vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa
vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa
oyyy kuzuma, lokum maşallah maşallah annesi..vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa
ayy benim nazlı manken gelinime :) kız bunlar hakkikaten andırıyorlar birbirlerini. maşallah maşallah. o totodan ısırırım ama ...
eline sağlık bak, şimdi oldu annesi. maşallah fıstığımıza.. ya çok tatlı. annesi zaten çok becerikliydi kızına da çok yakışmış hepsi.Eki Görüntüle 482382 Eki Görüntüle 482383 Eki Görüntüle 482384
tekrar yükledim inşallah görünür.kızım annesinin el emeği göz nuru taçlarıyla poz veriyor:))))
GünaydııınnHepimiz için güzel bi gün olsun inş.
Birazdan Sare'm uyuyunca cam silmeye başlıcam. Bana kolay gelsin :)
amannn kolay gelsin canım,zor iş sıcakta.en son annem sildiydi. artık teee eylül de silerim zaten gelen giden yok.
Valla kilay gelsin benden de Hyrmtaaa eylul mu maasallah:)))) kiz bari ayda bir sileydin:)) tek tek yavas yavas.
amannn kolay gelsin canım,zor iş sıcakta.en son annem sildiydi. artık teee eylül de silerim zaten gelen giden yok.
valla yemek yaptığıma şükretsinleren son haziranda silinmişti. zaten tatile gidicem hiç ellemem. dönüşte artık :) biz camda puslu görüntüyü seviyoruz ailece. sanat anlayışımız natürmord yani
Ahuahau :)))) resim kursu zmnlarim geldi aklima simdi biran naturmord diyince sen:)) aa tabi tatile gitcekmissin bosver gelince artik silinir
aynen öle şekerim :)))
bu arada kızlar size bi şey danışacağım:
bakıcı!!!! ben de bu konuda kararsızım. güvenilir bi bakıcı buldum ama 650 lira istedi. hatta piyasa 750 ymiş bana 650.. yarım gün. 7 ile 1 arası. bazı günler geç gidip erken geleceğim de olacak.. benim evimde. yılda 100-75 zam istiyor. hiç bi şey yapmayıp sadece bebeğe bakacaktı. bana çok geldi ve olmadı. şimdi annem bakaCAK güvenilir ve madden anlaşacağım birini bulana kadar. ist anadoludayız, sizce anlattığım bakıcı nasıldı?
mujj anakız sana çok alındık bizi kafadan kulüp dışı yaptın,keltoş bebeklerin olduğu bir kulübe gitmeyi düşünüyoruz
hyrm kolay gelsin kuzum.bende yeni bitirdim işleri yeni oturdum.halıları temizlemeye verdim.pazartesi bayram temizliği var
martim fiyat bana makul geldi.istanbul şartlarını da düşünürsek.yarım gün ve tam gün arasında fazla fark olmuyor kadınlar açısından.evden çıktıktan sonra farketmiyor bize o gün ölüyor diyorlar.
mujj anakız sana çok alındık bizi kafadan kulüp dışı yaptın,keltoş bebeklerin olduğu bir kulübe gitmeyi düşünüyoruz
geçmiş olsuın canım dikkat et kendine.
hyrm kolay gelsin kuzum.bende yeni bitirdim işleri yeni oturdum.halıları temizlemeye verdim.pazartesi bayram temizliği var
martim fiyat bana makul geldi.istanbul şartlarını da düşünürsek.yarım gün ve tam gün arasında fazla fark olmuyor kadınlar açısından.evden çıktıktan sonra farketmiyor bize o gün ölüyor diyorlar.
kızlar 3gündür kızım düzgün uyumuyo geceleri...sabaha halsiz düşüyorum. sabahta uyanıkken hep kucakta olmak hoplatılmak istiyor kollarım koptu ev darmadağın ne yapacağımı şaşırdım şükür uyudu ama 10dakkada bi mızırıyo pışpışlıyorum tekrrar dalıyo ne rahatsızlığı var da uyuyamıyo mızmız anlamadım ki?
emmekte istemiyor...memeyi verince basıyo çığlığı.az önce uyurken verdim daldı aldı ağzına biraz emdi şükür.
bu arada kakası yeşil ve beyaz pütürler var içinde...karnı ağrıyo olabilir mi? hay kafaam nane çayı yapim ağrısı varsa geçirir..
sıcaklardan olabilir. benim oğlumda uyumuyor geceleri. ama kaka için takip et derim. sümüksülük var mı ya da artıyr mu diye. karnından gurul gurul sesler geliyosa sancısı olabilir .. yeşil ve beyaz çimdik çimdik sakız parçaları bizde hep var..
ama sen çoook tatlısın yaa... hele o yanaklar tam ısırmalık... allah nazarlardan saklasın canım çook şeker maşşallah...
sıcak silikonla yapıştırdım canım ama dediğin gibi dikilebilir de.altındaki bant bir elbisenin fazlalık kısmında dantel elbiseydi boyunu kısalttım ordan çıkanı da bantta kullandım.bu arada ben de kızıma kendim yerken meyveleri yalattırıyorum nasıl cuk cuk emiyor.yiyeceği zamanda böyle geri çevirmeden iştahla yer inşallah
sağol canım.evet erkekler için öyle malesef olsun onların da karizması yeter küçük adamlar:))) inşallah allah gönlüne göre verir de bir tane de kızın olur
teşekkürler canım ben de irem doğmadan yapmıştım şimdi ne mümkün
ama senin prenses de çok tatlı maşallah.bir zamanlar karnımızda olduklarını insanın aklı almıyor
ay ay ayyyyy cok tatli 41 kere masallah...
ayy Elemsucum senin kiza da masallah... tütütütütütütt
41 KERE MASALLAH!!!
========================================
yaaa kizlar gercekten süper bebislerimiz var yaaaa, kizlardan biri yazmisti "gercekten güzel bebisler dogurmusuz diye" hakli bence
oyyy kuzuma, lokum maşallah maşallah annesi..
ayy benim nazlı manken gelinime :) kız bunlar hakkikaten andırıyorlar birbirlerini. maşallah maşallah. o totodan ısırırım ama ...
eline sağlık bak, şimdi oldu annesi. maşallah fıstığımıza.. ya çok tatlı. annesi zaten çok becerikliydi kızına da çok yakışmış hepsi.
amanınnnnn filenin sultanları varsa bunlar da topiğimizin sultanlarımaşallah hepsine, her biri ayrı güzel..
Oooo kizlarimiz cikmis ortaya ciiikinler,maasallah maasallah ikisine deelemsu senin kiz mavi gozlu mu ilk fotograf da oyle gibi geldi kizlarimizin kfasinda gulu ,cicegi ne guzel de duruyor .golgem seninki de maasallah saxli.sanirim sacli bebek kulubu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?