herkeslere merhabalar,
kızlar size kızımda çıkan isiliklerden bahsetmiştimya dün sabah bacak ve ellerinede geçmişti ve dün gezerken bi baktık kollar eller dahada kızardı bacaklar omuz ve yaka fenaaa doğru acile çıktık...isilik aşırı yaygın dedi doktor kızıma beklazon ve alerji şurubu verdi ve isiliğinin çok kötü olduğu yerlerede travazol...normalde bugün aşılarımız vardı bu hafta içide rotanın ikinci dozu olacaktı hepsi 1hafta ertelendi çünkü isiliği çok azdırıyomuş aşı dediler. sonracım kızımın doktorunu aradım bugün söylediğim acile gittiğimizi ve kortizon içerdiği için travazolü kullanma şurupta verme sık sık yıka beklazon sür bide dedi. ne garip bi doktorun verdiğini diğeri zararşı verme diye. benim doktor zaten maaşallah devletteki 5ilaç verse o üçünü verme 2si yeter diyo.hiiç ilaççı değil doğalcı adam seviyorum...
düğün fotolarıda paylaşılmış aah ah evlendikde çocuğa karıştık mazilere mi bakıyoruz ne....
bu arada sağlık ocağında boy kiloya bakıldı kilosu 8.5kg boyuda 64cm olmuş tatlımın....
Kızlar merhaba öncelikle kadifegül geçmiş olsun canım umarım iyileşir isilikler en kısa zamanda
geçmişi okumadan bişey sorucam ben 2 hafta önce benim oğlanın kıyafetinde nokta nokta lekeler vardı önce kendi üstümden geçti sandım ertesi gün tekrar oldu biyeri kanıyor sandım korktum sonra farkettimki meme ucunda kan kurumuş sonraki zamanlar bu lekelenme devam etti yani bebeğimin sol meme ucundan kan geliyor lekeler çok küçük bu sırada İzmirde yeni edindiğimiz doktorumuz yurtdışındaydı hatta bir ara hırıltılı öksürüğü olduğundan bahsetmiştim yaa işte ozamanda doktor yurtdışında olduğundan başka doktora gitmiştik herneyse edindiğimiz bu geçici doktor prolactin testi yaptırıp gelmemizi istemiş ben açıkcası kendi doktorumuzun yurtdışından gelmesini beklemeyi tercih ettim boşu boşuna bebeğin canını acıtacak bir test yaptırmak istemedin herneyse bu haftasonu kendi doktorumuz Çeşmedeki yazlığına geliceğini ve oraya gelmemizi istedi bizde gittik doktor memeyi sıktırdı ve kan geldi bizi çocuk cerrahına yönlendirdi bunun korkulacak bişey olmadığını doğuştan olduğunu söyledi damarlarla ilgili bir durum dedi valla ben dediklerini anlamadım aklımda bir sürü olumsuzluk vardı herneyse perşembe günü için çocuk cerrahından randevu aldık çok ilginç bir durum internetten bakıyorum bu durum başına gelenler var ama neden oluştuğu ve sonucu belirtilmemiş hiç aklıma kötü şeyler getirmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor siz böle bişey duydunuzmu peki?Bu arada bebeğin hiç bi sıkıntısı yok kucağıma aldığımda falan ağlamıyor acısı olsa ağlardı herhalde
herkeslere merhabalar,
kızlar size kızımda çıkan isiliklerden bahsetmiştimya dün sabah bacak ve ellerinede geçmişti ve dün gezerken bi baktık kollar eller dahada kızardı bacaklar omuz ve yaka fenaaa doğru acile çıktık...isilik aşırı yaygın dedi doktor kızıma beklazon ve alerji şurubu verdi ve isiliğinin çok kötü olduğu yerlerede travazol...normalde bugün aşılarımız vardı bu hafta içide rotanın ikinci dozu olacaktı hepsi 1hafta ertelendi çünkü isiliği çok azdırıyomuş aşı dediler. sonracım kızımın doktorunu aradım bugün söylediğim acile gittiğimizi ve kortizon içerdiği için travazolü kullanma şurupta verme sık sık yıka beklazon sür bide dedi. ne garip bi doktorun verdiğini diğeri zararşı verme diye. benim doktor zaten maaşallah devletteki 5ilaç verse o üçünü verme 2si yeter diyo.hiiç ilaççı değil doğalcı adam seviyorum...
düğün fotolarıda paylaşılmış aah ah evlendikde çocuğa karıştık mazilere mi bakıyoruz ne....
bu arada sağlık ocağında boy kiloya bakıldı kilosu 8.5kg boyuda 64cm olmuş tatlımın....
Kızlar merhaba öncelikle kadifegül geçmiş olsun canım umarım iyileşir isilikler en kısa zamanda
geçmişi okumadan bişey sorucam ben 2 hafta önce benim oğlanın kıyafetinde nokta nokta lekeler vardı önce kendi üstümden geçti sandım ertesi gün tekrar oldu biyeri kanıyor sandım korktum sonra farkettimki meme ucunda kan kurumuş sonraki zamanlar bu lekelenme devam etti yani bebeğimin sol meme ucundan kan geliyor lekeler çok küçük bu sırada İzmirde yeni edindiğimiz doktorumuz yurtdışındaydı hatta bir ara hırıltılı öksürüğü olduğundan bahsetmiştim yaa işte ozamanda doktor yurtdışında olduğundan başka doktora gitmiştik herneyse edindiğimiz bu geçici doktor prolactin testi yaptırıp gelmemizi istemiş ben açıkcası kendi doktorumuzun yurtdışından gelmesini beklemeyi tercih ettim boşu boşuna bebeğin canını acıtacak bir test yaptırmak istemedin herneyse bu haftasonu kendi doktorumuz Çeşmedeki yazlığına geliceğini ve oraya gelmemizi istedi bizde gittik doktor memeyi sıktırdı ve kan geldi bizi çocuk cerrahına yönlendirdi bunun korkulacak bişey olmadığını doğuştan olduğunu söyledi damarlarla ilgili bir durum dedi valla ben dediklerini anlamadım aklımda bir sürü olumsuzluk vardı herneyse perşembe günü için çocuk cerrahından randevu aldık çok ilginç bir durum internetten bakıyorum bu durum başına gelenler var ama neden oluştuğu ve sonucu belirtilmemiş hiç aklıma kötü şeyler getirmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor siz böle bişey duydunuzmu peki?Bu arada bebeğin hiç bi sıkıntısı yok kucağıma aldığımda falan ağlamıyor acısı olsa ağlardı herhalde
canım nihayet kakamız temizlendi bizim de :) ve dr ek gıda için acele etmeyin dedi bize. anne sütü gelişimi için şu an yeterliymiş. bir de maşallah ne güzel gelin olmussun tıpkı mujj ve hyrm gibi. maşallah hepinize..
canım nihayet kakamız temizlendi bizim de :) ve dr ek gıda için acele etmeyin dedi bize. anne sütü gelişimi için şu an yeterliymiş. bir de maşallah ne güzel gelin olmussun tıpkı mujj ve hyrm gibi. maşallah hepinize..
kadifegul
geçmiş olsun canım nasıl zordur tabiiiSaremin de bi kaç yerinde var böyle kızarıklık. Acil şifalar inşallah.
Bu arada gelişimine de maşallah.
merhaba canim,
gecmis olsun canim minik kizina... insallah bir an önce gecer o da rahatlar sende... masallah barekallah, gelisimi gercekten güzel. Sen mama vermiyorsun degil mi canim? Bizim kontrolümüzde agustos sonunda bakalim kac kilo olmusuz, insallah boyda uzamistir)
hyrm
kadifegül cok geçmiş olsun canım yazık kötü olmuş yavrucak.mustela stelactive pişik kremi sürdünmü?bide sen evimiz çok sıcak diyodun klima baksanız allah korusun yara olursa daha çok ağlar .bu arada kırkbinkere maşallah.sen yavruna minnak kızım deme bence artık:))
esra geçmiş olsun hiç duymadım bu durumu,araştırmak lazım?sen izmirdesin öylemi bilmiyodum kime gidiyosun dr ??
deniz artık sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ve sürekli bunu yapmak istiyor ve dönünce de ağlamaya başlıyor.bi yandan seviniyoprumn kasları gelişiyor diye ama fenalık geldi sürekli onu düzeltmekten..oyun halımız bugün geldi tek umudum o artık,bskslım ne tepki verecek akşam göstereceğim babamız gelince
canım arada birikiyor böyle. anlıyorum seni ama en kısa zmanda geçer umarım o minik sıkıntılar..
oyyy kıyamam ona..nasıl kötü olmuş. inşallah en kısa zmanda geçer..
canım valla ben de ilk kez duydum. meme bezelerinde şişlik ve sıvı glmesi yenidoğan da görülebilen bi şey diye okumuştum. onla ilgili olabilir mi acaba.. inanıyorum korkulacak bi şey değildir gelip geçer hemen.. evet canı yansa ağlar zaten. demekki acı vermiyor çok şükür. geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım kıyamam ona.bence de klima falan birşeyler düşünün kimbilir nasıl rahatsız ediyordur.benim kızımda da oluyor ara sıra ama çok şükür bu kadar yoğun olmadı hiç bizim klima sürekli açık
geçmiş olsun canım doktorunuz zaten önemli birşey olmadığını söylemiş ama biz anneler dibini dipçiğini öğrenene kadar rahat edemiyoruz işte.içini ferah tut ve bizi haberdar et.
martim gözün aydın canım o mikroplar bi daha gelmesin inşallah
kadifegül geçmiş olsun canım bayaa kötü olmuş kuzum kıyamam
esracım sana da çok geçmiş olsun umarım önemlı bi şey çıkmaz,sonuçları bizimlede paylaş olur mu
martımm canım dünürüm geçmiş olsun oğluşuma geçti gitti bak,bi daha olmaz inş
hyrm; canım üzülme geçecek bu anlar,üstüste gelmiş sanırım bazı şeyler.. hepsi geçecek. rutin şeyler gerçekten insanı çok daraltıyor... bazen bende aynu şeyleri hissediyorum ama halimize çok şükür diyorum ardından...
martimm canımmm çok çokk geçmiş olsun....hadi bakalım Allah uzak etsin hepimizi yeşil kakalardan..
mujjj kız sen delisin heee. kulağınımı deldirdin.. ben hala kızımınkini halledemedim valla.....kıss helal olsun sana
kadifegülll geçmiş olsun canımmmm bol bol yıka bari kuzunu iyi gelecektir.
esra canım sizede çok geçmiş olsun... Allahtan kuzunun huzursuzluğu yok canı yansa ağlar tepki verir herhalde.... güzel haberlerle gelirsin inşallah....
aminnn canım aminnn.. bütün bebişler sağlıklı mutlu olsun hep inşallah.. siz nasılsınız bu arada?geçmiş olsun canım kıyamam ona.bence de klima falan birşeyler düşünün kimbilir nasıl rahatsız ediyordur.benim kızımda da oluyor ara sıra ama çok şükür bu kadar yoğun olmadı hiç bizim klima sürekli açık
geçmiş olsun canım doktorunuz zaten önemli birşey olmadığını söylemiş ama biz anneler dibini dipçiğini öğrenene kadar rahat edemiyoruz işte.içini ferah tut ve bizi haberdar et.
martim gözün aydın canım o mikroplar bi daha gelmesin inşallah
ayy çok şükür dünürüm çok şükür.. aminn allah korusun hepsini, güzel gelinimin de iştahlı günlerine dönmesini diliyorum en kısa zamanda..kadifegül geçmiş olsun canım bayaa kötü olmuş kuzum kıyamam
esracım sana da çok geçmiş olsun umarım önemlı bi şey çıkmaz,sonuçları bizimlede paylaş olur mu
martımm canım dünürüm geçmiş olsun oğluşuma geçti gitti bak,bi daha olmaz inş
sağol canım.. aman sarı kakasını yerim onun ben...hyrm; canım üzülme geçecek bu anlar,üstüste gelmiş sanırım bazı şeyler.. hepsi geçecek. rutin şeyler gerçekten insanı çok daraltıyor... bazen bende aynu şeyleri hissediyorum ama halimize çok şükür diyorum ardından...
martimm canımmm çok çokk geçmiş olsun....hadi bakalım Allah uzak etsin hepimizi yeşil kakalardan..
mujjj kız sen delisin heee. kulağınımı deldirdin.. ben hala kızımınkini halledemedim valla.....kıss helal olsun sana
esra canım sizede çok geçmiş olsun... Allahtan kuzunun huzursuzluğu yok canı yansa ağlar tepki verir herhalde.... güzel haberlerle gelirsin inşallah....
sağol canım, çok şükür .. bu ay aslında sadece 500 gr almışız.. toplamda 7400 dr. yeterli dedi. aç olsa ağlar zaten. karnı acıkında hiçbir şey avutmuyor benimkini. o yüzden yettiği yere kadar diyorum.canım oh çok şükür ya..bayağı uğraştırdı seni ama neyseki bitmiş.sümüklü kakada bittimi??bizim sümüklü kaka devam ama rengimiz normal sarı.en son 1-2 lökosit çıktı normal dediler bidaha götürmedim.iltifatın için teşekkürler sizleride görmek isteriz ama :))
ek gıda bizede 6.aya kadar yok demişti,eğer kilo alımı normal devam ederse zaten başlatmıyorlar bildiğim kadarıyla.sizin kilonuz iyi o zaman
kuzum ben yazdımki aldıklarımı sana.. gözünden kaçmış.. hatta o cevapta benim de sana bi sorum vardı. bu biogai napsam ya.. benimki şıp şıp akıyor. acaba bozuk mu? bak gene sordumbu arada bazen soru soruyorum kimsenin duyduğu okuduğu yok sanırım neyse kuzular öptüm hepinizi....
Cnmm ayyyy valla sevindim cook.sukurrr kurtuldunuzz.ek gida icin acele etme demis iyi guzel tabi bana gore olcaksa en erken anca 5 olabilir tabi 6 olursa daha iyinolur
Sagol cnm buarada ,haydi sendee eklee
bu arada bazen soru soruyorum kimsenin duyduğu okuduğu yok sanırım neyse kuzular öptüm hepinizi....
amin canım allah korusun hepsini, valla dr. un biri başla diğeri hiç gerek yok dedi. ben de vermemeye karar verdim. ek gıdayı hayatları boyunca yiyecekler ama 6. aydan sonra zaten sütümüz yetmeyecek onlara. yeterken vermeye karar verdim. öyle aklıma eserse yalatırım belki ama ezip hazırlayıp illa yedirmeye hele yoğurt mayalamaya henüz hiç niyetim yok. ben de sen gibi düşünüyordum ama vaz geçtim..esraexx; çok geçmiş olsun doktorunda önemli birşy yok demiş sende sakın karamsar düşünüp kendini üzme allah acil şifalar versin.
kadifegül senin tosuncuk kızın işi zor valla bu sıcaklarda. maşallahh tombik eller ve ayaklar ne yapsın da isilik olmasın. bu arada kendi doktorunun dediği doğru kortizon içeren kremler bebeklerde zararlı banada dr vermişti ama sadece 2kez sür ve kullanma dedi. egzama olduğunda. alerji şurrubuda acayip uyku yapıyor bebekte. sersem gibi oluyor onuda vermişlerdi bana 2-kez kullandım ve kestim. çok geçmiş olsun sen bol bol yıka minnoş kızını...
martim haydi gözüyün aydın.... sonunda kurtuldunuz allah tekrarını göstermesin canım. bende ek gıda 4.ay sonunda başlasam yavaş yavaş diyordum işe başlayınca zor olur diyee. anne sütü yettiği sürece gerek yok anlaşılan..
oyyy kuzu ya... maşallahı var ama bogumların.. zaten asıl o yüzden oluyor. bu arada araba klimaları en tozlu ve bakterili klimalar canım. yılda 1 kez oda bakıma gidilirse ama gelişi güzel temizleniyor. hapşurması çok normal.. asıl ev için olanlarda nasıl onlara dikkat et. biz almayı düşünüyoruz valla.. kışın da ihtiyaç biizm eve, iiyi ısınmıyor çünkü.kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
artması geçti gibi bide bilekleri çok fenaydı sanki kırmızıları solmuş geldi gözüme inşallah gider bi daha gelmez. bu arada klimayı çok düşündüm ama bizimkine klima dokunuyo galiba klimalı yerde hemen hapşurmaya başlıyo.hatta arabada klima açıktı hapşurdu kapattı babası sonra araba ısınınca yine açmış ben farketmedim bile, benim kız hapşurmaya başladı "kızım kapattıkya niye hapşuruyosun" başke şey dokundu demekki dedim.meğer benim hissetmediğim klimayı kız çoktan hissetmiş. eve alsam kullanabileceğimi sanmıyorum...en iyi ilaç sık sık yıkamak ve bende günde üç defa yıkıyorum bezini alınca poposunu dolayısıyla bacaklarını yıkıyorum ellerinide hep yıkıyorum...ördek oldu kızım suya gire gire..
bu arada bazen soru soruyorum kimsenin duyduğu okuduğu yok sanırım neyse kuzular öptüm hepinizi....
herkeslere merhabalar,
Fotograflaa baktim cnm,varmis bogumlarda kiyamamm.cnmm mustela sampuani var yogun olursa dr. Onunla yika diyordu ben nadir yikadim guzel o bir bak istersen nette.umarim gecer ya kiyamam cok kasinir tabii.maasallah guzell guzel boy kilosu
hyrm; canım üzülme geçecek bu anlar,üstüste gelmiş sanırım bazı şeyler.. hepsi geçecek. rutin şeyler gerçekten insanı çok daraltıyor... bazen bende aynu şeyleri hissediyorum ama halimize çok şükür diyorum ardından...
sen hangi şampuanı kullanıyorsun tatlım..
Steletopia aldim kenarda duruyor nadir durumlarda kullaniyorum.
Dermo cleansing mustela onu kullaniyorum.bir gun sampuanli banyo saca birgun saca surmuyorum sampuan ama totoya suruyorum hergun yikarkenbuarada internetten aliyorum cok tutuyor cunku iyi oluyor ordan uyguna geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?