evde temizlikçi var ama ben yoruluyorum.mutfağımı temizlemeyi kendim istiyorum.o da çok vaktimi alıyor.yaz olduğu için ev daha çok batıyor.heralde 8de anca bitirir.
mujj sağol tatlım.yine yalnız kaldık senle ben.annoşlar gitti.ama annem hiç gitmek istemedi denizden dolayı.eskiden yazları kesinlikle gelmezdi izmire,denizden ayrılmak zor oldu şimdi.torun başka derlerdi inanmazdım diyor
tarhana baba var uşaklı meşhur .fuarlarada gelir hep.i,zmirde karşıyakada çarşıda güven gıda var.orada satılıyor ürünleri .tavsiye ederim,ben tarhanayı ordan alırım hep.
bizde perş dr gideceğiz,bakalımne der.maşallah adacığa.fıstık o fıstık.boylu olacak annesi gibi.
stelopianı nemlendiricisinimi sürüyosun isiliğe.bend de var emolient yazıyor banyodan sonra sürüyorum.isiliğedemi iyi gel,iyor
yeşim paylaşım için teşekkürler.bizim junior çoğunu yapıyor burda yzanların sadece yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başamadı,sırttan yüze dönüyorda.sizinkiler yapıyormu yüzüstünden sırtüstgüne????
kızlar hep yazcam unutuyorum geçen alişan ayşede maranki süt için 6 hurma yeyi dedi.hani su iftarda yediğimiz hurmadan.ben zaten çok severdim şimdi hergün yemeye başladım
evde temizlikçi var ama ben yoruluyorum.mutfağımı temizlemeyi kendim istiyorum.o da çok vaktimi alıyor.yaz olduğu için ev daha çok batıyor.heralde 8de anca bitirir.
mujj sağol tatlım.yine yalnız kaldık senle ben.annoşlar gitti.ama annem hiç gitmek istemedi denizden dolayı.eskiden yazları kesinlikle gelmezdi izmire,denizden ayrılmak zor oldu şimdi.torun başka derlerdi inanmazdım diyor
tarhana baba var uşaklı meşhur .fuarlarada gelir hep.i,zmirde karşıyakada çarşıda güven gıda var.orada satılıyor ürünleri .tavsiye ederim,ben tarhanayı ordan alırım hep.
bizde perş dr gideceğiz,bakalımne der.maşallah adacığa.fıstık o fıstık.boylu olacak annesi gibi.
stelopianı nemlendiricisinimi sürüyosun isiliğe.bend de var emolient yazıyor banyodan sonra sürüyorum.isiliğedemi iyi gel,iyor
yeşim paylaşım için teşekkürler.bizim junior çoğunu yapıyor burda yzanların sadece yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başamadı,sırttan yüze dönüyorda.sizinkiler yapıyormu yüzüstünden sırtüstgüne????
kızlar hep yazcam unutuyorum geçen alişan ayşede maranki süt için 6 hurma yeyi dedi.hani su iftarda yediğimiz hurmadan.ben zaten çok severdim şimdi hergün yemeye başladım
canım herkes aynı durumdan şikayetti. sıcaklarda biz nasıl sıkılıyoruz yavrucuklarımız ne yapsın. isilik bizdede var en çokta çenesinin altında. benim oğlumun resmen boyun bölgesi yok zaten yıkarken falan elimi zorla sokuyorum. buyüzden de sıcakta isilik oluyor ben bepanten krem sürüyorum onun biraz faydası oluyor pişiğe..
diş çıkarma bizde henüz yok ama sanki çıkacakmış gibi sürekli eli ağzında hatta benim elimi yakalarsa hemen ağzın götürüyor. babamız eczanden sulu diş kaşıyıcı lmış. onu verdim 2gündür çok hoşuna gitti hem oyalanıyor onunla.
kilo durumunu hiç sorma. bende bir ara çook hızlı kilo verdi. 82kg ile doğuma girdim çıktım 72kgdım. sonra 62kg düştüm 4ayın sonunda. ama son 1aydır hep 62kg kaldım. bende 55kg olmak istiyorum. ekim başında işe başlayacağım inşallah o zamana kadar biraz daha gider. mekik çeksem göbeğim gider mi acaba? bnde bir tek göbek kaldı. hamilelikten önceki pantalonlarıma girebiliyorum ama tşhirtlerde göbek ben burdyım diyor... neyse allah sağlık versin gider o da inşallah...
hatice çok teşekkürler güzel dileklerin için..yazmanı tavsiye ederim.bende yazmıyordum ama artık günlük olmasada önemli durumları yazıyorum canımm.
bu arada bende bir ara çoık araştırmıştım acaba emzirmeylşe ne kadar süt çeker bebkler diye ama bunu kesin bir cevabı yok olduğuna karar verdim.sana şunu söyleyebilirim 7 kilo ve üzeri bebkler için 4 saatte bir 150 ve üzeri ideal canım
ömrümüz bizden ilk diş haberi drusella dan geldi canım.2.si büyük ihtimal adişkomuz olur:))
Haticecancim cnm iyiyiz bizde,uyaniyor emiyor uyuyor.Dr. Sicaktn belki de xokta sorun dgl merak etme alismaz diyor,insallah.bazen kucagima aliyorum pat diye kafayi deviriyor uyuyuuor.arada t.shirtumu yanina koyuyorum oyle uyuyor:)) Ada da isilik suan 0 birara var gibiydi.dr. Hatta bu sicakta cok iyi dedi ben de dedim krem hergun surmeyi biraktim o da etkili sanirim o da etkili dedim.kesinlikle mustela stelatopia kullanin cnm.senin icin suan mumkun dgl ama gidebilirseniz arkadaslar denize sokun o da cok iyi geliyor.senin bebek suan istem disi atiyor disari,sen gel Adayi gor bgn bi oyu. Yapti ouskurtme corba yogun kivamli muhallebi gibi gozunun dibinde :)) yuzunde birde guouyor snra essek yaa:)))
[/B]haticecan[/B] canım çok geçmiş olsun. inşallah kısa sürede atlatırsın. minik oğluşuna da bulaşmadan inşallah. dikkat et kendine...
Haticecan
Merhaba.
Dediğin gibi sıcak soğuk derken hasta olmuşsun, geçmiş olsun.
Mikail de Sare gibi gülüyor demek hapşırınca :) Oyun sanıyorlar sanırım onu da.
Ben hiç bilmiyorum kızım ne kadar süt çekiyordur, sütümü hiç sağmadım ayrıca.
Ama bu son zamanlarda iliğime kadar çekiyor maşallah, memeyle yapışık geziyor.
10gündür mama takviyesi yapıyoruz biz de, ama nasıl zor nasıl zorr.. Kızım emzik-biberon almadı. Mamayı kaşıkla verirken de aynen baloncuklar yapıyor püskürtüyor. Zaten doktorun önerdiğinin yarısı kadar anca verebiliyorum.
Kakadaki beyaz pütürcükler sanırım bebişlerimizin hepsinde var, sütün yaradığı anlamına geldiğini yazmışlardı daha önce.
kızlar kızım emmek ıstemıyor yaa bıberondan da emmek ıstemıyor ne yapacagımı sasırdım artık ıstahı ıyıce azaldı ve huysuzlastı elı hep agızında ne yapacagım bılemıyorum yaa
Sıcak bır yaz aksamında ıkı dırhem bır cekırdek gıyınmıs vazıyette emzırdıkten sonra sallamak ıcın ayagıma aldıgımda uyuya kalan lozoö sevde gulın ıle bırlıkte kayınvalıdemın evınden bıldırıyorum.
Malumunuz hvalar oldukca sıcak ve bol isilikli
kızımda epey bır ısılık oldu. Krem kullanıyorum tam gectı derken tekrar pörtlüyorlar deli oluyorum.
Havaların sıcaklıgından mı yoksa sıkıntısı mı var anlamadım ama emmek ıstemıyor sagıp bıberondan verıyorum 70 ml sutu 3 seferde ancak ıcıyor onceden 125 ml ıcerdı de banamısın demezdı devamını ısterdı. Kızımın eskı ıstahını ıstıyorum yaa :2:
Ben 66 ıle doguma gırıp 61 ıle cıkmıstım. Oncekı aksam annemlerde bır tartılayım dedım sok oldum tekrar 66 kg olmusum bu kıloları napıcız yaa
Haftaya cuma 4 aylık oluyoruz allah'ın ıznıyle 4 aylıkken dıs cıkaranınız var mı kızımın elı sureklı agızında salyası akıyor ha bıre...
Neyse canlar aksam aksam bayagı yazdık yıne.. Yavrucuklarımıza ıyı bakın bol sutlu gunleeerr
canım herkes aynı durumdan şikayetti. sıcaklarda biz nasıl sıkılıyoruz yavrucuklarımız ne yapsın. isilik bizdede var en çokta çenesinin altında. benim oğlumun resmen boyun bölgesi yok zaten yıkarken falan elimi zorla sokuyorum. buyüzden de sıcakta isilik oluyor ben bepanten krem sürüyorum onun biraz faydası oluyor pişiğe..
diş çıkarma bizde henüz yok ama sanki çıkacakmış gibi sürekli eli ağzında hatta benim elimi yakalarsa hemen ağzın götürüyor. babamız eczanden sulu diş kaşıyıcı lmış. onu verdim 2gündür çok hoşuna gitti hem oyalanıyor onunla.
kilo durumunu hiç sorma. bende bir ara çook hızlı kilo verdi. 82kg ile doğuma girdim çıktım 72kgdım. sonra 62kg düştüm 4ayın sonunda. ama son 1aydır hep 62kg kaldım. bende 55kg olmak istiyorum. ekim başında işe başlayacağım inşallah o zamana kadar biraz daha gider. mekik çeksem göbeğim gider mi acaba? bnde bir tek göbek kaldı. hamilelikten önceki pantalonlarıma girebiliyorum ama tşhirtlerde göbek ben burdyım diyor... neyse allah sağlık versin gider o da inşallah...
martim bende istiyorum tahinli kurabiye tarifini canım çekti vallahi:))
mujj canım sizin orası doğal sasalı olmuş ,yılan kertiş:)).ne güzel ada hayvanları doğal ortamında tanıyacak.bizim hayalimiz deniz aklı erince orayı gezdirmek istiyoruz ..
deniz iki gündür akşam 10 sabah 8 arası uyuyor arada iki defa besleniyor tabi uykuda:).maşallah uykumuz bayağı düzene girdi.altını değişiyorum yattığı yerden onu bile duymuyor kuzum.ama bu oyun halısı onu bayağı yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?