Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çok teşekkür ederim canım sağol.
Bebişimle ilgilenmekte zorlanmıyorum aslında. Çok mızmızlandığında o gün en fazla yer süpüremem mesela, o da varsın kalsın. Kayınvalidemden yardım isteyebilirim tabi, seve seve de yapar. E malum ilk ve tek torun :)
Her gün evde olmak gerçekten çok sıkıcı. Bebişler az daha büyüyünce daha çok oyalanabilcez inşallah.

Kısır döngüye girdim azcık, dolaşmaya çıkmadıkça evde sıkıldım, sıkıldıkça çıkasım gelmedi. Bugün kuaföre gidip saçlarımı kestirmekle başlayabilirim tavsiyelerine uymaya :) Ne güzel dedin, teyzelerle sohbeti.
Deniziniz de oyun halısını çok sever inşallah. Benim cadım oyun halısına ilk koyduğumda hiç sevmemişti, şimdi epey oyalanıyor, iyi oldu.

Geçecek geçecek biliyorum :) Zaten bebeğime bakınca geçiveriyormuş gibi oluyor, şükür.
Bu arada sen benim bilmediğim yerlerden soruyorsun canım :)

martim teşekkür ederim canım sizin de gözünüz aydıınnn.. Temiz kakalı günleerr :)

cnm ben gitmedim,esim klima almisti ordan cok sikici demistim.annem begenmis orayi ama elekt. akimi cok ayakta agri olusuyor dediler.ben forum hastasi pufur pufur havadar gerci ne zmndir gitmedim gledigimde en son Alsancakdaydim.C&A hani reklamlarda olan uygun fiyatli giyimler dimi cnm bakarim bir ara ama Adanin suan benden cok cok fazla giyimi elbise 40 i geckin.ama hep yazlik :S hep hediye gelirken bu zmna gore gelmis ,cogunu daha giydiremedim kimi uzun geldi gozume sanirim eylul de gelir.seneye gelmez yaza ama annem diyor kisa olursa seneyw guzel olur.ben de bayiliyorum totoda kulot goruncek elbise kisa falan:)) kislik almam lazim Adiskoya suan hiic yok elbse.bady tarzi normal giyimler var sadece

canım senin dediğin reklamı olan galiba wenice markası.ben reklamlara dikkat etmedim galiba olabilir.ama uygun ürünler var kadın ve erkek içinde var.forum benimde favorim yazın ama.kışın rüzgarlı çok.optimum evet biraz sıkıcı çok büyük ve insan sirkulasyonu çok fazla.biz bide pazar günü gittik düşünartık.elbise bende çok sviyorum kilot heryerde bulamıyorum ama.genelde kilotu da olan elbise alıyorum.hatta bu aldımınkide öyle.

o çok iyi kendine bakmak da çok iyi gelir vallahi..deniz akşam halısına koyduk şaşırdı belki 10 dak inceledi herşeyi.en çok ayna dikkatini çekti.şimdilik sevdi umarım böyle devam eder

kuzum cok sevindim halinin gelmesine.tabii yaa kiyamam denizim yatsin oynasin.ben 2,5 aylikken falan koyardim ustune bakardi tutmak ister gibiydi tutamazdi falan kuzumm:)
cnmm evet sanirim o magaza.kayinvalidem Almanya`ya gittginde almis ordan oyuncak ,montlar guzeldi bakalim bu sene giyecek.hatta 2-3 yasa gore var.neden tasidinki bosuna daha giyemez demistim

aminnn canım aminnn.. bütün bebişler sağlıklı mutlu olsun hep inşallah.. siz nasılsınız bu arada?

iyiyiz canım biz de çok şükür.artık uslandık biraz daha bu yüzden daha sık girebileceğim.kızımın oyun halısı geldi bugün bayıldı çok sevdi.bu arada ben de ergo siparişi verdim sen mei tai almışsın gittigidiyor dan 150 TL ye aldım elime geçmesini bekliyorum.

Selam.
Dün sağlık ocağında tarttırdım kızımı, 15 günde 200gr almış. Geçtiğimiz ay da az aldığı için doktor mama takviyesi demişti ama ben bi 15gün daha deniyim diyip almamıştım mama.
Bu iki hafta boyunca sürekli emzirdim sürekli. Ama yine az aldığını görünce mama aldım artık. Dün vermeye çalıştım, tahminimden kolay oldu. İnşallah güzel kilolar alır bakalım.
Şu an Sarem tam 3.5 aylık, 6.400gr.

Saçlarımı da kestirdim, kuş gibi rahatladım. Bi buçuk- iki karış saçım gitti :)

Bir de kızımın saçını gören kısalt diyor artık, saç da beslendiği için gelişimini etkiler ondan da kilo almıyor olabilir diyorlar.
Siz ne diyorsunuz ??

Maasallah Sare bebegee
Ohh sana da sihhatler olsun,ben de kestirdigimde rahatladim taramak kolay oluyor hemencik bitiyor
Hayiiiiiiir dokunmaaa sacina.bu insanlar nerden ne uyduruyorr,aman sakin kestirme pisman olursun cook guzel maasallah Adayla ayni saclar.ztn dokulcek alttan biraz birz merk etmee.ben Ada 5 yasina gelene kdr kestirmem hic sanirim ne guzel dalga dalga olck

aslında kilosu iyi sanki toplamda. maşallah kuzuya.. ben de kestirdim hem de belimdeydi saçlarım şimdi omuzlarda.. dünya varmış.. bir de deli gibi dökülüyor kesilmese nolacaktı bilemeyeceğim...

uykusuzum, yorgunum, sıkılıyorum ben de... bi soluklanacağım komşum yok ki kapısı çalabilecegim. sabah yürüyüş yaptık oğlumla ama insan iki çift laf edeceği bir arkadaş arıyor.

öyle canım büyüdükçe daha keyifli olmaya başlıyor sanki evet özletmeyin kendinizi.. ben de o sitede görmüştüm ama site adı vermemek gerekiyormuş burdan reklama girdiği için yazmamıştım. ama dikkat et çin malı olmasın. önce ona bak. çünkü orjınalli çinde falan üretilmiyormuş. sahtesiymiş yani. bana da elem söylemişti. dikkat edin diye. senin de haberin olsun güle güle kullanın inşallah..

uykusuzum, yorgunum, sıkılıyorum ben de... bi soluklanacağım komşum yok ki kapısı çalabilecegim. sabah yürüyüş yaptık oğlumla ama insan iki çift laf edeceği bir arkadaş arıyor.

Ayy kuzumm gel kahveye bana ohh ne guzel yuruyus yapmissiniz ana ogulAdiskom simdi maasallah ilk defa yrm yumurta yedirdim,hep ceyrek vermistim.hergun yedirmiyorum agir gelmesin diye kimine gore 8 aya kdr vermeyin diyen var dr. Ver demisti veriyorum.ztn duzgun kahv etmiyor domates ,peynir sevdi ama:)) azcik da olsa yedi en azindan.
aaaa buarada soylemedim dimiiiiii bizim organik hersey bahcede domatesimiz var Adama ordan yediriyorum.pazar gunu de babisko tavuklar aldi,sikilmasinlar diye 2 de horoz:)))) dun 2 tane vermisler yumurta ondn once 1 . 3 u geldi eve ondan yedi bgn taze taze.mumkunse sizde besleyin varsa bir yer.ben karsi arsaya dogru besliyorum.kapi onu olmaz ztn kokar millete:)

ahh nerde şu topikte azıcık yakın olanımız olsa ne iyi olurdu yaaa.. maşalah adişkoya maşallahh.. ohh ne güzel en organik beslenme şekli.. bizim nerde istanbul da anca balkonda civciv beslersin.. ayy emzirmek ne kolay değil mi. hazır mama. büyüyormuşta baya baya kahvaltı yapıyrmuş aa hanım ben de onu yerim ama..

Aynen eemzirme cok rahat.yok corba yok su bu derken tabi ugras oluyor.ayyy dimi İstanbul da hele mumkun dgl:/ neyse ya senin de guvendigin koylu olursa alirsin pazardn ama suan pqzardn almayin sicak da kimbilir nsildir yumurtalar.sen Fundaya yakin misin.neresindeydiniz İstanbul'un.

fundayla izmir didimden daha uzak mesafedeyiz, ben anadolunun ucunda o avrupnın.. sen düşün yani.. inşallah ben de sütü getirteceğim güvenilir yerden..

fundayla izmir didimden daha uzak mesafedeyiz, ben anadolunun ucunda o avrupnın.. sen düşün yani.. inşallah ben de sütü getirteceğim güvenilir yerden..

Ooo eve uzakmissiniz.karsidaymis. Sen birkac deneme yap istersen simdiden yogurt kendin yersin.

heyoooo artık tam anlamıyla hastalandım,çok şükür.inşallah devam eder düzenli şekilde.tipe bak hamiş kalmadan önce üzülürdüm hastalandım diye şimdi seviniyorum.kızlar bu arada çok dikkat eğer bebiş istemiyosanız yumurtalar çok sağlıklı şimdi bizde doğumdan geldiğimiz için.dr sıkı sıkı tembihlemişti beni, korun diye..geçen 2 gece bulantım olunca test aldım sabah neyse çıkmamıştı allahtan,karaciğerim yağlanmış meğerse dr gittim

azcık bize yollasan o saçlardan sarenin.deniz keltoş biliyosun:)))bende diyorumki acaba traş etsemmi gür saç çıksın diye?bu seferde çok çıkar hayatı boyunca nefret eder çok saçlı omaktan diye korkuyorum.ne dersiniz sevgili annişler????

ben de aynı dertten muzdarip olunca annemi çağırdım.gizmiri sevmez sıcak diye ama ısrar edince geldi neyse.gelinimiz burda ama yeni evli rahatsız etmek istemiyorum..gerçi seviyo gelmeyi gitmeyi .bide hem ramazandan hemde yazlıklara gidildiğinden sokaklar bomboş şimdi izmirde.insan kendini terkedilmiş hissdeiyo

ben artık pazara köylüyede güvenmiyorum çok yakın arkadaşımın şahit olduğu bir olay...Ordunun akkuş ilçesine oradaki köyüne gidecekmiş o günde merkezde pazar var mallarını satan köylülerle dolu dolmuş.kadınlar aralarında konuşuyorlar biri diğerine tüh diyor süt tozu almayı unuttum haftaya ne indirecem pazara diğeride ben çok almıştım fazlasını ödünç veririm diyor. köylüden alacaksakta çok güvenilir tanıdık olması lazım yoksa onların yaptıklarının tehlikesi hazır gıdadanda tehlikeli...

Ooo eve uzakmissiniz.karsidaymis. Sen birkac deneme yap istersen simdiden yogurt kendin yersin.
aynen öyle yapıcam, mujjum yaşım tam 30 bu arada..
evet yaaa çook sıkıcı çokk.. hadi gözün aydın tatlım. darısı bana artık.. annem benikileri hep kesmiş bu arada..

maşallah canım kilonuz iyi bence ama aynı bızdeoldugu gıbı kılo alımı az oldugu ıcın dr vermıstır mamayı,bı dene bakalım.
ben kesmeyı dusunmuyorum canım ya,uzasın bosver,o kadarcık sac etkılemz bence kılosunu.zaten saçlar çok döükülüyo ve yenılerı cıkıyo.doğal sürece müdahele etme taraftarı değilim.

maaşalah sareye.aslında çokta fena değil kiilosu, acaba yaz mevsimi sıcaktan yada artık hareketlendiler ya ondan mı azaldı kilo alımları..benimki ilk başta nerdeyse 2,2alırken geçen ay 800gram bu ay 650gram aldı...ama kızın öncelere göre hiiç iştahı yok bin şakkabanlıkla çıngıraklarla memeyi tutturuyorum konsantre olup emene kadar öyle devam sonra emiyo...inşallah seninkide güzel güzel alır yine kilolarını.kız doğduktan sonra ilk fırsatta bende kestirmiştim saçlarını nerdeyse belime gelen saçlar sadece toplanabilecek uzunlukta ama dediğin gibi nasıl rahat oooh...
ben kızımın enselerini almıştım ensesi terliyo diye sadece kafasının üstü ve kulak üstleri duruyo gerisi nerdeyse kel oldu çok aşırı dökülüyo heryeri saç...bende acaba diyorum sıfıra vursam hepsi bir mş çıksa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…