Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amanınnn ben de balıkım ama tuhafım. ben günlük tutmadım hiç.. ben de takıntı var. olduğu gibi yazarsam karalama gibi olur ki aslında yazım güzldir ama gelişi güzel yazınca kötü yazarım. neyse ben günlük tutsam o yazdıklarımı beğenmeyip yırtıp her günü yeniden özenerek yazmaya kalkar, en ufak hatada dakstil bile kullanmayıp yine yırtıp yine yazarım. anlayacağın canım, benim günler hep pazarteside kalır yani bunları yazan birnin duygusallığını sen hesapla şimdi

Yazz yaazz o yazilar hizli yazimin cirkin goruntusuyle guzel,ben de hizli yaziyorum yok Ada uyandi hemen yazayim durdur durmadi falan diye ayyy gec kalmadinn harika birsey hele gecmisi okumak super.kiiii daha yakin zmndayim yillar snra nsl olurum okuyunca bilmiyorum:))

canımm bakma sen bana güzel olmaz mı hiç de ben de nedense pek iş yoktur bu konularda. an gelir dökülüverir kalemimden inciler bazen.. onlarla yetiniyorum ben de ama kız çocukları büyüdüklerinde böyle anılardan çok hoşlanıyorlar da erkek ler pek ilgilenmiyorlar.. ada şanslı bu konuda.. ilerde anne baba ada olarak okur duygulanırsınız artık kim bilir :)

Eveeet keske annem de bana yazsaymis.babamla tanisma herseyini yazdigi gibi.ben yillarca doktorumu merak etmistim annem gotureyim seni derdi hep neyse kismet olmadi:))) ben dogum yaptim kontrolum oldugu gun doktorumla Adiskonun fotografini cektim bana sordugunda hemen gorsun diye:))

Oyy keltosunu yiyim ben sarisiniz ikinizde anali kizli.maasallah cnm bebegine,ben iyi gordum maasallah sen saclari yeni mi boyattin cnm sanki dogum fotografnda kucuktu ama siyahti gibi kaldi aklimda

evet ikimizde sarışınız.ben küçükken doğal sarışınmışım ama saçım koyulaşmış büyüdükçe.avatarda gördğün gerçek saç rengimdi evet.hatırlarsan kardeşimin düğüne gitmiştim haziran sonu .o zaman dr umdan izin alarak ve diplerine değdirmeden röfle balyaj arası bişey yaptırmıştım.

canım sağol güzel dileklerin için.arayanlar da hep onunla ilgili güzel dileklerde bulundu zaten alıştım artık.aynen hepimizin yavrusu için olsun bu dileklerin

evet bizde kırkı çıkar çıkmaz doktor amcasına götürdük o da çok sevindi.bizde anımız olsun istedik.günlük tutma alışkanlığım yok ne yazıkki ama çektiğim resimlere tarih ve isim veriyorum dosya yaptım.

canım ne zamandır yazıcam yoğunluktan kaçırıyorum.öncelikle maşallah karyaya.dişler çıkmış.topiğimizin ilk diş buğdayı ondan gelecek o zaman.idrar tahlilini sormuşsun bezemi bakacaklar diye.kızlar için ayrı erkek için ayrı idrar torbaları var görünce sende gülersin çok komik minicik bişey orasına yapıştırıyosun çişi yapıncada çekip alıyosun.diş konusunda ne gibi rahatsızlık yaratıyodu??bizimkini eller sürekli ağızda ve kavga ediyor adeta ağlıyor ve salyalar akıtıyor.bizde acaba dişmi dedik ama erken dedi büyükler

benim bebişimde de gün içinde aynı sorun sözkonusu. sanırım sıcaklardan dolayı emmek istemiyorlar. bende senin gibi önce kucağımda emzirmeye çalışıyorum kabul etmeyince yatağa uzanıp emziriyorum. bazen o şekilde de istemiyor bende hiç zorlamıyorum kaldırıyorum. aradan 1saat falan geçiyor sonra tekrar emzirmek için aldığımda aç olduğu için başlıyor cuk cuk emmeye. hem beni de yormuyor kendisi de aç olduğu için daha uzun süre ve istekli emiyor.. bu arada çıngıraktan benim oğlum korktu bende bir daha göstermiyorum

kuzucuklar hepinize iyi akşamlar..

biz iyiyiz çok şükür sıcaklarla boğuşup duruyoruz. bir sorum olacak.oğluşumun 3. ayı bitti 4e girdik... bebikolarınıza hangi oyuncakları yada oyalanmaları için ne aldınız?
bu aya uygun neler alabilirim. hoş aldım birşeyler ama sizlerin fikirleri ve tavsiyeleride önemli benim için. kocaman öpüyorum sizi

Selam, canım. Bak ben aldıklarımı yazayım sana sen karar ver, cingirakli patrikler,oyun halısı, zıt sma birden fazla renkli ana kucağına asılan oyuncaklar, ses çikaran ya da müzikli oyuncak da alacağım, bir de dışılığımız var tabii. Bu. Arada biogai aldım ben de ama damlalar sip sip akıyor. Hiç yavaş değil. Acaba bozuk mü ki ? Tarihi de gecmemis.rafta mı satılıyordu sizinki de. Öptük sizi tatlım.

ooo sen bayağı bayağı başlamışsın oyuncak biriktirmeye...bende küçük peluşlar vardı benden kalma bakıyodu ama çok da fazla ilgilenmiyodu ama çıngırağına bayılıyo emmediğinde uyumadığında en büyük yardımcım oldu....

tabi super iyiki cektirmissin.ayy bizim fotograflar hep laptop da cikarmak nasip olmadi 20-30 tane albumde var sadece.burdaki fotografcilarin kagiti incecik İzmir de remzi de falan cikaricm diyorum her gittigmde aklimizdn cikiyor

Heyy kayiplar nerdesinizzzz? Znrcnk,omrumuz,mavi,gorkems,a.sahin

burdayım tatlım kayınvalıdemdeyım ıkı gundur. Sağ el bileğinde sorun olduğu için iş ypamıyor evını temızlemeye geldım. kızım uyudu sımdı mutfagın temızlıgını bıtırdım cok sukur tarhanayı da serdım bıraz sonra utulerıne başlayacağım. vakit kalırsa banyo tuvalete de gireyim diyorum acayip sıcak ve muhteşem terledim. Akşama da babamlara iftara gideceğim bu günü de atlatayım yarın uyuyacağım inşaallah :))

tabi super iyiki cektirmissin.ayy bizim fotograflar hep laptop da cikarmak nasip olmadi 20-30 tane albumde var sadece.burdaki fotografcilarin kagiti incecik İzmir de remzi de falan cikaricm diyorum her gittigmde aklimizdn cikiyor

düğün resimlerimizi remzide çektirmiştim.hatta paylaştığım resimde arkada çerçevede gelinlikli halim belki dikkatini çekmiştir.tabi orda 55 kiloyum çıtır çerez:))

mantı açayım diyorum kızıma ne dersın dünürüm ya paşam yikoki çıkarıyo bizimki ne yiyo ne mıçıyo valla

iyi bari haber aldik:) iyi olmaniza sevindim.valla kolay gelsin cnm snein gibi gelin yok diyebilirim

ben en çok a.şahin merak ediyorum.doğumdan beri hiç girmedi.diğerlerinden haber alıyoruz arasıra

haklisin giremedi demek hic ya:S ben de merak ettim cunku kiyamam biraz streesliydi,umarim kizcagizi rahat birakmislardir!

düğün resimlerimizi remzide çektirmiştim.hatta paylaştığım resimde arkada çerçevede gelinlikli halim belki dikkatini çekmiştir.tabi orda 55 kiloyum çıtır çerez:))

ayy cnm gordum cerceve ,bakiyorum bakiyorum goremiyorummmki minicik kaliyor( o zaman sen dugunden birrrr fotooo koyyy gormek istedim

ayyy bu arada çağla şıkelde benim tayfadanmış oğlunu sağarak besliyomuş.bizim kız gibi oğlu uzay biberoncuymuş.hürriyetten sibel arnanın yazısı bugün

canım resim koycam bir ara söz.bilgisayar ortamına vermiyorlar belki biliyosun.makineyle albümden çekip koyarım ok?

Son düzenleme:

tmmdirrrr bekliyorummmmmmmm:)) hatta ben de koyarimm.o zamann herkess koysunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…