kizlarr nasilsiniz? herkes iyi mi?
canım sondan başlıyım.sürekli sağarak besleyen benim galiba.bukonuda uzman sayılırım artık.sağdığın sütü buzdolabı normal rafta 24 saat ,dışarda en fazla 1 saat,nofrostta 3 ay saklayabilirsin.
bizimki gündüz 3 satte bir beslediğim için 1,5 saat aktivite 1,5 saat uyku şeklinde gidiyor.gece 11de uyutuyorum sabah 7 de kalkıyor.bugün dr 11geç en geç 9 buçukta uyut dedi.bakalım bugün öyle yaptım sabah kaçta kalkacak bende merakla bekliyorum
yemek ve ev işlerini o uyuyrken yaparım,ama mutlaka yaparım çünkü eğer tüm vakti onunla geçerse herşey kalıyor.zaten 1,5 ssat onunlayım oyun,masaj konuşma...
baktım uyumuyor anakucağına koyup yanıma alıp ben yine işimi yaparım.hatta artık anakucağı banyoya karşıma koyup duş bile alıyorum.önceden eşimi beklerdim duş için
deniz bugün kontrol vardı.herşey çok güzel 6 kilo,59 cm boy.sarılıktanda kurtulduk çok şükür bu arada.
martimcim nasilsin? yazini okudum da ayni durumdayiz tatlim, hatta benimki artik duzene girecegine hergun huy degistiriyor. Geceleri en azindan 5 saat uyuyor sorunumuz yok yani, ama gunduz beni mahvediyor. Soyle ki; benden hic ayrilamiyor. Ne is yapabiliyorum ne baska birsey, cogu zaman ogle yemegimi bile zor yiyorum. 1 hafta anneme gittik gunduzleri ama o da olmuyor cocugun duzeni bozuluyor diye ona da gitmiyorum artik. Gunduz memede uyuyor, tamam artik daldi diyorum yerine birakiyorum 5 dk sonra uyaniyor. Yani durumum gunduzleri cok zor. Bir cikis yolu oneren varmi? :)
sağol canım iyiyiz , siz nasılsınız? sıcaklarla aranız nasıl.. bizimkinin koltuk altları pişti hep((
ben öyle durumlarda yatagıma yatırıyorum onu da yatarak emziriyorum. emerken zaten uyuduğu için hareket ettirmeyince uyanmıyor böylelikle.. benim çözümüm bu canım.. bi dene bakalım belki işe yarar.. bizimki de sürekli ilgi istiyor gündüzleri.. kucağa bi kez aldıysan tamam. yere yatırınca resmen numaradan öyle ağlıyor ki ben de almıyorum öğrenmesin diye ... konuşurken konuşurken gülmeye başlıyor hani ağlıyordun az önce.. kereta tam :)
ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim canım. mikail i öp benim için.
benm oğlumun iyi kötü bir uyku düzeni oluştu. uyku konusunda bana çekmiş. erken yatıp erken kalkan bir bebek..tabii huy değiştirmezse.. gün içinde de bir sabah bir öğlen uykusu var.. akşam üstü de şekerleme yapar genelde. ama akşam uykusuna geçiş zor oluyor biz de. dalamıyor ve huzursuz oluyor. uyutana kadar yoruluyorum valla....
ama yemek ve ev işi ben de kötü. hala oturtamadım. tabii hamileleiğim süresince hiç ev işi yapmayınca bana çok zor geliyor. yapmaya kalkınca da youluyorum ve sütüm azalıyor. anlamadım gitti.. ben yan gelir yatar, yediğim önünde yemediğim arkamda olursa , moralim yeindeyse sagacak sütüm oluyor. yoksa sağacak sütüm yok ne yalan söyleyeyim(
kizlarr nasilsiniz? herkes iyi mi?
kızlarrr bebişkolarınızı gece kaç kere emziriyorsunuz? yani kaç kere uyanıp emiyorlarrr
kılarr bebeım 2 gundur gude sadece 1 kez kaka yapıyorr.. neler oluyor?? dr a salı gunu goturcem sızlerede sorayım dedım..
doymuyormu anlamadım..altını ıslatması ıyı ama kaka yapmıo kabız mı yoksa
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerde iyidir... hasta olan bebislerede acil sifalar diliyorum. Biz iyiyiz sükür, oglusum uyurken hemen foruma girip sizlere yazayim dedim... Bebislerinizin uyku düzeni nasil, alistirabildiniz mi?
Gündüzleri ne kadar uyuyorlar? Yemek ve ev islerini nasil hallediyorsunuz?
Kimler sütünü sagiyor bu arada? Sagdiginiz sütleri kac gün saklayabiliyorsunuz?
masallah bebisine canim, Allah nazardan korusunbir onceki mesajimi okuduysan ne halde oldugumu okumussundur. Yemek ve ev isi yapmak cok zor benim icin cunku gunduz hep kucagimda olmak istiyor, ana kucaginda falan sadece 5 ya da 10 dk duruyor, hemen arkasindan aglamaya baslayip kucak istiyor. Tam uyudu hadi isleri yapayim diyorum 5 dk sonra uyaniyor. Uykusuna alistirma konusunda tavsiyelerin varmi canim? 1.5 saat oyun ve masaj demissin, ne gibi oyunlar anlatirsan sevinirim canim.
maşallahh ada cığa.. kardeşlerine böyle güzel örnek olsun hep inşallahh.. evet anne sütü hem steril hem de en kolay beslenme şekli. ben damla verirken bile kaşığı streil et falan zorlanıyorum. ek gıdalar da baya baya zorlaşacak işler... yeter ki istekle yesin de biz yaparız her şeyi değil mi?
Haticecan cnmm amin.ben direk nsl tartildigini soyleyim:))) bizim valiz tartimiz var.oto koltuguna koyuyoruz Adayi onla tartiyoruz cok komik ama:))) mutfak tartim var ama Adaya uygun dgl:)))) kiloyu tasimaz ztn.kiyamamm temiz hava iyi geliyor bebislerimize.valla oda sicakliginiz kac?? Bizim burda kisa kollu bady sadece bu kdr yeterli.hatta askili da giydiriyorum.byle biel sicak geliyor cocuga.odasi 28-29 oluyor
Haticecan cnmm amin.ben direk nsl tartildigini soyleyim:))) bizim valiz tartimiz var.oto koltuguna koyuyoruz Adayi onla tartiyoruz cok komik ama:))) mutfak tartim var ama Adaya uygun dgl:)))) kiloyu tasimaz ztn.kiyamamm temiz hava iyi geliyor bebislerimize.valla oda sicakliginiz kac?? Bizim burda kisa kollu bady sadece bu kdr yeterli.hatta askili da giydiriyorum.byle biel sicak geliyor cocuga.odasi 28-29 oluyor
Kizlar merhaba,
nasilsiniz iyimisiniz??? Gecmis kandiliniz mübarek olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah. Nasil gidiyor annelik, bebislerde iyi insallah??
Bizde hamd olsun iyiyiz. Dün esim ben ve oglusum alisverise ciktik, aksam 9 da döndük eve, bizim ki o kadar yorulmus ki 10 a geliyordu uyudu, ha simdi kalkar dedik ama kalkmadi tam biz yatacakken saat 1:30 da kalkti gece - emzirdim sonrada yine uyudu...
Kizlar bisey soracagim - bebislerinizin kilosunu evde tartabiliyormusunuz??
Gölgemm bebisinin 15 günde 300 gr aldigini söylemissin canim, sen sadece emziriyorsun degil mi?? Gecis dönemi nedir, ondan bahsetmissin???
Benim oglusumda sadece emiyor, yeterli kilo almaz diye korkuyorum ek mama vermek istiyorum ama biberonu hic kabul etmiyor... sütümü sagamiyorumda, cünkü icmiyor biberondan, bosa gidecek diye sagmiyorum...
Bebislerinizin ayini, kilosunu, boyunu falan yazarmisiniz??? Bir önceki kontrolde kacti ve en son ki kontrolde kacti?
Bir sey daha soracagim geceleri kisa kollu mu yoksa sifir kollu body ile mi yatiriyorsunuz bebislerinizi??
Öpüyorum sizleri...selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?