Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gorkemliayyy yine duygulandim ben simdi fotograflarla.bakarken babami da gorunce tuz biber oldu valla.senden beklerken ben ekledim bak :)) suprise:))

Fundam canim benim,
babaya vercen oyaliycak.sen tecrubeli bi annesin biliyosun bunlari baksana dorukumun gozlerine,oyalancak goz var mi onda.

merhaba arkadaşlar
geçen yazdım ama hata verdi hem de uzun uzun yazmıştım.
vusii seni anlayabiliyorum ben de bu aya kadar anne sütü ve mama verdim insan emzirmeyle ilgili baskılara direk savunmaya geçiyor ama ben burda hiç öyle birşey hissetmedim.ayrıca tabiki gerekiyorsa vereceğiz aç mı kalsın yavrularımız.
görkemli doğum günün kutlu olsun canım kızınla nice mutlu yaşlara sağlıkla inşallah
mujj canım sizinde kınanız hayırlı olsun adacık pek tatlı maşallah allah daha birçok mutluluğunu bizle paylaşmayı nasip etsin
elemsu canım inşallah kızının iştahı yerine gelir en kısa zamanda şuanki kilosu iyi neyseki ilk aylar iyi almasının avantajı.

gelelim bize biz de 3. ayımızı tamamladık geçen salı kontrolümüz vardı kilomuz 5650 gr bu ay 700 gr almış boyumuz da 63 cm olmuş.rota virüsü aşımızı olduk ikinci dozu 5. aydaymış.doktor ben çalışmaya başlayacağım için eylül başında yani kızım 4,5 aylık olduğunda çorba,meyve suyu ve yoğurda başlayalım dedi tekrar mamaya geri dönmeyin dedi.kızım biraz hastalanmıştı hapşırık ve burun akıntısı şurup verdi geçti çok şükür.buarada geçen pazar ve pazartesi kakmızda sümüksü birşeyler vardı burdan da tecrübeliyim tabi hemen doktoru aradım ateşini sordu ateşi yok dedim.mikrobik olsaydı ateşi olurdu sizin yediklerinizden kaynaklanabilir dedi takip edin devam ederse bi tahlil yaptırın dedi ama şükür bitti.buarad oyun halısı aldım ben de kızıma yani sipariş verdi taaa geçen hafta tiny love tekmele oyna ama ellerinde olmayınca iptal ettik şimdi yine tiny love 5 hareket merkezini sipariş verdim.bir de ergo baby kanguru siparişi verdim o yurtdışoından geleceği için 2-3 haftayı bulacak doktor bu aydan itibaren kanguruya bacakları açık bir şekilde koyabileceğimi söyledi.bizden şimdilik bu kadar hoşçakalın

canım teşekkürler.iyi olmanıza sevindim.o sümüksü seyler bizdede oldu tahlil yapıldı bişey çıkmadı olabilirmiş kan olmadığı sürece problem yok.aynen bizde tekmele oyna sipariş verdik gittigidiyordan ellerinde kalmamış hala bekliyoruzz 1 haftadır..sen bakıcımı buldun eylüle başlıycakjsan

evet ben de bekledim gelmeyince iptal ettim başka sitelere baktım orda da görünmüyor o yüzden başkasını sipariş verdim.yok canım ben kayınvalidemle altlı üstlü aturuyorum o bakacak o yüzden başlayacağım çalışmaya.evde de sıkıldım zaten ama okuldayken de kızımı çok özleyeceğim de alışacağız artık ikimizde.

şanslısın o zaman kayınvaliden bakacaksa canım.evet gerçekten özleniyor bu fıstıklar biyere gidince falan.okul açılınca naparız bilmem artık.

Simdiiiii eve geldik,Adiskomunnnn kulagini deldirdimmmmm:)))))

Aslinda aklimda hiic yoktu,guzellik salonuna gittim,sir vs. İcin .calisan da bir bebekle ilgili hikaye anlatiyor kulak delimi vs.
Aaaa dedim deliyormusunuzzzz haydiiii biz de deldirelimm,neyse olduu bitti ama agldi asidaki gibi kiyamamm

Aslinda dr. Birak o istedigi zmn yaptirsin demisti ,amann dedim yaa 10 yasini mi bekleyecegim:)) arkasi duzgun kapali kupelerden almam lazim 1 ay snra degistirip onu takacagim

maşallah size canım,geçmiş olsun bu arada.iyi bi seçim yapmıssın bende ergo aldım çoook kullanışlı 2. aydan beri onu kullanıyorum gölgem de aldı hatta.oyun halısını da ben h.burada dan almıstım 2 gunde geldı hemen.

bende istiyo deldırmek ama çok küçük,seneye inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…