Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayy hayırlı olsun annesi şimdi bişey takılımı öylece duruyomu delik.eskiden ip geçirirlerdi kapamasın diye.
Ayy ayyy ayyy superrr cnmm ben de seni daha da uzun yillardir evlisin sandim yil 2006... acikcasi cok uzulmustum cok bekledin diye ama yine de bekleyis uzun ama benim dusundugum kdr dglmis en azindan

aradığım aşkı 30umda buldum dermişimm.:))))

sağol canım.ben de sabırsızlanıyorum bakalım gelse biran önce de kullansak ergo yu.hepsiburada dan da sipariş verdim orda da tedarik edilemedi iptal ettim yine.yeni verdiğimi yarın kargolayacaklar bakalım

Selam güzel annneler.
Canım biraz sıkkın. Epeydir takip ediyorum ama yazmıyorum.
Şimdi güzel haberlerle beraber güzel gelinler görünce gülümsedim bi selam yazmadan çıkmayayım dedim bu sefer.
Hem ben de foto yüklerim kiiii :)
Öpüyorum hepinizi.

canım teşekkürler.sen de çok fıstık bir gelin olmuşsun.canın neden sıkkın.inşallah bebişle ilgili değildir

canım teşekkürler.sen de çok fıstık bir gelin olmuşsun.canın neden sıkkın.inşallah bebişle ilgili değildir

Ben de teşekkür ederimmm.
Valla bi biriktim bi biriktim anlatamam.
Kızımın minik sağlık sıkıntısı, ailemle aramdaki minik sıkıntım, her günümün birbirine benzemesinden doğan minik sıkıntım, eşimle bugünkü tartışmamın (daha doğrusu her zamanki gibi tartışamamamızın ) verdiği minik sıkıntı, kardeşimin okul planlarındaki zorlanmalarımın minik sıkıntısı...
Yaz yaz bitmez. Yani benim minik sıkıntılar devleşti. Değişiklik lazım biraz

bende istiyo deldırmek ama çok küçük,seneye inş

Seneyi bosver deldirin 9 aya kdr bence.anlayinca sikinti oluyor.kiz da onu diyordu sormaa yaa cocuk yillarca beyaz giyenlerden korkmus vs. Diye anlatiyordu.1 yasinda delinmis .

Gecccc olsunnn daa tammm olsun bir omur mesut olun cocugunuzla ,yuvanizda cnmmm

Oncelikle ben de begendim guzell gelin olmussun.ayagina converse mi giydin dugunde ? Suppppperrrr bnm hep cilginliklarimin icinde soyleyip de yapmadigim:))) ben babet giydim buarada kimse anlamadi tabi:))
Cnmm bbek bakiminda yalniz misin? Ben yalniz olmama ragmen .mesela 2-3 sey bana kalsin hemen siyriliyorum aradan anne ben gidiyorum yuzmeye diyorum birsey diyorum.yada oturup sizle konustugum bazi an annem yogurt yediriyor oluyor.annem de diyor bazen kizz ben gidince ne yapcan :)) sanki diyorum sen yokken yedirmedim,arada birine sirtini dayayip dinlenmek iyi geliyor.bana da bazen ayni hersey gibi geliyor.aksam esim gelince birseyler yapincq disarda vs. Kafam dagiliyor.simdi ramazan girdi yemegi cook gec yedigimizdn o da mumkun dgl.tum gun ac az birsey yese yoruluyor. Ben de suan yok ama sikintin,yeni evli olup birqz onceki topiginden gordum:))) baska sehirde olman ustune de hemen cocuk.ne oldum diye biranda sudan cikmis balik gibisin sanirim.umarim kisa zmnda alisirsin vee diger anlattigin hersey de yoluna girer.

Düğünden bi kaç hafta sonra gelinliği-damatlığı sporlaştırıp foto çekindik canım. Hayalimdi düğünde giymek, biz de böyle gerçekleştirmiş olduk.
Ah muj ahhhh sudan çıkmış balık gibi oldum evet.
Bebek bakımında yalnızım, ama bunu kendim tercih ettim, yoksa üst katımda kayınvalidemler var. İlle de kendim bakcam, herşeyiyle kendim ilgilencem diye inat ettim.
Kendi aileme hala gelip bebeğimi görmek nasip olmadı. O tarafların sıkıntısı ayrı.
Bursada hiç arkadaşım yok, bütün gün evdeyim. Patlıcaaammmm.
Çok şükür evliliğimden kocamdan razıyım ama kızımı biraz büyüttükten sonra iş hayatına atılıp kendime çevre yapmadan kolay kolay geçmez benim sıkıntım.

herkeslere merhabalar,
kızlar size kızımda çıkan isiliklerden bahsetmiştimya dün sabah bacak ve ellerinede geçmişti ve dün gezerken bi baktık kollar eller dahada kızardı bacaklar omuz ve yaka fenaaa doğru acile çıktık...isilik aşırı yaygın dedi doktor kızıma beklazon ve alerji şurubu verdi ve isiliğinin çok kötü olduğu yerlerede travazol...normalde bugün aşılarımız vardı bu hafta içide rotanın ikinci dozu olacaktı hepsi 1hafta ertelendi çünkü isiliği çok azdırıyomuş aşı dediler. sonracım kızımın doktorunu aradım bugün söylediğim acile gittiğimizi ve kortizon içerdiği için travazolü kullanma şurupta verme sık sık yıka beklazon sür bide dedi. ne garip bi doktorun verdiğini diğeri zararşı verme diye. benim doktor zaten maaşallah devletteki 5ilaç verse o üçünü verme 2si yeter diyo.hiiç ilaççı değil doğalcı adam seviyorum...
düğün fotolarıda paylaşılmış aah ah evlendikde çocuğa karıştık mazilere mi bakıyoruz ne....
bu arada sağlık ocağında boy kiloya bakıldı kilosu 8.5kg boyuda 64cm olmuş tatlımın....

bendede oldu isilik çok kaşınıyo canım yavrum ne kaşımayı biliyo ne kaşı demeyi herhalde rahatsız oldukçadır çığlığı koparıyo birden...

kadifegul
geçmiş olsun canım nasıl zordur tabiii Saremin de bi kaç yerinde var böyle kızarıklık. Acil şifalar inşallah.
Bu arada gelişimine de maşallah.

Kızlar merhaba öncelikle kadifegül geçmiş olsun canım umarım iyileşir isilikler en kısa zamanda

geçmişi okumadan bişey sorucam ben 2 hafta önce benim oğlanın kıyafetinde nokta nokta lekeler vardı önce kendi üstümden geçti sandım ertesi gün tekrar oldu biyeri kanıyor sandım korktum sonra farkettimki meme ucunda kan kurumuş sonraki zamanlar bu lekelenme devam etti yani bebeğimin sol meme ucundan kan geliyor lekeler çok küçük bu sırada İzmirde yeni edindiğimiz doktorumuz yurtdışındaydı hatta bir ara hırıltılı öksürüğü olduğundan bahsetmiştim yaa işte ozamanda doktor yurtdışında olduğundan başka doktora gitmiştik herneyse edindiğimiz bu geçici doktor prolactin testi yaptırıp gelmemizi istemiş ben açıkcası kendi doktorumuzun yurtdışından gelmesini beklemeyi tercih ettim boşu boşuna bebeğin canını acıtacak bir test yaptırmak istemedin herneyse bu haftasonu kendi doktorumuz Çeşmedeki yazlığına geliceğini ve oraya gelmemizi istedi bizde gittik doktor memeyi sıktırdı ve kan geldi bizi çocuk cerrahına yönlendirdi bunun korkulacak bişey olmadığını doğuştan olduğunu söyledi damarlarla ilgili bir durum dedi valla ben dediklerini anlamadım aklımda bir sürü olumsuzluk vardı herneyse perşembe günü için çocuk cerrahından randevu aldık çok ilginç bir durum internetten bakıyorum bu durum başına gelenler var ama neden oluştuğu ve sonucu belirtilmemiş hiç aklıma kötü şeyler getirmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor siz böle bişey duydunuzmu peki?Bu arada bebeğin hiç bi sıkıntısı yok kucağıma aldığımda falan ağlamıyor acısı olsa ağlardı herhalde

Ben de ne gördüm ne duydum böyle bişeyi. İnşallah ağrısı sızısı yoktur canım dediğin gibi ağlamıyorsa belli ki yok zaten de.. Sonuçları bize de bildir merakta bırakma emi?

merhaba canim,

cok güzel bir gelin olmussun. Insallah minik sIKINTILARIN gecer, sende rahat edersin birazda olsa. Bebisinle ilgilenmede zorlaniyormusun, eger olursa kayinvaliden den yardim iste canim, yani araniz iyiyse... yine herseyiyle kendin ilgilende.. Cevren olmamasi konusunda benimde pek cevrem yok burada, sadece annemler var - arkadaslarim var fakat calistiklari icin onlara bende gidemiyorum.. her gün evde SIKILIYOR insan... bazen esim isten gelince cikiyor dolasmaya, tabi oglus rahat olur huysuzluk etmezse )

Öpüyorum canim...

gecmis olsun canim minik kizina... insallah bir an önce gecer o da rahatlar sende... masallah barekallah, gelisimi gercekten güzel. Sen mama vermiyorsun degil mi canim? Bizim kontrolümüzde agustos sonunda bakalim kac kilo olmusuz, insallah boyda uzamistir )

hyrm canım arada bir bende böyle depresyonlara girerim herşey sıkar beni ama kendime çıkış noktaları bulurum oksijen tüpü gibi soluğu dışarda alırım.araba varsa yada yaya al sareyi çık dolaş hergün mağaza avm pazar farketmez çok iyi geliyor inanki.ben hatta bazen parktaki yaşlı teyzelerle bile sohbet ederim maksat sıkıntıyı atmak onlarda zaten anlatcak birini bekler öyle,kıyamam.

kadifegül cok geçmiş olsun canım yazık kötü olmuş yavrucak.mustela stelactive pişik kremi sürdünmü?bide sen evimiz çok sıcak diyodun klima baksanız allah korusun yara olursa daha çok ağlar .bu arada kırkbinkere maşallah.sen yavruna minnak kızım deme bence artık:))

esra geçmiş olsun hiç duymadım bu durumu,araştırmak lazım?sen izmirdesin öylemi bilmiyodum kime gidiyosun dr ??

deniz artık sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ve sürekli bunu yapmak istiyor ve dönünce de ağlamaya başlıyor.bi yandan seviniyoprumn kasları gelişiyor diye ama fenalık geldi sürekli onu düzeltmekten..oyun halımız bugün geldi tek umudum o artık,bskslım ne tepki verecek akşam göstereceğim babamız gelince

Ben de ne gördüm ne duydum böyle bişeyi. İnşallah ağrısı sızısı yoktur canım dediğin gibi ağlamıyorsa belli ki yok zaten de.. Sonuçları bize de bildir merakta bırakma emi?

Evet canım sık görülen bişey değil allatan ağrısı falan yok doktor göğsünü sıktığında bile gık demedi bebeğim merak etmeyin her ayrıntıyı buraya yazıcam belki bizim gibi bu durumu yaşayanlarada yardımcı olurum..

Görkemli canım saol internette baktım pek bilgi bulamadım artık dr ne derse o bakalım nasıl yönlendirecek bizi . Canım çocuk doktorumuz eşimin doktor bir müşterisinin tavsiyesi ile HAYİM BARUH uzun zamandır kendisinin yurtdışından gelmesini bekliyoruz nasip çeşmede görüşmemiş saolsun yazlığında tatil gününde bize zaman ayırdı ,biz çeşmede yaşıyoruz şimdi Hayim beyin yönlendirdiği çocuk cerrahıda İRFAN KARACA sanırım doçent kendisi daha önceden Behçet Uz da klinik şefliği falan yapmış asıl teşhisi o koyucak yani bizi yönlendircek olan o hem İrfan bey çocuk ürolüjisi üzerine ihtisas yapmış yani sünnet olayını falan da görüşeceğim kendisi ile önce şu memedeki olayı çözelimde sende izmirdesin sanırım sizin doktorunuz kim?

Son düzenleme:

canım bizimkide behçet uzdan emekli zerrin sürenkök .karşıyakada muıayenehanesi var.çok memnunum.sizinkinide biliyorum.inşallah herşey yolunda gişder,bişey çıkmaz

canım arada birikiyor böyle. anlıyorum seni ama en kısa zmanda geçer umarım o minik sıkıntılar..
oyyy kıyamam ona.. nasıl kötü olmuş. inşallah en kısa zmanda geçer..

canım valla ben de ilk kez duydum. meme bezelerinde şişlik ve sıvı glmesi yenidoğan da görülebilen bi şey diye okumuştum. onla ilgili olabilir mi acaba.. inanıyorum korkulacak bi şey değildir gelip geçer hemen.. evet canı yansa ağlar zaten. demekki acı vermiyor çok şükür. geçmiş olsun.

canım nihayet kakamız temizlendi bizim de :) ve dr ek gıda için acele etmeyin dedi bize. anne sütü gelişimi için şu an yeterliymiş. bir de maşallah ne güzel gelin olmussun tıpkı mujj ve hyrm gibi. maşallah hepinize..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…