Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aman canım ya bizim de bacaklar popo kıpır kıpır ama uykudan hala uyanıyor. gün içinde iyi de ama bilemeyeceğim artık e olacak bu uykusuzluklar.. sizin damla buralarda var mı ki. maşallahh size tatlım.. darısı bana artık..

kizlarrrr merhabaa,

son durum raporunu veriyorum :)

ayin 12'sinde 3. ayimizi tamamladik cok sukur, o gun de 3. ay asilarimizi olduk. Cok sukur cok aglamadi, sonrasinda da atesi cikmadi oglusumun ama eski Emir gitti, 3 gun boyunca bambaska bir cocuk geldi yerine. O gunden beri ilk kez dun gece dogru durust uyudu. Insallah eski duzenine doner.

Su an icin tek sIkIntIm gunduz beni birakmiyor olmasi, mememde uyuyor, yerine birakinca uyaniveriyor. Benzer durumu yasayip atlatanlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Su anda bile inanin inanilmaz bir hizla yaziyorum cunku 5 dk yalniz birakmaya gelmiyor. Ne ev isi ne yemek yapmak mumkun degil.

Bir de Allahin izniyle gece yataginbda kendi kendine uyusa baska birsey istemicem :)

hepinizi ozledim kizlar, okuyamiyorum insallah siz ve bebisleriniz iyisinizdir.

kızlar ya geçen hafta memleketten geldim demiştim ya çok geçmedi bi yakınımı kaybettim bir kaç gün cenaze evindeydim sonra tekrar eve dndüm bi komşum hem hoşgeldine hem başısağlığı dilemeye yanıma geldi. kızının kolunda yüzünde benekler vardı kaşıyodu bende sivri ısırmıştır sandım. noldu sana dedim meğer su çiçeğiymiş...ya nasıl bi akıl fikir bu ya su çiçeği çok çabuk bulaşan bi hastalık sen nasıl o çocukla bebeğimin yanına gelirsin. bide bebeğimi almış seviyodu aldım elinden dedim ya bulaşırsa...zaten bütün çocuklar geçiriyor bulaşacağı varsa bulaşır demez mi? ben aşı yaptracaktım su çiçeği için dedim. hamile bi arkadaş vardı baktım sonraki gün orada bende kızı uyardım dikkat et gebelikte çok tehlikeli su çiçeği diye...Allah akıl fikir versin şimdi elim yüreğimde kızımın ateşini kontrol edip duruyorum...

affına sığınıyorum saf mı salak mı anlamıyorum ... ne demek ya elkadar bebeğin su çiçeği geçirmesiyle seni çocuğuki bir mi olur.. valla ben sence bu insanlarla görüşmeyi kes arkadaşım sana faydadan çokzarar getirecekler baksana. allah allah sinir oldum bak şimdi..

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayın 10unda beta hcg yaptırdım 219.10 çıktı şuan beta 1500 falan olmuşmudur

normal bir gebelikte her 2 günde bir 2 ye katlanarak artar tatlım. ben ilk öğrendiğimde 460 dı. sonra hiç beta hcg takibi falan yapmadık. gittik keseyi gördük sonra da ilk pıt pıtları... darısı senin de başına inşallahh. rakamları takılma , bol dua et ve 7. haftada dr kontrolune git.. hayırlı olsun şimdiden :)

saol canım ama işte doktor öyle dedi 1500 geçmesi gerekiyomuş usb görünmesi için bide cnm sen nekadar sonradan gittin göründü

saol canım ama işte doktor öyle dedi 1500 geçmesi gerekiyomuş usb görünmesi için bide cnm sen nekadar sonradan gittin göründü

ben 26 temmuzda öğrendim, 460larda olduğu için görünmedi tabii. 5 ağustosta keseyi gördük, 17 ağustosta kalp atışlarını.. dr um hiç rakam vermedi bana.. 10 gün arayla gel demişti.. hadi bakalım iiyi haberlerini buraya da yaz..

tm canım yarın belli olacak yaarım çok tşk ederim

Sevindim artik iyi olmasina Arminin.hadi bakalim gelsin kilolar:))
Evet evet kesinlikle gecirmiyorum.ztn elma bile ilk basladigimda 3. Gun puturluydu hemen alisiyorlar hic akliniz kalmasin.bgn 3 kasik corba icti.beni istedi hep ustumu ceke ceke,kiyamam sabah yumurta yemisti,tam kahv. Yapmadi aslinda ben de bgn cok emzirdim,dun birz ilgilenemedim diye

Kizlar acayip duyguluyum hala,sanki dun bnm dugunum varmis gibi icim kipir kipir.acayip guzeldi .Allah gelin olmasini da gostersin ins.buarada kimse gelemiyor vs. Diyorduk 20 kisi hesapladim.disardan suslu tabaklar aldim.hadi dedim yine de 30 alayim.aman Allahm azcik gec hazirlandim bir indim ki asagi insanlar buyukler 40 kisi,cocuklari 7-8 falan hemen ilaveler oldu,gerci yiyecek fazla bile geldi .
Pastayi ozsut tam istedigim gibi hatta hayalimden daha da guzel yapmis.kesinlikle oraya yaotirin ne de olsa hersehirde var bildigim kdriyla.hem sikinti cekmedim.izmirdeki kadindn getirtsem erirdi ztn.hatta fotograf eklerim bi bakarsiniz begenirseniz sizde kafanizda birseyler tasarlayip yaptirirsiniz

Acayip kosturma icindeydim.Sisirdim onca balon 33 tane falan 10 taneyi abim sisirdi gerci,astik havuza patir patir patladi.ayyyyy aglayacagim simdi dedim o kdr ugrastik sisirdik.onlari bulmak icin arandim hep dedim..gerci migros da da degisik var.

Ada ac kalmasin vs. biberondaki sutu istemiyor anneler veriyor icmiyor,hadi dedim emzireyim gun icinde pek koklasamamistik xocuk beni istedi,yorgunluk oldu ama herseye degerdi

Kizlar acayip duyguluyum hala,sanki dun bnm dugunum varmis gibi icim kipir kipir.acayip guzeldi .Allah gelin olmasini da gostersin ins.buarada kimse gelemiyor vs. Diyorduk 20 kisi hesapladim.disardan suslu tabaklar aldim.hadi dedim yine de 30 alayim.aman Allahm azcik gec hazirlandim bir indim ki asagi insanlar buyukler 40 kisi,cocuklari 7-8 falan hemen ilaveler oldu,gerci yiyecek fazla bile geldi .
Pastayi ozsut tam istedigim gibi hatta hayalimden daha da guzel yapmis.kesinlikle oraya yaotirin ne de olsa hersehirde var bildigim kdriyla.hem sikinti cekmedim.izmirdeki kadindn getirtsem erirdi ztn.hatta fotograf eklerim bi bakarsiniz begenirseniz sizde kafanizda birseyler tasarlayip yaptirirsiniz

Acayip kosturma icindeydim.Sisirdim onca balon 33 tane falan 10 taneyi abim sisirdi gerci,astik havuza patir patir patladi.ayyyyy aglayacagim simdi dedim o kdr ugrastik sisirdik.onlari bulmak icin arandim hep dedim..gerci migros da da degisik var.

Ada ac kalmasin vs. biberondaki sutu istemiyor anneler veriyor icmiyor,hadi dedim emzireyim gun icinde pek koklasamamistik xocuk beni istedi,yorgunluk oldu ama herseye degerdi

Valla kafam karisti,yemezse birde benden bilmesin dedim kendi kendime:)) cnmm bence eskiler de hep tattirdin diyor ama ben birgun dr.a dedimki ayyy nedir bu insanlardn cektigim kafalarina gore konusuyir dedim,yok yemez yedirmezsen vs vs. Diyor.yook yok hic alakasi demisti.birde kilo iyiysee genelde baska birsey onermiyorlar.ama dr.a danis oyle basla.gerekli duyarsa ztn der o basla diye cnm

Merhaba arkadaşlar..

İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu topiği hemen hergün okudum. Hepinizi okudum. Nisan 2 de bende oğlumu sizlerle birlikte kucağıma aldım.

Hepinizi hemen hemen tanıyorum gibi. mavi45 ile çok şaşırdım mesela 15 haftalıkken ikizleri olacağını öğrenmişti. Sonra elemsu var. Hamileykende doğuruncada hep kızının zayıflığından bahsetti :) ama bence fıstık gibi olacak. Sonra martim, görkemli, haticecan, gorkems a.sahin daha aklıma gelmeyen herkes :) Hepiniz çok tatlısınız.
İlk bebekleriniz ilk heyecanlarınız benide heycanlandırıyordu..

eee diyceksiniz bunca zaman okudun tam bir yıl e neden yazmadın bir selam vermedin..

zamanım hiç olmadı çünkü bende 6 yaşında ikizlerde var :)
Birde aranızdaki sıcaklık öyle güzeldiki uzaktan seyretmek daha güzeldi. Eğer konuya direk dahil olsaydım kendimi karakedi gibi hissedecektim :)
İki kız bir oğlan 28 yaşına girmesine 1 ay kalmış kaderdaşınız olarak beni kabul ederseniz çok sevinirim

Hepinizi öpüyorum. Merak ettiğiniz şeyler olursa tecrübe adına yardımcı olmak isterim.

Son düzenleme:

hepinize küstüm soruma bir cevap vermediniz.sağolun varolun.neyseki tahlil sonucunda hiçbişey görülmedi, gaitada.bazen fazla beslenmedende kakada mukus olabilirmiş.yada üşütmeden.galiba bizimki klimadan üşüttü.

merhaba canım topiğimizin gizli üyesisin demek.:))ben bu cadılara bugün kızgınım ama gerçekten herkes içtendir bu topikte.bakmadan günüm geçmez.tecrübelerinden faydalanmak isteriz tabiki.hoşgeldin.beb,işlerine maşallah canım

ha haaa kızımın kilosu dillere destan
hoşgeldin canım yaşadıgın duyguları anlayabiliyorum ama biz çok cici kızlarız öyle kötü şeyler düşünmeyiz merak etme,seni de aramızda görmeyi çok isteriz

Canimmmmm,ayyy gercekten ozur dilerimmmm ben heyecandn gormedim desem((( sukur birsey cikmadigina sevindim.belki de klima olabilir cnm.buara Ada da sanki kina gibi yapiyor,ustune dusmuyorum ama sorun olabilir mi ki.yada yedigindn falan midir ki?

canım eminim Ada çok güzel olmuştur Allah gelinlik günlerini de göstersin inş.resimlerini koy bızde sevelim ama kaldır ondan sonra hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…