Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allah ım dejavu yaşıyorum sanki,bizde aynı seylerı yasadık bılıyosun tahlil yapıldı enfeksıyon cıktı vs...ama bız sızden zayıftık tabı
3 kilo vermıssın Allah tan ne ıstıyon başkaaaa deliiiiiii

hay Allahim yaa valla dogru diyorsun cnmm
hyrm,yagmursize de cok gecmis olsn cnm bnm.hyrm saglikli olsunda mama da olsa yesin madem bebisin.az almis gercekten neyseki farkedilip bu ay beslenme prog.hazirlar dr.

Canım hep sen geldin aklıma zaten

Ayyyy 3er 3er bitmez benim kilolaaarrr Senin gibi az kilo almadık kiii :))

hay Allahim yaa valla dogru diyorsun cnmm
hyrm,yagmursize de cok gecmis olsn cnm bnm.hyrm saglikli olsunda mama da olsa yesin madem bebisin.az almis gercekten neyseki farkedilip bu ay beslenme prog.hazirlar dr.

Sağol canım öyle tabii sağlıklı olsunlar da..
Yine de mama-ilaç gerek kalmasın inşallah bebişlerimize.

hyrmamin cnm
ayy evet bnm de eski kiloma 10 9 kilo kalmis.5 gitse yeter
album ozel di sadece ama sanirim burda yazisip da arkadas listemde olmayanlar var,sanirim onlar goremeyecek diye actim.dursun birkac gun madem snra kaldiririm

arkadaşlar dün hastaneye gittim ayın 10da degerim 219 dün ise 841 çıktı acaba bi sorun olabilirmi
martincm degerim çok düşük degilmi

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

tatlım son adet tarihin ne? ve kaç güde bir adet oluyordun? ona göre bu listeden ortalamanın neredesin belli olur?

canum son adet tarihim 12 haziran 30günde bi oluyom

hyrmamin cnm
album ozel di sadece ama sanirim burda yazisip da arkadas listemde olmayanlar var,sanirim onlar goremeyecek diye actim.dursun birkac gun madem snra kaldiririm

oyyyy kuzum ne gzelsiniz siz ana kız... valla kilonu bilmem ama fıstık gibi gözüktüğün kesin adamızın entarisine bittim ya :) maşallahh kara saçlı koca gözlü kıza :)))

oyyyy kuzum ne gzelsiniz siz ana kız... valla kilonu bilmem ama fıstık gibi gözüktüğün kesin adamızın entarisine bittim ya :) maşallahh kara saçlı koca gözlü kıza :)))

cnmmm bnmm cook tsk ederim.biraz gostermiyorum kiloyu ben sanirim ama suan 76yim:))
yaaa biz bi goremedik ana ogul siziii amaaaa

canım neden morelini bozdunki.kilosu gayet güzel bence sağlıklı olması önemli olan.benimki senden biraz önde hafta olarak ama şuan 6200 civarı.drumuz çok güzel gidiyor gelişimi diyor.
canım tşk. beninm yediğimle alakalı deil parazit yok kakada mukus var.eğer kan falan olsa parazitten şüpheleniyor dr.yarın yine gitcez tahlile umarım yine temiz çıkar.
bişey deil canımcım.umarım işe yarar.

canım bizimki müzikten hoşlanmıyor uyuyacağı zaman hatta hiçbir sesten hoşlanmıyor.müzik yok yani.
biberon için değişik biberonlar denemeni tavsiye ederim.biz dr browns geniş ağız kullandık bi süre.sonra dar ağız olanına geçtik halada onla devam ediyorum..benim kız her öğünde ortalama 110-120 ml süt içiyor 3 saatte bir.gerçi dr artık 4 saatte bir ver diyo ama bizimki çok ağlıyor 3 saati geçince nasıl alışacağız 4 saate bilmiyorumdoyduğunu ağzını çekmesinden ve artık ağzının kenarından akıtmasından anlıyorum.tekrar verince diliyle ittiriyor .mama değil tatlım sadece anne sütü veriyorum.inşallah 2,5 ay daha sütüm olsa başka bişey istemem Allahtan.gerçi bu aralar zalmaya başladı heralde sıcaklardan çok su kaybediyoruz..

Biz geldiiikkkkk ama çok mu mutlu geldiiikkk hayır
Doktor aynen şöyle dedi, "Sonuçlar kötü değil ama çok normal de değil."
Kızımda kansızlık varmış, damlaya başlıyoruz. Kum döküyormuş, su içir dedi. Ve mama takviyesi dedi.

canım neden morelini bozdunki.kilosu gayet güzel bence sağlıklı olması önemli olan.benimki senden biraz önde hafta olarak ama şuan 6200 civarı.drumuz çok güzel gidiyor gelişimi diyor.
.....

Sonuçları iyi çıkar inşallah Deniz'in. Ben güncel kilosunu hiç sorun etmiyorum evet gayet normal. Ama çok az almış koca ay. Zaten yukarda da yazdım çok güzel haberlerle gelemedik işte.

müjjjj ayyy kızımın ufak rahatsızlığına moralim bozukken iyi geldi fotoların valla anasına mı baksaaam kızına mı bilemedim çok hoşsunuz maşallahhh pasta da çok güzel görünüyor.
Benim de eski halime dönmeme 7 kilo var. gerçi versem de eski fizik gelir mi gelmeeezzz..

canım resimler harika.allah gelin kınalarını da göstersin inşallah.sen de süper olmuşsun bu arada.maşallah ikinizede

canım maşallah Allah Ada nın o selülitli bacaklarını nazarlardan korusun-ben tombı cocuklara hep selülitli derim-
ikiniz de çok güzel görünüyosunuz

Yaa ben de sasirdim htta anneme dedim ,bebeknsl kum doker ya dedim.vlla bilmiyorum dedi.seninki sebep ndn?? Cok gcmis olsn cnm neyseki kontrol var da hep hmencik cozume gidiyoruz.
Sen kac almistin toplam unuttum cnm,ben 17 :)) yook eskisi gibi olmaz bnce catigercektn genisliyor annem hep derdi ,dogru vlla

canım resimler harika.allah gelin kınalarını da göstersin inşallah.sen de süper olmuşsun bu arada.maşallah ikinizede

Cook tsk ederim cnm,aminnn.insallah hepimiz gorelim guzel kizimizi,ogullarimizi

canım maşallah Allah Ada nın o selülitli bacaklarını nazarlardan korusun-ben tombı cocuklara hep selülitli derim-
ikiniz de çok güzel görünüyosunuz

Cook tsk ederim eheheee:)))) vbuaralr fit olmaya basliyor Ada hareketlenmeden oturu:))))

Gorkemlisonucunu bkliyoruz.bebeklerimizzzzz ne oldu sizeee

Tum bebeklerimizeeee

uyutma yöntemin gerçekten çok güzel oof of benimki emziği bir tutmadı ben elimle tutsam o oynasa atsa tutsa...emmiyor ki çiğniyor resmen. uyutmakta gittikçe daha çok zor oluyor ne mümkü kendi kendine uyuyacak.en kolay memede poposuna pışpışlayarak uyuyor çok yorgun olunca zorda kalınca onu uyguluyorum ama buda benle yatmaya alıştırdı son zmanlarda hep yanımda yatmak istiyor.uykusu gelince öyle ovuşturuyorki gözlerini oyacak nerdeyse canını yakıyo sonra bağırıyor.sabah uykuları çok kısa geceleride önceden 4-5saate kadar uyurdu son zamanlar bu 2saate düştü ve çok mızmız ağlaması yapıyor bide beşiğin içinde tekme atarken dönüyor kafası beşiğin yanına geliyo tekme atıp ittirdikçe kafa sıkışıp acıyo ve ağlıyo...var mı bana bi tavsiyen napacam ben nasıl düzen kuracam..

ben kaç çeşidini aldım emziğin sadece 1tanesini oynamak için kullanıyo çiğniyo atıyo ellerini bile daha iyi emiyor dediğini bi yapim bakalım inşallah tutar yoksa parmak emecek ve onu bıraktırmak emzikten daha zor. benimkinin uyumasıda aynen ben yatağın her köşesini kullanıyor maaşallh yan dönemiyo henüz. tekmeyle kendini ittiriyo,bi ayağını ittirincede olduğu yerde yuvarlak yapıyo bi bakıyorum kafasını koyduğum yerde ayağı var...beşiği büyüttüm ama yine yetmiyor.

kilosu boyu bence çokta kötü değil ama son ay az alması üzmüş seni anlaşılan.inşallah düzene girer hiiç enfeksiyon falan yoktur sütünde yatar mamaya gerek kalmaz..kilo meselesinde valla kıskandım doğumdan beri bende heray 2-3verseydim şimdiye eski halime gelirdim ama hala dombikim pantolon giyince bi can simidi çıkıyoki sinir oluyorum oof of...gitsin istiyorum ama gitmesi içinde hiç bişi yapmıyorum(

hyrmamin cnm

çok özendim valla kızının kınasına çok güzel görünüyorsunuz heveslendim darısını düğün kınasına inşallah...

kızlar dün sosyal hizmetlerden kart almaya gittim mesaj gelmişti süt kartınızı alın diye.baba işte komşulardanda müsait kimse yoktu eşlik etmeye. normalde çok fazla mızmızlanmaz arabayla yolculukta ama ağyalıncada kucağa almadan susmaz. gözümün önünde olsun diye araba koltuğunu ön koltuğa sağlamca bağladım giderkende uyudu sorun olmadı amma dönerken bi kaza oldu öndeki kaza yapanlara çarpmamak için ani fren yaptı ve tabi bende (ödüm koptu arkadaki yapamayacak bana çarpacak diye 4lüleri hemen yakıp korna çaldım) şükür arkadakide durdu.amma hem trafik kitlendi hemde korna fren seslerine kızım uyandı başladı ağlamaya...normalde çok ilgilenmez ama çıngırak almıştım onu salladım biraz sustu.tek elimde çıngırak kızımla konuşa konuşa geldik eve ama o zaman sıkıcı şimdi düşününce çok komikti. tek elim direksiyonda tek elimde çıngırak bi taraftan kızımla konuşuyorum "açın yolları gülcenin annesi geliyo dütdüüt" camı açmıştım bi ara baktım yan arabadakiler nasıl gülüyor bana... kızımla ilk yanlız araba yolculuğumuzu yapmış olduk bi dahakine arayollardan gidicem ama:)) bide çıngırağı yanımdan eksik etmem.

Ben de guldum :) ama o an ne sinir bozucudur tabii.cnmm cingirak sallama bosuna.cama asilanlardn al o cok rahat oluyor.iglisi direk oraya kayar onu izler cook tesekkur ederim buarada.sen de yap cnm eglenceli guzel oluyor.kina olck diye birsey yok.yarim yasinda bir pasta cok da guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…