

aslında ben yorum yzmıştım ama sen görmedin sanırım. bence güzel olmuş canım.. yazı karakteri biraz zor okunuyor. onu değiştirererk dene bi istersen ..

aslında ben yorum yzmıştım ama sen görmedin sanırım. bence güzel olmuş canım.. yazı karakteri biraz zor okunuyor. onu değiştirererk dene bi istersen ..

hahahaha koptum :d ztn sana cvp vermisim nsl gorduysem,elemsu yazmis sanmisim :))))) yazi buyuk haliyleyken belli cnm da burda niye kucuk cikti bu kdr anlamadim .bunu bir yazdiralim bakalim nsl olcak.bakalim istedigim parlak kagit varmi burda birde

arkadaslar babasling,halka sling,mei tai,wrap sling kullanlar varmı tavsıyenız hangısı??
oyun halısı hangı marka aldınız yada alacaksınız ??

arkadaslar babasling,halka sling,mei tai,wrap sling kullanlar varmı tavsıyenız hangısı??

evimin bahcesinde "

orda olsam alkışlardım adacımm:))davetiyen çok esprili olmuş.özellikle 1/2 doğum günü kısmı.ömrün uzun olsun..

vallah yas 33 oldu, daha ilk bebis...insallah Allah ikinciyide nasip eder cümlemize. Masallah canim kizina, insallah öyle devam eder.. haklisin asilar sagliklari icin, yoksa izin verirmiyiz canlarini yaksinlar degil mi .

canim masallah ikizlerineeee, Allah nazarlardan saklasin...cok tatlilar.. öp onlari bizim yerimizede...

gorkemliiiiive dgr arkadaslar bunu simdi yaptim. ama gercekten icten olun guzel mi dgl mi?yksa baska mi yapayim??
fotograf ekleyince pixel kucultukce cirkin oluyor eklemedim ben de
Eki Görüntüle 453259

cok cici olmus davetiyesi....Allah saglikli huzurlu bir yeni yas nasip etsin...

babasling bel ağrısı yapıyo,halaksling de öyle.wrap hiiiç bana göre bi şey değil.yazdıkların arasında en kullanışlısı mei tai ama ben ergocuym bılıyosun.
Hangi Slingi Almalıyım? - Tuniko.com
Hülya hanım var sanal bebek magazası mail at o arar senı,o senı yonlendırır sorularına doğru cvpları verır, almak zorunda değilsin ordan yanı.ama kk uyelerıne %15 indirim vardı.
oyun halısı tiny love aldım tekmele oyna,Tiny Love Gymini Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
bı de bu var ama bunda pembe çok baskın diye almadım.Tiny Love Gymini Prenses - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

orda olsam alkışlardım adacımm:))davetiyen çok esprili olmuş.özellikle 1/2 doğum günü kısmı.ömrün uzun olsun..

ayy cnmmmm.sagolasin .Allahim hepsine uzun,saglikli omur nasip etsin.begendin mi gercekten? neysee alt tarafi davetiye basalim gitsin
haticecantesekkur ederim cnmm bnm.buarada ys demissin olsun varsin hersey nasip kismet.en guzeli bu mutluluga kavusman

merhaba arkadaşlar, umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir.
ben dün kızımı verem aşısına sağlık ocağına götürdüm. genel kontrollerimiz yapıldı gelişim olarak iyiyiz maşallh önden gidiyormuşuz:)
geçen hafta özel doktora kontrole gittiğimizde doktorumuz kan değerlerine bakmak istedi, yine bebeğimin canını acıttılar ve 1 tüp kan verdik. sonrasında değerleri aşırı düşük olmamasına rağmen doktor ferrozinc başlayalım dedi. 1 haftadır yarım çaykaşığı limonsuyuyla birlikte 1 çay kaşığı da ferrozinc veriyodum. ama dün sağlık ocağındaki hemşire çok erken başlamışsın dedi. zaten 4. aydan sonra başlanıyormuş bebeklere.. gerçi doktor tecrübeli birisi, güvendim yani ama ne biliyim. aslında bu ilacında zararı olacak bir durumu yok bebek için, çünkü erken dönemlerde yaşanan demir eksikliği anemi zeka geriliğine sebep oluyor.
sorum şu sizden bu ve benzeri ilaç kullananınız varmı?
bunun haricinde devit 3 kullanıyoruz birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…