Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım gamzeler oyun grubu kuruyolar,sürekli toplasıyolar hatta.gecen sana bahsettıgım mail grubu vardıya ordan duyuru yaptı bugun hatta yasıt bebeklı anneler arıyoruzz dıye,mailini verım isteren,görüşürsün.ben pek bılmıyom İst. ama Şerifali de oturuyomus gamze,ortak bı noktada buluşuyolar.

Evett bi boşluk var var kafamda :)
Ya canım kestirmeye kıyamayız aslında ailece kirpi saçlarına hayranız ama her gören laf söylüyor, bilemedik.
O zaman Adacık dalga dalga Sarecik de pırasa gibi olur ohh salına salına yürürler inş :)

aslında kilosu iyi sanki toplamda. maşallah kuzuya.. ben de kestirdim hem de belimdeydi saçlarım şimdi omuzlarda.. dünya varmış.. bir de deli gibi dökülüyor kesilmese nolacaktı bilemeyeceğim...
uykusuzum, yorgunum, sıkılıyorum ben de... bi soluklanacağım komşum yok ki kapısı çalabilecegim. sabah yürüyüş yaptık oğlumla ama insan iki çift laf edeceği bir arkadaş arıyor.

Kestirdikten sonra da mı dökülüyor canım, benim de çok dökülüyordu ve artık koyun yünü gibi kabarıyordu o kadar kötü yıpranmıştı yani, dünya varmış valla.
Ben de ben de ben dee sıkılıyorum. Kardeşim vardı yanımda 1 aydır, bu akşam gidiyor. Hepten sıkılcam. Okul zamanlarımı arıyorum bazen :)

Gözün aydın mı diyiiiimm geçmiş olsun mu bilemedim :) ama darısı başıma dicem :)
Karaciğer yağlanması mı varmış, tedavi mi göreceksin, sadece yediklerine mi dikkat edeceksin?
Bebişin keltoş olması daha rahatmış meğer, Denizcik bilmiş de anne karnında saç yapmamış kendine, aferin ona :)
Kuaförlerin yarısı traş etmenin saçı çok çıkarttığını yalanlıyor canım. Zaten şimdi saçı yok diye ilerde az olcak demek değildir.

bi gönder bakalım canım, ama ben onlara da uzağım ama ortak noktaları neresi acaba.. sormak lazım. arabam da olmadığı için iyice tıkıldım eve. bugün mei tai ile 1.5 saat gezdik, ağlamadı. hatta bi ara uyudu ve yine bacağını kızartmışım yavrumun. hülya hanımı arayacağım bugün.

Martimne diyiim kasi totonu :)) maasallah gostermiyorsun.
Gorkemliii
Gozunnn aydinnnnn! Bir yandan ahh yandin:)) simdi ben dun oldum yaa acayip duzenli gelir bnmki bakalim obur ay benden 1 gun snra gelcek mi srninki:))
Kadifegulvalla sut dayansin diye yapan varmis reziler.pazardn dgl de yanina gidip alabilirseniz bir koylu oyle iyi olur.pazardn yumurta ne beyaz ne sari kremimsi koy yumurtalari birde onlar byle pis satilir ustunde samaniyla:)

Evet normalde güzel kilosu maşallah ama böyle az az almaya devam ederse iyi diyemicem iki üç ay sonra. Sen bu konuda çok geliyorsun aklıma. Mama nasıl olacak bakalım acemiyiz kızımla.
Gelişim çağındaki çocukları saçın etkilediğini biliyorum ama bu kadar azda bişey olmaz bence de.

Ben de öyle düşünüyorum sıcak ve hareket.. Eli ayağı hiç durmuyor ki cimcimenin.
Emerken de aynen çok iştahsız, sütler boşa akıyor hep.
Oo sen imaj yapmışsın bebişe :) Ben elime makası alırsam eyvahlar olsunnn durduramam kendimi.

Anam hyrm sormustu gerisi geldi.unutun sac kesimini kiyamam durun Adayi yakindn cekeyim gorun alt kisimlar az suanda yattigi yer,ellemeyin tuy onlar .hyrm gorenlerin bayilmasi lazim saclara ne diyor bakayim onlar.Adayi kim gorse amann maasallah saclara diyorlar

mujj: evet canım,çok duyduğum bir şey. ama ne bileyim artık gösteriyorum 30 diye düşünyordum. yaşla ilgili ne maceralarım var duysan koparsın.. hele 25 yaşındayken daha da ufak zannediyorlar adam yerine koymuyorlardı :)

hyrm: evet canım, kestirdikten sonra döküldü avuç avuç..

msj atıyorum özelden

Ay canım maşallah diyorlar diyorlar da kes demeden de geçmiyorlar, bi de Sarenin saçlar hep havada, çok dikkat çekiyor o yüzden. Uzamış halini koyayım ben de görün :)

aman allahııımmm maşallah maşallah 41 kere. oyy kıyılır mı yaa :) yerim seni.. azıcık oğluma da ver bari

anaaaaaaaaaam tie bak o ne sac oyle masallsh bende kızımın sacı cok sanıyodum,aay bu terletırde...

Yaa her görenin kes demesi de şaşırmasından sanırım.
Diyorum, karnımda az daha dursa örgülü çıkacakmış.

Bakar bakmaz anneme gosterdim.harikaaa dedii.yalniz inatci olacak saclar dedi.bence dumduz saci olacak simdi kisa diye oyle dikdik ayyy coook super yaa cok tatli duruyor valla ayy kiyilmaz bu saca. Ada yattigindan arkada minik dugumlenmis var orayi keseyim diyordum az kisalcak diye kiyamadim valla

Babası da böyleymiş, hala böyle gerçi. Çok inatçıymış. Babasının kopyası benim kızım ah ahhh.. Kıyılmıyor dimi muj ya kessek bi türlü kesmesek bi türlü.

Babası da böyleymiş, hala böyle gerçi. Çok inatçıymış. Babasının kopyası benim kızım ah ahhh.. Kıyılmıyor dimi muj ya kessek bi türlü kesmesek bi türlü.

Cnm inat derkn sacin inadi ztn kisayknde dikti eger kesersen yine dik olck.uzarsa kurtulcan dik halindn.ama o kdr guzel duruyorki,ben bazen Adaya diyorum cizgi filmden firlaamis gelmis gibi pembe yanakli beyaz .senin kiz da oyle duruyor,insan bakinca guluyor:))

hyrm canım diyet ve kardio yapmam lazım ama dr ek gıda başlatanaca bekliycem.zaten emmiyo kendimi yorarak sütüm azalsın istemiyorum.

sarenin saçları çooook şirin .senin kız saçlılıktan insanların dikkatini çekiyor benimki kellikten:)))))))lahana bebek diyolar benimkine:)))

mujj canımmm annene sorarmısın benim denizin kafasını traş etme fikrime ne diyor

Son düzenleme:

Kuzum anneme sordun diye guldu :) yalann diyor.yok az saci olan bebegi kazitma.cunku bnmkini kazitmislar hicbir ise yaramamis diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…