canım geçmiş olsun görünce önce üzüldüm ama iyi geleceğini düşünerek rahatladım.bu arada bakliyat derken hangi bakliyatları yiyosun ??
martim üşütmekten oluyordur.bizimde bir ara biliyosun yeşildi tahlil falan bişey çıkmadı.gece klima açık bizim odada.sağlık ocağındaki dr klimadan etkilenebilir madem siz sıcaklıyosunuz ona kalın giydir demişti.bende çözümü ona bodysinin üstüne pijama ayağına çorap giyiyyor artık renk normal sarı
dinlemeyi tavsiye eden bendim canımbizim ilk ay çok aldı, sonraki ayda iyidi ama kakalar yeşerdi kilo alımı yarı yarıya dülştü.bu ay 500 gr almış mesela. yumurta ben de yedim ama gazdan dolayı bakliyat yok listemde. yeşillik meyve de çok sınırlı. ama maşallah gülceye demek ki sütün yarıyor. bu ay ben de dikkat edeyim bakayım beslenmeye anne sütünün son demleri ne de olsa... kuzucuk da iyi olsun hemen, dua edicem ona...
yaa teyzesi sorma yemiş bile. söylemesi ayıp kakanın içindeydi valla. düşen saç öyle olmaz. ben mutfakta falanken de yemiş olbilir. el ağızdan çıkmıyor. her şeyi ağzına götürüyor. benim saç da lessi gibi, her yerden çıkıyor. hatta beşiğinden gece alırken dökülüyor, sabah bi bakıyorum beşikte benim saçım.. allahtan atmış ya bağırsak da kalsa. ayy inşallah aşka yoktur. inşallah başka yutmamıştır, allah korusun..
Her şeyi yemeye çalışıyor bu bıdıklar. Gerçekten yediyse inşallah ilk ve sondur.
Ben hiç beceremem böyle şeyleri ama sen yapıyor musun saç bakımı falan. Ya da sende vitamin eksikliği falan mı var ki, bu kadar dökülmesi normal değil canım.
ben de üşütmeye bağlıyorum çünkü hapşırıp durdu zaten...bizim kakanın lökositi eksik olmaz zaten. eşimle lökosit çıkıyor neyse başka bi şey olmasında , iyi iyi yok bi şey diyoruz. level atladık yani kakadaben saça fena oldum be tatlım.
bişey olmaz endişelenme ben alıştım artık babsının saçları çıkar bizimkinden çok döküldüğü için.bizde farketmeden yutuyoruz günlük hayatta .en çok tırnak keserken dikkat etmek lazım onu yutarsa problem.allah korusun ..
Eki Görüntüle 477726 Eki Görüntüle 477727
kızım avatar oldu(
kızlar dün isiliklerin azalmasını beklerden yine arttığını görünce kendi doktoruna götürdüm.doktor mürekkep gibi bi ilaç yaptırttı eczaneye bide üstüne krem verdi. ilaç gerçekten mürekkep gibi kolay kolay çıkmıyo.dün kızımı yıkadım boyadım herhalde kaşıntıyada iyi geliyo çok rahat uyudu bu gece maaşallah.az önce tekrar yıkayıp boyadım daha sürerken uyumaya başladı zor tamamladım galiba kaıştısını alıyo...ellerine eldiven taktım çünkü en çok ellerinde var kıpkırmızı elleri en çok ilaçta orada olduğu için ağzına sokamaması için hapsettim ama nasıl sinirleniyo anlatamam bu duruma.
işte tipimiz böyle oldu bakalım ne kadar böyle dolaşacağız.
anladım zaten canım, bu arada 45 dk da ütüyü tamamladım, çamaşır attım, makineyi boşalttım.. yemeği eşim gelince yaptım artık. az önce de yemeğimi yaptım ve kahvaltı ettim. şimdi sütlü bi nescafe yapayım. ege uyumuşken.
yaa sormayın bizim kakalar gene yeşil oldu yawww?? umarım üşütme kaynaklıdır ve kakasında bilin bakalım ne çıktı. benim upuzun saçım. meğer yutmuş onuçok dökülüyr ya, omzundayken alıp tepmiş ağzına sanırım.
Eki Görüntüle 477084
Kıyamadığımız saçlar :)
kadıfegul gecmıs olsun cnm Allah acıl sıfa versın tosuncuk kuzuya..
martim ergoyu herkes cok onerıyor bende elemın onderlıgınde sıparısımı verdım gelmesını beklıorum..dıger sıtelerde daha ucuz ama ben guvenemedım 3 5 kurus fazla olsun cakma olmasın:)) umarım bebıslerımızde seever:) beren tam bır kucakcı 2 dak ınmıyor ıns.hayat kurtarıcım olur:) bu arada oglus nasıl sen nasılsın
aa gerçekten mi inan bilmiyordum tırnak olayını. neye sebep olduğunu söyleme sen bana. kafayı takmayayım bi de buna..bundan sonra çook dikkat ederim artık.
ee saçta son durum ne. traş hala önde mi
valla benimki cırt cırtsız. bilemeyeceğim canım. zaten dönen bebeğe o cırtlar pek iyi değil bence , hareketlerini, hızını pratiğini keser. ben alta geniş çarşaf seriyorum. halıdan dönerek çıkınca ağzı yüzü halıya gelmiyor.en son ananeme sordum.biz eskiden yapardık traş kızlara diyor.vallahi kararsızlık hatsafhada.bende bilemedim ne yapayım.
ya bu arada tinylove oyun halısı olanlar köşedeki çıtçıtlar açılıyomu sizde.bizimki ayağı değince çart diye açılıyor kız dışarı çıkıyor
valla benimki cırt cırtsız. bilemeyeceğim canım. zaten dönen bebeğe o cırtlar pek iyi değil bence , hareketlerini, hızını pratiğini keser. ben alta geniş çarşaf seriyorum. halıdan dönerek çıkınca ağzı yüzü halıya gelmiyor.
zaten saçı yok gibiyse kestir gitsin tatlım, yapsaydım keşke demezsin bence... hem yaz da üşümez..
Eki Görüntüle 477726 Eki Görüntüle 477727
kızım avatar oldu(
kızlar dün isiliklerin azalmasını beklerden yine arttığını görünce kendi doktoruna götürdüm.doktor mürekkep gibi bi ilaç yaptırttı eczaneye bide üstüne krem verdi. ilaç gerçekten mürekkep gibi kolay kolay çıkmıyo.dün kızımı yıkadım boyadım herhalde kaşıntıyada iyi geliyo çok rahat uyudu bu gece maaşallah.az önce tekrar yıkayıp boyadım daha sürerken uyumaya başladı zor tamamladım galiba kaıştısını alıyo...ellerine eldiven taktım çünkü en çok ellerinde var kıpkırmızı elleri en çok ilaçta orada olduğu için ağzına sokamaması için hapsettim ama nasıl sinirleniyo anlatamam bu duruma.
işte tipimiz böyle oldu bakalım ne kadar böyle dolaşacağız.
anladım zaten canım, bu arada 45 dk da ütüyü tamamladım, çamaşır attım, makineyi boşalttım.. yemeği eşim gelince yaptım artık. az önce de yemeğimi yaptım ve kahvaltı ettim. şimdi sütlü bi nescafe yapayım. ege uyumuşken.
yaa sormayın bizim kakalar gene yeşil oldu yawww?? umarım üşütme kaynaklıdır ve kakasında bilin bakalım ne çıktı. benim upuzun saçım. meğer yutmuş onuçok dökülüyr ya, omzundayken alıp tepmiş ağzına sanırım.
evet ben almadım ama ben de herkese öneriyorumşaka gibiyim yani. oyy yerim o beren hanımı. kucakçı şey seni.. rahat rahat güzel güzel kullanın inşallah. biz de çok sorun olmadı mei tai ama hala ergoda gönlüm belli olmaz alırım sonra... elem sahte olayı anlattı, aynen 3 kuruş fazla olsun güvenilir olsun.. iyiyiz çok şükür. kakalarla uğraştık bi ara nezle olduk şükür iyiyiz. ekledim seni, bakarsın bize..
aynen benimde içim acıyo ne kaınmayı biliyo ne kaşınıyo demeyi...mor mor oldu ama şükür rahatladı bebeğm.
ilk zamanlar bebek sarılıktı.ben sarılığı geçsin diye sürekli emzirmeye çalışıyordumya herhalde sık emmeye alıştı o yüzden ilk iki ay çok çok aldı kiloyu.son iki aydır da alması gerektiği kadar alıyo geçen ay 800gram bu ay 650gram. benim sütüm ilk zamanlar çok iyiydi suyu çok içiyordum doğrusu şimdide çok içiyorum ama şimdilik günü kurtarıyo ancak tam yetiyo kızım aslında öyle çok sık ve uzun uzun da emmiyor artık ama sütüm yarıyo galiba çok emmiyo ama kilo alımı iyi.ben faydalı şeyler yemenin sütün kalitesini arttırdığını duymuştum ona dikkat ediyorum hergün 2yumurta kesin yiyorum,bakliyat yiyorum, yeşillik yiyorum ay bide helvada çok yediklerimden. buradan bi arkadaş demişti galiba bi ara sütüm azalmıştıda dinlenmene dikkat et diye bende bebek her uyuduğunda koptur koptur iş yapıyodum artık dinlenip uyuyorum onunda faydası var.
en son ananeme sordum.biz eskiden yapardık traş kızlara diyor.vallahi kararsızlık hatsafhada.bende bilemedim ne yapayım.
ya bu arada tinylove oyun halısı olanlar köşedeki çıtçıtlar açılıyomu sizde.bizimki ayağı değince çart diye açılıyor kız dışarı çıkıyor
ahh kıyamam yaa neyseki rahatlamış yavrum inşallah iyileşir canım isilikler
canım iremi bir kere götürdüğümüz bir doktor yani kendi doktoru değil o denk gelmişti gittiğimizde kakası fazla beslendiğinde de yeşil olabilirmiş yani sindiremedikleri yeşil olurmuş.kimbilir daha ne kıl tüy yutuyorlar
sahte olduğunu nasıl anlayabilirizki ben kaçırmışım galiba o yazıyı
bu arada birşey sormak istiyorum bebeklerinizi yastıkta yatırıyormusunuz ben hala yatırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?