Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benim kızım sıska ama kemikleri güçlü ondan açılıyor dermişimmmmm:))bilemedimki niye açılıyor love honeyinkide açılıyomuş,sizlerinki açılmıyo .en iyisi tamamaen açtım bugün arada dışına çıkıyo ben geri sokuyorum.ahhh diyorum keşke önceden alsaydım eşek kafam.ben sürekli bişeyler tuttururdum eline biberon dişlik falan ama aldığım dünden beri asılı hayvanlara ve müzikli zımbırtıoya uzanıyor ve tutuyor bir süre.

hyrm çok güldüm kore esprisine.allah ta seni güldürsün

ben de hamişken alabalık yedim haftada 2 gün omega 3 muhabbetinden.o zaman benim kızımda dahi olacak bu denkleme göre yaşasınnnn

elemsu nazik davetin için teşekkürler

kadifegül aşkol herkese teşekkür ettin geçmi,ş olsun diyen beni es geçtin darıldım vallahi

bu arada dönmüyor diye üzülmeyin,zamanı vardır.ayrıca sonradan dert oluyor başına insanın.aklım kalıyordu ilk döndüğünde ya nefessiz kalırsa diye uyurken.bid esürekli aynı şeyi yapmak istiyorçözümü bir yanına yastık koymada buldum .gündüz de zaten geri dönemediği için ağlıyo anlıyorumki yine dönmüş bizim kuzu

mujjjcum adişkonun yeni ayı kutlu mutlu huzurlu olsun canım.7 yaşlarını kutlamak nasip olsunn

Son düzenleme:
Gorkemlievet cnm ben de demistim haliya erken zmn oturtup bakmasi yavastan ellemesi o donemler iyi simdi icinde durmuyor dimi elliyor mu? Cnmm tesekkur ederim aminn koca kiz oldu bnmki sanki artik bebek dgl gibi genc kiz:)))
Hyrm vlla zor bir bolumu bitirmissin bravo sana.Ank. Bir arkadasim o bolumdeydi cok zor vlla nsl is olanagin Bursa da?

maşallah adişkoma maşallah. .. ya artık oyun halısı amacından çıktı bizde. yatar yatmaz dönüveriyor. yerdeki hışırtıları ellio sonra da ıh ıh çevir beni. çeviriyorum sil baştan

“Gençsu”, “Karlık Madran”, “Alka Madran”, “İvriz Su”, “Beysu”, “EDK Lara”, “Hünkar”, “Revan”, “Buzdağ”, “Kardelen”, “İdeal”, “Hazar Vox Nida”, “Bahçeayran”, “Esensu Özayran”, “Kabalak”

maşallah adişkoma maşallah. .. ya artık oyun halısı amacından çıktı bizde. yatar yatmaz dönüveriyor. yerdeki hışırtıları ellio sonra da ıh ıh çevir beni. çeviriyorum sil baştan
aynı muhabbet bizdekide..yatır kaldır oldu döndür çevir:))

evet elliyor ve bir süre elinde bilinçlice tutyor

bunlarda istanbul i,çin uygunsuzlar

'Buzada', 'Erpınar', 'Alps', 'Kervansaray' ve 'Yalısu'

Kuzum bunlar su mu ben hic duymadi vlla ne kdr cok.biz erikli kullaniyoruz fakat 3-4 aydabir su degisimi sart diye hayat almistik 1 damacana sirunluydu gecen sogudum.pinar aldik guzel ama esim de alismis erikliye donelin diyor . Pinar erikli arasi donucez sanirim.szlerde yilda 1 en azindan degisim yapin.kanserden korunmada bile bunlar yazar

Lovehoneycnm ben de yastik kullanmiyorum.kullanmam gereken zmni iyi arastirip duzgun yastik almaliyim.cunku bnm boynum ne kdr ortopetik yastik da uyusam da bazen agrir cunku duzlesme var sopa gibi filmlerim:) ins. Olmaz onda sorun genelde surdaki yari arkadas da bu sorun vardir ztn vlla maalesef:/

Kizlar hepinize merhabalar,
Hayirli cumalar

Nasilsiniz iyimisiniz, bebisler nasillar??? Bende oglusumu uyuttum, firsattan istifade foruma girdim gecmisi okudum, simdide yazayim dedim...

Dün disari cikmistik oglumla, annemle - her sey yolundaydi, oglum gayet sakindi, o kadar dolastik falan, sonra bir akrabamiz yanimiza geldi, taki ne zaman herkes evine gitti, oglusumla bizde eve geldik, basladi huysuzlugu... sanirim yine nazar oldu, inanin aksam öyle huysuzlandi ki, ne emzirebiliorum, ne mama icirebiliyorum, uykusu var uyutamiyorum falan... sonra esim geldi isten, en iyisi banyo yaptiralim, rahatlar dedi. Banyo yaptirdik rahatladi biraz, sonra kucagimda kafasi omzumda nazar dualarini okudum, yasin okudum falan, uyuya kaldi... yerine yatirdik, sonra 1 saat ancak gecti bagirarak aglayarak sanki bir sey olmus gibi uyandi.. neyse sonra yine uyuttum, ama bizide mahvetti... günahinida almak istemiyorum akrabamizin ama sanirim istemeden de gözü degiyor...
Sizde yasiyormusunuz böyle seyler ya??

yoksa yavrum hic o kadar huysuzluk etmiyordu... su andada uyuyor - öyle girebildim nete... Benim oglusumunda keyfi yerinde sanirim, o da dönmeyi pek düsünmüyor

Bir seyi fark ettim, mama vermeden önce gündüz en fazla yarim saat uyuyordu, ama emzirip sonrada mama tavkiye yapinca daha rahat uyuyor... yani en azindan 2 saat falan uyuyor yatirdim mi.... Sizin bebiskolar ne kadar uyuyor, sadece anne sütü veren annelere soruyorum ), gece uykulari nasil, kac kere kalkiyorlar..

Baska seylerde soracaktim ama unuttum su an ya... , aklima gelince yine yazarim insallah...

Hepinizi öpüyorum

canim yaaa masallah barekallah, cok tatli saclari var kizinin... kiyamaman normal...

Bizde kestik oglusumun saclarini, üzüldüm kesilirken nerdeyse aglayacaktim ama simdi daha iyi oldu rahatladi en azindan... yoksa dedesi kesecekti, hem babasi hem dedesi kuaför , kacisi yoktu oglusumun...

Kadifegülcüm, cok gecmis olsun canim, simdi nasil minik findik?? Umarim faydasini görüyorsundur ilacin..

kizinin gelisimi cok güzel masallah barekallah...benim oglumda pek fazla kalmiyor gündüzleri memede... kendini geri geri ittiriyor emmek istemedimi...ben simdilerde hem emziriyorum hem mama veriyorum - günde 2 kere mama veriyorum, yoksa dogru dürüst uyumuyo gündüzleri... Bu ay kilo ve boy gelisimi nasil merak ediyorum oglusumun... kontrole daha da var... Insallah iyi gidiyordur..

Senin kizinin uykusu nasil gündüzleri??

Eki Görüntüle 478949 Eki Görüntüle 478949

işte benim minik aşkımm.... hayatımın tadı tuzu... herşeyi...

canimmmm cok tatli masallahhhh barekallahhhh.... findik findik bu yaaaa ). Kilodan cok dedigin gibi saglikli olsun gelisimleride.. önemli olan o...
Bu arada nasilsiniz iyimisiniz bu findikla... nasil gidiyor hayat??

Elemsucum canim,

sen ve bebisin nasil iyimi??? Nasil emmesi nasil, istahi yerine geldi mi?

martimcim,
paylastigin link icin tesekkürler, gercekten iyi bilgilendiriyor... bende 5 aylikken ek besinlere baslamayi düsünüyordum ama doktor illa 6 aylikken diyor baksana... bu ayin sonunda kontrolümüz var, doktorumuza soracagim bakalim ne diyecek...

Bu arada bebisin nasil iyimi???

kızlar merhaba benim şöyle bir sorunum var umarım bilen vardır.çünkü doktoruma 5 den önce ulaşamıycam.ben 80 kiloyla hamile kaldım ve şuana kadar 7 kilo aldım.kilo artışım normal düzeyde devam ediyordu takii bu sabaha kadar.bu sabah 600 gram vermiş olduğumu farkettim.biraz endişelendim açıkcası.sizce neden olabilir?

Aslında çok zorlanmadım okurken canım. Bursa'da çok iş imkanı yok malesef ya inşallah Sare'm biraz büyüyene kadar bol bol olur diyorum.

Merhaba, biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
Dediğin olayı biz de yaşıyoruz genelde, dışarda bal kaymak, eve gelince kıyamet kopuyor, nazardan olduğunu düşünüyoruz biz de. Allah bebişlerimizi nazarlardan esirgesin, amin.
Benim kızım şimdiye kadar sadece anne sütüyle beslendi, geceleri çok güzel uyuyor maşallah. Geç yatıyor ama sabaha kadar uyuyor diyebilirim, 6-7 saat rahat deliksiz uyuyor. Ama gündüzleri çok huysuz.
2 gündür kilo alması için mama takviyesi yapıyorum, aslında yapamıyorum. Doktor 4 ölçek dedi ama kızım ne biberon ne kaşık kabul ediyor. 1 ölçek vermeyi bile başaramıyorum. Kontrolümüz iki hafta sonra, bakalım ne dicek doktor.
Kesivermişsiniz siz saçlarını oh rahatlamıştır minik paşa.

Merhaba. Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum, az kalmış doğuma. Ne kadar az kilo almışsın toplamda. 600 gr. çok az bi kilo, bir günde yediğin içtiğin bile etkiler bence sorun edilecek bişey değil ama tabi doktoruna da danışınca için rahat eder.

saçla ilgili yorumunu okudum canım, inan nası becerdi bilmiyorum. kakada dolanmış çıktı ( şu an itibariyle kustu ve eline bulaşan kusmuğunu yiyor, ağzındakileri de geri yutuyor.. oğlum nasıl bi şeysin sen ya kereta

martimcim,

güldürdün beni ya ))

martimcim,

güldürdün beni ya ))

:) ne mutlu bize o zaman :) bu arada msjını aldım canım. sağol idare edip gidiyoruz. uykular bozuldu bizde de. ben de ek gıda düşünüyordum ama sütüm yeterse eğer anne sütüne devam kararı aldım. hakikaten güzel anlatmış kadın. bizim iki dr. muz var. biri başla diğeri sakın başlama. sütün yetiyor şu an dedi. ben de 2. ni dinleyeceğim artık. bu arada album yaptım kerata paşam orda

İnşallah düzene girer bebislerimizin uykuları. Mikailin ki bazen tutuyo bazen bozuluyor anlamadım gitti. Sen uyuturken ne yapıyorsun canım, uyutma yöntemin ne?

Bu arada resimler çok güzel maşallah. Kaç kilodasin su an? Göbüsü nasıl giderdin?

Ay insallah canım ya cok zor böyle! Benimki bu ara emerken uyuyor. Yani imrenilecek bı tarafı yok uyutma seklImin Dr yatağında uyutmak icin biraz daha bekle dedi, su an sana ihtiyacı var , senden ayrı zaman geçirmemem icin uykuya direnir bu ay dedi. O bu psikolojideyken onu yalnızlığa itme, sarıl güvende hissettir dedi. 2 gündür de mei TAİ ile dışarı çıktığımızda onun icinde uyuyor sevdi sanırım onu. Dün artık gece onda uyuttum yoksa uyumaya hiç niyeti yoktu.

Kilolara gelince 14 kiloya doguma girdim. Dogumda sadece 6 kilosu gitmisti. Logusa sıkıntısıyla 40 gunün sonunda 9 kilo verdim. -1 oldum yani dogum oncesi kilomdan. Bir de Ege'nin kolik günleri o kadar yememe rağmen form tutturdu zorla .bugun itibariyle 54 kg im. Göbeğim var amA kıyafete gore görünüşü değişiyor. aman ben gibi sıkıntı yasama da varsın yavaş gitsin kilolar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…