Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Günaydın güzel anneler ve bebişleri
Kızım üstündekileri çekiştirip sündürmeyi öğrenmişti de şimdi saçlara başladı Kendi saçının yanlarını tutup çektiğine denk geldim iki sefer. Bi avuçluyor saçları da uzun ya bi kısmı parmak aralarından çıkıyor, öyle çekiştirip duruyor. Çok güldüm ama yolup canını acıtmasa bari.

Sasirtici ama dilimi isirmaliyim.sebze corbamiz basariyla sonuclandi havuc,kabak,patates,dana kiyma 3 kere cekildi,pirinc icindekiler.dr. Birde kirmizi mercimek dedi,ben de kalmamis gidip de almadim.onu da snra eklerim dedim.haftaya icine semizotu vs. De eklicem.ayy bnde byilirim semizotuna buarada

ohh afiyet olsun kuzucugaa:)
benım mınık kelebegıme yemek yerken bana oyle bır bakıokı ıcım erıyor resmen:)) nerdeyse vercem hepsınden oyle uzuluorum acındırarark bakmasına hahahaha:)) sonra dıorumkı ama benım canım kızım ben yıorumkı sutten sanada gesın:) ıste bugun menude su var bu var dıye hergun konusuyorum:=) ek gıdaya gectıgımızde cok tıkıstırırım agzına heralde onuda yesn sunuda bunud:))

Biraz daha gecsin,uzanip almak ister gibi hareketler yapck o zmn icin acir:))) yook oyle agzina birsey tikamak snin yediklerinin tuzu ,sekeri olur olmazzzzzzz .ayy ben de aynen hep menu sayarim ona:))) bekle yrm saat diye:))

afiyet olsun adacığa annesi.tatlım rondodanmı geçirdin sebzeleri yoksa cam rendemi?biyerde okumuştum rondo besin değeri düşürüyo diye .ama bence öbürü çok zor olur.

bide ek gıdaya geçiş neye göre belirledi dr canımcım?bizmki 6.ayda başlıycaz diyo.ek gıda alınca emzirme düzenin nasıl oluyor.ne çok soru sordum dimi?sanki yarın ek gıdaya geçiyorum:)))))

bu arada kınanız oldumu.sabah aklıma geldi

Merhaba arkadaslar,
İyi haftasonları diliyorum öncelikle, hasta olan bebislerimize çok çok gecmis olsun. Sorularıma cevap verdiginiz için çok teşekkürler. Hamd olsun oğlum şimdi daha iyi, sadece hafif öksürüğü kaldı oda geçecek inşallah. Neler yaptınız gorusmeyeli?

Demek ki adet olan tek ben degilmişim. Bende korkup doktoru aramıştım sekreteri ebe bana adet olabilir normaldir dedi, eğer uzun sürerse gelirsiniz kontrole dedi.
Onun dısında oğlumu sık sık emziriyorum, doktor o kendi ayarlar ne aralıklarla edeceğini dedi. Anne sütüyle beslenip kilosu normale göre fazla olsa bile korkma dedi.
Ek gıdalara geçince emzirme düzeniniz nasıl olacak, doktora hiç sordunuzmu?

Şimdilik bizden haberler bu kadar. Kendinize ve bebislere iyi bakın, hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
Bizimki de örtü türü seyleri artık alıp ağzıma götürüp yiyeceğim diye yüzünü örtüyor. Allah korusun, öğlen uyurken üstünü örttüğüm şeyi uyaninca yüzünde buluyorum

ben de tık yok sma nedense pek rahatım, kendimi hamileyken ki gibi sanıyorum herhalde
Canım, ben önümüzdeki ay tattirma olarak başlıyorum, Ogün değil yani. Hergüne 1 meyve seklinde. Geçiş yapacağız ama asla karnını doyurma yok. Yine Allah izin verirse süte devam.

Mujcum, canım iyi olmanıza sevindim. Oy oy artık senden tarifleri yamanı isteyeceğim ki elinizin altında bulunsun. Adaya da afiyet nak seker olsun :)

Selam kızlar, özellikle Yeşim Hatice gibi gaz sancısı çekenler siz hala biz gibi 5 te gaz sancısına uyanıyor musunuz ya ? Yakında ek gıda alacak kadar büyüdü gazımız birmedi. Mübarek gaz ocağı, uysa kombi çalıştırırdik

Cnmm,tesekkur ederim.kinamiz yarin aksam cnm keske gelebilsen bebisinleee.cnm duduklude pisirip,tel suzguden gecircen dedi dr.ben de su tel suzguleri hiic sevmem kalinti kalir onlarda ne kdr yikansada almamistim onu ama Ada icin alicm ondn.suzgunun metal olanindn gecirdim.bana kalsa cam rendeden gecireyim diyordum ama kucuk ya o hem mumkun dgl hemde icinde kiyma da var olamazdi.tek meyvalari geciriyorum ordn.cnm valla ayi geldigini dusundugundn basladik.aslinda bana kalsa emzirirdim daha ama gec baslamak da erken baslamak kdr kotuymus.demir eksilirmis vucudundn vs.yaaa sormaa emzirme cok aza indi tuhaf oluyorum bak simdi dusun tum gunu yaziyorum.gece sutumu sagiyorum.sabah annem geldi buara Ada coook erken kalkiyor 07:00 annem de hemen kapiyor Adayi sutun yarisini verebilirsin diyorum ama bzm cadi tumunu bitirmis oluyor.kadincagiz hemen 2 . İsitma derdine dusuyor yetmeyince.bi uyaniyorun kah. Sut kalmamisssss:))) tekrar sagip kahvalti icin veriyorum.1 saat snra emebiliyor.eger cok uyursa ememiyor gecen oyle bir uyuduki maasallah meyva saatiyle,yogurt karisti.neyse devam edeyim.sonra yogurt arada sut girer mi ona bagli sebze corbasi,meyva,aksam muhallebi.3 gundur muhallebi vermedim daha fazla emsin diye:) dr. Sutun gitmesin gun icinde sag diyor ama sagip napicam,buLuga mi atsam acaba ya.simdiiii kahvaltimizi hazirlayacagimmm

martimmmcnmmm yazin gozumden kacmis.nedenn tattirma yapacaksin,acele etmesen yaaa.daha erkn 4 ay eger bebege iyi kiloda diyrsa dr.un

tel süzgeç gerçekten zor ama vardır drun bir bildiği.afiyetler olsun adacığa.ne kadar sağılmış süt veriyosun miktar olarak canım.gerçekten bayağı azalmış emzişrme sayısı.olsun o alacağını almıştır maşallah.

Sagol cnm bnm ayy bgn sanki yrn bnm kinam var gibi heyecanliyim:)))) susler muzik vs. Hersy hazir.
Azakdi dedim ya bgn de inmedi ustumden resmen:)) valla kahvaltisa sagilmis sut,ekmek ,labne. 100 cc. Sagiyorum ama genelde 80 sagarsm bitiyor.bazen bitmiyor.buarada sen sorunca bgn iyice baktim da yine de gun icinde iyi emiyor.Tn makinadan hizli vallaa cekis gucu.ya buaralar meyvayi oek yemiyor.4-5 kasik gibi.yogurta immm diye diye bayiliyor.kahvaltida sikinti ama ben hic zorlamiyorum hatta hemen birakiyorum,annem dur bakayim bir diye denemeye girisiyor.genelde sonucu basarili.bnmse umrumda dgl diyorum sut veririm:))) cunku ogunler girdikce ben bile afalladim onun alismasi daha da zorki kiyamammm

denizin kakasının içinde uzun uzun sümükler vardı bugün .ama huzursuzluk ateş gibi şeyler yok.sizce normalmidir??bide yeşil kakayla kastedilen nedir tam anlamadım o rengi?sürekli hastanelere götürmek istemiyorum oralarda çok sağlıklı deil sonuçta

afiyet olsun kuzuma,büyümüşde yemekler yemeye başlamış.en sağlıklsı --bu aylar için- tel süzgeç,cam rende ilerki aylar için.sakın blendrdan gecirip verme blendıra alışan bebekler daha sonra çiğneme ve dolayısıyla yutma zorlugu yaşıyorlar.bence zamanında başlamışsın sanırım 6 aylık oldu Adacık,geç başlarsan da ek gıdayı kabul etmıyo.

slm kızlar
dün idrar kültürümüz çıktı temzi çok şükür,usg de de bi şey çıkmadı enfeksiyon temizlenmiş ççok şükür.inş bundan sonra HIZLA kilo alır,ben fena takıldım bu kilo olayına çünkü,kakamızın rengi ve kıvamı da normale döndü,bu arada ben dün regli oldum ne acelem varsa

arkadaşlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur

Selam canım,
Allah'a şükür gaz sorunumuz pek kalmadı, oğlum ayaklarıma tepinmeye başlayınca, gazı yukarıdan değilde genelde aşağıdan çıkarıyor. Ben gaz sancısı için antiflat damlası kullandım. İnşallah sizinkide gecer bir an önce.

Öpüyorum canim

martimmmcnmmm yazin gozumden kacmis.nedenn tattirma yapacaksin,acele etmesen yaaa.daha erkn 4 ay eger bebege iyi kiloda diyrsa dr.un

yaaa canım, sen hariç çoğu arkadaşımda tattırma olmadan ek gıdaya geçtikleri için bebişlerinde ciddi yeme sorunları var. ek gıdayı reddetme ve seçici bir damak zevki oluşma gibi sorunlar. o yüzden bizim dr da araştırdığım çoğu dr da tattırmayı destekliyor. ama bu öğün olmayacak kesinlikle. yani seninki gibi 6 ayda ama ara ara tattırma yapacağız. hergün de değil yani.. sadece bir geçiş dönemi şeklinde olacak bizimkisi.. şükür ki ada yiyor maşallahh.. yemek seçsin istemiyorum. ağzı yanan üfleyerek yoğurdu yediriyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…