Gorkemlicnmm emzik de haklisin,hazmetmeliler yediklerini.bizimki yiyor emmiyor pek alisamadi sanirim.ahh keske tutabilsem 15 dk.gerci ben de 16:30-17:00 gibi cikariyorum.cook asiri sicak mesela su saatte ben cikmak istemiyorum.resmen nefesim kesiliyor.annem simdi havuza indi bnm icin akil kari dgl.serinlemekten ote beynim doner valla.Adiskomun 2 gundur atesi var sikinti var icimde ben de idrar vs. Tahlili mi yaptirsam diyorum.ya disler cikack ondan yada asi olduk ya ondan.37,7 cikiyor hep genelde o atesler dis icin derler.38 altina.bgn yok sukur ates olsada sukurki aktif bir halde sorun yok ama elinle beni bir tutuyor ,icim eriyordu o sicaga.dus vs. Gitti hep sukur.nedense ara ara oldu ates
elemsu üzme kendini o kadar mutlaka bir tedavisi vardır.tatilde moreller yerine gelir inşallahmoralim çok bozuk bugün idrar tahlili veerdik yeniden enfeksiyon geçmemiş yarın böbrek usg si çekilecek.ve kilo almamaya devam ediyo.2aydan bu yana yani 1 buçuk aydır aynı kiloda.kafayı yemek üzereyim.
tahliller ıyı cıktı sukur kulturdede bısı yokmus ıdarar tahlılındede..
bızım sorunumuz gazdanmıs..haa bırde edepsızlık:)) ama cok yoruyor annesını cokkk.. cok aglıyor..
emzık konusunda gelınce cene kaslarını guclendırdıgı gıbı damak bozukluklarına yol acacagınıda bılıyormuydunuz?
emzık alması buyuk kolaylık bunu kımse ınkar edemez fakatt benım kızımın agzından hıc dusmemesı canımı sıkan bır konu sadece uykuya dalacagı zaman yada cok huysuzlandıgı zaman susturucu olarak kullanmak var bırde agzından dustugu an gece gunduz cıldırmak var..aynı sey degıl..kımse emzıge cok alıstırmasın hergun esımle kavga edıyorum bu yuzden sız yaptınız dıye..çenesını bosa yormaktan baska bırsey degıll..cok alstıgı zamanda bıraktırmk hıcte kolay degıll..
nerde sevmedıgım seyler var benı bulur zaten offff offffffffffffffffffffffffffffff
kizlar merhaba,
nasilsiniiz iyimisiniz, bebisler falan nasillar bu sicaklarda??? Benim oglusum gecen hafta persembe hafif ishal oldu, cuma doktora götürdüm icmesi icin biseyler verdi falan, onu kullandim kakasi düzeldi baya... ishal yetmezmis gibi pazar günüde grip olmasin mi, yavrum cereyanda kaldi sanirim o yüzden grip oldu, burnu akiyor, öksürügüde var hafif. Pazartesi doktora götürdük burnu icin sprey verdi, atesi ve agrisi icinde fitil verdi ve emzirmeye devam et dedi.
Oglum su siralar cok huzursuz ve emzirirken cok zorlaniyorum, halbu ki ac ama emzirmek icin kucagima yatirmaya calisinca basliyor bagira bagira aglamaya - birde uykusu gelince böyle yapiyor. Hemen yönünü döndürüp dolastiriyoruz, ancak sakinlesince emiyor isterse... inanin kollarim agriyor ve o öyle aglarken ne yapacagimi sasiriyorum artik..
Emzik konusundada dertliyim, ilk baslarda emzigi aliyordu iyi kötü ama simdi kesinlikle aldiramiyorum...emzigi almayincada sakinlesmiyor kolay kolay.... Birsey daha soracagim bebislerinizin sirtina gece yatmadan ufak bez koyuyormusunuz terini almasi icin?? Oglumun ensesi ve kafasi cok terliyor, sizlerdede oluyormu??
Sifir kollu body ile yatiriyordum ama simdi normal kisa kollu üst tulum giydirip yatiriyorum. Daha fazla hasta olmasindan korkuyorum ya..
Oglum ilk aylarda hic böyle yapmazdi - uykusu gelince emerken uyurdu... sanki oglum git gide degisiyor...
Tavsiyeleriniz var mi bana yardimci olabilecek???
Bu arada aranizda tekrar adet görmeye baslayan var mi ??? Benim dün gece regl kanamasi gibi kanamam geldi, bugün doktoru aradim sekreteri ebe, kadin bana olabilir dedi - takip et bakalim, gecmezse gel dedi...
Hepinizi öpüyorum kizlar...bebislere aman dikkattt
moralim çok bozuk bugün idrar tahlili veerdik yeniden enfeksiyon geçmemiş yarın böbrek usg si çekilecek.ve kilo almamaya devam ediyo.2aydan bu yana yani 1 buçuk aydır aynı kiloda.kafayı yemek üzereyim.
hadi gözünüz aydın tatlım.. ee o gazdan bn aylarca çektim ki hala gece 5 te kalkmalarımız devam gaz yüzünden ... çok iyi anlıyorum seni ama geçiyor onu söyleyebilrim. biraz daha sabırrr...tahliller ıyı cıktı sukur kulturdede bısı yokmus ıdarar tahlılındede..
bızım sorunumuz gazdanmıs..haa bırde edepsızlık:)) ama cok yoruyor annesını cokkk.. cok aglıyor..
emzık konusunda gelınce cene kaslarını guclendırdıgı gıbı damak bozukluklarına yol acacagınıda bılıyormuydunuz?
emzık alması buyuk kolaylık bunu kımse ınkar edemez fakatt benım kızımın agzından hıc dusmemesı canımı sıkan bır konu sadece uykuya dalacagı zaman yada cok huysuzlandıgı zaman susturucu olarak kullanmak var bırde agzından dustugu an gece gunduz cıldırmak var..aynı sey degıl..kımse emzıge cok alıstırmasın hergun esımle kavga edıyorum bu yuzden sız yaptınız dıye..çenesını bosa yormaktan baska bırsey degıll..cok alstıgı zamanda bıraktırmk hıcte kolay degıll..
nerde sevmedıgım seyler var benı bulur zaten offff offffffffffffffffffffffffffffff
az önce de yazdım ama canım, benim oğlum artık almıyor. bence şanslısınız.. özellikle uyku eğitimi esnasında neyle onu rahatatabilirim kara kara düşnüyorum..Bende başlarda bebeğimin emzik emmesini hiç istemiyordum ama 1ay kadar önce 1kez verdim emziği ve aldı ben emzik emdiği zaman daha rahat oldum. hem istemediği zamanda bebeğim atıyor emziği. sonuçta her daim meme veremiyoruz. bu nedenle ben emziğe alışmasından çok memnunum .. hem görkemli senin de dediğin gibi çene kaslarına faydalı.. bende doktorum dedikten sonra verdim emziği...
çok geçmiş olsun canım yaaa, kıyamam oğluşa.. sorma benimkinin de sırtı sabaha karşı buzzzzz gibi oluyor.. ben de e giydireceğimi bilemiyorum yani.. zamanla huyları değişecek canım, 4. aydan sonra karakterleri yavaş yavaş ortaya çıkarmış..kizlar merhaba,
nasilsiniiz iyimisiniz, bebisler falan nasillar bu sicaklarda??? Benim oglusum gecen hafta persembe hafif ishal oldu, cuma doktora götürdüm icmesi icin biseyler verdi falan, onu kullandim kakasi düzeldi baya... ishal yetmezmis gibi pazar günüde grip olmasin mi, yavrum cereyanda kaldi sanirim o yüzden grip oldu, burnu akiyor, öksürügüde var hafif. Pazartesi doktora götürdük burnu icin sprey verdi, atesi ve agrisi icinde fitil verdi ve emzirmeye devam et dedi.
Oglum su siralar cok huzursuz ve emzirirken cok zorlaniyorum, halbu ki ac ama emzirmek icin kucagima yatirmaya calisinca basliyor bagira bagira aglamaya - birde uykusu gelince böyle yapiyor. Hemen yönünü döndürüp dolastiriyoruz, ancak sakinlesince emiyor isterse... inanin kollarim agriyor ve o öyle aglarken ne yapacagimi sasiriyorum artik..
Emzik konusundada dertliyim, ilk baslarda emzigi aliyordu iyi kötü ama simdi kesinlikle aldiramiyorum...emzigi almayincada sakinlesmiyor kolay kolay.... Birsey daha soracagim bebislerinizin sirtina gece yatmadan ufak bez koyuyormusunuz terini almasi icin?? Oglumun ensesi ve kafasi cok terliyor, sizlerdede oluyormu??
Sifir kollu body ile yatiriyordum ama simdi normal kisa kollu üst tulum giydirip yatiriyorum. Daha fazla hasta olmasindan korkuyorum ya..
Oglum ilk aylarda hic böyle yapmazdi - uykusu gelince emerken uyurdu... sanki oglum git gide degisiyor...
Bu arada aranizda tekrar adet görmeye baslayan var mi ??? Benim dün gece regl kanamasi gibi kanamam geldi, bugün doktoru aradim sekreteri ebe, kadin bana olabilir dedi - takip et bakalim, gecmezse gel dedi...
oyyyy kıyamam kuzuma yaa... canım benim.. kilosuna takılma. şükür ki vermemiş. bence o emmelerde armin kilosunu korumuş baksana atamamış yavrum. kilo vermediği sürece korkma.. inşallahhh usg temiz çıkar.. haberlerini bekliyorum..moralim çok bozuk bugün idrar tahlili veerdik yeniden enfeksiyon geçmemiş yarın böbrek usg si çekilecek.ve kilo almamaya devam ediyo.2aydan bu yana yani 1 buçuk aydır aynı kiloda.kafayı yemek üzereyim.
kizlar merhaba,
moralim çok bozuk bugün idrar tahlili veerdik yeniden enfeksiyon geçmemiş yarın böbrek usg si çekilecek.ve kilo almamaya devam ediyo.2aydan bu yana yani 1 buçuk aydır aynı kiloda.kafayı yemek üzereyim.
bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz?sırt üstü mü yan mı?
son 15 güne kadar yan yatırırdım.fakat artık dönmeye başladı yüzüstü dönerde biz uyurken nefessiz kalır diye sırtüstü yatırıyorum canım.
bu arada herkes adet oldumu?bende 2 dir oluyorum ama tam açılmıyor 2 günde bitiyor.olan arkidişler siz nasıl oldunuz**
son 15 güne kadar yan yatırırdım.fakat artık dönmeye başladı yüzüstü dönerde biz uyurken nefessiz kalır diye sırtüstü yatırıyorum canım.
bu arada herkes adet oldumu?bende 2 dir oluyorum ama tam açılmıyor 2 günde bitiyor.olan arkidişler siz nasıl oldunuz**
Benim kızım uyandığında kendi kendine hareketler oyunlar yapıyor ve çok hareketli o yüzden sırt üstü yatırıyorum ben.
Geçen ay 5-6 gün süren bi lekelenmem oldu benim. Adet diyorum ama günlük pedin yeterli olabileceği kadar azdı.
emdıkten sonra hemen uyursa yan..dıger uyumalarda sırt ustu yatırıorum cnmbebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz?sırt üstü mü yan mı?
bnim oğluma sırt üstü yatıyor. sonra bir sağına dönüyor bir soluna dönüyor sonra arada beşikteki koruyucu kılıfları tekmeliyor sabaha karşı ayaklarını beşikten çıkarıyor her an kıpır kıpır el ayak durmuyor ileride işimiz var valla...bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz?sırt üstü mü yan mı?
kızlar nasılsınız
keyfim yok valla hiç okuyorum ama yazasım gelmıyo sizi habesiz bırakmak da istemiyorum
bugün özel hast. gittik böbrek usg sı cekıldı bi de idrar kültürü verdık o 2 gun sonra cıkacak ama idrarı almısken tahlil yaptılar bı sey cıkmadı onda,ama dün lökosit çıkmıştı anlamadım valla.böbrek usg sı de normal,kilo almaması enfeksıyondan da olabılır dedı ordakı dr ama zaten doğru dürüst emmıyo nasıl kilo alcak?kültürün sonuçlarıda çıksın hepsini alıp kendi dr umuza göstereceğiz.
bu arada 15 günde boyu 3 cm uzamıs,61 dı 64 olmuşaay safiaz gibi bi´şey olmasıın sonra
bnim oğluma sırt üstü yatıyor. sonra bir sağına dönüyor bir soluna dönüyor sonra arada beşikteki koruyucu kılıfları tekmeliyor sabaha karşı ayaklarını beşikten çıkarıyor her an kıpır kıpır el ayak durmuyor ileride işimiz var valla...
elemu, inşallah usg de güzel çıkar canım. endişelenme kiloyu zamanla alır yeterki sağlığı yerinde olsun. hem sende doğru dürüst emmiyor demşsin emmesi yeniden düzelince kilo alımıda artar. ileride belkide seninn kız uzun boylu sıfır beden bir genç kız olacak...
Canim dün hiç yoktun nette, merak ettim sizi iyisinizdir değil mı? İnsallah gezmektesinizdir :)
Sabahın 5 inde kalkmaya yeşil sumuksu kaka yapmaya devam eden oğlumla hepinize günaydın.
Canım dünürüm ELeM Cİm, üzme kendini geçecek hepsi gor bak. Yeter ki usg temiz çıksın. Dal gibi kız olacak. Bu arada benim pasa 6.800kilo ve mağaza da yeni mı doğdu diye sordu kız. Sen duşun yani, takılma böyle sözlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?