herkese tesekkur edıyor beren hanım..tum arkılerının nanaklarından teyzelerınınde ellerınden opuo:=)
canım kuzunçok tatlı maşallah,becerikli hatunsun saygılar
oyyy kuzuma, lokum maşallah maşallah annesi..
ayy benim nazlı manken gelinime :) kız bunlar hakkikaten andırıyorlar birbirlerini. maşallah maşallah. o totodan ısırırım ama ...
eline sağlık bak, şimdi oldu annesi. maşallah fıstığımıza.. ya çok tatlı. annesi zaten çok becerikliydi kızına da çok yakışmış hepsi.
amanınnnnn filenin sultanları varsa bunlar da topiğimizin sultanlarımaşallah hepsine, her biri ayrı güzel..
Eki Görüntüle 483220
ayy kızlar çok güzel birşey buldum hem hoppala hem aktivite merkezi ama biraz pahalı 350 TL bright stars cute critters.4 aydan itibaren kullanılabiliyormuş tam bizimkilere göre
oyyy kuzuma, lokum maşallah maşallah annesi..
ayy benim nazlı manken gelinime :) kız bunlar hakkikaten andırıyorlar birbirlerini. maşallah maşallah. o totodan ısırırım ama ...
eline sağlık bak, şimdi oldu annesi. maşallah fıstığımıza.. ya çok tatlı. annesi zaten çok becerikliydi kızına da çok yakışmış hepsi.
amanınnnnn filenin sultanları varsa bunlar da topiğimizin sultanlarımaşallah hepsine, her biri ayrı güzel..
hepinize iltifatlarınız için teşekür ederim teyzoşlar
mujj,gölgem kızlar cok ıstememe ragmen maalesef Armın ın gözlerımavı olmadı,foto da öyle görünüyo demmkı funda da görünce aynı seyı söyledı.
stüyo çekımı değil şekerım bızzat ben kendım tlf la cektım,instragram la
uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Bizi hatirlayip da mesajlari ile hatirimizi soran, yoklugumuzu fark eden arkadaslarima tesekkur ederim
Oglusum ve ben iyiyiz cok sukur. Allah'ima cok sukur, sorunsuz bir bebek. Hala memede uyuyor ve inanin sikayetci degilim. Zaten evdeyim, evladima ben bakiyorum, kendine guvenen ve mutlu ir cocuk olacagini okumustum yabanci bir sitede. Hakikaten emzirerek uyuyup, uyandiginda muhakkak gulucuklerle uyaniyor cok sukurMesajlarimda bir arkadasima da yazidigim gibi yorulmadan ebeveynlik olmuyor zaten :)
Resimler eklemissiniz, tum resimleri gordum, hepsi birbirinden guzel, hepsi birbirinden tatli masallah, Allah nazarlarsdan korusun
Bayramda turkiye'ye, kayinvalidemlere gidebilmeyi cok istiyordum, hem kayinvalidemi hem de kayinpederimi cok ozledim, ama malesef kismet olmadi bayrama gitmek. Insallah bayramdan sonra gidebiliriz diye dua ediyorum.
Buyuk bir ihtamalle uzun bir sure tekrar girmeyebilrim. Hepinze hayirli ramazanlar ve simdiden mutlu bir bayram diliyorum.
Ay kizlar Adaya ne oldu? Gece kalkmayan cocuk kalkar oldu sarilip uyuyor snra bana saka gibi simdi guzel de snra alisirsa .dis sikintisindan midir nedir uyaniyor,birde dun muhaklebi yiyemedi zmna sigdiramadik hanimin:)) belkide acikti.simdi uyuyor kusum.ben de yuzume balli,limonlu,sekerli peeling yaptim az bekletp dusa girecegim. Sabah zor kalktim valla lohusa donemim gibi aptal gibi oldum,kadifegulll senin de enerjin boll olsun ins. Belki emmemesi dis cikarmasin seninki de? Yememe olurmus gerci Ada da yok yememe ama kabarik mi bak bakalim nsl?
biz de bugün 4. ay aşılarımızı nihayet olduk. ateş yapmadı gibi. ben aşı öncesi ilaç vermeyenlerdenim. ama evdeki ateş ölçerde sıcaktan kafayı yemiş durumda. vucudu soğuk. ateşi yok demek di mi :44: bize de demir damlasından verdiler ama kan tahlili yaptırıp öyle kullanacağım ya da gider parayla güvenli bi şey alırım. mart annelerinde demir damlalarının toplatılmasıyla ilgili paylaşımlar vardı. kurt düştü içime vermeyeceğim şimdilik. aylık kontrolünde dr. a sorarım. ek gıdaya geçme dedi ebe, ama demir damlasını verirken meyve suyuyla karıştır ver tadı kötü kabul etmeyebilir dedi ayrıca. duyduklarım bunlar şimdilik.
öpüldünüz, bugün ıssız olantopiğimizin güzelleri ve onların dadlı bebişleri
kızlar bu anlamlı günümle ilgili yazımı okumak isterseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...umut-olsun-kizlar-deniz-tadinda-mutluluk.html
Hadiii gozunuz aydin bitti asi sukurcnmm ferro sanol cok cirkin tadi ,kokusu.bzm dr. Onu degistirmidti santafer mi ne onu veriyorum tadi guzel tabi hep sikintiyla veriyorum cunku demir ilaci ictiginde yrm saat sut icemez suturunleriyle karistirmiyorum,corbyla kaktirmaya calisiyorum vlla.mart anneleri ne paylasti atarmisin cnm buraya bi ben de bakayim
gözlerim dolarak okudum, hep mutluluk gözyaşları aksın gözlerinizden.. çok şükür ki onu önce bedenine sonra senin kucağına verdi ve biz aynı yolda yürüdük, seni tanıdım denizi tanıdım.. dilerim allahtan isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.. deniz ismi şimdi daha da anlam kazandı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?