Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Lovehoneymaasallah cnm cook sirin ya,hele 2. Fotografa bayildim buarada harikasin valla ne guzel yapmissin.onlar da tek tek kumastan mi birlestirdin yksa bir cicegi mi yaptin?

sağol canım benim.dua ede ede sağıyorum inanki allahım sütüm azaltma arttır diye.yaradığını görmek çok güzel.tabi gönül isterdiki benden emsin ama biberona alışmıştı bir kere.

teşekkürler canım benim.kimse adamızın rekorunu kıramaz o bizim tosun prensesimiz:))mujjcum bölgesel zayıflamada abin en çok neyi öneriyor mesela bende kalça basen bacak normal sadece karın mide bölgemde sorun var.

lovehoney irem çok tatlı bir bebek.süsleride çok yakışmış.annesinin ellerine sağlık.yoksa katkat eteklerinide mi annesi dikti???

Son düzenleme:
Oyyy oyyyy yesinler onun süsünü püsünü güzelliğiniii maşallah canımm

teşekkürler canım

Lovehoneymaasallah cnm cook sirin ya,hele 2. Fotografa bayildim buarada harikasin valla ne guzel yapmissin.onlar da tek tek kumastan mi birlestirdin yksa bir cicegi mi yaptin?

sağol canım.organze tülleri tek tek kestim aralardan 8 parça dilimledim mumla yaktım canım.

sağol tatlım yok sadece bant bana ait:)))şuan fırsat bulamıyorum ki bulsam dikerim

aa ben gormedim etekleri.ama tutu yaptiysa kolay o ben birkere netten baktim Ada icin yapacagim ama yurudugunde guzel olur diye yapmadim bir bak cnm netten tutuye cok guzellll cnm sorayim abime yine.sen boyle mekik tarzi cok iyi gelir die dusunuyorum.gercektn kosu da super.buarda ekim de baslama sebbebin ndn? Deniz e biri mi bkcak ondn mi? Sicaklarda cekilmiyor gerci

merhaba kizlar,

bugün nasilsiniz iyisiniz insallah? Minik bebislerde iyidir umarim, gecmisi okuyabildigim kadariyla iyiler sükür. HAmd olsun bizde iyiyiz oglusumla. Dün gündüz annemlere gitmistim aksamda oradaydik ama sagolsun yavrum sicaktan dogru dürüst ne bisey yedi, nede uyuyabildi. Bu arada birde evde gündüzleri tek ikimiz oluyoruz ya, sessizlige alisik uyurken falan, annemlerde abimlerle yan yana oturuyorlar, abimin ufakliklarin sesine uyandi durdu, uyuyamadi... aksam tam meyve yiyelim derken, basti yaygarayi, ne kucakta durdu, ne emdi, ne mama icti, apar topar kalktik eve geldik. Beyefendi yola cikar cikmaz uykuya daldi ). HAlbu ki burada o kadar cok sicakta yok TR deki kadar.. en fazla 35 derecedir varsa oda..

Rabbim size ve bebislere yardim etsin orada... neyse simdi uyuyorda, nete girebildim. Bende günde 2 kere falan 120 ser ml mama veriyorum ve gerisini emziriyorum. Smdilik böyle idare ediyoruz bakalim kontrolde ne diyecek doktor.. ek gida konusundada soracagim ne zaman baslayayim diye...

Bu arada oglum yeni bir sey daha cikardi, gündüzleri kucagimda yatip emmek istemiyor, yastik yaptirmistim anneme, onun üstüne yatiriyorum, kendim üzerine egilip öyle emziriyorum... mamayida orada yatarak iciyor beyefendi.. ama geceleri sükür kucagimda emiyor Her gün yeni bir sey cikariyorlar...

Sizin bebisler nasil ya, uyku ve sessizlik konusunda, sesli ortamlarda uyuyabiliyorlar mi, sizler ne yaptiniz??

Beslenme konusunda hamilelikte ki gibi dikkat ediyormusunuz? yani günde 3 ögün yiyebiliyormusunuz? Ben zorlaniyorum ya, insan tek basina yemeside zor

selam martimcim,
aslinda hakli doktorlar, 9 ay icli disliyiz bebislerimizle, bir anda terk edilmis gibi hissediyorlardir kendilerini... uyanikken bile yaninda etrafinda görmek istiyorlar bizi..

Kilo konusunda masallah canim, tebrik ediyorum... ben sabah ac karnina tartildigimda 57,8 cikmisti, gün icinde yiyip icerken sisiyor, yine hamileymisim gibi oluyor... aslinda tembelligimden - hastaneden cikmadan fizyoterapist gelip bana karin kaslari icin hareketler göstermisti, evde yap diye - ama yapamiyorum bir türlü.. insallah yil sonuna kadar göbüs gider )

mujjcum bugün nasilsiniz??
gece oglum 2 kere uyaniyor, ondada kisa süreli emip uyuyor tekrardan.. sabahta kurulmus saat gibi 7:30da kalkiyor ve 9a kadar falan oyun oynamak istiyor.. ondan sonrada yarim saat veya 1 saat uyuyor.. güne öyle basliyoruz )

Ogluma vakti gelince bende muhallebi yapacagim.. sen internette ki tarife göre mi yaptin muhallebiyi? Sen ilk hangi ek gida ile baslamistin? Bir gün programini yazarmisin, yani hangi saat emziriyorsun, sonra hangi ek gidayi vermeye basladin, kac kasik falan... yani bizede örnek olmasi acisindan...

bu arada ise baslayayim mi demissinde, bence ne kadar cok vakit gecirebilirsen yavrunla gecir, bu zamanlarini bir daha göremeyecegiz... zaman zaten cok cabuk geciyor.. ben mesela önümüzde ki yil kasim ayi sonu ise baslamak zorundayim.. o zamana ne olur bilmem ama iste.. simdiden düsünmeye basladim...

selam canim,

haklisin acligiyla ilgiliymis sanirim bizimkinin uykularida .. ama sükür ek mama vermeye baslayinca simdi daha iyi oldu.benim ki de sabah 7:30 ile 9 arasi oynamak istiyor.. babasi ise giderken kalkiyor hatta ondan önce )

canım Arminle ugrasıyorum bildiğin gibi o da aynen yememeye devam zorlayedırmekten asabı oldu cocuk bıberonu görürgöremz ağlamay başlıyo,bende vermıyorum artık zorla napım

Elemsucum,
nasilsiniz canim - nasil gidiyor?? mama icmiyorsa, emzirebiliyormusun canim en azindan?? Doktor ne diyor bu konuda nasil olacakmis böyle.. kilo konusunda nasil peki???
Sende onu degisik sekilde emzirmeyi dene.. ben simdi gündüzleri yastiga yatirip kendim kenardan üzerine egilip öyle emziriyorum.. belki sendede ise yarar canim..

Yessimmcim canim merhaba,
benim oglumda 1 hafta öncesine kadar günde en az 2 kere kakasini yapardi, ama su son 2-3 gündür, 2 günde 1 yapmaya basladi.. ama ben seyden dolayi tahmin ediyorum, 25 temmuz dan bu yana ek mama vermeye basladim, mamanin tadini begenmeyip icmiyordu beyefendi, icine ben hafif glikoz koyup veriyordum.. sanirim ondan dolayi oldu, yani icini tuttu seker - o yüzden 2 günde bir yapti.. simdi mamayi sükür sekersiz aliyor, ve kakasi da düzeldi gibi..
Oglumda pirtladiginda kakasi gibi kokuyordu osurugu.. kaka yapmadi mi o sekilde kokuyor canim onu fark ettim ben...

Doyup doymadigini bende cok sordum kendime ve burada ki arkadaslara , doymuyorsa aglar huzursuz olur dediler, ve uykulari cok kisa oluyor - bu dogru canim... simdi ben mama verince rahat ettim, yani sirf mamaya da yüklenmiyorum, sadece gündüzleri 2 kere falan veriyorum o kadar.. sende bir kere deneyebilirsin mama ver ve emzir, o zaman ne kadar uyuyacak diye..

Evet ya gitti oglusumun saclari, ama yine cikmaya basladi , insallah canim bir ara koyarim resim...

Eki Görüntüle 482382 Eki Görüntüle 482383 Eki Görüntüle 482384

tekrar yükledim inşallah görünür.kızım annesinin el emeği göz nuru taçlarıyla poz veriyor:))))

41 kere masallah canim kizina, cok cici olmus taclarida.. eline saglik..

HATİCECAN bende senin gibi emziriyorum oğluşumu. beyefendi yatıca daha uzun süre emiyor. yatıyor bende üzerine eğiliyorum cuk cuk emiyor. geceleri kucağımda emiyor allahtan. ben şimdiye kadar mama hiç vermedim sadece doğduğu ilk 1hafta verdim mama bakalım bayram ertesi kontrolünde kilo alımı nasıl olacak doktor ne diyecek. ben meyvelerin sularını tattırmaya başladım. kayısıyı püre yapıp erdim çok sevdi. elma, erik ve üzümünde sularını 3-4 kaşık veriyorum. meyve çok hoşuna gidiyor annesi gibi... ses konusunda bizim fazla sorunumuz yok gün içinde uyusada tv sesi açık uyuyor diye hiç kısmıyorum. o yüzden alışıtı sese sanırım.

LOVE HONEY senin prenses çook tatlı maşallah. hamarat annesi de ciciler yapıp süslemiş çook daha güzel olmuş. allah nazarlardn korusun. valla kızlar için ok güzel cicili kıyafetler var erkekler için hep aynı. sırf bu süslü cicileri giydirmek için bir tanede kız çocuk istiyorum.

GORKEMLİ canım maşallah bebeğine. ne güzel kilo almış. minik prenses annesinin çabalarının ve emeğinin karşılığını kilo alarak göstermiş. ne mutlu sana. aşıları da atlattın haydi bakalım darısı başımıza inşallah...

MUJJ saç bakımı için önerdiğin yağları bende deneyeceğim. sağol paylaşımın için. arada da olsa miniklerden zaman kalırsa insan kendine bakmak istiyor. saçlarımı kestircm ama bir türlü gidemedim kuaföre. bayrama kadar giderim inşallahh

mujjcum ekimde başlama sebebim ekim 4 te deniz 6 aylık oluyor.bu kadar yoğun anne sütü verme olayı olmayacak ek gıda lar girecek işin içine .yorulmak sütü azaltan bir faktör biliyosun.bende yoğun spor yapmak istiyorum.şimdilik sütüm azalsın istemiyorum tatlım.

tütü olayını bende seviyorum popolarında yürürken çok tatlı oluyorlar kat kat.bende yapmak isterim aslında bakayım bir ara..

yeşimmmcimkız çocuk istediğini söylemişsin,Allah sanada bizimkiler gibi tatlı bir kız evlat nasip etsin canımcım.bende bir paşam olsun istiyorum ama zor görünüyor kısmet

Lovehoneycnm guzel olmus vlla eline saglik,peki banta neyle yapistirdin yada diktin sanirim
Haticecancnm ben muhallebi kendim yapmadim .milupa sutlu pirincli yiyor aksamlari 2 kasik.aslinda dr. 3 kasik ver diyor.ben de ztn 3 de versem beni emiyor 2 de versem emiyor diyorum 2 sveriyorum:)) cnm mesela corba verdim simdi diyelim bi 40 dk. Snra emiyor uyuyor yada emmeden uyuyor.her ogunden snra emiyor 1 saat snra falan .sana tam gunumu yazayim.sabah domates,peynir,ekmek yedi yedi yemedi suttt:)) 1-2 saat snra yumurta hergun dgl ama.saat 14:00 corba saati snra sut snra uyku aksam 17:30 gibi yogurt aradan 1 saat gwcince falan sut. Iftara yakinda emziriyorum rahat yemek yiyelim diye aksam 21:30 muhallebi maalesef erken uyuymaz oldu buara snra 22:30 gibi sut ...eee meyve nerde diyeceksin iste o sikinti buara meyve yok yemiyor.dun muzu yerken bir ogurdu(( gitti butun yedikleri cok uzuldum
Gorkemlihaklisin kuzum ama yinede bir anda cok yogun yapma valla azcik yapinca bile ilkgun mahfoluyor bacak baldir heryer:))
Senn Didime gelll yuzelim vallaa ya en iyi spor dinleniyor insan.simdi annem gidince ben artik gidemem Ada artik evde yalniz birakilck durumda dgl geri geri gidiyor ,sikikiyor beni ariyor.huy degisti mi nee:) uyumadi uyudu dedigimiz anda bagirindi yanimiza geldi yatti sultan.sen tosun diyince toaun pasa geldi aklima:))

masallah tatlı kızına cnm..tacınada bayıldımmmm keske elımden gelsede yapsam dıcemde hosss berenle ıs ve yemek yapamıyorken nede guzel yaparım dımı:))

vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa

Eklentiler

• $01082012460-002.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoğraf0180.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $Merkez-20120708-00484.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $23072012445.webp
    28 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Allah Allaaahhhh bugün sayfamızı güzeller bastı :) Beren kızımıza da maşallah esmer güzeli.
Ne güzel kızlar oğlanlar doğurmuşuz biz yahu

Allah Allaaahhhh bugün sayfamızı güzeller bastı :) Beren kızımıza da maşallah esmer güzeli.
Ne güzel kızlar oğlanlar doğurmuşuz biz yahu

aynen tatlım bu sene mıss world 2013 te jurılerın ısı gercekten cok zor:)) bırbırınden guzel kızlar ve yakısıklı erkekler var..
hepsııı gonullerın bırıncısı tabıkı:)))))))

sıcak silikonla yapıştırdım canım ama dediğin gibi dikilebilir de.altındaki bant bir elbisenin fazlalık kısmında dantel elbiseydi boyunu kısalttım ordan çıkanı da bantta kullandım.bu arada ben de kızıma kendim yerken meyveleri yalattırıyorum nasıl cuk cuk emiyor.yiyeceği zamanda böyle geri çevirmeden iştahla yer inşallah

sağol canım.evet erkekler için öyle malesef olsun onların da karizması yeter küçük adamlar:))) inşallah allah gönlüne göre verir de bir tane de kızın olur

masallah tatlı kızına cnm..tacınada bayıldımmmm keske elımden gelsede yapsam dıcemde hosss berenle ıs ve yemek yapamıyorken nede guzel yaparım dımı:))

teşekkürler canım ben de irem doğmadan yapmıştım şimdi ne mümkün

vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa

ama senin prenses de çok tatlı maşallah.bir zamanlar karnımızda olduklarını insanın aklı almıyor

ayy kızlar çok güzel birşey buldum hem hoppala hem aktivite merkezi ama biraz pahalı 350 TL bright stars cute critters.4 aydan itibaren kullanılabiliyormuş tam bizimkilere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…