hyrm canım diyet ve kardio yapmam lazım ama dr ek gıda başlatanaca bekliycem.zaten emmiyo kendimi yorarak sütüm azalsın istemiyorum.
sarenin saçları çooook şirin .senin kız saçlılıktan insanların dikkatini çekiyor benimki kellikten:)))))))lahana bebek diyolar benimkine:)))
mujj canımmm annene sorarmısın benim denizin kafasını traş etme fikrime ne diyor
tatlım benimki o işlemi yapmış zamanında ben de lahana bebekmişim :) albüme baktıysan çok şükür baya saçım var ama annemin mi zamanla gelişen hormonların mi etksi bilemeyeceğim artık :)
bebeğim 33+3 haftalık ve 2.258 gr normalmi kaç kilo doğar..
bebeğim 33+3 haftalık ve 2.258 gr normalmi kaç kilo doğar..
Daha 7 hfta var senin bebegin 3 u bile gecebilir dogum kilosu diye dusunuyorum.3 de dogal ztn normal kilo.buarada sicaklardasin Allah kolaylik versin,hayirli dogumlar.
Eki Görüntüle 477084
Kıyamadığımız saçlar :)
Eki Görüntüle 477084
Kıyamadığımız saçlar :)
Eki Görüntüle 477726 Eki Görüntüle 477727
kızım avatar oldu(
kızlar dün isiliklerin azalmasını beklerden yine arttığını görünce kendi doktoruna götürdüm.doktor mürekkep gibi bi ilaç yaptırttı eczaneye bide üstüne krem verdi. ilaç gerçekten mürekkep gibi kolay kolay çıkmıyo.dün kızımı yıkadım boyadım herhalde kaşıntıyada iyi geliyo çok rahat uyudu bu gece maaşallah.az önce tekrar yıkayıp boyadım daha sürerken uyumaya başladı zor tamamladım galiba kaıştısını alıyo...ellerine eldiven taktım çünkü en çok ellerinde var kıpkırmızı elleri en çok ilaçta orada olduğu için ağzına sokamaması için hapsettim ama nasıl sinirleniyo anlatamam bu duruma.
işte tipimiz böyle oldu bakalım ne kadar böyle dolaşacağız.
mujjjummm topiğin bekçisi olduk bugün senle :))) hiç bi iş yapamadım.ege olmadık bi saatte uyudu şu an. ve gece 11 e kadar dükkanı kapatmaz artık :O yemek yapmam, ütüyü tamamlamam, bulaşık mk. boşaltmam, çamaşır atmam, banyo yapmam lazımbiter mi 45 dk da ne dersin?
Yaaa cook gecmis olsungorur gornez sok oldum.iyi bari ilqc iyi gelmis uyumus kuzucuk.ne kdr zmn surulcek? Cok gecmis olsun cnm valla
kızım avatar oldu(
kızlar dün isiliklerin azalmasını beklerden yine arttığını görünce kendi doktoruna götürdüm.doktor mürekkep gibi bi ilaç yaptırttı eczaneye bide üstüne krem verdi. ilaç gerçekten mürekkep gibi kolay kolay çıkmıyo.dün kızımı yıkadım boyadım herhalde kaşıntıyada iyi geliyo çok rahat uyudu bu gece maaşallah.az önce tekrar yıkayıp boyadım daha sürerken uyumaya başladı zor tamamladım galiba kaıştısını alıyo...ellerine eldiven taktım çünkü en çok ellerinde var kıpkırmızı elleri en çok ilaçta orada olduğu için ağzına sokamaması için hapsettim ama nasıl sinirleniyo anlatamam bu duruma.
Ayy kuzum yazini gormeidm,cikmisim demek sennyazdiginda bazen sy. Acik birakiyorum yenile yapiyorum ama baska sy. Da birsey okuyor okuyorum:)) cnm sen bunlarin45 dk. Da bitirdiysen bravoooo derim.bul mak. Bosaltma 10 dk. Dus 10 dk. Yemek utunun arasinda yapabilirsin utunun de durumuna baglu ztn utuden uzagim fikir veremedim.ben yapsam 1 saat
ayy canım ya, rengini geçtim de sürünce uyuyakaldı kaşıntısını aldı dedin ya içim acıdı. kıyamam dilleri yok anlatsınlar. bi tane sivrisinek ısırıyor. o tatlı kaşıntıyı biliriz hepimiz. eliyle kaşıyamıyorlar diye üzülürüm. gülce cik napsın? ay inşallah işe yarar bu sıvı. geçer gider bir daha da gülcenin yakınından bile geçmez inşallah..
ben sana bir şey sorcam unutuyorum hep kadifegül, maşallah gülcenin kilosu baya önde gidiyordu ya sen beslenme şekline dikkat ediyor muydun? yoksa kendiliğinden mi öyle aldı. bazen kızıyorum kendime iyi beslenmedin kendine bakmadın diye. örneğin meyve.. hiç yemiyorum, fırsatım olmuyor ya DA unutuyorum..
Kıyılmaz dimi yeşimcim kıyamıyoruz biz de :) Evet, inşallah kilosuna kilo eklemeye devam eder kızım. Bu aralar bütün bebişler iştahsız belli ki. E onlar napsın bu sıcakta bizim de iştahımız kapalı.canım, nasıl bu saçlara kıyılabilir ki... maşallah çok da güzel. kilosuda şu an iyi mama takviyesi ile de zamanla toparlanır. son zamanlarda benim oğluşum da iştahsız. gündüzleri zorla 5dk emiyor. sıcaklardan mı bende bilemedim. sağlıkları yrinde olsun da kilo çok da önemli değil. ama sn Sare nin saçlarına kıyma annesi...
kız bu ne saçaklı...elektrik çarpmış gibi:)) ay nasıl sevesim geldii 41kere maaşallah çok şirin bişi ya...terletmiyosa kesme çok güzel kesme yada kessen mi nazar falan değer dökülür kel kalır.
kızım avatar oldu(
dinlemeyi tavsiye eden bendim canımaynen benimde içim acıyo ne kaınmayı biliyo ne kaşınıyo demeyi...mor mor oldu ama şükür rahatladı bebeğm.
ilk zamanlar bebek sarılıktı.ben sarılığı geçsin diye sürekli emzirmeye çalışıyordumya herhalde sık emmeye alıştı o yüzden ilk iki ay çok çok aldı kiloyu.son iki aydır da alması gerektiği kadar alıyo geçen ay 800gram bu ay 650gram. benim sütüm ilk zamanlar çok iyiydi suyu çok içiyordum doğrusu şimdide çok içiyorum ama şimdilik günü kurtarıyo ancak tam yetiyo kızım aslında öyle çok sık ve uzun uzun da emmiyor artık ama sütüm yarıyo galiba çok emmiyo ama kilo alımı iyi.ben faydalı şeyler yemenin sütün kalitesini arttırdığını duymuştum ona dikkat ediyorum hergün 2yumurta kesin yiyorum,bakliyat yiyorum, yeşillik yiyorum ay bide helvada çok yediklerimden. buradan bi arkadaş demişti galiba bi ara sütüm azalmıştıda dinlenmene dikkat et diye bende bebek her uyuduğunda koptur koptur iş yapıyodum artık dinlenip uyuyorum onunda faydası var.
Martimm bi dahaki kakası yeşil olmasın inşallah kuzucuğun. Ay saçın bezini bağlarken beze düşmüş olmasın, uzun saçı yutmuş mudur ya :/
canım geçmiş olsun görünce önce üzüldüm ama iyi geleceğini düşünerek rahatladım.bu arada bakliyat derken hangi bakliyatları yiyosun ??Eki Görüntüle 477726 Eki Görüntüle 477727
kızım avatar oldu(
anladım zaten canım, bu arada 45 dk da ütüyü tamamladım, çamaşır attım, makineyi boşalttım.. yemeği eşim gelince yaptım artık. az önce de yemeğimi yaptım ve kahvaltı ettim. şimdi sütlü bi nescafe yapayım. ege uyumuşken.
yaa sormayın bizim kakalar gene yeşil oldu yawww?? umarım üşütme kaynaklıdır ve kakasında bilin bakalım ne çıktı. benim upuzun saçım. meğer yutmuş onuçok dökülüyr ya, omzundayken alıp tepmiş ağzına sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?