Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
vee ıste o pozlarrrrrr..bu pozlar yurek hoplatırrr:))ahahahahahahahahaaaa

ay ay ayyyyy cok tatli 41 kere masallah...

ayy Elemsucum senin kiza da masallah... tütütütütütütt

41 KERE MASALLAH!!!

========================================

yaaa kizlar gercekten süper bebislerimiz var yaaaa, kizlardan biri yazmisti "gercekten güzel bebisler dogurmusuz diye" hakli bence

ay ay ayyyyy cok tatli 41 kere masallah...

ayy Elemsucum senin kiza da masallah... tütütütütütütt

41 KERE MASALLAH!!!

========================================

yaaa kizlar gercekten süper bebislerimiz var yaaaa, kizlardan biri yazmisti "gercekten güzel bebisler dogurmusuz diye" hakli bence

Günaydııınn Hepimiz için güzel bi gün olsun inş.

Birazdan Sare'm uyuyunca cam silmeye başlıcam. Bana kolay gelsin :)

oyyy kuzuma, lokum maşallah maşallah annesi..
ayy benim nazlı manken gelinime :) kız bunlar hakkikaten andırıyorlar birbirlerini. maşallah maşallah. o totodan ısırırım ama ...
Eki Görüntüle 482382 Eki Görüntüle 482383 Eki Görüntüle 482384

tekrar yükledim inşallah görünür.kızım annesinin el emeği göz nuru taçlarıyla poz veriyor:))))
eline sağlık bak, şimdi oldu annesi. maşallah fıstığımıza.. ya çok tatlı. annesi zaten çok becerikliydi kızına da çok yakışmış hepsi.
amanınnnnn filenin sultanları varsa bunlar da topiğimizin sultanları maşallah hepsine, her biri ayrı güzel..

Oooo kizlarimiz cikmis ortaya ciiikinler,maasallah maasallah ikisine de elemsu senin kiz mavi gozlu mu ilk fotograf da oyle gibi geldi kizlarimizin kfasinda gulu ,cicegi ne guzel de duruyor .golgem seninki de maasallah saxli.sanirim sacli bebek kulubu:))

amannn kolay gelsin canım,zor iş sıcakta. en son annem sildiydi. artık teee eylül de silerim zaten gelen giden yok.

Valla kilay gelsin benden de Hyrmtaaa eylul mu maasallah:)))) kiz bari ayda bir sileydin:)) tek tek yavas yavas.

Valla kilay gelsin benden de Hyrmtaaa eylul mu maasallah:)))) kiz bari ayda bir sileydin:)) tek tek yavas yavas.

valla yemek yaptığıma şükretsinler en son haziranda silinmişti. zaten tatile gidicem hiç ellemem. dönüşte artık :) biz camda puslu görüntüyü seviyoruz ailece. sanat anlayışımız natürmord yani

amannn kolay gelsin canım,zor iş sıcakta. en son annem sildiydi. artık teee eylül de silerim zaten gelen giden yok.

Ahuahau :)))) resim kursu zmnlarim geldi aklima simdi biran naturmord diyince sen:)) aa tabi tatile gitcekmissin bosver gelince artik silinir

Ahuahau :)))) resim kursu zmnlarim geldi aklima simdi biran naturmord diyince sen:)) aa tabi tatile gitcekmissin bosver gelince artik silinir

aynen öle şekerim :)))

bu arada kızlar size bi şey danışacağım:

bakıcı!!!! ben de bu konuda kararsızım. güvenilir bi bakıcı buldum ama 650 lira istedi. hatta piyasa 750 ymiş bana 650.. yarım gün. 7 ile 1 arası. bazı günler geç gidip erken geleceğim de olacak.. benim evimde. yılda 100-75 zam istiyor. hiç bi şey yapmayıp sadece bebeğe bakacaktı. bana çok geldi ve olmadı. şimdi annem bakaCAK güvenilir ve madden anlaşacağım birini bulana kadar. ist anadoludayız, sizce anlattığım bakıcı nasıldı?

Son düzenleme:

Cnm ben fiyatlar hakkinda bilgi veremem cunku bilgim yok .fakat sunu diyecegim neden sadece bebege bakma evde de birseyler yapmali o gelenler.biz ayda 1000 veriyoruz.haftada 2 bana 2 kayinvalideme 1 gun eltime temizlige geliyor abla.yrm gun icin ne kdr cok aliyorlar vlla ya.buarada isi bu mu kadinin gercekten? Buarada sen ndn calisacagina uzuluyorsun bebek yoklugunu pek anlamayacak bile 7 ile 13:00 arasi cok guzel buarada suan ayak parmagim kanli bir halde yaziyorum ,off biraz once kucuk kavanoz dusurdum dustu kirildi cami ayagima sicradi esimi aradim hemen geldi o da cok korkmus daha buyuk sanmis gelince guldu,evde de batikon yok birazdn getircez onu surucz.o korku icinde bense ayagimdn damlayan kanla bas harfini yazmisim bekliyorum:)) simdi guluyorum ama ilk cok korktum kan durmak bilmedi ilk

mujj anakız sana çok alındık bizi kafadan kulüp dışı yaptın,keltoş bebeklerin olduğu bir kulübe gitmeyi düşünüyoruz

geçmiş olsuın canım dikkat et kendine.
hyrm kolay gelsin kuzum.bende yeni bitirdim işleri yeni oturdum.halıları temizlemeye verdim.pazartesi bayram temizliği var
martim fiyat bana makul geldi.istanbul şartlarını da düşünürsek.yarım gün ve tam gün arasında fazla fark olmuyor kadınlar açısından.evden çıktıktan sonra farketmiyor bize o gün ölüyor diyorlar.

Son düzenleme:

Ayyy anammm kusmusler bana:-( hayyy Allah agzima vuruyorum hemen dusunmeden konusmusum( buarada inanmayacaksin ben dogum yapmadan once ne derdim, ben kel bebek severim oyle dogsun,o saclar islak islak yagli bi degisik olcak diyordum

yaa bilemedim canım işte. acemiyz bu konuda. burda tam güne 500-700 veren var . neyse allah korkusu olan çocukları seven temiz biri nasip olur hayırısıyla..

ben o keltoştan kocaman öperim muckkss diye.. ben de keltoşum diye seviyorum egeyi :)))

mujj geçmiş olsun canım dikkat et yaaa... bakalım bakıcı tecrübelerimi aktarırım artıkın...

Son düzenleme:
kızlar 3gündür kızım düzgün uyumuyo geceleri...sabaha halsiz düşüyorum. sabahta uyanıkken hep kucakta olmak hoplatılmak istiyor kollarım koptu ev darmadağın ne yapacağımı şaşırdım şükür uyudu ama 10dakkada bi mızırıyo pışpışlıyorum tekrrar dalıyo ne rahatsızlığı var da uyuyamıyo mızmız anlamadım ki?
emmekte istemiyor...memeyi verince basıyo çığlığı.az önce uyurken verdim daldı aldı ağzına biraz emdi şükür.
bu arada kakası yeşil ve beyaz pütürler var içinde...karnı ağrıyo olabilir mi? hay kafaam nane çayı yapim ağrısı varsa geçirir..

sıcaklardan olabilir. benim oğlumda uyumuyor geceleri. ama kaka için takip et derim. sümüksülük var mı ya da artıyr mu diye. karnından gurul gurul sesler geliyosa sancısı olabilir .. yeşil ve beyaz çimdik çimdik sakız parçaları bizde hep var..

kakada sümüksülük hep oluyodu sarıyken ama şimdi yok.karnından ses gelmiyo ama dediğim gibi parçalar var.neyse uyanınca bi nane çayı verim bi kaç kaşık ağrısı varsa alır inşallah.

ama sen çoook tatlısın yaa... hele o yanaklar tam ısırmalık... allah nazarlardan saklasın canım çook şeker maşşallah...

herkese tesekkur edıyor beren hanım..tum arkılerının nanaklarından teyzelerınınde ellerınden opuo:=)

ayy nasılda büyümüş bu fıstık..Allahım nazarladan sakla..
mujj un dedıgı gıbı mavımı gözlerı bu kuzunun:) bırde fotolar cok canlı ozellıkle cıplak olan studyo cekımı falan mı yoksa mak.kalıtesımı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…