hepinize küstüm soruma bir cevap vermediniz.sağolun varolun.neyseki tahlil sonucunda hiçbişey görülmedi, gaitada.bazen fazla beslenmedende kakada mukus olabilirmiş.yada üşütmeden.galiba bizimki klimadan üşüttü.
canım geçmiş olsun öncelikle ben senın msjını grdüm fakat hiç anlamam bu kaka işlerınden bu bölüme martim bakıyo biliyosun o yuzden gereksiz bı cvp yazmak istemedım.ıyı ama ne guzel bak bı sey cıkmamıs
kızlar hep aklımdasınız ama evde internet gitti ve ben şu an geçmişi okuyamıcam..moralim çok bozuk
cumartesi 3 ay 15 günlüktük bebeğime rotavirüs aşısı yapıldı ardından bebeğimin 2 günlük huzursuzluğundan sonra ateşi koltukaltından 38 e çıktı ve hafif boğaz enfeksiyonu olduğu doctorumuz söyledi.rotavirüs aşısı bunlara neden olurmu die sevgili doctorcuğuma sordum ısrarla hayır olmaz dedi ama prospektüsünde yaygın bi şekilde olabileceği yazıor...doctorum bu aşının hiç bi yan etkisi yok yaptırman bebeğin yararına dediği için yaptırdım ve çok pişmanım bebişimin ateşi koltukaltı ölçümünde sabahtan beri 37,4 -37,9 arası değişiyor (eski civalı termometrelerle bu ateş ölçüleri.. yeni dijital olanlarla ölçtüğümde 37,4 ü geçmiyor termometreler bile problem ya).ateşini düşürmek için hastanede yine popopdan fitil yedik akşama tabi ben yine bebişimin poposuna o fitili sokamyınca caprol şurup verdim.. henüz 1 günlük bi olay bu durumda bebeğime antibiyotik vermekistemiorum ilaç kullanmayı sevmiorum..vucudun mikroplara bağışıklık kazanılması gerekiyor belki ama kaç derece ateşten sonrası bebeğime tehlike olabilirki çok kö
tüyüm ya 15 dakka da bi ateş ölçüorum
Kizlar acayip duyguluyum hala,sanki dun bnm dugunum varmis gibi icim kipir kipir.acayip guzeldi .Allah gelin olmasini da gostersin ins.buarada kimse gelemiyor vs. Diyorduk 20 kisi hesapladim.disardan suslu tabaklar aldim.hadi dedim yine de 30 alayim.aman Allahm azcik gec hazirlandim bir indim ki asagi insanlar buyukler 40 kisi,cocuklari 7-8 falan hemen ilaveler oldu,gerci yiyecek fazla bile geldi .
Pastayi ozsut tam istedigim gibi hatta hayalimden daha da guzel yapmis.kesinlikle oraya yaotirin ne de olsa hersehirde var bildigim kdriyla.hem sikinti cekmedim.izmirdeki kadindn getirtsem erirdi ztn.hatta fotograf eklerim bi bakarsiniz begenirseniz sizde kafanizda birseyler tasarlayip yaptirirsiniz
Acayip kosturma icindeydim.Sisirdim onca balon 33 tane falan 10 taneyi abim sisirdi gerci,astik havuza patir patir patladi.ayyyyy aglayacagim simdi dedim o kdr ugrastik sisirdik.onlari bulmak icin arandim hep dedim..gerci migros da da degisik var.
Ada ac kalmasin vs. biberondaki sutu istemiyor anneler veriyor icmiyor,hadi dedim emzireyim gun icinde pek koklasamamistik xocuk beni istedi,yorgunluk oldu ama herseye degerdi
kızlar hep aklımdasınız ama evde internet gitti ve ben şu an geçmişi okuyamıcam..moralim çok bozuk
cumartesi 3 ay 15 günlüktük bebeğime rotavirüs aşısı yapıldı ardından bebeğimin 2 günlük huzursuzluğundan sonra ateşi koltukaltından 38 e çıktı ve hafif boğaz enfeksiyonu olduğu doctorumuz söyledi.rotavirüs aşısı bunlara neden olurmu die sevgili doctorcuğuma sordum ısrarla hayır olmaz dedi ama prospektüsünde yaygın bi şekilde olabileceği yazıor...doctorum bu aşının hiç bi yan etkisi yok yaptırman bebeğin yararına dediği için yaptırdım ve çok pişmanım bebişimin ateşi koltukaltı ölçümünde sabahtan beri 37,4 -37,9 arası değişiyor (eski civalı termometrelerle bu ateş ölçüleri.. yeni dijital olanlarla ölçtüğümde 37,4 ü geçmiyor termometreler bile problem ya).ateşini düşürmek için hastanede yine popopdan fitil yedik akşama tabi ben yine bebişimin poposuna o fitili sokamyınca caprol şurup verdim.. henüz 1 günlük bi olay bu durumda bebeğime antibiyotik vermekistemiorum ilaç kullanmayı sevmiorum..vucudun mikroplara bağışıklık kazanılması gerekiyor belki ama kaç derece ateşten sonrası bebeğime tehlike olabilirki çok kö
merhaba arkadaşlar
annemlerdeydim ya dün döndük tam 3 hafta kaldım 1 haftalığına gitmiştim oysa.ama bana çok iyi geldi hatta sütüm arttı mamayı iyice bıraktık çok şükür.yalnız fena alışmışım anneme bu sabah bir uyandım şaşkın gibiyim kahvaltıyı hazırlayan annem yok hep ağlayasım geldi gözlerim doldu durdu galiba anne olduktan sonra annemin kıymetini iyice anladım.eşim keşke sizi almaya daha erken gelseydim dedi halimi görünce.hala aklım orda gel götürelim deseler hemen gidicem valla:)) gözüm kocamı da görmüyo galiba:))yarın 3. ay kontrolümüz var bugün hapşurup durdu kızım biraz burun akıntısı da var umarım devamı gelmez hasta olmasın kuzucuklar.en çok kiloyu merak ediyorum mamayı bıraktık ya bakalım ne kadar almışız.ama arkadaşlar daha önce burda okumuştum kakadaki beyaz pütürler bebeğin beslendiğini gösteriyormuş sanırım biz mamaya bıraktığımızdan beri o pütürler azaldı doktora da soracağım inşallah sütüm besliyordur yavrumu.hoşçakalın şimdilik
hahaha çok güldüm elemsu,Allah ta seni güldürsün inşallah armine lop lop kilolar versin.demek martim bakıyo.ama o bugün girmiş cevap yazmamış((demekki artık başka bir bölüme bakıyo:))
Merhaba arkadaşlar..
İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu topiği hemen hergün okudum. Hepinizi okudum. Nisan 2 de bende oğlumu sizlerle birlikte kucağıma aldım.
Hepinizi hemen hemen tanıyorum gibi. mavi45 ile çok şaşırdım mesela 15 haftalıkken ikizleri olacağını öğrenmişti. Sonra elemsu var. Hamileykende doğuruncada hep kızının zayıflığından bahsetti :) ama bence fıstık gibi olacak. Sonra martim, görkemli, haticecan, gorkems a.sahin daha aklıma gelmeyen herkes :) Hepiniz çok tatlısınız.
İlk bebekleriniz ilk heyecanlarınız benide heycanlandırıyordu..
eee diyceksiniz bunca zaman okudun tam bir yıl e neden yazmadın bir selam vermedin..
zamanım hiç olmadı çünkü bende 6 yaşında ikizlerde var :)
Birde aranızdaki sıcaklık öyle güzeldiki uzaktan seyretmek daha güzeldi. Eğer konuya direk dahil olsaydım kendimi karakedi gibi hissedecektim :)
İki kız bir oğlan 28 yaşına girmesine 1 ay kalmış kaderdaşınız olarak beni kabul ederseniz çok sevinirim
Hepinizi öpüyorum. Merak ettiğiniz şeyler olursa tecrübe adına yardımcı olmak isterim.
kuzum yaaa nasıl gözümden kaçmış mesajın. kesin girmediğim ve geçmişi okumadığım bi ana denk gelmiş yoksa elem haklı... dün de ben çıktıktan sonra yazmışsın.. sorma bizim kakamızda parazit çıktı(( moralim bozuldu. dr a falan gittik.. dün onlarla uğraştım. bir çeşit dizanteri yani ( üst düzey hijyen kuralları ve ilaç kullanımı ile 7 gün sonra bakılacak temizlenmiş mi diye (
kaka uzmanı sayılırım artık.. hayatta atlamazdım yani... neyseki iyi çıkmasına sevindim. yeşil sümüksü kaka yı günde 2 kez yapması normalmiş, eğer herhangi bir enfeksiyon ya da bakteri yoksa.. ayrıca ateş, halsizlik, iştahsızlık da olup olmadığına dikkat et canım.. yoğun bi sümüksülük ve sıvı şeklindeys ise tahlil yaptırın. ben dün ondan şüphelenip gittim. temiz çıkacağına ümitlenirken başına ne geldi baksana.. Allah şifa versin inşallahh en kısa sürede.. sarı kakasını göreyim komşulara kurabiye yapıp vereceğim ...
gerçekten çok sıkıcı bir durum.parazit lökosit falan çıkmadı ama mukus görüldü yazıyor.siz dışkıyı evdenmi götürüyosunuz?yada hastanedemi veriyosun ve nasıl?çünkü bir daha vericez.doktor perşembe yine yaptır dedi.bizdede dizanteri şüphesi varmış.çünkü mukus hala devasm ediyor.kan varsa kesin dizanteri diyor ama bizde yok.
Merhaba arkadaşlar..
İlk hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu topiği hemen hergün okudum. Hepinizi okudum. Nisan 2 de bende oğlumu sizlerle birlikte kucağıma aldım.
Hepinizi hemen hemen tanıyorum gibi. mavi45 ile çok şaşırdım mesela 15 haftalıkken ikizleri olacağını öğrenmişti. Sonra elemsu var. Hamileykende doğuruncada hep kızının zayıflığından bahsetti :) ama bence fıstık gibi olacak. Sonra martim, görkemli, haticecan, gorkems a.sahin daha aklıma gelmeyen herkes :) Hepiniz çok tatlısınız.
İlk bebekleriniz ilk heyecanlarınız benide heycanlandırıyordu..
eee diyceksiniz bunca zaman okudun tam bir yıl e neden yazmadın bir selam vermedin..
zamanım hiç olmadı çünkü bende 6 yaşında ikizlerde var :)
Birde aranızdaki sıcaklık öyle güzeldiki uzaktan seyretmek daha güzeldi. Eğer konuya direk dahil olsaydım kendimi karakedi gibi hissedecektim :)
İki kız bir oğlan 28 yaşına girmesine 1 ay kalmış kaderdaşınız olarak beni kabul ederseniz çok sevinirim
Hepinizi öpüyorum. Merak ettiğiniz şeyler olursa tecrübe adına yardımcı olmak isterim.
Hosgeldin sessiz takipci :) Allah evlatalrini sana bagislasin canim. Artik sessiz kalmayacagin ve tecrubelerini bize actigin icin sevindim :) ilk soru benden olsun :))
3 aylik oglumu bugune kadar hep memede uyutmaya alistirmis olan bendeniz, ufaklik buyudukce kara kara dusunmeye basladi :) aglatmaya hem kiyamadigimdan hem de cocukta guvensizlik yaratacagini ogrendigimden beri bu boyle devam ediyor, ama biliyorum ki kendi kendini sakinlestirmeyi ve uykuya dalmayi ogrenmesi gerekli. Allah ayirmasin 5 dk ayri kalamiyor benden uykusu geldiginde, cok agliyor. E 3 aydir cocuk boyle alismisken onu cok aglatmadan (yani yavrulari katila katila aglatan ya da kusana kadar aglatan yontemlerin haricinde) hangi yontemi denemek gerek bilemiyorum. Bu konuda bir tavsiyen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?