ohh hamarat mujj, survivor mujj hepsi sen de tatlımelinin lezzeti tarhanana vitamini adişkoya geçsin ben de o siteden alayım bari mustelayı. sebamedden memnunum ama değişiklik iyidir her zaman.
llovehoney sağol canım ya, valla allah korusun yavrularımızı...
görkemlicim 1 s. bardağı tahin, 1 su bardağı pudra şekeri, yarım çay bardağı sıvı yağ yaklaşık 2 su bardağı un.. kıvamını ayarlarsın, sert olmayacak.. benim midi fırın ama büyük fırınarda 170 drece 8-10 dk da pişiyor. ben yakmışım baya ama gene de yedim gelip gidip gece karnımın ağrısına uyandımben sevdim arkidişim de sevdi.. hem kolay hem lezzetli hem de süt yapıcı daha ne olsun di mi anam maşallah denize, milletin bebişleri büyüdükçe akıllanıyor benim ki sapıtıyor niye acaba.. oyun halısından da usandık.. ilgisi çabuk dağılan, hemen sıkılıveren, değişiklik isteyen bir ocuk benim ki..
Kuzum uzulme bebekler surekli huy degistiriyorgorkemki bakk yapmadi bize,alin tarif siz yapinn diyor
Ayy gecen aklima ne geldi,hepimiz gebeyken biri kisir yapiyorum suan demisti kimbilir kim snra o gun herkes kisir ypmisti,can cekmisti ben de cok srverim yapmamistm ama olsa da yesem demistim:)) simdi ne akaka dicen de aklima gldi,sen hatirliyor musun? Sanirim muhabette kadifegul vardi o hatirkar bak
ayyy mujjumm sen iste hali hazırda yanık kurbişlerimden anında kargoyla kapıda teslim kargo ücreti ödemeden yollayabilirimhee hatırlıyorum. sanırım kadifegüldü hatta kısırı yapan ve topiği kısırcı yapan...ben sürekli yapıp yediğim için ekmek su gibi bi şeydi ksır benim için . ayy bak ben bulgurlu her şeye nasıl aşermiştim ya, çiğ köfte kısır mercimekli köfte, sarımsaklı köfte...
kızlarrrrr kısır tarifini ben vermiştim bikeree :)) hatta kayınvalidemin adanalı oldunu tarifi ondan öğrendimi falan yazmıştımmmm ama neyseee
mujjj canım gurmebebek sitesine baktınmı ?
haticecim sen de dikkat et kendine.. mikail de büyümüş oyunlar yapıyor desene.. ben ylül de başlıyorum ya artık sütü sağıp bırakacağım, kaç cc ile doğduğu ortaya çıkacak artık
bu ara yatarak emdiğinde uyuma huyu edindi. orta kulak iltahabına neden olduğu için önerilmiyor ama napıyım anca öyle uyuyor.. siz de durumlar nedir?
:
Kizlar napiyorsunuzzzz? Bgn tarhana yapacagim Adiskoma,dun semizotu,kiyma,domates puresini sevdi tam yemedi ama attim tabi dun.ispanak ,semizotu gibi yiyecekler birdaha isinirsa oluyor icindeki vitamin o yuzden
Buarada gecen kargom geldi ,dermoeczane.net kesinlikle xook memnunum siparis sabah vermistim hemen gondermisler vee icind yok yok bu sefer cok birsey almadim 150 civari tuttu icine oyuncak,ben hic almamistim mustela temizleme suyundan biri 50 ml.kendime maske almistim o maskenin markasindan sampuan numunesi.tmm numune verilir ama bu kdr gondermese gndermez cnku cogu vermiyor.kesinlikle urunlerinizi ordan alin derim.gecen kargoda gunes kremi aldim diye plaj cantasi koymuslardir.ben de reklam yapar gibi oldum hi :)))))
selam kızlar,
bi süredir yokum.kızım hani geçmek bilmeyen bi isilik üstünede idrar yolu enfeksiyonu olmuştuya, ankaradaki dedesi burası serin bayrama kadar bizle dursun dedi geldi kızımla beni aldı ankaraya getirdi baba kocaelide kaldı.bura gerçekten serin.
kızlar ya canım sıkkın bıraz dertlesmeye ıhtıyacım var. Kayınvalıdemdeyı yıne malum. Her hafta olduu gıbı yıne temızlıge geldım kızımla bırlıkte ama yolunda gıtmeyen seyler var. Ben sureklı ısını yapmaya calısmama ragmen mınnete gecmıyor. Gorumcem bebek mevlutunden bu yana ılk defa gelecek. temızlıge nedense herkese gorumcemın temızlıge gelecegı duyuruldu.Sağır sultan bile biliyor anlayın yani. Tamam kızıdır olabılır ama benden bır allah razı olsunu bıle esırgerken neden bu ayrımcılık anlayamadım.İnanın bırsey yapasım yok eşim de bu gece burada kalalım dıyor. şimdi 3 cocukla temızlıge gelecek ve temızledıgınden fazlasını batırıp gerı gıdecek toplamak yıne bana kalacak ama gelın gorun kı adı ''kızım bayram temızlıgımı yaptı'' olacak. Sinirlerim bozuluyor ...
eğer cevizli kabak yoğurtlu bişey değilse bu tarifi yap derim
4-5 adet havucu rendeleyip ,tavada zeytinyağında öldürdükten kuru nane kekik tuz karabiber ekleyip karıştırıp sonra soğumaya bırask.soğuyunca yoğurt ve sarımsak ve isteğe bağlı olarak mayonez katıp karıştır.üzerini dereotu dilimleyerek süsle.bon apetittt
kızlar ya canım sıkkın bıraz dertlesmeye ıhtıyacım var. Kayınvalıdemdeyı yıne malum. Her hafta olduu gıbı yıne temızlıge geldım kızımla bırlıkte ama yolunda gıtmeyen seyler var. Ben sureklı ısını yapmaya calısmama ragmen mınnete gecmıyor. Gorumcem bebek mevlutunden bu yana ılk defa gelecek. temızlıge nedense herkese gorumcemın temızlıge gelecegı duyuruldu.Sağır sultan bile biliyor anlayın yani. Tamam kızıdır olabılır ama benden bır allah razı olsunu bıle esırgerken neden bu ayrımcılık anlayamadım.İnanın bırsey yapasım yok eşim de bu gece burada kalalım dıyor. şimdi 3 cocukla temızlıge gelecek ve temızledıgınden fazlasını batırıp gerı gıdecek toplamak yıne bana kalacak ama gelın gorun kı adı ''kızım bayram temızlıgımı yaptı'' olacak. Sinirlerim bozuluyor ...
selam kızlar canım çok sıkkın hemde çok...
eşimi işten çıkarıyorlar napacaz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?