Gorkemliayy kiyamamm ya korkmus xiglik atmissin.gidip baksan yakindn iste o an sokla olmamis kiyamam o da uyanmis yazik.neyse dunki kotu ani bgn komik bir hatira olarak hafizanda kazinir:))
Siz gunluk tutuyormuydunuz bilmiyorum,ben simdi yine eskiyi okudum da gebeligim vs. Dogum ani vs. Ayyy nsl agladim .daha oncede babisleokuyup aglamistik ayyyy bizz iki balik bu duygusallikla ne yapicaz bilmem:))
amanınnn ben de balıkım ama tuhafım. ben günlük tutmadım hiç.. ben de takıntı var. olduğu gibi yazarsam karalama gibi olur ki aslında yazım güzldir ama gelişi güzel yazınca kötü yazarım. neyse ben günlük tutsam o yazdıklarımı beğenmeyip yırtıp her günü yeniden özenerek yazmaya kalkar, en ufak hatada dakstil bile kullanmayıp yine yırtıp yine yazarım. anlayacağın canım, benim günler hep pazarteside kalır yanibunları yazan birnin duygusallığını sen hesapla şimdi
Yazz yaazz o yazilar hizli yazimin cirkin goruntusuyle guzel,ben de hizli yaziyorum yok Ada uyandi hemen yazayim durdur durmadi falan diyeayyy gec kalmadinn harika birsey hele gecmisi okumak super.kiiii daha yakin zmndayim yillar snra nsl olurum okuyunca bilmiyorum:))
canımm bakma sen bana güzel olmaz mı hiç de ben de nedense pek iş yoktur bu konularda. an gelir dökülüverir kalemimden inciler bazen.. onlarla yetiniyorum ben deama kız çocukları büyüdüklerinde böyle anılardan çok hoşlanıyorlar da erkek ler pek ilgilenmiyorlar.. ada şanslı bu konuda.. ilerde anne baba ada olarak okur duygulanırsınız artık kim bilir :)
Oyy keltosunu yiyim ben sarisiniz ikinizde anali kizli.maasallah cnm bebegine,ben iyi gordum maasallahsen saclari yeni mi boyattin cnm sanki dogum fotografnda kucuktu ama siyahti gibi kaldi aklimda
canım sağol güzel dileklerin için.arayanlar da hep onunla ilgili güzel dileklerde bulundu zaten alıştım artık.aynen hepimizin yavrusu için olsun bu dilekleringörkemlii canım, geçmiş doğum günün kutlu olsun .... güzel denizinle size güzel mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum.. maşallahh ikinize de.. demek annesinin kuzusu topğimizin denizi bu tatlı kızmış.. adı giibi ömrü de berrak, derin, dingin, huzurlu olur ve. vardığı , ulaştığı tüm kıyılarda sevgi bulur dostluk bulur. inşallah.. sen doğdun ama güzel dileklerimin çoğunu kızın aldı baksana. ikinizi de öptüm..
Eveeet keske annem de bana yazsaymis.babamla tanisma herseyini yazdigi gibi.ben yillarca doktorumu merak etmistim annem gotureyim seni derdi hep neyse kismet olmadi:))) ben dogum yaptim kontrolum oldugu gun doktorumla Adiskonun fotografini cektim bana sordugunda hemen gorsun diye:))
kızım Karya ve benden merhaba herkesesizleri çok özledik foruma bir bakayım dedim. umarım bebişlerimiz ve anneleri hepsi çok iyidir. bir süredir izmir e gitmiştik ankaraya döndük şimdi tekrar şehir dışına çıkıyoruz. babamız babaannenin yanına tat,le bırakacak. kızım karyam büyüdü fıstık oldu teyzeleri. ilk dişimiz patladı birkaç gün önce de. biraz onun rahatszılığı vardı son bir aydır. bir kaç gündür dentinox diye bir jel kullanıyoruz, çok sancısı olduğunda dayanamayıp yarım ölçek calpol de verdim. denize de girdi karya hanım suyun çok sıcak olduğu günlerde akşam saat 5 den sonra götürdüm, keyifliydi. yarın 4. ay kontrol ve aşıları olacak. kan idrar tahlili dediler idrar tahlili nasıl olacaksa çişli bezi mi analiz edecekler hehehehe. geçen ay kzımın boyu kilosuna oranla arttı. sadece 500 gr aldı, şimdi 6 kg civarında tahminen. son ölçümde 64 cmdi sanırım boyu. birazcık tombulluğu azaldı sağlıklı olsunlar da tombiş olmasın varsın annesi gibi. ilk 6 ay sadece anne sütü vermeyi düşünüyordum ama dr muz bu ay ek gıdaya geçmeyi öneriyor. bakalım yarın detaylı konuşucam. 4. ayda ek gıda planlayanınız var mı? Mujj canım sen kaçıncı ayda başlamıştın? kızıma arada su vermeye başladım dr çok sıcak günlerde verebilirsin demişti. başlarda içtiği suyu kusuyordu ama az verince artık kusmuyor. sesli kahkahalara başladık artık ve tek başına dönebiliyor. anneannesinin evinde yataktan kaçtı birkaç kez yaramaz. etrafına yastıklar koymuştum destek olsun diye. hepsini atlatmış bir uyandım ki halının ortasında yavrum sürünüyor. bakalım babaannede nasıl dikkat edicez yataktan kaçmamasına. park yatağımızı taşımadık. biraz okuyayım forumu öptüm hepinizi şekerler
merhaba haticecan,
benm kızda emmek istemiyor( emme pozisyonunda basıyo yaygarayı.sıcak diye kucağımda çok emzirmiyorum yatarak emziriyorum genelde, kafasını çeviriyo başlıyo bağırmaya.bir iki nara atıyo dönüyo bi fırt daha çekiyo tekrar kafayı çevirip yine ağlamaya başlıyo... bak bide ne dicem benimki çok ağlayp zor sakinleşince çıngırak kullanıyorum tahminimden çok daha fazla işe yarıyo.bazen uyuturken bile ayakta sallayacağım ağlıyo çıngırak sesine susuyo sallanırkende uyuyup kalıyo....yoksa hemen al:))
kuzucuklar hepinize iyi akşamlar..
biz iyiyiz çok şükür sıcaklarla boğuşup duruyoruz. bir sorum olacak.oğluşumun 3. ayı bitti 4e girdik... bebikolarınıza hangi oyuncakları yada oyalanmaları için ne aldınız?
bu aya uygun neler alabilirim. hoş aldım birşeyler ama sizlerin fikirleri ve tavsiyeleride önemli benim için. kocaman öpüyorum sizi
Selam, canım. Bak ben aldıklarımı yazayım sana sen karar ver, cingirakli patrikler,oyun halısı, zıt sma birden fazla renkli ana kucağına asılan oyuncaklar, ses çikaran ya da müzikli oyuncak da alacağım, bir de dışılığımız var tabii. Bu. Arada biogai aldım ben de ama damlalar sip sip akıyor. Hiç yavaş değil. Acaba bozuk mü ki ? Tarihi de gecmemis.rafta mı satılıyordu sizinki de. Öptük sizi tatlım.
evet ikimizde sarışınız.ben küçükken doğal sarışınmışım ama saçım koyulaşmış büyüdükçe.avatarda gördğün gerçek saç rengimdi evet.hatırlarsan kardeşimin düğüne gitmiştim haziran sonu .o zaman dr umdan izin alarak ve diplerine değdirmeden röfle balyaj arası bişey yaptırmıştım.
Evet cnm hatirliyorum tabii.guzel olmus degisiklik en azindn ben de dedim eyvah acici kullanmis iyi bari dipte yapmamissinsana cikolata kahve de cok yakisir tenine buarada.aslinda ben de istiyorum cikolata ama gitti boyam birkac beyazim var dedim biraz kendi rengimi ozledim kullanayim kisa kdr snra boyatayim
evet bizde kırkı çıkar çıkmaz doktor amcasına götürdük o da çok sevindi.bizde anımız olsun istedik.günlük tutma alışkanlığım yok ne yazıkki ama çektiğim resimlere tarih ve isim veriyorum dosya yaptım.
Heyy kayiplar nerdesinizzzz? Znrcnk,omrumuz,mavi,gorkems,a.sahin
tabi super iyiki cektirmissin.ayy bizim fotograflar hep laptop da cikarmak nasip olmadi 20-30 tane albumde var sadece.burdaki fotografcilarin kagiti incecik İzmir de remzi de falan cikaricm diyorum her gittigmde aklimizdn cikiyor
merhaba teyzoşlar ve sevgili karsdişler bu resimdeki keltoş ben deniz ve annoşum
Eki Görüntüle 473692
maşallah benim cadı gelinime o her ne kadar yemeyip annesini üzse de.. ben diyorum sana sen menemeni yap koy önüne, seninki ek gıdaya hazır, sütü boykot edip ek gıda istiyor senden.. bizim aşı haftaya.. inşallah geçenki gibi geçer gider.. bakalım biz ne kadar olmuşuz.. o kadar zıçmadan sonra
burdayım tatlım kayınvalıdemdeyım ıkı gundur. Sağ el bileğinde sorun olduğu için iş ypamıyor evını temızlemeye geldım. kızım uyudu sımdı mutfagın temızlıgını bıtırdım cok sukur tarhanayı da serdım bıraz sonra utulerıne başlayacağım. vakit kalırsa banyo tuvalete de gireyim diyorum acayip sıcak ve muhteşem terledim. Akşama da babamlara iftara gideceğim bu günü de atlatayım yarın uyuyacağım inşaallah :))
ben en çok a.şahin merak ediyorum.doğumdan beri hiç girmedi.diğerlerinden haber alıyoruz arasıra
düğün resimlerimizi remzide çektirmiştim.hatta paylaştığım resimde arkada çerçevede gelinlikli halim belki dikkatini çekmiştir.tabi orda 55 kiloyum çıtır çerez:))
ayyy bu arada çağla şıkelde benim tayfadanmış oğlunu sağarak besliyomuş.bizim kız gibi oğlu uzay biberoncuymuş.hürriyetten sibel arnanın yazısı bugün
canım resim koycam bir ara söz.bilgisayar ortamına vermiyorlar belki biliyosun.makineyle albümden çekip koyarım ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?