Yehuhu Adiskom bgn tammmm 7 aylik,saka gibi nsl gecti bu kdr cabuk zaman anlamiyorum.cumlemi unutmayin,yakin zmnda sizinkiler 7 olacak:)
Ada geri geri emekliyorrrre 2 dk birakamiyorummm yere birsey serdim halida durmasin diye surekli yerlerde surunuyoruz ben de yanina yatiyorum.valla 1 hftadir boyle bakalim one de emekleyecek mi merak ediyorum.oydaki kasim da hali kaplatmak istiyorumm bu sicak da napicammm( yere serdigim ortu bile asip cikiyor birkac sey mi sersem ne:))))
Gorkemli
Cnmm o citcit o kdr cabuk acilmiyor bnmkinde elimle cekiyorum anca oyle,ndn oyle olmus o anlamadim.ama acik birak gitsin ben genelde acik birakiyorum gerci acik kapali fark etmiyor,Ada yerinde durmuyor halinin kullanim surem doldu mu ne Adaya dar geliyor yerler:) bu cocuk disi cikmadan yururmus:)) birkac tanidik hep 9 da falan yurumus bakalim bzmki ne zmn yuruyecek.genelde yasi karsilar derler ama bakalimm.kazitmada kararli gibisin cnm ee nsl birseyle kazincak cocuga zarari olmasin? Ben kazininca degisim olcagina inanmiyorum buarada sabirrr bebek bu anca uzar diye dusunuyorum cnm
Gorkemlievet cnm ben de demistim haliya erken zmn oturtup bakmasi yavastan ellemesi o donemler iyi simdi icinde durmuyor dimi elliyor mu? Cnmm tesekkur ederim aminn koca kiz oldu bnmki sanki artik bebek dgl gibi genc kiz:)))
Hyrm vlla zor bir bolumu bitirmissin bravo sana.Ank. Bir arkadasim o bolumdeydi cok zor vlla nsl is olanagin Bursa da?
aynı muhabbet bizdekide..yatır kaldır oldu döndür çevir:))maşallah adişkoma maşallah. .. ya artık oyun halısı amacından çıktı bizde. yatar yatmaz dönüveriyor. yerdeki hışırtıları ellio sonra da ıh ıh çevir beni. çeviriyorum sil baştan
Gorkemlievet cnm ben de demistim haliya erken zmn oturtup bakmasi yavastan ellemesi o donemler iyi simdi icinde durmuyor dimi elliyor mu? Cnmm tesekkur ederim aminn koca kiz oldu bnmki sanki artik bebek dgl gibi genc kiz:)))
Hyrm vlla zor bir bolumu bitirmissin bravo sana.Ank. Bir arkadasim o bolumdeydi cok zor vlla nsl is olanagin Bursa da?
Gençsu, Karlık Madran, Alka Madran, İvriz Su, Beysu, EDK Lara, Hünkar, Revan, Buzdağ, Kardelen, İdeal, Hazar Vox Nida, Bahçeayran, Esensu Özayran, Kabalak
Eki Görüntüle 477084
Kıyamadığımız saçlar :)
Eki Görüntüle 477726 Eki Görüntüle 477727
kızım avatar oldu(
kızlar dün isiliklerin azalmasını beklerden yine arttığını görünce kendi doktoruna götürdüm.doktor mürekkep gibi bi ilaç yaptırttı eczaneye bide üstüne krem verdi. ilaç gerçekten mürekkep gibi kolay kolay çıkmıyo.dün kızımı yıkadım boyadım herhalde kaşıntıyada iyi geliyo çok rahat uyudu bu gece maaşallah.az önce tekrar yıkayıp boyadım daha sürerken uyumaya başladı zor tamamladım galiba kaıştısını alıyo...ellerine eldiven taktım çünkü en çok ellerinde var kıpkırmızı elleri en çok ilaçta orada olduğu için ağzına sokamaması için hapsettim ama nasıl sinirleniyo anlatamam bu duruma.
işte tipimiz böyle oldu bakalım ne kadar böyle dolaşacağız.
aynen benimde içim acıyo ne kaınmayı biliyo ne kaşınıyo demeyi...mor mor oldu ama şükür rahatladı bebeğm.
ilk zamanlar bebek sarılıktı.ben sarılığı geçsin diye sürekli emzirmeye çalışıyordumya herhalde sık emmeye alıştı o yüzden ilk iki ay çok çok aldı kiloyu.son iki aydır da alması gerektiği kadar alıyo geçen ay 800gram bu ay 650gram. benim sütüm ilk zamanlar çok iyiydi suyu çok içiyordum doğrusu şimdide çok içiyorum ama şimdilik günü kurtarıyo ancak tam yetiyo kızım aslında öyle çok sık ve uzun uzun da emmiyor artık ama sütüm yarıyo galiba çok emmiyo ama kilo alımı iyi.ben faydalı şeyler yemenin sütün kalitesini arttırdığını duymuştum ona dikkat ediyorum hergün 2yumurta kesin yiyorum,bakliyat yiyorum, yeşillik yiyorum ay bide helvada çok yediklerimden. buradan bi arkadaş demişti galiba bi ara sütüm azalmıştıda dinlenmene dikkat et diye bende bebek her uyuduğunda koptur koptur iş yapıyodum artık dinlenip uyuyorum onunda faydası var.
benim hamileliğimde de doktor proteyin ağırlıklı beslen demişti et ve et ürünleri kilo aldırıyor bebeğe demişti. doğduktan sonrada aynı şekilde et ürünleri tüketmek önemli. benim eşim erzurumlu ben karadenizliyim biz sebze ağırlıklı besleniriz ama eşim etsiz yemek yemez. bende onun sayesinde tüketiyorum. yoksa et hiç aramam ben sebze daha çok seviyorum. benim bebeğim 1ay 1kg, 2ay 1kg en son 3ayda 850gr aldı. 3aylık kontrolümüzde 6750gr 64cm di. ama şimdi nedense sanki az emiyor bu ay fazla kilo almaz gibi geliyor.gece çok güzel emiyor ama gündüz 5dk memede zor duruyor. sizinkiler de de var ı?
kilodan daha çok sağlıklı olsun diyorum ben. allah hepimizin yavrularına sağlık versin.
Eki Görüntüle 478949 Eki Görüntüle 478949
işte benim minik aşkımm.... hayatımın tadı tuzu... herşeyi...
benım kadar çok et yiyen yoktur herelade,günde 3 öğün et yediğimi biliyorum yani,babam bize hayvan keser mesela biz 2 kişiyiz 1ayda bitiyo valla ama bu denkleme göre benım kızım 10 kılo falan olması lazım nerde bu kilolaaaaaaaarr
(cvp:annede)
Kizlar hepinize merhabalar,
Hayirli cumalar
Nasilsiniz iyimisiniz, bebisler nasillar??? Bende oglusumu uyuttum, firsattan istifade foruma girdim gecmisi okudum, simdide yazayim dedim...
Dün disari cikmistik oglumla, annemle - her sey yolundaydi, oglum gayet sakindi, o kadar dolastik falan, sonra bir akrabamiz yanimiza geldi, taki ne zaman herkes evine gitti, oglusumla bizde eve geldik, basladi huysuzlugu... sanirim yine nazar oldu, inanin aksam öyle huysuzlandi ki, ne emzirebiliorum, ne mama icirebiliyorum, uykusu var uyutamiyorum falan... sonra esim geldi isten, en iyisi banyo yaptiralim, rahatlar dedi. Banyo yaptirdik rahatladi biraz, sonra kucagimda kafasi omzumda nazar dualarini okudum, yasin okudum falan, uyuya kaldi... yerine yatirdik, sonra 1 saat ancak gecti bagirarak aglayarak sanki bir sey olmus gibi uyandi.. neyse sonra yine uyuttum, ama bizide mahvetti... günahinida almak istemiyorum akrabamizin ama sanirim istemeden de gözü degiyor...
Sizde yasiyormusunuz böyle seyler ya??
yoksa yavrum hic o kadar huysuzluk etmiyordu... su andada uyuyor - öyle girebildim nete... Benim oglusumunda keyfi yerinde sanirim, o da dönmeyi pek düsünmüyor
Bir seyi fark ettim, mama vermeden önce gündüz en fazla yarim saat uyuyordu, ama emzirip sonrada mama tavkiye yapinca daha rahat uyuyor... yani en azindan 2 saat falan uyuyor yatirdim mi.... Sizin bebiskolar ne kadar uyuyor, sadece anne sütü veren annelere soruyorum), gece uykulari nasil, kac kere kalkiyorlar..
Baska seylerde soracaktim ama unuttum su an ya..., aklima gelince yine yazarim insallah...
Hepinizi öpüyorum
canim yaaa masallah barekallah, cok tatli saclari var kizinin... kiyamaman normal...
Bizde kestik oglusumun saclarini, üzüldüm kesilirken nerdeyse aglayacaktim ama simdi daha iyi oldu rahatladi en azindan... yoksa dedesi kesecekti, hem babasi hem dedesi kuaför, kacisi yoktu oglusumun...
....
kızlar merhaba benim şöyle bir sorunum var umarım bilen vardır.çünkü doktoruma 5 den önce ulaşamıycam.ben 80 kiloyla hamile kaldım ve şuana kadar 7 kilo aldım.kilo artışım normal düzeyde devam ediyordu takii bu sabaha kadar.bu sabah 600 gram vermiş olduğumu farkettim.biraz endişelendim açıkcası.sizce neden olabilir?
saçla ilgili yorumunu okudum canım, inan nası becerdi bilmiyorum. kakada dolanmış çıktı( şu an itibariyle kustu ve eline bulaşan kusmuğunu yiyor, ağzındakileri de geri yutuyor.. oğlum nasıl bi şeysin sen ya kereta
martimcim,
güldürdün beni ya))
:) ne mutlu bize o zaman :) bu arada msjını aldım canım. sağol idare edip gidiyoruz. uykular bozuldu bizde de. ben de ek gıda düşünüyordum ama sütüm yeterse eğer anne sütüne devam kararı aldım. hakikaten güzel anlatmış kadın. bizim iki dr. muz var. biri başla diğeri sakın başlama. sütün yetiyor şu an dedi. ben de 2. ni dinleyeceğim artık. bu arada album yaptım kerata paşam orda
İnşallah düzene girer bebislerimizin uykuları. Mikailin ki bazen tutuyo bazen bozuluyor anlamadım gitti. Sen uyuturken ne yapıyorsun canım, uyutma yöntemin ne?
Bu arada resimler çok güzel maşallah. Kaç kilodasin su an? Göbüsü nasıl giderdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?