martimayyyy kustu muuuu,izledin miiii kizz kaldir vur sirta bendeki panik istee:))
bugun ruyamda forumu gordu valla saka gibi neden gordum tabii bilincalti ,ruyamda sordugum sorularim kafamdakileri simdi soruyorum.Ben evhanimiyim,cocugu olan calisan kadin da mutsuz calismayip yaa ben neden birseyler yapmiyorum diyen de ayni ... eylul ayinda Allah nasip ederse eczane acmayi dusunuyoruz,esimin calistigi bir firmanin esiyle beraber ,o olmak zorunda cunku ben eczaci degilim.buarada esler bu isle ilgilenemeyecek .ben uzun zmndir calismak istiyorum (annemin gazina gelerek) bosuna mi okudum derdim.ve hergun daha iyi bakarim kendime ,eskiden hergun sac bas yaptirirken simdi haftada 1 e dustum,amann ne gerek bu sicak da diyorum bazen..
hamileyken esim dur hamile halinle ne yapacaksin derdi ben de kesin boyle gider ben birsey yapamam diye dusunuyordum.Simdi bebeis buyudu,ben calisacagim ama icimde bir sikinti dun basti Ada yanimda olur diyordum ,esim cocukla is yerinde yapamazsinki dedi .Ada'm napacagim,bnm gibi herseye dikkat ederlermi diye korkum bakici istemiyorum annem gelir gider ,kayinvalidem falan bakar.p.tesi-pers temizlik gununde evde dursun istiyorum isterse kayinvalidemde gelir o zmnlar.Ada 9 aylik olacak kismetse o zamanlarda sizce ne yapmaliyim allak bullagim kisin burasi cok sikici olacak butun gun evde napacagim diyorum bir yandan,ben calismazsam birini almak lazim ise kiz yetisemez cunku.
aslinda Martime yazdim gibi gorunsede hepinize soruyorum,goruslerinize acigim.Dunden beri kafamda netlestim gibi aslinda surekli Adaya bakiyorum,aglar arkadamdan anne diye o zamanlar diyorum.amannn ben simdi dusunemiyorum kafam durdu help meee pls:)
ı will help you my lovely friend:))şimdi şöyle söyleyeyim.evinde otur ve bebbişinin tadını çıkar.ben öyle yapacağım.bu zamanlar kendi adıma bir defa yaşanacak ve ben onun ilk emeklediğini,ilk yürüdüğünü vb tüm ilklerini görmek istiyorum...
Mujjj, ben de gorkemli gibi düşünüyorum. Biraz daha büyüsün Adacık, tadını çıkartın ana-kız doya doya. Sıkıntı konusunda bişey diyemicem çünkü ben senden daha dertliyim bu konuda, hep evdeyim. Sen yine kendini oyalayacak bişeyler bulursun. Ada büyüdükçe daha çok oyalancak şey çıkacak zaten.
thankssssss :))
bir yanim aynen onu istiyor,bir yanim gun icinde onu yanima alirim emzirmek icin sagmam zaten diyor.
bir yanim sana sunu diyor ,sen simdi sikildiginda mesela foruma gidersin bnm sikildigimda gidecek migros,tansaslarim var:))
buarada sen simdi ne durumdasin ,iste olsam simdi bu kdr dinlenme bana fazla dedigin oldu mu?gerci olsa soylerdin simdi sanirim
mujj maşallah adişkoya kocaman kız oldu artık yakında emeklemeyede başlar prenses artık zor günler seni bekliyor. yalnız da bırakamazsın.
ELEMSU alemsin sen yaa... bizim tezimizi çürüttün böylece... senin kız "0" beden olmak için şimdiden formuna dikkat ediyor annesi.
canım benim oğlumda bu hafta başından beri yeni yeni dönmeye başladı. senin dediğin gibi. sırt üstüyken yüz üstü ama öyle hemencik değil kolu altında kalıyor ıkınıyor sıkılıyor kolunu çekip dönüyor sonra 1dk geçmeden yüzüstü durmaktan sıkılıp başlıyor ağlamaya. birde yüz üstü ellerini yemek daha kolay sanırım ondan dönüyor benimki)
Yeşimmmm maşallah maşallah tosuncuğa yaa paşa gibi de yatmış havasını yesinler :)
Sağol teyzesi küçükken daha çok benziyordu japona, neyse ki büyüdükçe değişiyor. Ben Kore dili mezunuyum, hamileyken çok mu Korece konuştun diyorlar :)
Valla şaka gibi.. Daha dün hamileydik hepimiz. Böyle aman nasıl büyüdü zaman nasıl geçti diye diye bi bakcaz kocaman olacaklar (inşallah)
Emekleyen dizlerini yerim onun.
Maşallah canım kuzuna, Sare henüz hiç bi şekilde dönmedi. Anca tepinip duruyor :)
Bu arada bizim ince bi yastığımız var onda yatıyor.
galiba sadece dönmeyen benim şişko kızım kaldı...
aslında vücududa yuvarlanmak için çok müsait ama :))
olduğu yerde yuvarlak yapıyo ama halla sırtını yere koyduysam sırt yerde göbeğini koyduysam göbek yerde(
Lovehoneycnm ben de yastik kullanmiyorum.kullanmam gereken zmni iyi arastirip duzgun yastik almaliyim.cunku bnm boynum ne kdr ortopetik yastik da uyusam da bazen agrir cunku duzlesme var sopa gibi filmlerim:) ins. Olmaz onda sorun genelde surdaki yari arkadas da bu sorun vardir ztn vlla maalesef:/
Kizlar hepinize merhabalar,
Hayirli cumalar
Nasilsiniz iyimisiniz, bebisler nasillar??? Bende oglusumu uyuttum, firsattan istifade foruma girdim gecmisi okudum, simdide yazayim dedim...
Dün disari cikmistik oglumla, annemle - her sey yolundaydi, oglum gayet sakindi, o kadar dolastik falan, sonra bir akrabamiz yanimiza geldi, taki ne zaman herkes evine gitti, oglusumla bizde eve geldik, basladi huysuzlugu... sanirim yine nazar oldu, inanin aksam öyle huysuzlandi ki, ne emzirebiliorum, ne mama icirebiliyorum, uykusu var uyutamiyorum falan... sonra esim geldi isten, en iyisi banyo yaptiralim, rahatlar dedi. Banyo yaptirdik rahatladi biraz, sonra kucagimda kafasi omzumda nazar dualarini okudum, yasin okudum falan, uyuya kaldi... yerine yatirdik, sonra 1 saat ancak gecti bagirarak aglayarak sanki bir sey olmus gibi uyandi.. neyse sonra yine uyuttum, ama bizide mahvetti... günahinida almak istemiyorum akrabamizin ama sanirim istemeden de gözü degiyor...
Sizde yasiyormusunuz böyle seyler ya??
yoksa yavrum hic o kadar huysuzluk etmiyordu... su andada uyuyor - öyle girebildim nete... Benim oglusumunda keyfi yerinde sanirim, o da dönmeyi pek düsünmüyor
Bir seyi fark ettim, mama vermeden önce gündüz en fazla yarim saat uyuyordu, ama emzirip sonrada mama tavkiye yapinca daha rahat uyuyor... yani en azindan 2 saat falan uyuyor yatirdim mi.... Sizin bebiskolar ne kadar uyuyor, sadece anne sütü veren annelere soruyorum), gece uykulari nasil, kac kere kalkiyorlar..
Baska seylerde soracaktim ama unuttum su an ya..., aklima gelince yine yazarim insallah...
Hepinizi öpüyorum
canim yaaa masallah barekallah, cok tatli saclari var kizinin... kiyamaman normal...
Bizde kestik oglusumun saclarini, üzüldüm kesilirken nerdeyse aglayacaktim ama simdi daha iyi oldu rahatladi en azindan... yoksa dedesi kesecekti, hem babasi hem dedesi kuaför, kacisi yoktu oglusumun...
Kadifegülcüm, cok gecmis olsun canim, simdi nasil minik findik?? Umarim faydasini görüyorsundur ilacin..
kizinin gelisimi cok güzel masallah barekallah...benim oglumda pek fazla kalmiyor gündüzleri memede... kendini geri geri ittiriyor emmek istemedimi...ben simdilerde hem emziriyorum hem mama veriyorum - günde 2 kere mama veriyorum, yoksa dogru dürüst uyumuyo gündüzleri... Bu ay kilo ve boy gelisimi nasil merak ediyorum oglusumun... kontrole daha da var... Insallah iyi gidiyordur..
Senin kizinin uykusu nasil gündüzleri??
canimmmm cok tatli masallahhhh barekallahhhh.... findik findik bu yaaaa). Kilodan cok dedigin gibi saglikli olsun gelisimleride.. önemli olan o...
Bu arada nasilsiniz iyimisiniz bu findikla... nasil gidiyor hayat??
Elemsucum canim,
sen ve bebisin nasil iyimi??? Nasil emmesi nasil, istahi yerine geldi mi?
martimcim,
paylastigin link icin tesekkürler, gercekten iyi bilgilendiriyor... bende 5 aylikken ek besinlere baslamayi düsünüyordum ama doktor illa 6 aylikken diyor baksana... bu ayin sonunda kontrolümüz var, doktorumuza soracagim bakalim ne diyecek...
Bu arada bebisin nasil iyimi???
thankssssss :))
bir yanim aynen onu istiyor,bir yanim gun icinde onu yanima alirim emzirmek icin sagmam zaten diyor.
bir yanim sana sunu diyor ,sen simdi sikildiginda mesela foruma gidersin bnm sikildigimda gidecek migros,tansaslarim var:))
buarada sen simdi ne durumdasin ,iste olsam simdi bu kdr dinlenme bana fazla dedigin oldu mu?gerci olsa soylerdin simdi sanirim
geçmiş olsun dileklerinde buluan ve bizi merak ede herkese çok teşekkürler ..perşembe günü Doç.Dr. İrfan Karaca ile görüştük dr gözle ve elle muayene etti bebişin memesini ve emin olmak için ultrasona gönderdi ultrasonda oğlanın sol memesinde kji kan gelen memeside bu kist çıktı ben ultrason çekilirken doktor ekraa yazınca ben hemen kist mi var dedim ve nerdeyse ağlayacaktım acayip canım sıkıldı herneyse raporu aldık kendi dr götürmek üzere ordan çıktık ben tabi çökmüş bi durumda tekrar irfan beye gittik kendisi hiç kistten falan bahsetmedi biz gelmeden zaten oda araştırmış bu memeden kan gelme olayını koreli bir bebeğin resimlerii gösterdi iki memesinden kan gelen ve 6 hafta sonra bebekte bu kan gelme olayı kesilmiş zaten kan geliyor dediğin bebeğin kıyafetinde hafif bir lekelenme oluyor nokta şeklinde en büyük leke küçük tırnaktan bile küçük neyse doktor bizi rahatlattı can sıkıcı hiç bi durum olmadığını raporda yazan bu kistin içi kan dolu bir kitle olduğu bunun henüz kemikleşmediği ve korkulacak bi şey olmadığını söyledi muhtemelen bu kendiliğinden geçicek dedi , eğerki herhangi bir aşırılık olursa tekrar değerlendirmeye alınabilir dedi ayrıca kendi doktorumuz hayim beyinde bu konuyu takip edeceğini söyledi..
geçmiş olsun canım tekrar bak meraklanacak bı sey yokmus,ama ınsanın elınde olmuyo tabıkı başkalarına çok küçük gelecek bı sorun bızım dünyamızı karartabılıyo,neler neler varmıs yasadıkça görüyoruz işte,Allah hepimizin yavrusuu korusun bizi onlarla sınamasın
esraexx
Çok geçmiş olsun canım korkulacak bişey olmamasına çok sevindim ama tabi ki önemsenecek bi durum. Kötü olman çok normal ama kötü haberler almamışsınız şükür ki. Mehmet Kemal'imizin sıkıntısı tez zamanda geçsin inşallah. Öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?