Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biz 3 aylığız kullanmıyoruz canım.dr sormustum ben bı kere kan değerlerıne bakalım dıye gerek yok kansız çocuk belli olur demişti.sen yemene dikkat ete kan yapıcı şeyler ya ferrum fort iç şimdilik yeterli dedi.4.aydan sonra başlıycaz bız.

mincirikaslinda saglik ocagi dogru soyluyor.ama dr. az dediyse demek gerek duyduki ver dedi.varyaa hepsi bir alem.bizim saglik ocagi 3 aylikken ver dedii ferro sanol ondan snra ben arastirdim 3 de verilmedigini ve dr. da hayirr henuz dgl dedi.

anne sutunde zaten var anne sutu de 4.aya dgru tuketmis oluyor demiri ve bebege ek olarak veriliyor.ben 4 de basladim.tadini begenmedi saglik ocagindan verilenin .dr. yazdi 1 tane oldu aldim onun adi da santafer.
mesela ben gebeyken bir doc. dr. a gitmistim ayyyy senin dr. bir alem nasil demir ilaci vermez nerdeyse doguracaksin falan filan konustu.kanini alalim da bir bakalim nasil dedi.bir cikti sonuc kanim fazla bilee.dr. soka girdi inanamiyorum dedi ben de suratina baktim ne olduuuu cok konustun ya ha der gibi.
sizler dogumdan snra 3 ay daha sanirim icmeniz lazim eger azsa kaniniz bir sor istersn senin dr.una

elemsu ben de tereddütlüydüm zaten 2 gündür vermiyorum. kendim ete dikkat ediyorum hem kan hapımı da aksatmıyorum..
mujjj hamilelikte benimde kan değerlerim sınırın çok üstünde çıkmıştı. hatta doktor sigara mı kullanıyosun demişti tabikide kullanmıyorum daa.
neyse ben sonuç olarak ne yapcağımı bilemedim....

sağolun kızlar güzel görüşleriniz için.Gerçekten zor ama çokta tatlılar.Sağlıklı olsunlarda biz yorulmaya razıyız eşimle.Sizin bebişleride teyzeleri öptü.

selam kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz - umarim bebislerde sizlerde iyisinizdir...gecmisi okuyamadim daha...

yine kacirdim sizleri ama ufaklik benim cok huzursuz, dün ögleyin 2 tane asi oldu, bir tanede damla asisi yapildi, yavrum aksama dogru ateslendi ve huzursuzlandi...tüm aksam boyunca devam etti huysuzlugu. Emzirmek istiyorum basiyor yaygarayi, hep ayakta gezecek.. gece emziremedim yine, mama vermek zorunda kaldim - mamayi icti sonrada fitil verdim uyudu..gece de 2 saate bir kalkip atesine baktim, sükür yükselmedi o kadar...

Sizlerde durum nasil oluyo, yani asi yaptirinca - emzirebiliyormusunuz? Bugün gittim sagma makinasi kiraladim yeniden.. sabaha kadar gögüslerim sismisti...

Su an uyuyor ama ne kadar uyur bilemiyorum, o uyurken gireyim bakayim dediim... Bu arada bebislerinizin kac aylik oldugunu , kac kilo da ve kac boyunda oldugunu yazarmisiniz???

Benim oglusum su an:

3 aylik - 61 cm ve 6 kg 70 gr.

neyse kizlar, simdilik bu kadar...kocaman öpüyorum sizleri!!!

moralım çok bozuk Armin i kontrole göturduk 1 AYDA SADCE 300 GR ALMIŞ!!dr begenmedı ve bı suru tahlıl ıstedı onları yapıcaz yarın ve ona göre çözümleri konuşağız

moralım çok bozuk Armin i kontrole göturduk 1 AYDA SADCE 300 GR ALMIŞ!!dr begenmedı ve bı suru tahlıl ıstedı onları yapıcaz yarın ve ona göre çözümleri konuşağız

elemsu , arminin tahlillerinde inşallah birşey çıkmaz. bebişinin canı acıyacak işe o biraz kötü...
hem senin prenses formunu koruyor yavaş yavaş kilo alıyor olsun...
hani sende demiştin yaa, manken olacak minik armin üzme sakın sen kendini...
allah sağlık versin canım...

canım çok geçmiş olsun, minik oğluşun ve sen zor bir aşıyı atlattınız inşallah bugün huzursuzluğu ve ateşi geçmiştir.
maşallah hem oğluna kilosu falan da çok iyi. biz aşı olduğumuzda çok şükür hiç ateşi olmadı. ama bn bilinçsizce aşıda sonra eve gelince ateşi çıkmadan ateş düşürücü şurup verdim burda arkadaşlar uyardı birdaha asla vermem... emmesi falan normaldi sadece arada birden ağlamaklı oluyor ve susuyordu o kadar... biz aşımızı 2ay 10günlükken yaptırdık o zaman boyu 60cm kilosuda 6kg çıkdı hemşire 5,900olarak yazdı çok şükür gelişimi güzel dedi... allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı güzel günler nasip etsin...

herkese günaydınlar....

oğluşum uyurken kaçamak yaptım girdim nete... benim size bir sorum var. benim oğlan yaklaşık 15gündür gece uyurken ara sıra ve her sabah uyandığında hep inleyerek uyanıyor. sanki gazı var çıkaramıyor gibi ıkınıyor gözleri de kapalı bu arada... sonra onunla konuşup uyandırıyorum gözlerini açıyor gülücükler agular başlıyor inlemeden eser yook... diyorum gazı olsa uyandırdığımda da inlemeye devam eder... huy edindi sanırım uykuda inlemeyi sizin ufaklıklarda da var mı merak ettim...

arkadaslar babasling,halka sling,mei tai,wrap sling kullanlar varmı tavsıyenız hangısı??
oyun halısı hangı marka aldınız yada alacaksınız ??

golgemm, babasling,halka sling,mei tai,wrap sling hiç birini kullanmıyorum. oyun halısını daha doğmadan önce almıştık eşimle heveslenip.
fisher-price-yagmur-ormani-jimnastik-merkezi-oyun halısı aldık...

HAy Allah ,az almis ama umarim tahlilde birsey cikmaz belki az mi emmistir bilemedim.sonuc cikar mi bgn.ins sorun yoktur ya

muj, hazırlıklar başlamış. allah kolaylık versin... ben çok beğendim çok şeker olmuş. birde davet sözlerini, adacık söylermiş gibi yapmam çok hoş olmuş...

Cnmm,tsk ederim.ufff bgn cok fenayim regl oldum dun bgn cok agrim varrr(

tatlım çözümü sütümü sağarak vermekte buldum bulgur pilavı komposto ve taze soğan da fix yemeklerim arasına gırdıler sorunu boylece astık. 1 haftadır hem emzırıyorum hem sagıyorum. sutum barız bır sekıldı arttı. goguslerım yıne ılk zamanlardakı gıbı şiş ve süt dolduğu için ağrı yapıyorlar

Cnmm,tsk ederim.ufff bgn cok fenayim regl oldum dun bgn cok agrim varrr(

mujjcum adetliyken ağrı kesiciye izin varmı minoset falan.bende 2dir olacak gibi başlıyo kırmızıya dönmeden bitiyo.ama aynı adetli gibi karnım ağrıyo.hamişten önce majezik içerdim.şimdi adet olsam kullanamam dimi sütten dolayı

taze soğan bende çok severim ama biyerde yememen gerekir listesinde vardı bıraktım..ben uzun süredir sağarak besliyorum denizi.100ml altına düşmedim daha.sağmak gerçekten arttırıyor

inşallah kötü bişey çıkmayacaktır üzülme.sıcaklarda etkiliyor kuzuları

kuzummm az emdıya ondandır hıc bır sorun cıkmıcak gor bak annesi..uzme kendını lutfen sutune etkı eder.. ıyı haberlerını beklıyorum..tatlım

Son düzenleme:
Selam kızlar
Önce gezdik tozduk sonra misafirlerim vardı üstüne hasta oldum derkeeeennn uzun süredir giremedim.
Bu sürede iki şey öğrendim.
1. anneysen hasta olmayacaksın :)
2. buraya iyice bağlanmışım, aklım hep burdaydı, acaba nasıllar bebişler iyi mi...

Geçene hafta hastaneye kontrole götürdüm kızımı (5 günlükken gitmiştik en son).
Mevlütte çok saygıdeğer(!)bi teyze bebeğim için böğrü batık diyip bacaklarından tutup sallayınca şart olmuştu bi doktor kontrolü !!
Kalça usg falan güzel geçti çok şükür.

Bu arada dün regl oldum ben de

Geçmişi okudum. Toptan bi maşallah diyorum. Sünnet-kına planları aman Allah'ımmm

Omrumuz bebeğimin kilosunu sormuştun canım, 2 aylık kontrolünde 5.800gr. 58 cm geldi. Ama seninkiyle kıyaslamayalım tatlım çünkü Sare 3.550 doğmuştu. Sütünü arttırmayı başarmışsın ne güzel Allah arttırsın inş canımm moraller yüksek

Elemm Bişeyciği yoktur inş Armin'in canım sonuçlar güzel çıkacaktır inş.

arkadaslar babasling,halka sling,mei tai,wrap sling kullanlar varmı tavsıyenız hangısı??
oyun halısı hangı marka aldınız yada alacaksınız ??

drumuz 3 ay bitince konuşuruz demişti bu taşıyıcılarla ilgili öncesinde hepsi yasakj kalça gelişimi bakıından. haftaya3 ay kontrolümüz var sorucam yazarım hangisi sağlıklı sıcakta hiç kucakta olmuyo dimi bide ağırlaştı sıpacıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…