Sasirtici ama dilimi isirmaliyim.sebze corbamiz basariyla sonuclandihavuc,kabak,patates,dana kiyma 3 kere cekildi,pirinc icindekiler.dr. Birde kirmizi mercimek dedi,ben de kalmamis gidip de almadim.onu da snra eklerim dedim.haftaya icine semizotu vs. De eklicem.ayy bnde byilirim semizotuna buarada
ohh afiyet olsun kuzucugaa:)
benım mınık kelebegıme yemek yerken bana oyle bır bakıokı ıcım erıyor resmen:)) nerdeyse vercem hepsınden oyle uzuluorum acındırarark bakmasına hahahaha:)) sonra dıorumkı ama benım canım kızım ben yıorumkı sutten sanada gesın:) ıste bugun menude su var bu var dıye hergun konusuyorum:=) ek gıdaya gectıgımızde cok tıkıstırırım agzına heralde onuda yesn sunuda bunud:))
Emzik en basta benim kizim da almamisti. En iyilerini denemistim. sonra wee dediler onu aldim. hemen almisti. Alisinca tekrar diger markalara gecmistim.
Kizim 4,5 yasinda terine hala care bulamadim. kafa boyun dos sirilsıklam.geceleri herseyi denedim.genelde ust degistirdim. genetik dediler. sagligiyla ilgili bir problem yok sukur.
canım çook geçmiş olsun. bebişlerimiz tam düzene girdi diyoruz hergün yeni birşey çıkıyor huy değiştiriyor. benimki sabahın 6sından beri ayakta hiç yapmazdı böyle ama ıkına ıkına kalktı. şidi kucağımda hala ıkınıyor. bu arada bende 2gün önce regl oldum. tam 3ay sonra oldu. seninde başlangıcıdır canım. kendine ve bebişine iyi bak allah yard. olsun..
elemsu, geçmiş olsun canım. inşallah usg sonuçları da güzel çıkar. allah acil şifa versin minik armine.
merhaba canım,
ben de kızımı kısa kollu hatta 2 gündür kolsuz badi ile yatırıyorum. izmitteyiz ve burası fena sıcak, giydirince daha da terliyor sonra teri onu daha çok üşütüyor.
bu arada 2 hafta önce ben soğuk algınlığı oldum, kıızıma da geçecek diye çok korktum zaten ben de hala atlatamadım öksürük devam ediyor.
kızım sadece hapşuruklarla atlattı çok şükür, ama çok sık emzirdim. bence böyle dönemde sende öyle yapabilirsin, fitil falan ateş olmadığı sürece kullanmak için çok erken.
ben 40ım bitince 40 başı normal adet gördüm ondan beri gebelik öncesi adet düzenime döndüm. yani 2 kez oldum, 3üncüsü de yoldadırbeni süt korumadı yani malesef...
Bizimki de örtü türü seyleri artık alıp ağzıma götürüp yiyeceğim diye yüzünü örtüyor. Allah korusun, öğlen uyurken üstünü örttüğüm şeyi uyaninca yüzünde buluyorumGünaydın güzel anneler ve bebişleri
Kızım üstündekileri çekiştirip sündürmeyi öğrenmişti de şimdi saçlara başladıKendi saçının yanlarını tutup çektiğine denk geldim iki sefer. Bi avuçluyor saçları da uzun ya bi kısmı parmak aralarından çıkıyor, öyle çekiştirip duruyor. Çok güldüm ama yolup canını acıtmasa bari.
ben de tık yok sma nedense pek rahatım, kendimi hamileyken ki gibi sanıyorum herhaldeGunaydin anneler ve civcivleri
Bende kizimi sirt ustu yatiriyorum...
Bu arada ben 40 im cikinca kirkbasi oldum 7 gun. Zaten hamile kalmadan once de 26 gunde bir 7 gun olurdum. Zaten 2 kez adetimi de oldum. Yani bende durum aynen devam. Gerci bence boylesi daha iyi, yoksa olmasaydim her ay acaba kaza kursunu mu oldu diye tedirgin olup habire test yapardim:)))
Canım, ben önümüzdeki ay tattirma olarak başlıyorum, Ogün değil yani. Hergüne 1 meyve seklinde. Geçiş yapacağız ama asla karnını doyurma yok. Yine Allah izin verirse süte devam.afiyet olsun adacığa annesi.tatlım rondodanmı geçirdin sebzeleri yoksa cam rendemi?biyerde okumuştum rondo besin değeri düşürüyo diye .ama bence öbürü çok zor olur.
bide ek gıdaya geçiş neye göre belirledi dr canımcım?bizmki 6.ayda başlıycaz diyo.ek gıda alınca emzirme düzenin nasıl oluyor.ne çok soru sordum dimi?sanki yarın ek gıdaya geçiyorum:)))))
bu arada kınanız oldumu.sabah aklıma geldi
afiyet olsun adacığa annesi.tatlım rondodanmı geçirdin sebzeleri yoksa cam rendemi?biyerde okumuştum rondo besin değeri düşürüyo diye .ama bence öbürü çok zor olur.
bide ek gıdaya geçiş neye göre belirledi dr canımcım?bizmki 6.ayda başlıycaz diyo.ek gıda alınca emzirme düzenin nasıl oluyor.ne çok soru sordum dimi?sanki yarın ek gıdaya geçiyorum:)))))
bu arada kınanız oldumu.sabah aklıma geldi
tel süzgeç gerçekten zor ama vardır drun bir bildiği.afiyetler olsun adacığa.ne kadar sağılmış süt veriyosun miktar olarak canım.gerçekten bayağı azalmış emzişrme sayısı.olsun o alacağını almıştır maşallah.
Sasirtici ama dilimi isirmaliyim.sebze corbamiz basariyla sonuclandihavuc,kabak,patates,dana kiyma 3 kere cekildi,pirinc icindekiler.dr. Birde kirmizi mercimek dedi,ben de kalmamis gidip de almadim.onu da snra eklerim dedim.haftaya icine semizotu vs. De eklicem.ayy bnde byilirim semizotuna buarada
arkadaşlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur
valla canım hiç hatırlamıyorum bi de nete bak istersen
Selam kızlar, özellikle Yeşim Hatice gibi gaz sancısı çekenler siz hala biz gibi 5 te gaz sancısına uyanıyor musunuz ya ? Yakında ek gıda alacak kadar büyüdü gazımız birmedi. Mübarek gaz ocağı, uysa kombi çalıştırırdik
martimmmcnmmm yazin gozumden kacmis.nedenn tattirma yapacaksin,acele etmesen yaaa.daha erkn 4 ay eger bebege iyi kiloda diyrsa dr.un
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?