merhaba görkemli,canım geçmiş olsun görünce önce üzüldüm ama iyi geleceğini düşünerek rahatladım.bu arada bakliyat derken hangi bakliyatları yiyosun ??
martim üşütmekten oluyordur.bizimde bir ara biliyosun yeşildi tahlil falan bişey çıkmadı.gece klima açık bizim odada.sağlık ocağındaki dr klimadan etkilenebilir madem siz sıcaklıyosunuz ona kalın giydir demişti.bende çözümü ona bodysinin üstüne pijama ayağına çorap giyiyyor artık renk normal sarı
inşallah canım sağolaay nasıl sasırdım görunceböyle cok geçmiş olsun inş dermaolur kuzucuga
ya benimkide acayip çok çekiyo izlerken sanki amacı saçını yemekmiş gibi görünüyor.saçını çekiyo çekiyo sonra eller ağızda...ben koştur koştur parmak aralarındaki saçları ağzına kaçan saçları topluyorum.kesin bizimkide yutuyodur.canım o sac bızdede cıkıyo bazen,gecen berna soylemiştı bende bı bakım dedım anam sac ama kendı sacı,bızımkı çok çekiyo sacını,elide agzında sureklı.aslında hep dıkkat edıyorum ama bı fırsatını bulup götürmüş saçı.bu arada msj kutun doluuuuu!!
sağol canım.kadıfegul gecmıs olsun cnm Allah acıl sıfa versın tosuncuk kuzuya..
martim ergoyu herkes cok onerıyor bende elemın onderlıgınde sıparısımı verdım gelmesını beklıorum..dıger sıtelerde daha ucuz ama ben guvenemedım 3 5 kurus fazla olsun cakma olmasın:)) umarım bebıslerımızde seever:) beren tam bır kucakcı 2 dak ınmıyor ıns.hayat kurtarıcım olur:) bu arada oglus nasıl sen nasılsın
sağol canım öncelikle.ben yastıkta yatırıyorum.uyurken çok ince yastığı var onda yatıyo gündüz oynarken falan daha kalında.ahh kıyamam yaa neyseki rahatlamış yavrum inşallah iyileşir canım isilikler
canım iremi bir kere götürdüğümüz bir doktor yani kendi doktoru değil o denk gelmişti gittiğimizde kakası fazla beslendiğinde de yeşil olabilirmiş yani sindiremedikleri yeşil olurmuş.kimbilir daha ne kıl tüy yutuyorlar
sahte olduğunu nasıl anlayabilirizki ben kaçırmışım galiba o yazıyı
bu arada birşey sormak istiyorum bebeklerinizi yastıkta yatırıyormusunuz ben hala yatırmıyorum
canım öncelikle çook geçmiş olsun. resmi gördüğümde birden ne olduğunu anlamadım. meğer minik gülceymiş... allah tez zamanda tlatmayı nasip etsin. benim oğlumda da var isilik ama sadece boynunun altında. krem sürüyorum bazen geçiyor sonra sıcaklarla tekrar başlıyor. bu arada snin de dediğin gibi sütün kalitesiyle annenin yedikleri arasında doğru etki var. gün içinde fırsat bulursan yatıp dinlenmek çok önemli çünkü ben öyle yapınca bakıyordum sütüm daha çok artıyordu birde sıva tüketimi çok önemli ama ben de işe güce dalıp unutuyorum bazen. tekrar geçmiş olsun ufaklığa...
kızlar dün bi arkadaşla konuşuyoduk bebişi var 2aylık.iki ayda sadece 1kilo almış doktorda mama takviyesi vermiş kilo alması için. ayrıca sütün kalitesinin artıp kilo aldırması için et ye demiş. yemeklere kıyma kat kemik kaynak bol bol et ye diye tavsiye etmiş. bende et sürekli yemesemde arada kemikten çorba yaparım et suyu kullanırım.
bende senin gibi karadenizliyim ve senin gibi yeşillik ağırlıklı beslenmeyi seviyorum et olsa yerim olmasa aramam.bebişlerimizin boyları aynı.benimki ilk iki ay toplam 3.700aldı sonra 800gram aldı ve bu ay650 gram almış. gittikçe düşüyo aldığı kilo ama normal sınırın altına düşmesin yeter kiloluda çok zor.bebeğede zor pişik oluyo çok terliyo bizede zor taşımak falan insanın kolu kopuyo...ya benimkide memede ancak 5dakka duruyo gecede öyle çok emmiyo ağlıyo alıp emzirmek stiyorum acıkacak zaman oluyo ama emmek istemiyo zorla bi iki fırt çekiyo uyuyor...bu ay 650gram almasına bile şaşırdım.böyle giderse bi dahaki ay bu kadarda almaz diye tahmin ediyorum.doktor emmesi için zorlama diyo ama geçen gün 5saat emmedi.3saat uykuda geçti uyandı 2saatte öyle.ben bile 5saat yemeden duramazken içim rahat etmedi zorla falan emzirdim...herhalde şu zamanlar hepsinde var bişi...benim hamileliğimde de doktor proteyin ağırlıklı beslen demişti et ve et ürünleri kilo aldırıyor bebeğe demişti. doğduktan sonrada aynı şekilde et ürünleri tüketmek önemli. benim eşim erzurumlu ben karadenizliyim biz sebze ağırlıklı besleniriz ama eşim etsiz yemek yemez. bende onun sayesinde tüketiyorum. yoksa et hiç aramam ben sebze daha çok seviyorum. benim bebeğim 1ay 1kg, 2ay 1kg en son 3ayda 850gr aldı. 3aylık kontrolümüzde 6750gr 64cm di. ama şimdi nedense sanki az emiyor bu ay fazla kilo almaz gibi geliyor.gece çok güzel emiyor ama gündüz 5dk memede zor duruyor. sizinkiler de de var ı?
kilodan daha çok sağlıklı olsun diyorum ben. allah hepimizin yavrularına sağlık versin.
maaşallah ona annesi çok tatlı yakışıklııı...Eki Görüntüle 478949 Eki Görüntüle 478949
işte benim minik aşkımm.... hayatımın tadı tuzu... herşeyi...
Eki Görüntüle 478949 Eki Görüntüle 478949
Eki Görüntüle 477726 Eki Görüntüle 477727
kızım avatar oldu(
kızlar dün isiliklerin azalmasını beklerden yine arttığını görünce kendi doktoruna götürdüm.doktor mürekkep gibi bi ilaç yaptırttı eczaneye bide üstüne krem verdi. ilaç gerçekten mürekkep gibi kolay kolay çıkmıyo.dün kızımı yıkadım boyadım herhalde kaşıntıyada iyi geliyo çok rahat uyudu bu gece maaşallah.az önce tekrar yıkayıp boyadım daha sürerken uyumaya başladı zor tamamladım galiba kaıştısını alıyo...ellerine eldiven taktım çünkü en çok ellerinde var kıpkırmızı elleri en çok ilaçta orada olduğu için ağzına sokamaması için hapsettim ama nasıl sinirleniyo anlatamam bu duruma.
işte tipimiz böyle oldu bakalım ne kadar böyle dolaşacağız.
Eki Görüntüle 477084
Kıyamadığımız saçlar :)
kızlar dün bi arkadaşla konuşuyoduk bebişi var 2aylık.iki ayda sadece 1kilo almış doktorda mama takviyesi vermiş kilo alması için. ayrıca sütün kalitesinin artıp kilo aldırması için et ye demiş. yemeklere kıyma kat kemik kaynak bol bol et ye diye tavsiye etmiş. bende et sürekli yemesemde arada kemikten çorba yaparım et suyu kullanırım.
senın aldıgın sıteden bı kac kısı almıstı ve çinden gelmiş tıpkısının aynısıymıs amasahte oldugunu nasıl anlamıslar sormadım canım hıc.
ben 1 yasına kadar yastık kullanmayı düşünmüyorum canım
Yehuhu Adiskom bgn tammmm 7 aylik,saka gibi nsl gecti bu kdr cabuk zaman anlamiyorum.cumlemi unutmayin,yakin zmnda sizinkiler 7 olacak:)
Ada geri geri emekliyorrrre 2 dk birakamiyorummm yere birsey serdim halida durmasin diye surekli yerlerde surunuyoruz ben de yanina yatiyorum.valla 1 hftadir boyle bakalim one de emekleyecek mi merak ediyorum.oydaki kasim da hali kaplatmak istiyorumm bu sicak da napicammm( yere serdigim ortu bile asip cikiyor birkac sey mi sersem ne:))))
Gorkemli
Cnmm o citcit o kdr cabuk acilmiyor bnmkinde elimle cekiyorum anca oyle,ndn oyle olmus o anlamadim.ama acik birak gitsin ben genelde acik birakiyorum gerci acik kapali fark etmiyor,Ada yerinde durmuyor halinin kullanim surem doldu mu ne Adaya dar geliyor yerler:) bu cocuk disi cikmadan yururmus:)) birkac tanidik hep 9 da falan yurumus bakalim bzmki ne zmn yuruyecek.genelde yasi karsilar derler ama bakalimm.kazitmada kararli gibisin cnm ee nsl birseyle kazincak cocuga zarari olmasin? Ben kazininca degisim olcagina inanmiyorum buarada sabirrr bebek bu anca uzar diye dusunuyorum cnm
benım kadar çok et yiyen yoktur herelade,günde 3 öğün et yediğimi biliyorum yani,babam bize hayvan keser mesela biz 2 kişiyiz 1ayda bitiyo valla ama bu denkleme göre benım kızım 10 kılo falan olması lazım nerde bu kilolaaaaaaaarr
(cvp:annede)
dur hemen mesaj atayım satıcıya öyle birşey olursa kabul etmem.
ohh ohh maşallah büyüyorlar yaaa ne güzel
görkemli bizim oyun halısı da öyle canım hemen açılıyor çıtçıtları en iyisi hiç kapatmamak
aaa bu arada arkadaşlar kızım hep yarım dönüyordu yani sırtüstü yatarken yanlıyordu ama altta kalan kolunun üstünden bir türlü geçemiyordu dün oyun halısındayken benim gözümün önünde tam tur döndü yani sırtüstüyken yüzüstü döndü öyle kaldı tekrar sırtüstü dönmedi benimde aklıma acaba böyle kalıp allah korusun boğulma falan olurmu diye geldi gerçi yüzüstün den sırtüstüne daha 1 aylıktan beri dönüyor ama peşpeşe yapmayı bilmiyor henüz
...
yaaaaaaa eşin japon yada çinlimi senin yada sen.... ama bu neee çokkk tatlııı maşallahhhhhh
..
Yehuhu Adiskom bgn tammmm 7 aylik,saka gibi nsl gecti bu kdr cabuk zaman anlamiyorum.cumlemi unutmayin,yakin zmnda sizinkiler 7 olacak:)
Ada geri geri emekliyorrrre 2 dk birakamiyorummm yere birsey serdim halida durmasin diye surekli yerlerde surunuyoruz ben de yanina yatiyorum.valla 1 hftadir boyle bakalim one de emekleyecek mi merak ediyorum.oydaki kasim da hali kaplatmak istiyorumm bu sicak da napicammm( yere serdigim ortu bile asip cikiyor birkac sey mi sersem ne:))))
..
...
aaa bu arada arkadaşlar kızım hep yarım dönüyordu yani sırtüstü yatarken yanlıyordu ama altta kalan kolunun üstünden bir türlü geçemiyordu dün oyun halısındayken benim gözümün önünde tam tur döndü yani sırtüstüyken yüzüstü döndü öyle kaldı tekrar sırtüstü dönmedi benimde aklıma acaba böyle kalıp allah korusun boğulma falan olurmu diye geldi gerçi yüzüstün den sırtüstüne daha 1 aylıktan beri dönüyor ama peşpeşe yapmayı bilmiyor henüz
galiba sadece dönmeyen benim şişko kızım kaldı...
aslında vücududa yuvarlanmak için çok müsait ama :))
olduğu yerde yuvarlak yapıyo ama halla sırtını yere koyduysam sırt yerde göbeğini koyduysam göbek yerde(
galiba sadece dönmeyen benim şişko kızım kaldı...
aslında vücududa yuvarlanmak için çok müsait ama :))
olduğu yerde yuvarlak yapıyo ama halla sırtını yere koyduysam sırt yerde göbeğini koyduysam göbek yerde(
Yok canım benim kızımda dönmedi henüz hiç. Ama her an dönecekmiş gibi tetikteyim. Koltukta falan yalnız bırakmıyorum 3-4 haftadır ama dönmüyor :)
bende uyeyim bi şeye üyeyim ama bebevey mi bilmiyorum. bu arada biz hala egenin her ihtiyacını e bebekten alıyoruz. mesela unibaby hiçbi yerde yok. sadece orda var. bezlerde daha uygun yaklaşık 4 lira fark var.arkadaşlar eger eb.b.k ten alışveriş yapıyorsanız ben orda bebeveyn kulübüne üyeyim,eger bana özelden ad-soyad doğum tarıhı e-posta,bı de tlf num. yollarsanız sızı de uye yapayım.ne işe yarıyo bu kulübe üye olduktan sonra yaptınız alışverişlerinizden indirim kaznaıyosunuz bı de hesabınızda parapuan bırıkıyo,sonra bunları alışverışlerınızde kullanıyosunuz.merak edersenız ayrıntılı ılgı kendı sitelerınde mevcut.öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?