Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ohh ohhh armine de maşallah..kilosu da gayet iyi duruyor

canım kuzunçok tatlı maşallah,becerikli hatunsun saygılar

sağol canım

teşekkür ederiz teyzesi

Eki Görüntüle 483220

ayy kızlar çok güzel birşey buldum hem hoppala hem aktivite merkezi ama biraz pahalı 350 TL bright stars cute critters.4 aydan itibaren kullanılabiliyormuş tam bizimkilere göre

canım hoppalanın zararlı oldugunu duymustum..
benım dr um sadece fisher prıce nın kı olabılır eger usunursenız dmıstı arkadasıma..aynı dr a gıdıyoruzda formlarda falanda bahsedılıo zaraları ozellıkle erkek cocuklarına..
hem bence gereksız pahalı tatlım

uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Bizi hatirlayip da mesajlari ile hatirimizi soran, yoklugumuzu fark eden arkadaslarima tesekkur ederim

Oglusum ve ben iyiyiz cok sukur. Allah'ima cok sukur, sorunsuz bir bebek. Hala memede uyuyor ve inanin sikayetci degilim. Zaten evdeyim, evladima ben bakiyorum, kendine guvenen ve mutlu ir cocuk olacagini okumustum yabanci bir sitede. Hakikaten emzirerek uyuyup, uyandiginda muhakkak gulucuklerle uyaniyor cok sukur Mesajlarimda bir arkadasima da yazidigim gibi yorulmadan ebeveynlik olmuyor zaten :)

Resimler eklemissiniz, tum resimleri gordum, hepsi birbirinden guzel, hepsi birbirinden tatli masallah, Allah nazarlarsdan korusun

Bayramda turkiye'ye, kayinvalidemlere gidebilmeyi cok istiyordum, hem kayinvalidemi hem de kayinpederimi cok ozledim, ama malesef kismet olmadi bayrama gitmek. Insallah bayramdan sonra gidebiliriz diye dua ediyorum.

Buyuk bir ihtamalle uzun bir sure tekrar girmeyebilrim. Hepinze hayirli ramazanlar ve simdiden mutlu bir bayram diliyorum.

ısırabıilirsin şekerim serbest ama dişin kemiğe gelir dikkat et acımasın

hepinize iltifatlarınız için teşekür ederim teyzoşlar
mujj,gölgem kızlar cok ıstememe ragmen maalesef Armın ın gözlerımavı olmadı,foto da öyle görünüyo demmkı funda da görünce aynı seyı söyledı.
stüyo çekımı değil şekerım bızzat ben kendım tlf la cektım,instragram la

kızlar bu ara giremiyorum pek sorulara felan cvp yazamıyorum kusura bakmayın.annemlerde doğaz gazçalışmaları var cümbür cemaat bizdedelr üstüne bı de eşimin 2 yegenı geldı antalya dan halim harap.öpüyorum hepınızı sevgıler

armının guzellıgıylede bırlesınce foto 10 numara olmus

sana da şimdiden iyi bayramlar dilerim cnm. iyi olmanıza çok sevindim. benim oğlumda meme de uyuyor hala, yazdıını okuyunca sevind
im ne yalan söyleyeyim. hep mutlu ve sağlıklı olsunar inşallah.

Ay kizlar Adaya ne oldu? Gece kalkmayan cocuk kalkar oldu sarilip uyuyor snra bana saka gibi simdi guzel de snra alisirsa .dis sikintisindan midir nedir uyaniyor,birde dun muhaklebi yiyemedi zmna sigdiramadik hanimin:)) belkide acikti.simdi uyuyor kusum.ben de yuzume balli,limonlu,sekerli peeling yaptim az bekletp dusa girecegim. Sabah zor kalktim valla lohusa donemim gibi aptal gibi oldum,kadifegulll senin de enerjin boll olsun ins. Belki emmemesi dis cikarmasin seninki de? Yememe olurmus gerci Ada da yok yememe ama kabarik mi bak bakalim nsl?

yy canım, annesine de sarılırmış. bizinkiler de yapacak inşallah öyle.. ama gece kalkmadan tabii :) muhtemelen ondandır canım.. geçer yakında inşallah..

biz de bugün 4. ay aşılarımızı nihayet olduk. ateş yapmadı gibi. ben aşı öncesi ilaç vermeyenlerdenim. ama evdeki ateş ölçerde sıcaktan kafayı yemiş durumda. vucudu soğuk. ateşi yok demek di mi :44: bize de demir damlasından verdiler ama kan tahlili yaptırıp öyle kullanacağım ya da gider parayla güvenli bi şey alırım. mart annelerinde demir damlalarının toplatılmasıyla ilgili paylaşımlar vardı. kurt düştü içime vermeyeceğim şimdilik. aylık kontrolünde dr. a sorarım. ek gıdaya geçme dedi ebe, ama demir damlasını verirken meyve suyuyla karıştır ver tadı kötü kabul etmeyebilir dedi ayrıca. duyduklarım bunlar şimdilik.

öpüldünüz, bugün ıssız olantopiğimizin güzelleri ve onların dadlı bebişleri

Hadiii gozunuz aydin bitti asi sukur cnmm ferro sanol cok cirkin tadi ,kokusu.bzm dr. Onu degistirmidti santafer mi ne onu veriyorum tadi guzel tabi hep sikintiyla veriyorum cunku demir ilaci ictiginde yrm saat sut icemez suturunleriyle karistirmiyorum,corbyla kaktirmaya calisiyorum vlla.mart anneleri ne paylasti atarmisin cnm buraya bi ben de bakayim

gözlerim dolarak okudum, hep mutluluk gözyaşları aksın gözlerinizden.. çok şükür ki onu önce bedenine sonra senin kucağına verdi ve biz aynı yolda yürüdük, seni tanıdım denizi tanıdım.. dilerim allahtan isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.. deniz ismi şimdi daha da anlam kazandı :)

şu an dağıtılan ferro sanallar bozukmuş canım. kullanmayın dediler, toplatılıyormuş bazı yerlerde.. siin için sıkıntı yok yani.. sağol canım şükür bittii. öptük sizi

canım teşekkürler ben de sizi tanıdığım için çok mutluyum..yakışıklı ege'yi öp annesi tombik yanaklardan ,gerçi başı bağlı ama:))bu arada aşı için geçmiş olsun inşallah ateş yapmaz

mujj love honey size de çok teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz için.irem ve adayı çoooook öperim

bu arada ferro sanol hakkında konuşmuşsunuz.ben denize kullanıyorum 3 gündür.martim bende mart annelerinde okumuştm toplatıldığını ,sağlık ocağında ebeye sordum evet bizi aradılar ellerindeki seri numarasına uyup uymadığını sordular uymayınca gelip almadılar dedi.bu yüzden kullanıyorum içim rahatça..ayrıca tadının kötü olmasına rağmen en etkilisi ferro sanolmuş diye okudum birçok yerde.deniz pek etkilenmedi tadından.arkasından hemen su veriyorum dilinde tadı kalmıyor

Son düzenleme:
Gunqydinlarrrrrr kizlar bgn boynumu solu bitik vaziyette gece 3-4 saat klima acik kalmis.hic sevmiyorum klimayla uyumayi ne zmn esim kapatmayi unutsa ben tutuluyorumm( jel bize uygun dgl ama bir kerelik sursem yada igne olsam ne olur acaba.Ada bugecede uyandi sicaktn mi uyunayor diyordum ama bgn odamiza almistik o aglamasa klima kapanmayacakti sicaktan da degil .kuzum bnm iyice kiziyor bazen elinden islk mendil pktini slinca yandik anam:) caduu kizimm bnm

sanada günaydın canım .sıcak duş tutsan boynuna yada sıcaksu torbası,çok kötü oluyor tutulunca ama sıcaklarda mecbur kalıyoruz,bizimde sabaha kadar 28de eşim sıcağı sevmiyor hiç.kıza pijama çorap giydiriyorum mecbur.

canım güzel dileklerin için teşekkürler.sizlere buradan cevap yazmak daha bir hoşuma gidiyor.ne güzel sizi hiç bekletmemiş allahım,hatta sürpriz olmuş sarecim size.çok ta güzel olmuş,bizleri biraraya getirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…