Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

geçmiş olsun canım kıyamam ona.bence de klima falan birşeyler düşünün kimbilir nasıl rahatsız ediyordur.benim kızımda da oluyor ara sıra ama çok şükür bu kadar yoğun olmadı hiç bizim klima sürekli açık

geçmiş olsun canım doktorunuz zaten önemli birşey olmadığını söylemiş ama biz anneler dibini dipçiğini öğrenene kadar rahat edemiyoruz işte.içini ferah tut ve bizi haberdar et.

martim gözün aydın canım o mikroplar bi daha gelmesin inşallah

kadifegül geçmiş olsun canım bayaa kötü olmuş kuzum kıyamam
esracım sana da çok geçmiş olsun umarım önemlı bi şey çıkmaz,sonuçları bizimlede paylaş olur mu
martımm canım dünürüm geçmiş olsun oğluşuma geçti gitti bak,bi daha olmaz inş

hyrm; canım üzülme geçecek bu anlar,üstüste gelmiş sanırım bazı şeyler.. hepsi geçecek. rutin şeyler gerçekten insanı çok daraltıyor... bazen bende aynu şeyleri hissediyorum ama halimize çok şükür diyorum ardından...
martimm canımmm çok çokk geçmiş olsun....hadi bakalım Allah uzak etsin hepimizi yeşil kakalardan..
mujjj kız sen delisin heee. kulağınımı deldirdin.. ben hala kızımınkini halledemedim valla.....kıss helal olsun sana
kadifegülll geçmiş olsun canımmmm bol bol yıka bari kuzunu iyi gelecektir.
esra canım sizede çok geçmiş olsun... Allahtan kuzunun huzursuzluğu yok canı yansa ağlar tepki verir herhalde.... güzel haberlerle gelirsin inşallah....

Son düzenleme:

canım oh çok şükür ya..bayağı uğraştırdı seni ama neyseki bitmiş.sümüklü kakada bittimi??bizim sümüklü kaka devam ama rengimiz normal sarı.en son 1-2 lökosit çıktı normal dediler bidaha götürmedim.iltifatın için teşekkürler sizleride görmek isteriz ama :))

ek gıda bizede 6.aya kadar yok demişti,eğer kilo alımı normal devam ederse zaten başlatmıyorlar bildiğim kadarıyla.sizin kilonuz iyi o zaman

Cnmm ayyyy valla sevindim cook.sukurrr kurtuldunuzz.ek gida icin acele etme demis iyi guzel tabi bana gore olcaksa en erken anca 5 olabilir tabi 6 olursa daha iyinolur

Sagol cnm buarada ,haydi sendee eklee

esraexx; çok geçmiş olsun doktorunda önemli birşy yok demiş sende sakın karamsar düşünüp kendini üzme allah acil şifalar versin.

kadifegül senin tosuncuk kızın işi zor valla bu sıcaklarda. maşallahh tombik eller ve ayaklar ne yapsın da isilik olmasın. bu arada kendi doktorunun dediği doğru kortizon içeren kremler bebeklerde zararlı banada dr vermişti ama sadece 2kez sür ve kullanma dedi. egzama olduğunda. alerji şurrubuda acayip uyku yapıyor bebekte. sersem gibi oluyor onuda vermişlerdi bana 2-kez kullandım ve kestim. çok geçmiş olsun sen bol bol yıka minnoş kızını...

martim haydi gözüyün aydın.... sonunda kurtuldunuz allah tekrarını göstermesin canım. bende ek gıda 4.ay sonunda başlasam yavaş yavaş diyordum işe başlayınca zor olur diyee. anne sütü yettiği sürece gerek yok anlaşılan..

benim oğluş uyandı geçmişe de bakamadım. hepiniz sağlıcakla kalın artık bir ara vakit olursa tekrar girerim...

kadifegul
geçmiş olsun canım nasıl zordur tabiii Saremin de bi kaç yerinde var böyle kızarıklık. Acil şifalar inşallah.
Bu arada gelişimine de maşallah.

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
artması geçti gibi bide bilekleri çok fenaydı sanki kırmızıları solmuş geldi gözüme inşallah gider bi daha gelmez. bu arada klimayı çok düşündüm ama bizimkine klima dokunuyo galiba klimalı yerde hemen hapşurmaya başlıyo.hatta arabada klima açıktı hapşurdu kapattı babası sonra araba ısınınca yine açmış ben farketmedim bile, benim kız hapşurmaya başladı "kızım kapattıkya niye hapşuruyosun" başke şey dokundu demekki dedim.meğer benim hissetmediğim klimayı kız çoktan hissetmiş. eve alsam kullanabileceğimi sanmıyorum...en iyi ilaç sık sık yıkamak ve bende günde üç defa yıkıyorum bezini alınca poposunu dolayısıyla bacaklarını yıkıyorum ellerinide hep yıkıyorum...ördek oldu kızım suya gire gire..

aminnn canım aminnn.. bütün bebişler sağlıklı mutlu olsun hep inşallah.. siz nasılsınız bu arada?
ayy çok şükür dünürüm çok şükür.. aminn allah korusun hepsini, güzel gelinimin de iştahlı günlerine dönmesini diliyorum en kısa zamanda..
sağol canım.. aman sarı kakasını yerim onun ben...
sağol canım, çok şükür .. bu ay aslında sadece 500 gr almışız.. toplamda 7400 dr. yeterli dedi. aç olsa ağlar zaten. karnı acıkında hiçbir şey avutmuyor benimkini. o yüzden yettiği yere kadar diyorum.
bu arada bazen soru soruyorum kimsenin duyduğu okuduğu yok sanırım neyse kuzular öptüm hepinizi....
kuzum ben yazdımki aldıklarımı sana.. gözünden kaçmış.. hatta o cevapta benim de sana bi sorum vardı. bu biogai napsam ya.. benimki şıp şıp akıyor. acaba bozuk mu? bak gene sordum
Cnmm ayyyy valla sevindim cook.sukurrr kurtuldunuzz.ek gida icin acele etme demis iyi guzel tabi bana gore olcaksa en erken anca 5 olabilir tabi 6 olursa daha iyinolur

Sagol cnm buarada ,haydi sendee eklee

ben de önümüzdeki ay ya da kilo durumuna göre hareket ederim artık. öyle yoğurt falan vermeyeceğim. yoksa gittiğimiz başka dr.verebilirsin(taddırabilirsin) dedi bu arada. ama aceleye gerek yok. taddırma fikrimden vaz geçtim yani.. bu arada benim notbook ta hafıza çok olmadığından resim yok. ama oğlumla bi tane koyacağım size.. bekleyin coming soonn

amin canım allah korusun hepsini, valla dr. un biri başla diğeri hiç gerek yok dedi. ben de vermemeye karar verdim. ek gıdayı hayatları boyunca yiyecekler ama 6. aydan sonra zaten sütümüz yetmeyecek onlara. yeterken vermeye karar verdim. öyle aklıma eserse yalatırım belki ama ezip hazırlayıp illa yedirmeye hele yoğurt mayalamaya henüz hiç niyetim yok. ben de sen gibi düşünüyordum ama vaz geçtim..
oyyy kuzu ya... maşallahı var ama bogumların.. zaten asıl o yüzden oluyor. bu arada araba klimaları en tozlu ve bakterili klimalar canım. yılda 1 kez oda bakıma gidilirse ama gelişi güzel temizleniyor. hapşurması çok normal.. asıl ev için olanlarda nasıl onlara dikkat et. biz almayı düşünüyoruz valla.. kışın da ihtiyaç biizm eve, iiyi ısınmıyor çünkü.

canım mei tai aldım ben.. dün geldi. bi tur attık oğlumla. ama sanırım ergo daha kullanışlı. bacaklarını kumaş yeri kızarttı gibi kullandıkça anlarım artık. bi sitede ergo 144 e düşmüş.. mei tai aldıktan sonra gördüm..

Fotograflaa baktim cnm,varmis bogumlarda kiyamamm.cnmm mustela sampuani var yogun olursa dr. Onunla yika diyordu ben nadir yikadim guzel o bir bak istersen nette.umarim gecer ya kiyamam cok kasinir tabii.maasallah guzell guzel boy kilosu

Fotograflaa baktim cnm,varmis bogumlarda kiyamamm.cnmm mustela sampuani var yogun olursa dr. Onunla yika diyordu ben nadir yikadim guzel o bir bak istersen nette.umarim gecer ya kiyamam cok kasinir tabii.maasallah guzell guzel boy kilosu

sen hangi şampuanı kullanıyorsun tatlım..

bu arada bazen soru soruyorum kimsenin duyduğu okuduğu yok sanırım neyse kuzular öptüm hepinizi....

Cnmm, evet martim yazdi sana haliyi falan ondn ben de birdaha demedim kuzum ne gelirse aklina al,hatta senin kizdn kalmadi mi birseyler? Cingiraklar sesli seyler falan guzel oluyor

Deliyimmmm gozu kara deliyim :))) aaa delmediniz mi daha eyvah gecti artik cok zor( alistir yavastan kizini kupe ne guzel dimi bak bana diye diye.son belki kendi ister birgun de deldirrisiniz nsl cnm kizin idare ediyor musun? Oglusunu da optum cook

sen hangi şampuanı kullanıyorsun tatlım..

Steletopia aldim kenarda duruyor nadir durumlarda kullaniyorum.
Dermo cleansing mustela onu kullaniyorum.bir gun sampuanli banyo saca birgun saca surmuyorum sampuan ama totoya suruyorum hergun yikarken buarada internetten aliyorum cok tutuyor cunku iyi oluyor ordan uyguna geliyor.

Esraexxcvp vermek cok isterdim ama inan bilmiyorum ,duymadim. Cok gecmis olsun umarim onemli birsey degildir.
Hyrmcnm yaziyi ilk sana yazdim sabah ama cikmadi mi anlamadim.o an sarj bitti birseyler oldu neyse.aslinda ayniyiz:) 2011 gelini,farkli bir sehirde tanidik yok ayni sen gibi :)) umarim ailen bebisini kisa zmnda gorur ins. Yolumun 1,5 saat olmasi İzmir e neyseki iyi diyorum.annem geliyor kaliyor,gidiyoruz falan en azindn

bende dermo cleansing kullanıyorum çok memnunum.mujjcum bu arada gaziemir optimum gittinmi?süper olmuş kocaman.ayrıca CA mağazası var bizim fıstıklara göre çok tatlı şeyler var.ben bizim kıza kırmızı bayramlık elbise aldım.eklerim bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…