sanada günaydın canım .sıcak duş tutsan boynuna yada sıcaksu torbası,çok kötü oluyor tutulunca ama sıcaklarda mecbur kalıyoruz,bizimde sabaha kadar 28de eşim sıcağı sevmiyor hiç.kıza pijama çorap giydiriyorum mecbur.
canım güzel dileklerin için teşekkürler.sizlere buradan cevap yazmak daha bir hoşuma gidiyor.ne güzel sizi hiç bekletmemiş allahım,hatta sürpriz olmuş sarecim size.çok ta güzel olmuş,bizleri biraraya getirmiş
şu an dağıtılan ferro sanallar bozukmuş canım. kullanmayın dediler, toplatılıyormuş bazı yerlerde.. siin için sıkıntı yok yani.. sağol canım şükür bittii. öptük sizi
biz de bugün 4. ay aşılarımızı nihayet olduk. ateş yapmadı gibi. ben aşı öncesi ilaç vermeyenlerdenim. ama evdeki ateş ölçerde sıcaktan kafayı yemiş durumda. vucudu soğuk. ateşi yok demek di mi :44: bize de demir damlasından verdiler ama kan tahlili yaptırıp öyle kullanacağım ya da gider parayla güvenli bi şey alırım. mart annelerinde demir damlalarının toplatılmasıyla ilgili paylaşımlar vardı. kurt düştü içime vermeyeceğim şimdilik. aylık kontrolünde dr. a sorarım. ek gıdaya geçme dedi ebe, ama demir damlasını verirken meyve suyuyla karıştır ver tadı kötü kabul etmeyebilir dedi ayrıca. duyduklarım bunlar şimdilik.
öpüldünüz, bugün ıssız olantopiğimizin güzelleri ve onların dadlı bebişleri
kızlar bu anlamlı günümle ilgili yazımı okumak isterseniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...umut-olsun-kizlar-deniz-tadinda-mutluluk.html
Gunqydinlarrrrrrkizlar bgn boynumu solu bitik vaziyette gece 3-4 saat klima acik kalmis.hic sevmiyorum klimayla uyumayi ne zmn esim kapatmayi unutsa ben tutuluyorumm ( jel bize uygun dgl ama bir kerelik sursem yada igne olsam ne olur acaba.Ada bugecede uyandi sicaktn mi uyunayor diyordum ama bgn odamiza almistik o aglamasa klima kapanmayacakti sicaktan da degil .kuzum bnm iyice kiziyor bazen elinden islk mendil pktini slinca yandik anam:) caduu kizimm bnm
yeni doğum yapmış veya küçük bebeği olanVİRÜSbir bayanın kabir ziyaretinde bulunmasında dinen bir engel bulunmamaktadır.
EVet sicak su cok iyi geliyor.gunese ciktim iyiyim simdi girdim eve sukur ya nsldim cocuga egilip bakamiyordum resmen.cnm 28 de duruyorsa klima corap pijama gerekmez diye dusunuyirum.buz gibi mi oluyor Deniz giydiriyorsun? C.tesi Izmir'e gelcem.gelll foruma Deniz e sut sana kahve ismarlayimmm
martim büyük geçmişl olsun.bu ara en çok korktuğum şey düşürmek.ebede sıkı sıkı tembihledi.bu aylarda çok olurmuş düşmeler.neyseki sorun olmamış egeciğe:))
kızlar kızım emmek ıstemıyor yaa bıberondan da emmek ıstemıyor ne yapacagımı sasırdım artık ıstahı ıyıce azaldı ve huysuzlastı elı hep agızında ne yapacagım bılemıyorum yaa
Biberondan benimki de hiç emmiyor canım dediğin gibi de çok huysuzlaştı ve eli heepp ağzında.
Bi de iki parmağı dibine kadar sokuyor ağzına, bastırıyor bastırıyor.. Daha çok bastırmak gırtlağına kadar sokmak istiyor, yapamayınca da çok sinirleniyor. Çığlık çığlığa.
Sanırım artık çevreyi tanıyor ama hakim olamıyorlar ya istedikleri gibi, onun verdiği bi huysuzluk var, e sıcak da eklenince..
Sen mama veriyor muydun canım? Sık da giremiyorsun biliyorum, merak da ediyorum Sevde Gülin kızımızı :)
Haticecan
Merhaba.
Dediğin gibi sıcak soğuk derken hasta olmuşsun, geçmiş olsun.
Mikail de Sare gibi gülüyor demek hapşırınca :) Oyun sanıyorlar sanırım onu da.
Ben hiç bilmiyorum kızım ne kadar süt çekiyordur, sütümü hiç sağmadım ayrıca.
Ama bu son zamanlarda iliğime kadar çekiyor maşallah, memeyle yapışık geziyor.
10gündür mama takviyesi yapıyoruz biz de, ama nasıl zor nasıl zorr.. Kızım emzik-biberon almadı. Mamayı kaşıkla verirken de aynen baloncuklar yapıyor püskürtüyor. Zaten doktorun önerdiğinin yarısı kadar anca verebiliyorum.
Kakadaki beyaz pütürcükler sanırım bebişlerimizin hepsinde var, sütün yaradığı anlamına geldiğini yazmışlardı daha önce.
kızlar kızım emmek ıstemıyor yaa bıberondan da emmek ıstemıyor ne yapacagımı sasırdım artık ıstahı ıyıce azaldı ve huysuzlastı elı hep agızında ne yapacagım bılemıyorum yaa
Sıcak bır yaz aksamında ıkı dırhem bır cekırdek gıyınmıs vazıyette emzırdıkten sonra sallamak ıcın ayagıma aldıgımda uyuya kalan lozoö sevde gulın ıle bırlıkte kayınvalıdemın evınden bıldırıyorum.
Malumunuz hvalar oldukca sıcak ve bol isilikli
kızımda epey bır ısılık oldu. Krem kullanıyorum tam gectı derken tekrar pörtlüyorlar deli oluyorum.
Havaların sıcaklıgından mı yoksa sıkıntısı mı var anlamadım ama emmek ıstemıyor sagıp bıberondan verıyorum 70 ml sutu 3 seferde ancak ıcıyor onceden 125 ml ıcerdı de banamısın demezdı devamını ısterdı. Kızımın eskı ıstahını ıstıyorum yaa :2:
Ben 66 ıle doguma gırıp 61 ıle cıkmıstım. Oncekı aksam annemlerde bır tartılayım dedım sok oldum tekrar 66 kg olmusum bu kıloları napıcız yaa
Haftaya cuma 4 aylık oluyoruz allah'ın ıznıyle 4 aylıkken dıs cıkaranınız var mı kızımın elı sureklı agızında salyası akıyor ha bıre...
Neyse canlar aksam aksam bayagı yazdık yıne.. Yavrucuklarımıza ıyı bakın bol sutlu gunleeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?