selam kızlar canım çok sıkkın hemde çok...
eşimi işten çıkarıyorlar napacaz bilmiyorum.
haticecan, mikail uyudu mu? nasıl uyku düzeni oturdu mu artık?
Eki Görüntüle 490277 Eki Görüntüle 490276 Eki Görüntüle 490272
unutmusum eklemeyi ,simdi ekleyim dedimmm
senin top top küpelerini sevsinler fıstıkkk.
bizim bugün dr kontrolümüz var bakalım ne diycek dr teyzemiz.
dün salak kadının biri mothercarede kasada beklerken yanıma geldi ay ne tatlı 2 aylık falanmı diyor.yuhhh dedim ya 7 kilo çocuğu 2 aylık yaptınya zaten bende 5 kilo doğurdum.evet dedim dalga geçercesine:))bazısıda üstünde pembe elbisesi olduğu halde kızmı erkekmi demezmi?onlarada artık sizce hangisi seçin bakalım diyorum
gorkemlihadi bakalim gidin kontrolunuzecnm insanlar affedersn salak gcen ADa da kupe var kiz mi diye srdu kadin dedigin gibi pembeli membeli birde.bna da cok sordulr oyle halbuki erkek hmn belli oluyr bak martim yesiminkine ben erkegim dioo resmn .aca onlara da kiz mi die soran oluyor mu:)) cnmmm tsk ederz buarada aklima gldi ben unuttum dr.una sorar misin ne zmn yastik kullanalim birde nsl yastik ?
hyrmtsk ederiz teyzesiiii sana da . yeee,sacimizi da yee dicem ama almayim bnde cok dersin:)))napioor japon kizimizz?
benimkinin uyku arkadaşı memişlersizin bebeklerin uyurken elinde tuttuğu bişey varmı?benimki son zamanlarda yüzüne örttüğüm bezini eline alıp öyle uyuyor.uyku battaniyesi diye birşey duydum onunla uyuyorlarmış.dün baktım chiccoda var ama bana büyük geldi biraz.ayıcık falanmı alsam pelıuş tarzı
senin top top küpelerini sevsinler fıstıkkk.
bizim bugün dr kontrolümüz var bakalım ne diycek dr teyzemiz.
dün salak kadının biri mothercarede kasada beklerken yanıma geldi ay ne tatlı 2 aylık falanmı diyor.yuhhh dedim ya 7 kilo çocuğu 2 aylık yaptınya zaten bende 5 kilo doğurdum.evet dedim dalga geçercesine:))bazısıda üstünde pembe elbisesi olduğu halde kızmı erkekmi demezmi?onlarada artık sizce hangisi seçin bakalım diyorum
gorkemlihadi bakalim gidin kontrolunuzecnm insanlar affedersn salak gcen ADa da kupe var kiz mi diye srdu kadin dedigin gibi pembeli membeli birde.bna da cok sordulr oyle halbuki erkek hmn belli oluyr bak martim yesiminkine ben erkegim dioo resmn .aca onlara da kiz mi die soran oluyor mu:)) cnmmm tsk ederz buarada aklima gldi ben unuttum dr.una sorar misin ne zmn yastik kullanalim birde nsl yastik ?
hyrmtsk ederiz teyzesiiii sana da . yeee,sacimizi da yee dicem ama almayim bnde cok dersin:)))napioor japon kizimizz?
selam kızlar canım çok sıkkın hemde çok...
eşimi işten çıkarıyorlar napacaz bilmiyorum.
kızlar slm size bişey sorucam arkadaşım için
arkadaşım yeni doğum yaptı bebeği 2 aylık filan ilişkiye girmiş henüz 10 gün olmuş hamile kalmaktan şüpheleniyo kan testinde çıkarmı eğer hamileyse ilişkiden 10 gün geçmiş henüz
Gorkemli cnmm ben de ozenerek 2 tane almistim.biri mavi biri pembe hatta mavi kardesine diyorum sanki erkek olcak da:)))Ada sarilmiyor arada yaninda ne varsa agzina almayi terxih ediyor:))
Martim senn kucuk adaminii yerizzz hii:))
Eee oglusu olanlar begendiniz mi kizimi:)) ne diyorsunuz bakim kim talip: P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?