Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
golgemaaa evet iyiymis valla fiyat.simdi getirtmisler adam aradi,esim alacak kdv soylememisler abla.226 tl dedi.ok dedim ztn cunku bakinmistim netten o aralar nsl bgn cikti mi kaka? buarada Adisko artik iyice baska seyler yediginde buyuk insan gibi oldu kaka :)) booo diyorum bazen

moralım çok bozuk Armin i kontrole göturduk 1 AYDA SADCE 300 GR ALMIŞ!!dr begenmedı ve bı suru tahlıl ıstedı onları yapıcaz yarın ve ona göre çözümleri konuşağız

Elemsucum canim,

nasilsin iyimisin??? Doktor neden o kadar az kilo aldigi konusunda bisey söyledi mi peki?? Canim sonuclari bizimlede paylasirsan sevinirim...insallah bebisinin herseyi yolundadir... öpüyorum canim....

merhaba Yessimmcim,

sagolasin canim, cok sükür ilk asilari atlattik. ilk gün ve ertesi gün huzursuzlandi, ama ondan sonra gecti sükür... Atesi 37,8 falan cikiyordu, fitil verdim hem ates düsürücü hem agri kesici, onun sayesinde gece rahat uyudu... 3 fitille hallettik isi yani... doktor banada 38,5 gecerse atesi o zaman ver fitili demisti. Ama agridan huzursuz oluyordu...

Senin bebisinede masallah, 3 aylik degerleri.... su aralar kafama takilan benim sütümden kilo alip almadigi - bu hafta ortasi evde tartmayi düsünüyorum bakalim...

Amin canim, Rabbim yavrularimizi korusun...

kılarr bebeım 2 gundur gude sadece 1 kez kaka yapıyorr.. neler oluyor?? dr a salı gunu goturcem sızlerede sorayım dedım..
doymuyormu anlamadım..altını ıslatması ıyı ama kaka yapmıo kabız mı yoksa

selam canim,

merak etme, bende doktora sormustum kaka konusunu, doktor 8 gün yapmayan bebekler bile oluyor demisti...onun disinda hersey yolunda degil mi???

Kızlarrrrr doğduğunda hastanede çekip websitesine koymuşlardı bunu Eki Görüntüle 456595
Kızımın tipine bakın ya nasıl komikkk Zaman ne çabuk geçmişş

masallah kizina canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin...

umarim hepiniz iyisinizdir bebislerde iyidir... hasta olan bebislerede acil sifalar diliyorum. Biz iyiyiz sükür, oglusum uyurken hemen foruma girip sizlere yazayim dedim... Bebislerinizin uyku düzeni nasil, alistirabildiniz mi?

Gündüzleri ne kadar uyuyorlar? Yemek ve ev islerini nasil hallediyorsunuz?

Kimler sütünü sagiyor bu arada? Sagdiginiz sütleri kac gün saklayabiliyorsunuz?

Teşekkürler, sen ve bebiş nasılsınız ? Uyku düzenini tam oturtamadık biz. Bu aralar özellikle huysuzuz.
Gündüz uyudukça parça parça yapmaya çalışıyorum işleri yemekleri. Her iş bende o yüzden bazen hepsi tam olmayabiliyor :) Mesela bugün sil süpür yapamadım bi türlü, bütün gün kucak istedi. Buraya yazmayı tek elle başarabiliyorum ama işler için mümkün değil bu :)
Ben sağmıyorum henüz. Ama buzdolabında 24 saat saklanabiliyormuş, derin dondurucuda 3 ay.

cnmm dr.um da arkadaslar da 24 saat buzdolabi diyor,gerci bgn pompa aldim icinde 48 saat buzdolabi diyor.6 ay da difriz biliyorum,dr. da oyle demisti

canım sondan başlıyım.sürekli sağarak besleyen benim galiba.bukonuda uzman sayılırım artık.sağdığın sütü buzdolabı normal rafta 24 saat ,dışarda en fazla 1 saat,nofrostta 3 ay saklayabilirsin.

bizimki gündüz 3 satte bir beslediğim için 1,5 saat aktivite 1,5 saat uyku şeklinde gidiyor.gece 11de uyutuyorum sabah 7 de kalkıyor.bugün dr 11geç en geç 9 buçukta uyut dedi.bakalım bugün öyle yaptım sabah kaçta kalkacak bende merakla bekliyorum

yemek ve ev işlerini o uyuyrken yaparım,ama mutlaka yaparım çünkü eğer tüm vakti onunla geçerse herşey kalıyor.zaten 1,5 ssat onunlayım oyun,masaj konuşma...

baktım uyumuyor anakucağına koyup yanıma alıp ben yine işimi yaparım.hatta artık anakucağı banyoya karşıma koyup duş bile alıyorum.önceden eşimi beklerdim duş için

deniz bugün kontrol vardı.herşey çok güzel 6 kilo,59 cm boy.sarılıktanda kurtulduk çok şükür bu arada.

Arkadaşlar bende şubat ayı annesiyim hayırlısıyla fakat size danışmak istediğim bir konu var ben haziran ayının 18inde kan testi yaptırdım 43,2 idi daha sonra küçük olduğunu biraz beklemem gerektiğini düşündüm keseyi görmek için bugün doktora gittim keseyi gördüm doktor 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi çok geç değil mi?Ulturasyon'da baktığında sadece keseyi gördü ben kaç haftalık diye sorduğumda belli olmaz buradan haftaya bakarız dedi elimde resmi var yüklesem anlayabilir misin ben çok sabırsızım ve çok kuruntuluyum dayanamıyorum.Bebeğinizin ne kadarlık olduğunu nasıl öğrendiniz?

gorkemlicnmmmm maasallah deee,maasallah cnm ben de diyeyim:)))
buarada ben de birkac kere wc gittim ana kucaginla:))) saka gibi aglamasin diye bakar misin yaptiklarimiza:)uyaniksa halidayken dus vs. hallediyorum.yada uyurken ztn
dilarabayrakinanamayacaksin belki ama 6-7 haftalik oldugunda kalp atisi oluyor.Insallah hayirli dogumlar.

buarada steril ettim simdi,parcalari takip pompalayip dolaba atacagim.sabaha kahvalti hazirligiii :)

sağol canım maşallah diyim ben o zaman.adişkoyada şimdiden afiyet olsun kahvaltıda anne sütlü oh mis gibi.allah sütlerimizi kesmesin inşallah.bizede 3 ay daha anne sütü sonra ek gıdalar dedi bakalım.

yaptı canım bugun sabahh allaha sukur ama sonra tık yok:))
agmıssın sutunu kac cc cıktı kuzum?*
gecenlerde sabah kalktıgımda sagdım 120 cc cıktı bırde gece yatarken sagayım dedım 50 cc cıktı aradakı fark canımı sıktı aksamları bazen yetmıyo sutum berenın gunduzlerı pek uyumadıgı vakıt..uyursa yetıyor ama:) genelde uyumuyo zaten..

iyi bari rahatliyor insn dimi:)
eveeeet simdi sagdim hatta neden girdim gorkemlicnmmm kullanma klavuzun duruyorsa sy. 53 diyorki buzdolabikapaginda saklamayin diyor.dolap icine koydum direk cnm bunu yazayim dedim

cnm geliyordu daha ama sikildim 20 dk. da 100cc cektim yavastim sanirim acimasin diye ama Ada daha hizli cekiyor aslinda bebiskomu hissetmk guzelll,philis bosuna dememis bebeginizin fotografini yaniniza alin vs. diye cok gulmustum okuyunca :))) ben de Ada uyudu diye yapiyorum cunku sabaha kdr hatta sabah da emzirmeyecegimden gece de en guzel verim oldugundn yapayim diyorum.buarada 100 bana yeterli cunku yrn icine labne peynir 1 tatli kasigi ve 1 dilim cici bebe ekmek koyacagim.bitirmezse birde sutume yazik olmasin:))) aslinda gece sut daha iyi gelir gunduz guzelken gece ndn daha az cikmis anlamadim.canini niye sikiyorsunki sonucda geliyor.Uyuuuuuuu Beren uyuuuu.anniss sana sut yapacak.boool boll inciri kynat suyunu ic kendisini de ye cnmm.hadi bizz yatiyoruz,cok uykum geldi sanirim bgn rekor kirdim bu saate kdr oturmakla:)) iyi geceler hepinize

kızlar dün oyun halısı aldık oğlumuza.. bugün halının ilk olumlu etkisi gerekleşti.. ara ara dönme denemeleri yapan oğlum bugün ilk kez sırt üstüden yüz üstü tam tur döndü :))))) maşallahhh kuzuma.. bunu çok erken başaran bebişler de var tabii. ama bizimkinin ilki bugüne kısmetmiş... :))))

ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim canım. mikail i öp benim için.
benm oğlumun iyi kötü bir uyku düzeni oluştu. uyku konusunda bana çekmiş. erken yatıp erken kalkan bir bebek.. tabii huy değiştirmezse.. gün içinde de bir sabah bir öğlen uykusu var.. akşam üstü de şekerleme yapar genelde. ama akşam uykusuna geçiş zor oluyor biz de. dalamıyor ve huzursuz oluyor. uyutana kadar yoruluyorum valla....
ama yemek ve ev işi ben de kötü. hala oturtamadım. tabii hamileleiğim süresince hiç ev işi yapmayınca bana çok zor geliyor. yapmaya kalkınca da youluyorum ve sütüm azalıyor. anlamadım gitti.. ben yan gelir yatar, yediğim önünde yemediğim arkamda olursa , moralim yeindeyse sagacak sütüm oluyor. yoksa sağacak sütüm yok ne yalan söyleyeyim (

bugün dr kontrolunuz vardı sanırım.. inşallah iiyi geçmiştir..beren kaka sıkıntısı çekmiş. geçmiş olsun.. pırt pırt yapıversin hep inşallahh..

Son düzenleme:
selam canım, adişkon nasıl ? ek gıdalarla arası iyi mi ?inşallah benim de o zamana dek sütüm olurda sen gibi kendi sütümle hazırlarım mamasını:)

selam canım, adişkon nasıl ? ek gıdalarla arası iyi mi ?inşallah benim de o zamana dek sütüm olurda sen gibi kendi sütümle hazırlarım mamasını:)

cnm iyi gibi tepkileri ,bacaklarinla kollarima vura vura hadii anne derr gibi yiyor maasallah ama bgn az sagcam sut yada hepsini
dokmucem birazi dolapda kalsin bitirince yine yapayim .100 cc sagdim gece .sabah ustune 1 cici bebe ekmek 1 kasik labne ekledim.geriye 60 cc. kaldi .ekmek sutu iyice yiyor ya sanirim 30 cc .dir geriye kalan asil sut.
milupa sutlu pirincli muhallebiyi de cok seviyor aksamlari yiyor azcik da meyvaya karistirip aksam ustu veriyorum.alisinca yogurt tarhana,sebze corbasi vs. baslayacagizz.hep dedim sut iyiymis boyle hadi bakalimm menuler ayri ayri cogaliyor vlla:))
insallah hepiniz bnm gibi kendi sutunuzle yaparsiniz cnm

maşallahh ada cığa.. kardeşlerine böyle güzel örnek olsun hep inşallahh.. evet anne sütü hem steril hem de en kolay beslenme şekli. ben damla verirken bile kaşığı streil et falan zorlanıyorum. ek gıdalar da baya baya zorlaşacak işler... yeter ki istekle yesin de biz yaparız her şeyi değil mi?

martimcim nasilsin? yazini okudum da ayni durumdayiz tatlim, hatta benimki artik duzene girecegine hergun huy degistiriyor. Geceleri en azindan 5 saat uyuyor sorunumuz yok yani, ama gunduz beni mahvediyor. Soyle ki; benden hic ayrilamiyor. Ne is yapabiliyorum ne baska birsey, cogu zaman ogle yemegimi bile zor yiyorum. 1 hafta anneme gittik gunduzleri ama o da olmuyor cocugun duzeni bozuluyor diye ona da gitmiyorum artik. Gunduz memede uyuyor, tamam artik daldi diyorum yerine birakiyorum 5 dk sonra uyaniyor. Yani durumum gunduzleri cok zor. Bir cikis yolu oneren varmi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…