Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok sağolun kızlar hala kafası sıcak ve huysuz ama iyi şükür.

kızlarrr bebişkolarınızı gece kaç kere emziriyorsunuz? yani kaç kere uyanıp emiyorlarrr

Gece kalkmıyoruz biz. Çünkü zaten geç yatıyor, 1den önce uyumuyor, bazen 2 oluyor. Sabaha karşı (5te 6da, bazen 7de) kendi uyanıyor ıh mıhh ses çıkararak acıktım diyor :) Emip yine uyuyor.
Öğleye kadar bir iki kez daha emip uyuyor böyle.

oncelikle durama pek vakif degilim ama bebek mi hastaydi gecmis olsun.
Masallah gece uykusu iyimis benim velet uc kez kalkiyor ama erken yatiriyorum, baslarda gece 10 gibi yatiyordu sonra onu saat 9 a alistirdim simdide 8 de uyutmaya alistiyorum, hedefim 8 den 8 cok kalmadan uyumasi ama su aralar kalkmasi normal herhalde cunku cok kucuk ve acikiyor 4 veya 5 saat ara ile

kılarr bebeım 2 gundur gude sadece 1 kez kaka yapıyorr.. neler oluyor?? dr a salı gunu goturcem sızlerede sorayım dedım..
doymuyormu anlamadım..altını ıslatması ıyı ama kaka yapmıo kabız mı yoksa

kizlar bgn eczaneden alcam pompayi avent 200 tl.mis iyi mi?yaa aslinda musterilerden biri gelseydin bu hafta Ingiltere de acayip ucuz yaa ama napayim artik almam lazim bekleyemicem .elimle de sikamayacagima gore:)))))) fiyat internette 300 e kdr.bana 200 iyi gibi geldi size bir sormak istedim umarim nete girer de gorursunuz

hyrmcnm ben simdi gordum vallaaa,coook gecmis olsun .insallah simdi iyidir
golgemsorun yook yok :)) merak etme sen gunde 5 kere mi cikiyorsun,artik buyudu cnmmm kizinilk aylarda acayip sik oluyor simdi iyice azalir

Canim avent ingilterede uretilen bir marka bu yuzden uygun gibi ama cok fark goremedim burda onun fiyati elektirikli olandan bahsediyorsun galiba 90 pound civarinda yani tl ye cevirdiginde ayni hesaba geliyor hemen hemen bence al gitsin ordan hic ugrasma burdan gelmesini falan ama aklinda olsun ilerde bir ihtiyacin burdan olursa sana seve seve yardimci olmaya hazirim

Simdi mothercare sayfasindan baktimda indirime girmis Philips Avent Single Electronic Breast Pump 67 pound a inmis ama yinede cok fark yok fiyat konusunda

Biraz ateş vardı canım bi de kakada tuhaflık. Ama iyi şimdi sağol.
Gece uykusu iyiymiş denebilir mi bilmiyorum ya gecenin yarısında uyuyor zaten :) Maşallah erkenden uyuyan bebeklere imrenerek bakıyoruz biz.

kılarr bebeım 2 gundur gude sadece 1 kez kaka yapıyorr.. neler oluyor?? dr a salı gunu goturcem sızlerede sorayım dedım..

Kuzummm hiç yapmamaları bile normalmiş. 1 kez yapıyor diyosun kakasından anlarsın kabız olsa. Doyduğunu gösteren de kaka değil kesinlikle çişmiş. 4-5gün hiiç kaka yapmazsa gidersin doktora. Rahat ol yani :)

Biraz ateş vardı canım bi de kakada tuhaflık. Ama iyi şimdi sağol.
Gece uykusu iyiymiş denebilir mi bilmiyorum ya gecenin yarısında uyuyor zaten :) Maşallah erkenden uyuyan bebeklere imrenerek bakıyoruz biz.

Canim kusura bakma bir onceki sayfada yazmissin halbuki sorunu ben gecmisi okuyamadim bu yuzden damdan duser gibi sordum belki umarim hosgoruursun , sevimdim simdi iyi olmasina , bizimkininde sorunlari bitmiyor biri basliyor biri bitiyor ayrica kaka sorunun bizde hep var ama sukur her gun yapiyor artik onceden 4 gun oluyordu bazen yapmadigi ,
Erkenden uyutma olayi icin ben cok ugras veriyorum gorsen neler yapiyorum uyutmak icin , oncelikle gece gunduzu ayirt etmesi gerek bu yuzden uyutcagim zaman odayi isiktan arindiriyorum ki uyumaktan baska alternatifi kalmasin diye biraz zaman aliyor baslarda ama sonra alisiyor

ayyy cnm cook sagol .hemde hiiic gerek yokmus orda da ayni fiyatmis.biz genelde elektronik seyleri e-bay den almistik.arkadasin eve gitti snra gittigmizde ondan almistik.bebek arabasi giyimler steril isitici vs...
bunu atlamistik.e-bay de acayip indirimli urun var .
kesinlikle hic gerek yok ben hemen ecz. arayim getirsin bari.67 pound olan zaten 200 e denk geliyor yine 3 gibi hesaplarsak coook tesekkur ederim ilgin icin .araba koltugumuzun 2. sini simdi biz gidip alamadigimizdan getirdiler maxi cosi 9-18 kilo burda o acayip pahali alt kisim da ayri bir fiyat falan simdi uyguna geldi 500 pound gibi sanirim gelmis oldu.kesinlikle cogu sey cok pahali.mamas&papas`a girmistim hamile kiyafeti alayim diye birkac birsey almistim .cok da almadim bu ne boylee dedim resmen

Önemli değil canım :)
Benim bebişimin hiç kaka yapmadığı gün olmadı henüz. Keyifleri yerinde olsun da inş..
Ben de çok uğraş vercem bu uyku düzeni için belli ki. İki hafta daha böyle istediği gibi takılsın bakalım cimcimem :) Sonra daha yorucu zamanlar bizi bekleeerr..

Hic sikma canini gayet normalmis, bende bir ara 3 veya 4 gun kaka yapmiyor diye doktora gitmistimde kadin bana bunun icin mi geldin demeye getirdi meger haftada bir kere bile yapsa bileolurmus yani senin bebekte sorun yok bence icin rahat olsun

Hic sikma canini gayet normalmis, bende bir ara 3 veya 4 gun kaka yapmiyor diye doktora gitmistimde kadin bana bunun icin mi geldin demeye getirdi meger haftada bir kere bile yapsa bileolurmus yani senin bebekte sorun yok bence icin rahat olsun

kızzzlarrrrrrr ben bugün kan testi yaptırdım bt hcg değerim 163 çıktı adetim 3 gün geçti nasıl sizce kaç haftalık oluyo bi yardımcın olurmusunuz?

kızzzlarrrrrrr ben bugün kan testi yaptırdım bt hcg değerim 163 çıktı adetim 3 gün geçti nasıl sizce kaç haftalık oluyo bi yardımcın olurmusunuz?

hiiic hatirlamiyorum.biraz netten arastir bir bakalim istersen hadii bakalimmm insallah

Kızlarrrrr doğduğunda hastanede çekip websitesine koymuşlardı bunu
Kızımın tipine bakın ya nasıl komikkk Zaman ne çabuk geçmişş

mujj 200 tl ye bence cok ıyı kacırma al derım bızım burde 299 tl.)) ayrıca cok haklısın kızım buyuyo ben 5 keremı cıkıom hahahahahahaha koptumm:)))))
hyrm kızımın ılk dogdugu zaman kızına benzemıo sonradan benzemısler:)) ayy bende eskı fotolara bakıorumda anammmm ne kadar buyudu degıstı dıorum.)

kızımın kaka sorunu ıcın yazan ark tesekkur ettım ..ıcım rahatladı bugun sabah yıne kaka yapmıstı:)yarın dr kontrolumuz var gıdınce bırde dr a sorarım..

Valla fotonun yanında bilgileri yazmasa ben de bu benim kızım değil derim Bakıyoruz bakıyoruz benzetemiyoruz biz de. Sözde ağlıyor bi de burda :))
Hey gidi zaman heyyy

Findik gibiymis masallah cok seker evt cok cabuk buyuyorlar yarin olmus bir bakmisiz ki muruvetlerine de goruyoruz allah o zamanlarini da gostersin ins .

Sağol canım nasıl büyüyorlar anlaşılmıyor dimi her gün değişiyorlar :) Amin inşallahhh. Gerçi nasıl evercem ben bunu yaaa hep benle kalsa olmaz mı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…