herkese günaydınlar....
oğluşum uyurken kaçamak yaptım girdim nete... benim size bir sorum var. benim oğlan yaklaşık 15gündür gece uyurken ara sıra ve her sabah uyandığında hep inleyerek uyanıyor. sanki gazı var çıkaramıyor gibi ıkınıyor gözleri de kapalı bu arada... sonra onunla konuşup uyandırıyorum gözlerini açıyor gülücükler agular başlıyor inlemeden eser yook... diyorum gazı olsa uyandırdığımda da inlemeye devam eder... huy edindi sanırım uykuda inlemeyi sizin ufaklıklarda da var mı merak ettim...
moralım çok bozuk Armin i kontrole göturduk 1 AYDA SADCE 300 GR ALMIŞ!!dr begenmedı ve bı suru tahlıl ıstedı onları yapıcaz yarın ve ona göre çözümleri konuşağız
tatlım çözümü sütümü sağarak vermekte buldum bulgur pilavı komposto ve taze soğan da fix yemeklerim arasına gırdıler sorunu boylece astık. 1 haftadır hem emzırıyorum hem sagıyorum. sutum barız bır sekıldı arttı. goguslerım yıne ılk zamanlardakı gıbı şiş ve süt dolduğu için ağrı yapıyorlar
HAy Allah ,az almis ama umarim tahlilde birsey cikmaz belki az mi emmistir bilemedim.sonuc cikar mi bgn.ins sorun yoktur ya
aman ne guzel bir haber, sutunun artmasina cok sevindim darisi basima canim.
HepiNİZE merhaba ciciş anneler. ben nete sık giremiyorum girsem bile ancak okuyabildiğim kadar geçmişi okumaya calışıyorum.herkesin iyi olmasına çok sevindim. permers tebrikler canım Allah damatlıklarınıda göstersin inşallah.
kızlar sorularım olacak sizlere;
benim oğlum çok şükür genel anlamda iyi. yalnız öğleden sonraları hep yeşil kaka yapıyor.... nedendir acaba. (sadece anne sütüne devam bu arada)
ikincisi çok ağlayınca, özellikle banyodan sonra çok hırlıyor bana gmre sanki burundan geliyor bu hırıltı. bunun içinde varsa bilginiz yorumlarınızı rica ediyorum ...
2 ay kontrolümüzde 60 cm 6700 gramdı oğlum. 2 ay 10 günlük bugün oğluş henüz verem aşımızı olmadık....tatil dönüşü yaptırabilceğim (3 ay dolmadan)
süt için komposto hurma yeşillik yemeye devam....
elem canım güzel haberlerini bekliyoruz armin iyi, dediğim gibi sıkıntı olsa ne huzurlu bebek olur nede güzel güzel emebilir. maviiiii canım ikizlerin muhteşemmmmm Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin hepimizinkine.
ömrümüz ne bulursan ye arkadaşım... birde huzur çok önemli sakın stres yapma kuzum. mujjjj adanın davetiyesi çok güzel olmuş... haticecan inşallah oğluş bir an önce düzene girer. geçecek geçecek hep böyle düşünelim............
kocaman öpüyorum hepinizi.. birde bende aşırı bir kabak çekirdeği aşkı var. her akşam bir kase yemeden yatmıyorum. bilmem onunda süte katkııs varmıdır..
Martim canim uzun suredir yesil kaka devam.bazen sumukumsude oluyor.ne olduki sizin.hirilti bizdede uzun suredir devam.cigerlerinde bizdwde birsey cikmiyor.
bu sefer bnm sorum olacak:)) sutu ,sut posetinde mi saklamayi tercih ettiniz??? ben sagicam az zaman snra sonraaaaa ustune,labne peynir ,cici bebe ekmek,sutumm :))
ttlım benim uzun süre saklayacak bir durumum olmuyor. Buzdolabının alt bölümünde 3 gün difriz bölümünde -20 derece olmak kaydıyla daha uzun süre dayanabiliyor. ben akşamdan sağdığımı uyanırsa gece uyanmazsa sabah benmari usulu ısıtıp veriyorum.
Aynen cnm ben de uzun zmn saklamayacagim.sadece Adanin emmedigi anda sagip 2 saat falan kenera koyucam bunun icin illa poset mi lazim bilemedim.korktum bozulmasin da birde dolaba biberonla koysam olur mu acaba,denedin mi hic?
cnmmmmm hosgeldinnnsimdi bu hirilti nslki tam,genizeti olmasin?dr.a gittginde sormadin mi cnm?
buarada en rahat donem sadece sut verilen donem.simdi muhallebiye basladik.az veriyorum ben herseyi ,meyvayi da .acaba cok mu az veriyorum diyorum:)) muhallebi diyorum oldukca sulu yapiyorum.cok kivamli olursa dokuncak gibi geliyor.birgun esim yapti o gun agladi yrm saat kesin dedim hazmedemedi kuzucugum.
bu sefer bnm sorum olacak:)) sutu ,sut posetinde mi saklamayi tercih ettiniz??? ben sagicam az zaman snra sonraaaaa ustune,labne peynir ,cici bebe ekmek,sutumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?