Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kuzum uzulme bebekler surekli huy degistiriyor gorkemki bakk yapmadi bize,alin tarif siz yapinn diyor
Ayy gecen aklima ne geldi,hepimiz gebeyken biri kisir yapiyorum suan demisti kimbilir kim snra o gun herkes kisir ypmisti,can cekmisti ben de cok srverim yapmamistm ama olsa da yesem demistim:)) simdi ne akaka dicen de aklima gldi,sen hatirliyor musun? Sanirim muhabette kadifegul vardi o hatirkar bak

ayyy mujjumm sen iste hali hazırda yanık kurbişlerimden anında kargoyla kapıda teslim kargo ücreti ödemeden yollayabilirim hee hatırlıyorum. sanırım kadifegüldü hatta kısırı yapan ve topiği kısırcı yapan...ben sürekli yapıp yediğim için ekmek su gibi bi şeydi ksır benim için . ayy bak ben bulgurlu her şeye nasıl aşermiştim ya, çiğ köfte kısır mercimekli köfte, sarımsaklı köfte...

Ben de gebeligim boyunca marul,limon tukettim ohh misss:)) kadifegul cikolata diyordu icimden iyy diyordum:)) gerci ben marul,limon herzmn severim.buarada yanik kurabiye ve yanik urunler hastasiyim maalesef.bu aliskanligimdn azcik kurtuldum gibi kanser olacam yksa diye diye:) Adaaa uyusunnn,kitap okumak istiyorumm suann

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. bu güzel gecede gönlünüzden geçen tüm dileklerin tüm duaların hayırlara vesile olmasını dilerim. bu arada bebişlerimizle birlikte ilk bayramımıza sayılı günler kaldı... allah yavrularımız ve tüm sevdiklerimizin yanımızda olduğu nice güzel kandilleri ve bayramları görmeyi nasip etsin hepimize...

Nette Ada icin yemek bakiyorummm,ne ypayimm diyee.eskiden ve haka gerci hep bizm icin ne yapayim diye bakardim simdi Adiskomaaa:)) keske ayniaylarda olsak birbirimize tarf yazardikk(

kızlarrrrr kısır tarifini ben vermiştim bikeree :)) hatta kayınvalidemin adanalı oldunu tarifi ondan öğrendimi falan yazmıştımmmm ama neyseee

mujjj canım gurmebebek sitesine baktınmı ?

Son düzenleme:
kızlarrrrr kısır tarifini ben vermiştim bikeree :)) hatta kayınvalidemin adanalı oldunu tarifi ondan öğrendimi falan yazmıştımmmm ama neyseee

mujjj canım gurmebebek sitesine baktınmı ?

aaaaa oylmiii kizzzz,canimi cektirdin bak aylar snra aklima geldi:))) durr hemen bakayim bakmadim sanirim.

selam kızlar,
bi süredir yokum.kızım hani geçmek bilmeyen bi isilik üstünede idrar yolu enfeksiyonu olmuştuya, ankaradaki dedesi burası serin bayrama kadar bizle dursun dedi geldi kızımla beni aldı ankaraya getirdi baba kocaelide kaldı.bura gerçekten serin.

merhaba kizlar,

bugünde herkes iyiymis gecmisi okuyabildigime göre..insallah daha da iyi olursunuz. Hamd olsun biz iyiiyiz oglusumla. Bugün annemlere geldik, oradan yaziyorum sizlere. Öncelikle herkesin kadir gecesi mübarek olsun, dilerim hayirlara vesile olur. Rabbim dualarimizi kabul buyursun insallah...

Hepinizi kocaman öpüyoruz... sevgiler selamlar

cok sagol canim, insallah bol bol sütümüz olur hepimizin...Bende bazen yatarak emziriyorum, yani mikail yastiga yatiyor ben üzerine egiliyorum, öyle olmasa hic emmeyecek gündüzleri... insallah iltihap falan olmaz.. bu sefer doktora soracagim bisey olurmu diye...

Martimmcim, canim

görkemlicim 1 s. bardağı tahin, 1 su bardağı pudra şekeri, yarım çay bardağı sıvı yağ yaklaşık 2 su bardağı un.. kıvamını ayarlarsın, sert olmayacak.. benim midi fırın ama büyük fırınarda 170 drece 8-10 dk da pişiyor. ben yakmışım baya ama gene de yedim gelip gidip gece karnımın ağrısına uyandım ben sevdim arkidişim de sevdi.. hem kolay hem lezzetli hem de süt yapıcı daha ne olsun di mi anam maşallah denize, milletin bebişleri büyüdükçe akıllanıyor benim ki sapıtıyor niye acaba.. oyun halısından da usandık.. ilgisi çabuk dağılan, hemen sıkılıveren, değişiklik isteyen bir ocuk benim ki..[/QUOTE]

Tarifin icin sagolasin, bende yapmak isterim vallah.. cig tahin mi koyuluyor yoksa sekerlendirilmis tahin mi...

ayyy tatlımm bende mustelanın tum urunlerını burdan alıyorum..her defasında tester gonderıyorlar gecen gelen kargomdan 10 a yakın deneme boyları sampuan anne ve bebek bakım setlerı.. bakım cantası ve kozmetık canta gondermısler haa bırde dıs macunu vs:)) ben cok memnunum bu sıteden herkese tavsıye ederım fıyatlarda cok uygun:))

canım inşallah ankara havası iyi gelir gülce kızımıza. ama istanbulda pazartesi gününden bu yana serinledi.akşam klima açmıyoruz bizde... hem bazen hava değişimi iyi oluyor. gezin dolaşın bol bol kızınla...

Kadifegul,insallah iyi gelsin Ankara size.buarada 2-3 tundur serin hava kapi acarak bile yatamiyoruz ,oralarda serinlemisti smdilerde sanirim
Golgemm dimi aynen super vlla ilk dedim 300 tl civari aldim diye yolladi ama gecen yarisini almama ragmen gelu ce vayy dedim.kii eczaneden alsam dahada pahaliya geliyor
Martim soylemeyi unuttum sen demissin sebamed kullaniyorum ama deneyim mustela,cnm memnunsan ne gerek var sebamed de gayet guzel urun o da vardir o sitede bakarasin

kızlar ya canım sıkkın bıraz dertlesmeye ıhtıyacım var. Kayınvalıdemdeyı yıne malum. Her hafta olduu gıbı yıne temızlıge geldım kızımla bırlıkte ama yolunda gıtmeyen seyler var. Ben sureklı ısını yapmaya calısmama ragmen mınnete gecmıyor. Gorumcem bebek mevlutunden bu yana ılk defa gelecek. temızlıge nedense herkese gorumcemın temızlıge gelecegı duyuruldu.Sağır sultan bile biliyor anlayın yani. Tamam kızıdır olabılır ama benden bır allah razı olsunu bıle esırgerken neden bu ayrımcılık anlayamadım.İnanın bırsey yapasım yok eşim de bu gece burada kalalım dıyor. şimdi 3 cocukla temızlıge gelecek ve temızledıgınden fazlasını batırıp gerı gıdecek toplamak yıne bana kalacak ama gelın gorun kı adı ''kızım bayram temızlıgımı yaptı'' olacak. Sinirlerim bozuluyor ...

Ben de simdi etimekli pasta tarifi bakarken yazini gorunce cvp yazayim dedim.cnm bnm oncelikle bu temizligi sen mi istedin heo gitmek yksa kendisimi cagiriyor merak ettim.ne kdr iyi olsada el herzmn eldir yakinin yaptigi goze gorunur senin yerinde olsam madem 3 cocukla gelecek,bu seferkinde ben eve gideyim rahat rahat temizlesin bir eve 10 el girmez ya yada istersen suram buram agridi de siyril gitsin ne de guzel akil verdim dimi.cnm sen cocuklusu. Eger mumkunse en kotu gorumcenizle birlesip. Haftada 1 olmadi 15 de bir kadin tutsaniz da evini o temizlese.birde eviniz cok mu uzak esin kalmak istiyor? Ben gecen yil arife istersen kalalim demistim esime bnm esim de tam tersi kalmamisti gerci kalmak da anlamsiz evleri arabayla 5 dk.
Bak simdi aen lutfen stress olma,sutun gitmesin Allah korusun en onemlisi o.simdi birsey dicem kotu gelin moduna gircem biliyorum, dun kayinvalideme yemege gittik sofra hazir hersey hazir,bulasik bile ona kaldi herzmnki gibi makinaya snra dizerim ben elim ayagim tutmazsa yaparsiniz simdi istemem dedi ben de biraktim hatta gittik Ada uyuck diye.sen varya 4/4 luksun Allah biliyor yaptigini Allah razi olsun demek bu kdr dile zor gelmemeli

Bgn yemege misafirm var Ada bni istiooo,yalnizimmm.kolay salata tarifii kizlarrr? Borulce,cevizli kabak ve marul sal. Yappacagim.baska akliniza gln vrmii?

eğer cevizli kabak yoğurtlu bişey değilse bu tarifi yap derim

4-5 adet havucu rendeleyip ,tavada zeytinyağında öldürdükten kuru nane kekik tuz karabiber ekleyip karıştırıp sonra soğumaya bırask.soğuyunca yoğurt ve sarımsak ve isteğe bağlı olarak mayonez katıp karıştır.üzerini dereotu dilimleyerek süsle.bon apetittt

Yogurtlu cnmm.neyse yetisi
Tircm esim geldi sukur ohh.geriye yemek ve eriste kaldi

merhaba canim ya,
Mujjun da dedigi gibi bi sekilde siyrilmaya bak bu isten, yani sonucta senin kücük bir bebegin var ve emziriyorsun, hem kendi evinin isini zor yaparken, gidip kayinvalidenin evini niye bastan asagi temizliyorsun ki onu anlamadim... kendimi cagiriyor - hem esin ne diyor bu duruma?? Sen temizlik yaparken bebegine kim bakiyor?

Mujjun fikrine katiliyorum en iyisi kadin bari tutun o temizlesin... bu arada evleriniz yakin mi uzak mi? Sana Allah razi olsun demiyorsa Allaha havale et..

Insallah canim bu temizlik isinden kurtulursun...öpüyorum kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…