evet vardı canımcım hemde çeşit olarakta fazlaydı.bide egesera var onun az ilersinde orayada bakarsın olmadı.zaman su gibi geçiyor bak biz 3 ay olcaz haftaya:))
kizlar acele yaziyorum oglus mizirdaniyor, yarin sunnet oluyoruz, dua edin bize :) sizlerle uzun uzun yazismayi coooooookkkkkkk ozledim. Emir bir gun huzurlu bir gun huysuz, bir turlu bir duzene giremedi. insallah sizler iyisinizdir, opuyorum hepinizi.
allahım maşallah bunlar ne böyle.çok tatlılar.allah analı babalı büyütsün.insan şaşaırır hangisini sevip koklayacağını:))
ya kızlar sizdede oluyomu bazen içime sokasım geliyor kuzumu.bir an önce kolunu boynuma sarsın öylece uyuyalıöm istiyorum.
mujjcummm inşallah yürüdüğünüde görürüz adişkonun ve bizimkilerin.biz şu anda yüzüstü dönmeye başladık :))geçen sormuştunya ısırıklara karbonatlı su sürdük aldı kırmızılığını sineklerin canım
canım teker teker sorduklarına cvp vermeye çalışayım.ben emzik kullanmıyorum,emzik vermeyi düşünüyorum fakat vazgeçtim.yabancı bişeyi emeceğine parmağını emsin.bu bi süreçmiş.kendini tanıyacak ,eger uzun vadede emmeye dvm ederse o zman mudahele edecek.yaşıtları olan tüm annelerlekonustum herkeste aynı sorun var,demkki normal.eger sen düşünüyorsan ortodontik bi emzik al.
ben şahsifikrim olarak atesı yükselmmden ilaç verme taraftarı değilim,insan kıyamıyo çocuguna ama bu çocuklarında mikropla savaşmayı öğrenmeleri lazım.benım dr umda atesı çok cıkmadıkca verme dedi
ben oto koltugunun kendı kemerını takmadım hiç arabanın emniyet kemerını geçiriyo musun koltuga,oto koltugunun kemerı eger çok sıkıyosa takma istersen,ya da ayarı varsa,gevset istersen.
banyo yaparken kulagınıa pamuk koy istersen su kaçmasından korkuyorsan
uyku saati gelince mızmızlanmaya başlayınca ya yatagına koyup dönenceyı açıyorum,ama odada yalnız bırakmıyoruz,göremeyecegı bı yerde bekliyoruz,eger çok huysuzlanırsa yaında duruyoruz bezane görmek istiyo bizi,ya da babası gitar felan çalıyo uyuyo o şekilde.parmagını veya elini emmesini engellemiyoruz canım bu doğal bı surec.dönemlere göre gelişimini ştakip ediyorum eger anormal bı sey olursa mudahele edıyorum.engellenen çocuk ilerde asabi bi kişiliğe sahip olur.
şeker bal afiyet olsunAyy cvp vermemisim,donuyor mu sipan totosunu isir hemen:))) yok kola ictim,pek saglikli ah ahh.amin cnm dileklerin icin.yaa evet ya sikinti,sen buhar makinasi almismiydin? Almadiysan su koy odaya kapla o da olabilir,havayi kurutmasin.brz once Adanin bacagi soguktu aslinda icerisi suan 29 derece.ustunu orttum uyuyir ztn smdi.yaaa disari cikmak istiyorum,cikiyorum terasa 5 dk.nefes alamiyorum.gecen gunesleneyim dedim annemle iceri kosarak kactim neyime bnm dedim.sicak nefes almami herseyimi kesiyor rsmn.buarada biliyormusunn teyzecik biz muhallebi de yiyoruZzz,3-4 gun arayla da farkli meyveler
ya bende klimayı istemiorum o yuzden sık sık üst değiştirioruz çokterlioruz ya nasıl olcakk...afiyet olsun canımmmm.yanına bide ayran oh miss.fenistili not aldım şimdi.yine gidicem haftaya şimdiden yanıma alayım o zaman.evet büyüdükçe daha bi tatlı oluyolar sıpacıklar.allah bizi hep onlarla bir kılsın.sıcaklarla aranız nasıl.klima hep 27de bide beşiğini klimanın dibine çektik ona vurmasın diye.yoksa çok huzursuz oluyor.dışardan resmen sıcak hava giriyor içeri.bu yaz zor geçecek anlasılan.gerçi klimada sağlıklı deil.ara ara havalandırıyorum odayı
tatlım buhar mak ve klima aynı anda olmadı ama kaloriferin su kabına kış gibi su koydum artık napalım.yok ben bu sene güneşlenmeyeceğim .aynen zaten çok sıcakta memeuclarım sızlıyor seninde oluyomu bilmem.krem sürüyorum sürekli isilikolmasın diye
ay muhallebide yermiş tombişim.afiyet bal şeker olsun.zaten kendide şeker kız kendi gibi maşallah.dün bende ilk defa kirazın içini yalattım bıraksam yiycek nasıl yalanıyo görmen lazım çok komikti
kızlar muhabbetleriniz çok güzel çocuklar uyurken okudum.Kınalar sünnetler hadi bakalım hayırlı olsun.Bizde o iki konuda var. egeliyiz ya kına yakılır bizde de kışın yapmayı düşünüyorum mujj.Bi de sünnet var erken yaptırmak istiyorum bir yandan da o kadar uzun süre küvezde durup canı yandı ki oğlumun şu an onu ağlatmak üzmek istemiyorum.Sizlere fotoğraflarımızı gönderiyoruz.Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940 Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940fotoğraf makinası ile çekilenleri ekleyemedim bunlar cep telefonumdakilerdi.
neyseee anlasiliyr gibi icindeki yazimiz da:"15 temmuz 2012`deki 1/2 dogum gunumde ben pastami ufler gibi yapayim siz de alkislayin olur mu?uykum gelmeden once 19:30 da
evimin bahcesinde "
elemsu grmussun,tskler.gercektn mi yks Daah deneym mi?:)
aslında ben yorum yzmıştım ama sen görmedin sanırım.bence güzel olmuş canım.. yazı karakteri biraz zor okunuyor. onu değiştirererk dene bi istersen ..
neyseee anlasiliyr gibi icindeki yazimiz da:"15 temmuz 2012`deki 1/2 dogum gunumde ben pastami ufler gibi yapayim siz de alkislayin olur mu?uykum gelmeden once 19:30 da
evimin bahcesinde "
elemsu grmussun,tskler.gercektn mi yks Daah deneym mi?:)
canım yaşıma göre vücudum yaşlanmış canım ya,gayet güzel yaşın merak etme
biz iyiyiz çook şükür,Arminle günüm geçiyo.çok şükürakıllı uslu annesını üzmeyen zorlamayan bı kızım var.hayatımda pek bı şey değişmedı,daha da güzelleşti
korkma canım aşılardan bende 1 hafta öncesınden tedırgın olmustum ama sonucta bu onların saglıkları için gerekli biruygulama,iyilikleri için.yarın bıraz huzursuz olabılır ama ertesı gune gecer.inş sıkıntısız atlatırsınız.
kızlar muhabbetleriniz çok güzel çocuklar uyurken okudum.Kınalar sünnetler hadi bakalım hayırlı olsun.Bizde o iki konuda var. egeliyiz ya kına yakılır bizde de kışın yapmayı düşünüyorum mujj.Bi de sünnet var erken yaptırmak istiyorum bir yandan da o kadar uzun süre küvezde durup canı yandı ki oğlumun şu an onu ağlatmak üzmek istemiyorum.Sizlere fotoğraflarımızı gönderiyoruz.Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940 Eki Görüntüle 452929 Eki Görüntüle 452938 Eki Görüntüle 452939 Eki Görüntüle 452940fotoğraf makinası ile çekilenleri ekleyemedim bunlar cep telefonumdakilerdi.
gorkemliiiiive dgr arkadaslar bunu simdi yaptim. ama gercekten icten olun guzel mi dgl mi?yksa baska mi yapayim??
fotograf ekleyince pixel kucultukce cirkin oluyor eklemedim ben de
Eki Görüntüle 453259
arkadaslar babasling,halka sling,mei tai,wrap sling kullanlar varmı tavsıyenız hangısı??
oyun halısı hangı marka aldınız yada alacaksınız ??
orda olsam alkışlardım adacımm:))davetiyen çok esprili olmuş.özellikle 1/2 doğum günü kısmı.ömrün uzun olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?