Maasallah Sare bebegee
Ohh sana da sihhatler olsun,ben de kestirdigimde rahatladim taramak kolay oluyor hemencik bitiyor
Hayiiiiiiir dokunmaaa sacina.bu insanlar nerden ne uyduruyorr,aman sakin kestirme pisman olursun cook guzel maasallah Adayla ayni saclar.ztn dokulcek alttan biraz birz merk etmee.ben Ada 5 yasina gelene kdr kestirmem hic sanirim ne guzel dalga dalga olck
aslında kilosu iyi sanki toplamda. maşallah kuzuya.. ben de kestirdim hem de belimdeydi saçlarım şimdi omuzlarda.. dünya varmış.. bir de deli gibi dökülüyor kesilmese nolacaktı bilemeyeceğim...
uykusuzum, yorgunum, sıkılıyorum ben de... bi soluklanacağım komşum yok ki kapısı çalabilecegim. sabah yürüyüş yaptık oğlumla ama insan iki çift laf edeceği bir arkadaş arıyor.
Gözün aydın mı diyiiiimm geçmiş olsun mu bilemedim :) ama darısı başıma dicem :)heyoooo artık tam anlamıyla hastalandım,çok şükür.inşallah devam eder düzenli şekilde.tipe bak hamiş kalmadan önce üzülürdüm hastalandım diye şimdi seviniyorum.kızlar bu arada çok dikkat eğer bebiş istemiyosanız yumurtalar çok sağlıklı şimdi bizde doğumdan geldiğimiz için.dr sıkı sıkı tembihlemişti beni, korun diye..geçen 2 gece bulantım olunca test aldım sabah neyse çıkmamıştı allahtan,karaciğerim yağlanmış meğerse dr gittim
azcık bize yollasan o saçlardan sarenin.deniz keltoş biliyosun:)))bende diyorumki acaba traş etsemmi gür saç çıksın diye?bu seferde çok çıkar hayatı boyunca nefret eder çok saçlı omaktan diye korkuyorum.ne dersiniz sevgili annişler????
ben de aynı dertten muzdarip olunca annemi çağırdım.gizmiri sevmez sıcak diye ama ısrar edince geldi neyse.gelinimiz burda ama yeni evli rahatsız etmek istemiyorum..gerçi seviyo gelmeyi gitmeyi .bide hem ramazandan hemde yazlıklara gidildiğinden sokaklar bomboş şimdi izmirde.insan kendini terkedilmiş hissdeiyo
canım gamzeler oyun grubu kuruyolar,sürekli toplasıyolar hatta.gecen sana bahsettıgım mail grubu vardıya ordan duyuru yaptı bugun hatta yasıt bebeklı anneler arıyoruzz dıye,mailini verım isteren,görüşürsün.ben pek bılmıyom İst. ama Şerifali de oturuyomus gamze,ortak bı noktada buluşuyolar.
maşallah canım kilonuz iyi bence ama aynı bızdeoldugu gıbı kılo alımı az oldugu ıcın dr vermıstır mamayı,bı dene bakalım.
ben kesmeyı dusunmuyorum canım ya,uzasın bosver,o kadarcık sac etkılemz bence kılosunu.zaten saçlar çok döükülüyo ve yenılerı cıkıyo.doğal sürece müdahele etme taraftarı değilim.
maaşalah sareye.aslında çokta fena değil kiilosu, acaba yaz mevsimi sıcaktan yada artık hareketlendiler ya ondan mı azaldı kilo alımları..benimki ilk başta nerdeyse 2,2alırken geçen ay 800gram bu ay 650gram aldı...ama kızın öncelere göre hiiç iştahı yok bin şakkabanlıkla çıngıraklarla memeyi tutturuyorum konsantre olup emene kadar öyle devam sonra emiyo...inşallah seninkide güzel güzel alır yine kilolarını.kız doğduktan sonra ilk fırsatta bende kestirmiştim saçlarını nerdeyse belime gelen saçlar sadece toplanabilecek uzunlukta ama dediğin gibi nasıl rahat oooh...
ben kızımın enselerini almıştım ensesi terliyo diye sadece kafasının üstü ve kulak üstleri duruyo gerisi nerdeyse kel oldu çok aşırı dökülüyo heryeri saç...bende acaba diyorum sıfıra vursam hepsi bir mş çıksa???
bi gönder bakalım canım, ama ben onlara da uzağım ama ortak noktaları neresi acaba.. sormak lazım. arabam da olmadığı için iyice tıkıldım eve. bugün mei tai ile 1.5 saat gezdik, ağlamadı. hatta bi ara uyudu ve yine bacağını kızartmışım yavrumun. hülya hanımı arayacağım bugün.
msj atıyorum özelden
Anam hyrm sormustu gerisi geldi.unutun sac kesimini kiyamam durun Adayi yakindn cekeyim gorun alt kisimlar az suanda yattigi yer,ellemeyin tuy onlar .hyrm gorenlerin bayilmasi lazim saclara ne diyor bakayim onlar.Adayi kim gorse amann maasallah saclara diyorlar
Eki Görüntüle 477084
Kıyamadığımız saçlar :)
Eki Görüntüle 477084
aman allahııımmm maşallah maşallah 41 kere. oyy kıyılır mı yaa :) yerim seni.. azıcık oğluma da ver bari
anaaaaaaaaaam tie bak o ne sac oyle masallsh bende kızımın sacı cok sanıyodum,aay bu terletırde...
Eki Görüntüle 477084
Bakar bakmaz anneme gosterdim.harikaaa dedii.yalniz inatci olacak saclar dedi.bence dumduz saci olacak simdi kisa diye oyle dikdik ayyy coook super yaa cok tatli duruyor valla ayy kiyilmaz bu saca. Ada yattigindan arkada minik dugumlenmis var orayi keseyim diyordum az kisalcak diye kiyamadim valla
Babası da böyleymiş, hala böyle gerçi. Çok inatçıymış. Babasının kopyası benim kızım ah ahhh.. Kıyılmıyor dimi muj ya kessek bi türlü kesmesek bi türlü.
hyrm canım diyet ve kardio yapmam lazım ama dr ek gıda başlatanaca bekliycem.zaten emmiyo kendimi yorarak sütüm azalsın istemiyorum.
sarenin saçları çooook şirin .senin kız saçlılıktan insanların dikkatini çekiyor benimki kellikten:)))))))lahana bebek diyolar benimkine:)))
mujj canımmm annene sorarmısın benim denizin kafasını traş etme fikrime ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?