sağol canım benim.dua ede ede sağıyorum inanki allahım sütüm azaltma arttır diye.yaradığını görmek çok güzel.tabi gönül isterdiki benden emsin ama biberona alışmıştı bir kere.Eline saglık iyi yapmışsın o kızlaraonları da görür birileri elbet ! Neyse saydığın sporlar arasında sadece Pilates tanıdık geldi , bı tek onu yapmıştım. Hızlı bı etkisi olmadı ben de. sporla nasil hasır nesirim duşun artık ama benim favori sporumu sorarsan yüzme. Mekik ve yüzme isini tam görür bence. Bu arada denizciye de masallah tekrar. 5. Ayda dogum kilosunun 2 katına çıkılması beklenilen siz arayı acmış, kendi içinizde rekor kirmissiniz meger. Senin de sütun iyimis valla, masallah sana da :)
Gorkemlicnm ama iyi bebisin dedigin gibi 2.950 ile dogdu. Ada 3.400 du .Martimevet iyi sukur maasallah inanmazsiniz 4. Ayda o kiloda olan bebek suan tahminimce 9 u gecmedi.duruyor ya artik c.tesi dr.u bakar artik ev yontemiyle gecen 9 du baktigimizda
Kadifegulcnm bak verme corba derim ben.ben anlamiyorum dr.lar hepsi ilk 6 ay anne sutu derken ne oluyor boyle.ben 5 in ortasinda meyvalardan baslamistim istersen yogurtta. Basla ama az bekle derim100 gr. Olarak bakarsan o 1 bardak eder buarada baslama sebebim dr. Kilo alimi icin sut yetmiyor demisti.o zmn icin az almis dedi sasirmistim oyle dmesine
Oyyy oyyyy yesinler onun süsünü püsünü güzelliğiniii maşallah canımm
Lovehoneymaasallah cnm cook sirin ya,hele 2. Fotografa bayildimbuarada harikasin valla ne guzel yapmissin.onlar da tek tek kumastan mi birlestirdin yksa bir cicegi mi yaptin?
sağol canım benim.dua ede ede sağıyorum inanki allahım sütüm azaltma arttır diye.yaradığını görmek çok güzel.tabi gönül isterdiki benden emsin ama biberona alışmıştı bir kere.
teşekkürler canım benim.kimse adamızın rekorunu kıramaz o bizim tosun prensesimiz:))mujjcum bölgesel zayıflamada abin en çok neyi öneriyor mesela bende kalça basen bacak normal sadece karın mide bölgemde sorun var.
lovehoney irem çok tatlı bir bebek.süsleride çok yakışmış.annesinin ellerine sağlık.yoksa katkat eteklerinide mi annesi dikti???
sağol canım benim.dua ede ede sağıyorum inanki allahım sütüm azaltma arttır diye.yaradığını görmek çok güzel.tabi gönül isterdiki benden emsin ama biberona alışmıştı bir kere.
Amin artsin,kuzenimin de ayni sen gibi hep sagiyor valla ayni zmnda dogurmustunuZ buarada.
teşekkürler canım benim.kimse adamızın rekorunu kıramaz o bizim tosun prensesimiz:))mujjcum bölgesel zayıflamada abin en çok neyi öneriyor mesela bende kalça basen bacak normal sadece karın mide bölgemde sorun var.
lovehoney irem çok tatlı bir bebek.süsleride çok yakışmış.annesinin ellerine sağlık.yoksa katkat eteklerinide mi annesi dikti???
Ay insallah canım ya cok zor böyle! Benimki bu ara emerken uyuyor. Yani imrenilecek bı tarafı yok uyutma seklIminDr yatağında uyutmak icin biraz daha bekle dedi, su an sana ihtiyacı var , senden ayrı zaman geçirmemem icin uykuya direnir bu ay dedi. O bu psikolojideyken onu yalnızlığa itme, sarıl güvende hissettir dedi. 2 gündür de mei TAİ ile dışarı çıktığımızda onun icinde uyuyor sevdi sanırım onu. Dün artık gece onda uyuttum yoksa uyumaya hiç niyeti yoktu.
Kilolara gelince 14 kiloya doguma girdim. Dogumda sadece 6 kilosu gitmisti. Logusa sıkıntısıyla 40 gunün sonunda 9 kilo verdim. -1 oldum yani dogum oncesi kilomdan. Bir de Ege'nin kolik günleri o kadar yememe rağmen form tutturdu zorla .bugun itibariyle 54 kg im. Göbeğim var amA kıyafete gore görünüşü değişiyor.aman ben gibi sıkıntı yasama da varsın yavaş gitsin kilolar.
haticecancnmm tesekkur ederizz,bizde iyiyiz...bebisinin artik gece kalkmamasi lazim.uyanmyorsa uyandirmayin.Ada 3,5 ayliktn snra gece kalkmamaya basladi.eger siz kaldirir emzirirseniz alisacak ve oyle gidecek ister istemez alisacak hergece o saatlerde emmek isteyecek.buarada Ada sahurda sesimizi mi duyuyor da uyaniyor anlamadim bu ara uyaniyor yada susuyor su veriyoruz tekrar uyuyor bazen uyumuyor,yada dr. muhallebiyi az veriyorsun demisti ondan uyaniyor belkide dun 3 kasiktn yaptim uyandi gibi ama su icip uyudu:)
haticecim açlık uykuya engel doymadıysa uykusu kısa oluyordur.bizim pek belli olmuyor genellikle ilk ya da ikinci uykumuz 2-2,5 saat oluyor diğerleri 1 saat 45 dk falan.gece uykusuna da en geç 9:30 gibi yatıyor.bir kaç gecedir 11 de uyanmadan emziriyorum böylece daha uzun ve rahat uyuyor tracy hogg da vardı rüya öğünü diyor buna.kızım gece bazen 2 bazen 3 kez uyanıyor sabahları da genellikle 6-7 arası uyanıp oyun oynamak istiyor.ne kadar uykusu açılmadan uyutmayı denesem de kar etmiyor
canım Arminle ugrasıyorum bildiğin gibi o da aynen yememeye devam zorlayedırmekten asabı oldu cocuk bıberonu görürgöremz ağlamay başlıyo,bende vermıyorum artık zorla napım
öncelikle herkes güzel bir hafta diliyorum.
benim sizlere bir sorum olacak. oğlum yaklaşık 1aydır 3 yada 4günde 1kez kaka yapıyor. daha önce hergün 1kez yapardı. birde gaz çıkardığı zamanda bayağı bir kokulu çıkarıyor. kaka da aynı kokulu. sizlerin bebeklerinin gaz ve kaka durumları nasıl acaba?
birde bebeğin doyup doymadığını yada yeterince beslendiğini kakasından yada şişinden anlayabilir miyiz? ben sağlık ocağına götürmüştüm doktor yeterince doymuyor o yüzden 3günde 1kez yapıyordur dedi. ama doymazsa ağlar. ben mama vermiyorum sütümle besliyorum acaba yetiyor mu da sık kaka yapmıyor?
haticecan, selam canım. oğluşun göze gelmiş bazen bizimkine de oluyor huzursuzlanıyor dedesi nazar duası okuyor rahatlıyor. bu arada bebek tok olduğu zaman daha uzun süre uyuyor gerçekten. bizim gündüzleri uyku düzenimiz belli olmuyor öğlen banyo yaptırıyorum bazen 2saat uyuyor. daha sonra uyandığında 1-2 saat uyanık kalıyor sonra akşama kadar yarım saatlik 45dk uykularla geçiyor gündüz. gece uykumuz düzene girdi ama 22:00 de yatıyor sonra gece 2-3kez emmek istiyor mızıklıyor emiyor ve yine uyuyor. bu arada bbişinin saçlarını kestirmişsin sıhatler olsun. senin bbişinin resmini de koy canım. onuda görelim
Eki Görüntüle 482382 Eki Görüntüle 482383 Eki Görüntüle 482384
tekrar yükledim inşallah görünür.kızım annesinin el emeği göz nuru taçlarıyla poz veriyor:))))
Tum basının pesınde kostugu fakat asla roportaj yapamadıklaRI mıss world 2013 un guclıu adaylarından Beren guzellıgı tatlılıgı ıle sımdıden jurının gozdesı..vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa
Allah Allaaahhhh bugün sayfamızı güzeller bastı :) Beren kızımıza da maşallah esmer güzeli.
Ne güzel kızlar oğlanlar doğurmuşuz biz yahu
vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa
oooy güzelliğe bak ısırırım o yanakları.eşimde Armin e bakıp 2030 türkıye ve kaınat guzeli diyoo
Lovehoneycnm guzel olmus vlla eline saglik,peki banta neyle yapistirdin yada diktin sanirim
Haticecancnm ben muhallebi kendim yapmadim .milupa sutlu pirincli yiyor aksamlari 2 kasik.aslinda dr. 3 kasik ver diyor.ben de ztn 3 de versem beni emiyor 2 de versem emiyor diyorum 2 sveriyorum:)) cnm mesela corba verdim simdi diyelim bi 40 dk. Snra emiyor uyuyor yada emmeden uyuyor.her ogunden snra emiyor 1 saat snra falan .sana tam gunumu yazayim.sabah domates,peynir,ekmek yedi yedi yemedi suttt:)) 1-2 saat snra yumurta hergun dgl ama.saat 14:00 corba saati snra sut snra uyku aksam 17:30 gibi yogurt aradan 1 saat gwcince falan sut. Iftara yakinda emziriyorum rahat yemek yiyelim diye aksam 21:30 muhallebi maalesef erken uyuymaz oldu buara snra 22:30 gibi sut ...eee meyve nerde diyeceksin iste o sikinti buara meyve yok yemiyor.dun muzu yerken bir ogurdu(( gitti butun yedikleri cok uzuldum
Gorkemlihaklisin kuzum ama yinede bir anda cok yogun yapma valla azcik yapinca bile ilkgun mahfoluyor bacak baldir heryer:))
Senn Didime gelll yuzelim vallaa ya en iyi spor dinleniyor insan.simdi annem gidince ben artik gidemem Ada artik evde yalniz birakilck durumda dgl geri geri gidiyor ,sikikiyor beni ariyor.huy degisti mi nee:) uyumadi uyudu dedigimiz anda bagirindi yanimiza geldi yatti sultan.sen tosun diyince toaun pasa geldi aklima:))
HATİCECAN bende senin gibi emziriyorum oğluşumu. beyefendi yatıca daha uzun süre emiyor. yatıyor bende üzerine eğiliyorum cuk cuk emiyor. geceleri kucağımda emiyor allahtan. ben şimdiye kadar mama hiç vermedim sadece doğduğu ilk 1hafta verdim mama bakalım bayram ertesi kontrolünde kilo alımı nasıl olacak doktor ne diyecek. ben meyvelerin sularını tattırmaya başladım. kayısıyı püre yapıp erdim çok sevdi. elma, erik ve üzümünde sularını 3-4 kaşık veriyorum. meyve çok hoşuna gidiyor annesi gibi... ses konusunda bizim fazla sorunumuz yok gün içinde uyusada tv sesi açık uyuyor diye hiç kısmıyorum. o yüzden alışıtı sese sanırım.
LOVE HONEY senin prenses çook tatlı maşallah. hamarat annesi de ciciler yapıp süslemiş çook daha güzel olmuş. allah nazarlardn korusun. valla kızlar için ok güzel cicili kıyafetler var erkekler için hep aynı. sırf bu süslü cicileri giydirmek için bir tanede kız çocuk istiyorum.
GORKEMLİ canım maşallah bebeğine. ne güzel kilo almış. minik prenses annesinin çabalarının ve emeğinin karşılığını kilo alarak göstermiş. ne mutlu sana. aşıları da atlattın haydi bakalım darısı başımıza inşallah...
MUJJ saç bakımı için önerdiğin yağları bende deneyeceğim. sağol paylaşımın için. arada da olsa miniklerden zaman kalırsa insan kendine bakmak istiyor. saçlarımı kestircm ama bir türlü gidemedim kuaföre. bayrama kadar giderim inşallahh
masallah tatlı kızına cnm..tacınada bayıldımmmm keske elımden gelsede yapsam dıcemde hosss berenle ıs ve yemek yapamıyorken nede guzel yaparım dımı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?