Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben de üşütmeye bağlıyorum çünkü hapşırıp durdu zaten...bizim kakanın lökositi eksik olmaz zaten. eşimle lökosit çıkıyor neyse başka bi şey olmasında , iyi iyi yok bi şey diyoruz. level atladık yani kakada ben saça fena oldum be tatlım.

Her şeyi yemeye çalışıyor bu bıdıklar. Gerçekten yediyse inşallah ilk ve sondur.
Ben hiç beceremem böyle şeyleri ama sen yapıyor musun saç bakımı falan. Ya da sende vitamin eksikliği falan mı var ki, bu kadar dökülmesi normal değil canım.

amin inşallahh, bilmiyorum ki meyve yemezsen olur eksiklik tabii kendime kızıyorum. şu an... bir de tsh ma baktırayım, yükseldiyse o da yapar.. haftaya aşıya aç gidelim de ben de kontrol yaptırayım bi..

bişey olmaz endişelenme ben alıştım artık babsının saçları çıkar bizimkinden çok döküldüğü için.bizde farketmeden yutuyoruz günlük hayatta .en çok tırnak keserken dikkat etmek lazım onu yutarsa problem.allah korusun ..

aa gerçekten mi inan bilmiyordum tırnak olayını. neye sebep olduğunu söyleme sen bana. kafayı takmayayım bi de buna.. bundan sonra çook dikkat ederim artık.

ee saçta son durum ne. traş hala önde mi

aay nasıl sasırdım görunceböyle cok geçmiş olsun inş dermaolur kuzucuga

canım o sac bızdede cıkıyo bazen,gecen berna soylemiştı bende bı bakım dedım anam sac ama kendı sacı,bızımkı çok çekiyo sacını,elide agzında sureklı.aslında hep dıkkat edıyorum ama bı fırsatını bulup götürmüş saçı.bu arada msj kutun doluuuuu!!

kadıfegul gecmıs olsun cnm Allah acıl sıfa versın tosuncuk kuzuya..
martim ergoyu herkes cok onerıyor bende elemın onderlıgınde sıparısımı verdım gelmesını beklıorum..dıger sıtelerde daha ucuz ama ben guvenemedım 3 5 kurus fazla olsun cakma olmasın:)) umarım bebıslerımızde seever:) beren tam bır kucakcı 2 dak ınmıyor ıns.hayat kurtarıcım olur:) bu arada oglus nasıl sen nasılsın

evet ben almadım ama ben de herkese öneriyorum şaka gibiyim yani. oyy yerim o beren hanımı. kucakçı şey seni.. rahat rahat güzel güzel kullanın inşallah. biz de çok sorun olmadı mei tai ama hala ergoda gönlüm belli olmaz alırım sonra... elem sahte olayı anlattı, aynen 3 kuruş fazla olsun güvenilir olsun.. iyiyiz çok şükür. kakalarla uğraştık bi ara nezle olduk şükür iyiyiz. ekledim seni, bakarsın bize..

aa gerçekten mi inan bilmiyordum tırnak olayını. neye sebep olduğunu söyleme sen bana. kafayı takmayayım bi de buna.. bundan sonra çook dikkat ederim artık.

ee saçta son durum ne. traş hala önde mi

en son ananeme sordum.biz eskiden yapardık traş kızlara diyor.vallahi kararsızlık hatsafhada.bende bilemedim ne yapayım.

ya bu arada tinylove oyun halısı olanlar köşedeki çıtçıtlar açılıyomu sizde.bizimki ayağı değince çart diye açılıyor kız dışarı çıkıyor

valla benimki cırt cırtsız. bilemeyeceğim canım. zaten dönen bebeğe o cırtlar pek iyi değil bence , hareketlerini, hızını pratiğini keser. ben alta geniş çarşaf seriyorum. halıdan dönerek çıkınca ağzı yüzü halıya gelmiyor.

zaten saçı yok gibiyse kestir gitsin tatlım, yapsaydım keşke demezsin bence... hem yaz da üşümez..

Son düzenleme:

o zaman bende hepsini açıyım o çıtçıtların dediğin gibi bişey seryim kenarlara.hem sinir geldi sürekli çıtçıtlamaktan...

Martimmmayy evde yoktum sac olayini gorunce sok oldumm.saka yapiyorsun inanmiyorum nasil yutabildi cok zor cunku uzun da sacin hay Allahim ya kiyamamm demek yine yesil baktir bi bakalim xnmm

ahh kıyamam yaa neyseki rahatlamış yavrum inşallah iyileşir canım isilikler

canım iremi bir kere götürdüğümüz bir doktor yani kendi doktoru değil o denk gelmişti gittiğimizde kakası fazla beslendiğinde de yeşil olabilirmiş yani sindiremedikleri yeşil olurmuş.kimbilir daha ne kıl tüy yutuyorlar

sahte olduğunu nasıl anlayabilirizki ben kaçırmışım galiba o yazıyı

bu arada birşey sormak istiyorum bebeklerinizi yastıkta yatırıyormusunuz ben hala yatırmıyorum

canım öncelikle çook geçmiş olsun. resmi gördüğümde birden ne olduğunu anlamadım. meğer minik gülceymiş... allah tez zamanda tlatmayı nasip etsin. benim oğlumda da var isilik ama sadece boynunun altında. krem sürüyorum bazen geçiyor sonra sıcaklarla tekrar başlıyor. bu arada snin de dediğin gibi sütün kalitesiyle annenin yedikleri arasında doğru etki var. gün içinde fırsat bulursan yatıp dinlenmek çok önemli çünkü ben öyle yapınca bakıyordum sütüm daha çok artıyordu birde sıva tüketimi çok önemli ama ben de işe güce dalıp unutuyorum bazen. tekrar geçmiş olsun ufaklığa...

Son düzenleme:

biz acarsak acılıyo yanı kolay acılmıyo öyle,bende kapatmıyorum zaten

senın aldıgın sıteden bı kac kısı almıstı ve çinden gelmiş tıpkısının aynısıymıs amasahte oldugunu nasıl anlamıslar sormadım canım hıc.
ben 1 yasına kadar yastık kullanmayı düşünmüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…