merhaba arkadaşlar, umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir.
ben dün kızımı verem aşısına sağlık ocağına götürdüm. genel kontrollerimiz yapıldı gelişim olarak iyiyiz maşallh önden gidiyormuşuz:)
geçen hafta özel doktora kontrole gittiğimizde doktorumuz kan değerlerine bakmak istedi, yine bebeğimin canını acıttılar ve 1 tüp kan verdik. sonrasında değerleri aşırı düşük olmamasına rağmen doktor ferrozinc başlayalım dedi. 1 haftadır yarım çaykaşığı limonsuyuyla birlikte 1 çay kaşığı da ferrozinc veriyodum. ama dün sağlık ocağındaki hemşire çok erken başlamışsın dedi. zaten 4. aydan sonra başlanıyormuş bebeklere.. gerçi doktor tecrübeli birisi, güvendim yani ama ne biliyim. aslında bu ilacında zararı olacak bir durumu yok bebek için, çünkü erken dönemlerde yaşanan demir eksikliği anemi zeka geriliğine sebep oluyor.
sorum şu sizden bu ve benzeri ilaç kullananınız varmı?
bunun haricinde devit 3 kullanıyoruz birde...
moralım çok bozuk Armin i kontrole göturduk 1 AYDA SADCE 300 GR ALMIŞ!!dr begenmedı ve bı suru tahlıl ıstedı onları yapıcaz yarın ve ona göre çözümleri konuşağız
selam kizlar,
nasilsiniz iyimisiniz - umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir...gecmisi okuyamadim daha...
yine kacirdim sizleri ama ufaklik benim cok huzursuz, dün ögleyin 2 tane asi oldu, bir tanede damla asisi yapildi, yavrum aksama dogru ateslendi ve huzursuzlandi...tüm aksam boyunca devam etti huysuzlugu. Emzirmek istiyorum basiyor yaygarayi, hep ayakta gezecek.. gece emziremedim yine, mama vermek zorunda kaldim - mamayi icti sonrada fitil verdim uyudu..gece de 2 saate bir kalkip atesine baktim, sükür yükselmedi o kadar...
Sizlerde durum nasil oluyo, yani asi yaptirinca - emzirebiliyormusunuz? Bugün gittim sagma makinasi kiraladim yeniden.. sabaha kadar gögüslerim sismisti...
Su an uyuyor ama ne kadar uyur bilemiyorum, o uyurken gireyim bakayim dediim... Bu arada bebislerinizin kac aylik oldugunu , kac kilo da ve kac boyunda oldugunu yazarmisiniz???
Benim oglusum su an:
3 aylik - 61 cm ve 6 kg 70 gr.
neyse kizlar, simdilik bu kadar...kocaman öpüyorum sizleri!!!
Eki Görüntüle 453298
bkalm smdi nasill cikacak:))
arkadaslar babasling,halka sling,mei tai,wrap sling kullanlar varmı tavsıyenız hangısı??
oyun halısı hangı marka aldınız yada alacaksınız ??
moralım çok bozuk Armin i kontrole göturduk 1 AYDA SADCE 300 GR ALMIŞ!!dr begenmedı ve bı suru tahlıl ıstedı onları yapıcaz yarın ve ona göre çözümleri konuşağız
muj, hazırlıklar başlamış. allah kolaylık versin... ben çok beğendim çok şeker olmuş. birde davet sözlerini, adacık söylermiş gibi yapmam çok hoş olmuş...
öyle konuşan kişilerin agzının payını vermek lazım.öyle ortamlardan hemen uzaklaş canım,kimse için üzme kendini.eşine de çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşir inş.her bebeğin gelişimi bir olmuyo maalesef canım bende çokoşişkokat kat bi bebeğim olsun istiyordum sütüm çok maşallah ama ilk 2 ay 3 kilo aldı toplamda ama bu ay zayıfladı gibime geliyo,sağlıklı olsunlar yeter.gerekmedıkçe mama verme bebişine.
Cnmm,tsk ederim.ufff bgn cok fenayim regl oldum dun bgn cok agrim varrr(
tatlım çözümü sütümü sağarak vermekte buldum bulgur pilavı komposto ve taze soğan da fix yemeklerim arasına gırdıler sorunu boylece astık. 1 haftadır hem emzırıyorum hem sagıyorum. sutum barız bır sekıldı arttı. goguslerım yıne ılk zamanlardakı gıbı şiş ve süt dolduğu için ağrı yapıyorlar
arkadaslar babasling,halka sling,mei tai,wrap sling kullanlar varmı tavsıyenız hangısı??
oyun halısı hangı marka aldınız yada alacaksınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?