moralım çok bozuk Armin i kontrole göturduk 1 AYDA SADCE 300 GR ALMIŞ!!dr begenmedı ve bı suru tahlıl ıstedı onları yapıcaz yarın ve ona göre çözümleri konuşağız
canım çok geçmiş olsun, minik oğluşun ve sen zor bir aşıyı atlattınız inşallah bugün huzursuzluğu ve ateşi geçmiştir.
maşallah hem oğluna kilosu falan da çok iyi. biz aşı olduğumuzda çok şükür hiç ateşi olmadı. ama bn bilinçsizce aşıda sonra eve gelince ateşi çıkmadan ateş düşürücü şurup verdim burda arkadaşlar uyardı birdaha asla vermem... emmesi falan normaldi sadece arada birden ağlamaklı oluyor ve susuyordu o kadar... biz aşımızı 2ay 10günlükken yaptırdık o zaman boyu 60cm kilosuda 6kg çıkdı hemşire 5,900olarak yazdı çok şükür gelişimi güzel dedi...allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıklı güzel günler nasip etsin...
kılarr bebeım 2 gundur gude sadece 1 kez kaka yapıyorr.. neler oluyor?? dr a salı gunu goturcem sızlerede sorayım dedım..
doymuyormu anlamadım..altını ıslatması ıyı ama kaka yapmıo kabız mı yoksa
Kızlarrrrr doğduğunda hastanede çekip websitesine koymuşlardı bunu Eki Görüntüle 456595
Kızımın tipine bakın ya nasıl komikkkZaman ne çabuk geçmişş
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerde iyidir... hasta olan bebislerede acil sifalar diliyorum. Biz iyiyiz sükür, oglusum uyurken hemen foruma girip sizlere yazayim dedim... Bebislerinizin uyku düzeni nasil, alistirabildiniz mi?
Gündüzleri ne kadar uyuyorlar? Yemek ve ev islerini nasil hallediyorsunuz?
Kimler sütünü sagiyor bu arada? Sagdiginiz sütleri kac gün saklayabiliyorsunuz?
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerde iyidir... hasta olan bebislerede acil sifalar diliyorum. Biz iyiyiz sükür, oglusum uyurken hemen foruma girip sizlere yazayim dedim... Bebislerinizin uyku düzeni nasil, alistirabildiniz mi?
golgemaaa evet iyiymis valla fiyat.simdi getirtmisler adam aradi,esim alacak kdv soylememisler abla.226 tl dedi.ok dedim ztn cunku bakinmistim netten o aralarnsl bgn cikti mi kaka? buarada Adisko artik iyice baska seyler yediginde buyuk insan gibi oldu kaka :)) booo diyorum bazen
yaptı canım bugun sabahh allaha sukur ama sonra tık yok:))
agmıssın sutunu kac cc cıktı kuzum?*
gecenlerde sabah kalktıgımda sagdım 120 cc cıktı bırde gece yatarken sagayım dedım 50 cc cıktı aradakı fark canımı sıktıaksamları bazen yetmıyo sutum berenın gunduzlerı pek uyumadıgı vakıt..uyursa yetıyor ama:) genelde uyumuyo zaten..
selam canım, adişkon nasıl ? ek gıdalarla arası iyi mi ?inşallah benim de o zamana dek sütüm olurda sen gibi kendi sütümle hazırlarım mamasını:)
cnm iyi gibi tepkileri ,bacaklarinla kollarima vura vura hadii anne derr gibi yiyor maasallah ama bgn az sagcam sut yada hepsini
dokmucem birazi dolapda kalsin bitirince yine yapayim .100 cc sagdim gece .sabah ustune 1 cici bebe ekmek 1 kasik labne ekledim.geriye 60 cc. kaldi .ekmek sutu iyice yiyor ya sanirim 30 cc .dir geriye kalan asil sut.
milupa sutlu pirincli muhallebiyi de cok seviyor aksamlari yiyor azcik da meyvaya karistirip aksam ustu veriyorum.alisinca yogurt tarhana,sebze corbasi vs. baslayacagizz.hep dedim sut iyiymis boyle hadi bakalimm menuler ayri ayri cogaliyor vlla:))
insallah hepiniz bnm gibi kendi sutunuzle yaparsiniz cnm
ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim canım. mikail i öp benim için.
benm oğlumun iyi kötü bir uyku düzeni oluştu. uyku konusunda bana çekmiş. erken yatıp erken kalkan bir bebek..tabii huy değiştirmezse.. gün içinde de bir sabah bir öğlen uykusu var.. akşam üstü de şekerleme yapar genelde. ama akşam uykusuna geçiş zor oluyor biz de. dalamıyor ve huzursuz oluyor. uyutana kadar yoruluyorum valla....
ama yemek ve ev işi ben de kötü. hala oturtamadım. tabii hamileleiğim süresince hiç ev işi yapmayınca bana çok zor geliyor. yapmaya kalkınca da youluyorum ve sütüm azalıyor. anlamadım gitti.. ben yan gelir yatar, yediğim önünde yemediğim arkamda olursa , moralim yeindeyse sagacak sütüm oluyor. yoksa sağacak sütüm yok ne yalan söyleyeyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?