Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tahliller ıyı cıktı sukur kulturdede bısı yokmus ıdarar tahlılındede..
bızım sorunumuz gazdanmıs..haa bırde edepsızlık:)) ama cok yoruyor annesını cokkk.. cok aglıyor..
emzık konusunda gelınce cene kaslarını guclendırdıgı gıbı damak bozukluklarına yol acacagınıda bılıyormuydunuz?
emzık alması buyuk kolaylık bunu kımse ınkar edemez fakatt benım kızımın agzından hıc dusmemesı canımı sıkan bır konu sadece uykuya dalacagı zaman yada cok huysuzlandıgı zaman susturucu olarak kullanmak var bırde agzından dustugu an gece gunduz cıldırmak var..aynı sey degıl..kımse emzıge cok alıstırmasın hergun esımle kavga edıyorum bu yuzden sız yaptınız dıye..çenesını bosa yormaktan baska bırsey degıll..cok alstıgı zamanda bıraktırmk hıcte kolay degıll..
nerde sevmedıgım seyler var benı bulur zaten offff offffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:

kıyamam ben adişkoma.dişlerde çıkarmış.annesi alttaki mısırcıklar çıkınca resmini koy mutlaka.ben benimkinin o halini çok merak ediyorum.çok sempatik oluyorlar o zaman.tahlil yaptır bencede.kafan rahatlasın.bu sıcaklar bebişlerimizi çok zorluyor.ishalden korkuyorum.ama yapacak bişey yok yazın da bu zorkuğu var.ben bugün girdim denize ama serinlemiyosunkii çıkınca yine yanıyosun(

moralim çok bozuk bugün idrar tahlili veerdik yeniden enfeksiyon geçmemiş yarın böbrek usg si çekilecek.ve kilo almamaya devam ediyo.2aydan bu yana yani 1 buçuk aydır aynı kiloda.kafayı yemek üzereyim.
elemsu üzme kendini o kadar mutlaka bir tedavisi vardır.tatilde moreller yerine gelir inşallah

canım sizinkilerde abartmış gerçekten.her dakka verilmez ki emzik.uykuya geçerken yada çok huysuzlanınca vermeliler.bu konuda ne desen hakılısın kocişine vallahi.

canım çook geçmiş olsun. bebişlerimiz tam düzene girdi diyoruz hergün yeni birşey çıkıyor huy değiştiriyor. benimki sabahın 6sından beri ayakta hiç yapmazdı böyle ama ıkına ıkına kalktı. şidi kucağımda hala ıkınıyor. bu arada bende 2gün önce regl oldum. tam 3ay sonra oldu. seninde başlangıcıdır canım. kendine ve bebişine iyi bak allah yard. olsun..

moralim çok bozuk bugün idrar tahlili veerdik yeniden enfeksiyon geçmemiş yarın böbrek usg si çekilecek.ve kilo almamaya devam ediyo.2aydan bu yana yani 1 buçuk aydır aynı kiloda.kafayı yemek üzereyim.

elemsu, geçmiş olsun canım. inşallah usg sonuçları da güzel çıkar. allah acil şifa versin minik armine.

hadi gözünüz aydın tatlım.. ee o gazdan bn aylarca çektim ki hala gece 5 te kalkmalarımız devam gaz yüzünden ... çok iyi anlıyorum seni ama geçiyor onu söyleyebilrim. biraz daha sabırrr...
emziği ben de senin gibi o denli almasını istemedim. sadece görkemli gibi kullanıyım dedim ama bu kez de oğluş vaz geçti.. şimdi alsa diye bakıyorum çünkü memede uyumak istiyor sadece..
az önce de yazdım ama canım, benim oğlum artık almıyor. bence şanslısınız.. özellikle uyku eğitimi esnasında neyle onu rahatatabilirim kara kara düşnüyorum..
çok geçmiş olsun canım yaaa, kıyamam oğluşa.. sorma benimkinin de sırtı sabaha karşı buzzzzz gibi oluyor.. ben de e giydireceğimi bilemiyorum yani.. zamanla huyları değişecek canım, 4. aydan sonra karakterleri yavaş yavaş ortaya çıkarmış..
oyyyy kıyamam kuzuma yaa... canım benim.. kilosuna takılma. şükür ki vermemiş. bence o emmelerde armin kilosunu korumuş baksana atamamış yavrum. kilo vermediği sürece korkma.. inşallahhh usg temiz çıkar.. haberlerini bekliyorum..

Son düzenleme:

merhaba canım,
ben de kızımı kısa kollu hatta 2 gündür kolsuz badi ile yatırıyorum. izmitteyiz ve burası fena sıcak, giydirince daha da terliyor sonra teri onu daha çok üşütüyor.
bu arada 2 hafta önce ben soğuk algınlığı oldum, kıızıma da geçecek diye çok korktum zaten ben de hala atlatamadım öksürük devam ediyor.
kızım sadece hapşuruklarla atlattı çok şükür, ama çok sık emzirdim. bence böyle dönemde sende öyle yapabilirsin, fitil falan ateş olmadığı sürece kullanmak için çok erken.
ben 40ım bitince 40 başı normal adet gördüm ondan beri gebelik öncesi adet düzenime döndüm. yani 2 kez oldum, 3üncüsü de yoldadır beni süt korumadı yani malesef...

Armin bebeğimize Allah şifa versin inşallah sıkıntınız hemen geçsin canım güzel güzel kilo almaya devam edecek üzmicek annesini.

bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz?sırt üstü mü yan mı?

son 15 güne kadar yan yatırırdım.fakat artık dönmeye başladı yüzüstü dönerde biz uyurken nefessiz kalır diye sırtüstü yatırıyorum canım.

bu arada herkes adet oldumu?bende 2 dir oluyorum ama tam açılmıyor 2 günde bitiyor.olan arkidişler siz nasıl oldunuz**

Benim kızım uyandığında kendi kendine hareketler oyunlar yapıyor ve çok hareketli o yüzden sırt üstü yatırıyorum ben.

Geçen ay 5-6 gün süren bi lekelenmem oldu benim. Adet diyorum ama günlük pedin yeterli olabileceği kadar azdı.

ben de bugüne kadar hep yüz üstü yatırıyordum, daha doğrusu sadece o şekilde uyuyordu. çok şükür bi şey olmadı..şimdide yan yatmak istiyor. ben de yan yatırıyorum. yan yatarken arkasına yastık koyuyorum. devrilmesin diye yoksa sıçrıyor..

ben de tık yok kızlar, hamileyken ki gibi, sıfır...

kızlar nasılsınız
keyfim yok valla hiç okuyorum ama yazasım gelmıyo sizi habesiz bırakmak da istemiyorum
bugün özel hast. gittik böbrek usg sı cekıldı bi de idrar kültürü verdık o 2 gun sonra cıkacak ama idrarı almısken tahlil yaptılar bı sey cıkmadı onda,ama dün lökosit çıkmıştı anlamadım valla.böbrek usg sı de normal,kilo almaması enfeksıyondan da olabılır dedı ordakı dr ama zaten doğru dürüst emmıyo nasıl kilo alcak?kültürün sonuçlarıda çıksın hepsini alıp kendi dr umuza göstereceğiz.
bu arada 15 günde boyu 3 cm uzamıs,61 dı 64 olmuş aay safiaz gibi bi´şey olmasıın sonra

emdıkten sonra hemen uyursa yan..dıger uyumalarda sırt ustu yatırıorum cnm

adet falan olmadım..annem gıbıysem yandımm..dogumdan sonra neredeyse 1 sene olmamısDDDDD

bnim oğluma sırt üstü yatıyor. sonra bir sağına dönüyor bir soluna dönüyor sonra arada beşikteki koruyucu kılıfları tekmeliyor sabaha karşı ayaklarını beşikten çıkarıyor her an kıpır kıpır el ayak durmuyor ileride işimiz var valla...

elemu, inşallah usg de güzel çıkar canım. endişelenme kiloyu zamanla alır yeterki sağlığı yerinde olsun. hem sende doğru dürüst emmiyor demşsin emmesi yeniden düzelince kilo alımıda artar. ileride belkide seninn kız uzun boylu sıfır beden bir genç kız olacak...

Oyyy masallah paşaya, kıpır kıpır. Yarın bı bakmissin yanında yatıyormuş

Sabahın 5 inde kalkmaya yeşil sumuksu kaka yapmaya devam eden oğlumla hepinize günaydın.

Canım dünürüm ELeM Cİm, üzme kendini geçecek hepsi gor bak. Yeter ki usg temiz çıksın. Dal gibi kız olacak. Bu arada benim pasa 6.800kilo ve mağaza da yeni mı doğdu diye sordu kız. Sen duşun yani, takılma böyle sözlere..

Canim dün hiç yoktun nette, merak ettim sizi iyisinizdir değil mı? İnsallah gezmektesinizdir :)

Ayyy kuzum merak etmis kiyamam
Yok yok cnm sorun.buguuuuuun sebze corbasi yapacagim ilk defa yiyecek bakalim sevcek mi,bence sevmeyecek.coook degisik bir tad .dun havuza soktum Adiskoyu.en iyisi ben evde havuz yapayim auya sokayim .dr.da kimyasal varya sokmamayi tercih et.idrar yolu enf. Olmasin dedi.aslinda ben de sevmem klorlu diye ama dayanamadim.nasilda cirpti ayaklarini cok komikti:))

Senden ne var ne yok? Yatis pozisyonu demissin.Ada beni cildirtiyor desem yeri:)))))) hergece kalkiyorum sesine guluyorum haline bacaklar,parmakli kisma girmis oluyor genelde.duz yatiyorum,donmus yuzu koyun popoyu cikarmis disa dogru keyifle uyuyor kuzum benimmmm.o parmakli kisima uyku setinden takardim ama bu sefer heryani kapali olacak diye takamiyorum.cok deli uyuyor ona 2 kisilik tarz bir yatak almaliymisiz megersem

Kaka ne zmn gececek acaba.amannnn o magazadakinin bence cocugu olmayan goz hesabi yapamayan biri oldugu belli 7 kilo cocuga yeni mi dogdu denir mi:) ins. Armin bebek de de bir sorun cikmasin.bebeklerimizzzzz saglikli,hepppp mutlu olsunnn insallah.buarada Adanin arada basini kasidigini sacinla oynadigini hic soyledim mi bilmiyorum simdi nrden aklima geldiyse :)) cok guluyorum bu sabah cok guldum

Gunaydin anneler ve civcivleri
Bende kizimi sirt ustu yatiriyorum...
Bu arada ben 40 im cikinca kirkbasi oldum 7 gun. Zaten hamile kalmadan once de 26 gunde bir 7 gun olurdum. Zaten 2 kez adetimi de oldum. Yani bende durum aynen devam. Gerci bence boylesi daha iyi, yoksa olmasaydim her ay acaba kaza kursunu mu oldu diye tedirgin olup habire test yapardim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…