Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar canım çok sıkkın hemde çok...
eşimi işten çıkarıyorlar napacaz bilmiyorum.

canım, öncelikle her işte bir hayır vardır derler. inşallah şimdi ayrıldığı işten daha güzel şartlarda yeni bir iş bulur.
eşin ne iş yapıyor yeni bir iş bulması zor mu? allah yardımcınız olsun inşallah..

haticecan, mikail uyudu mu? nasıl uyku düzeni oturdu mu artık?

Yessimmcim canim,
su an findik findik bakiyor canim, uykusu var uyumamak icin diretiyor sanki. Uyku düzenimiz bozuldu gibi canim ya. Önceden aksam 20:30 da uyurdu, ama saat su an 21:57 (bizim saatimizle) halen uyumadi.. arada birde bagiriyor.

Senin bebisin uyku düzeni nasil oldu canim, varmi degisiklik??? Sen nasil uyutuyorsun...ben her yolu deniyorum canim ya.. ne yapicami sasirdim artik.. bazen kendi uyuyor, bazen beni deli ediyor...

Selam kızlar..
Üç gündür arkadaşlarım vardı, biri gitti biri geldi. Bayram temizliği, misafir hazırlığı derken çook yoruldum, çünkü bütün işlerimi tek başıma gördüm. Ama keyfim yerine geldi.

omrumuz bazı insanlar kıymet bilmiyor işte canım. Gelin olmak çok zormuş onu anladım ben.
Kızların dediği gibi bu sefer bari sıyrılmaya bak. Çok yorma kendini, yapsan da aynı yapmasan da aynıysa. Allah sabır versin sana ne diyeyim.

kadifegul çok iyi anlıyorum canım seni. Benim eşim de doğumuma bir buçuk ay kala işten çıkarılmıştı. 1ay işsiz kaldı. Sağolsunlar kayınvaldemler...
Size de deste olabilecek birileri var mı?
Allah bi kapıyı kapatıyorsa başka kapı açar, dua et bol bol, vardır bi hayır. Mesela biz şimdi iyi ki ordan çıkarılmış diyoruz, çünkü çok daha güzel bi işe girdi. Tez zamanda sizin de öyle olur inşallah. Üzme kendini sen.

kadifegul cnm gercekten ne diyecegimi bilemiyorum,herzmn sunu derim yasiyorsak Allahim riskimizi kesmez.Hayirlisi insallah daha iyi bir is bulur hemen.meslegi neydi?

senin top top küpelerini sevsinler fıstıkkk.

bizim bugün dr kontrolümüz var bakalım ne diycek dr teyzemiz.

dün salak kadının biri mothercarede kasada beklerken yanıma geldi ay ne tatlı 2 aylık falanmı diyor.yuhhh dedim ya 7 kilo çocuğu 2 aylık yaptınya zaten bende 5 kilo doğurdum.evet dedim dalga geçercesine:))bazısıda üstünde pembe elbisesi olduğu halde kızmı erkekmi demezmi?onlarada artık sizce hangisi seçin bakalım diyorum

kızlar slm size bişey sorucam arkadaşım için
arkadaşım yeni doğum yaptı bebeği 2 aylık filan ilişkiye girmiş henüz 10 gün olmuş hamile kalmaktan şüpheleniyo kan testinde çıkarmı eğer hamileyse ilişkiden 10 gün geçmiş henüz

ay ay ayyyy kiskandim vallah küpelerini.. 41 kere masallahhh, cok cici yaaa, sende süper cikmissin canim.. bu arada bebek arabanizda yakiyo ortaligi , güle güle kullanin...

Benim yerime öp annesi bu findigi..

görkemlicim,

güzel haberlerle dönersin insallah doktordan.. güldürdün beni ya, demek 2 aylik zannettiler, bosver öyle zannetsinler, nazar olmaz en azindan

Erkek zannedenin renklerden haberi yok sanirim

gorkemlihadi bakalim gidin kontrolunuze cnm insanlar affedersn salak gcen ADa da kupe var kiz mi diye srdu kadin dedigin gibi pembeli membeli birde.bna da cok sordulr oyle halbuki erkek hmn belli oluyr bak martim yesiminkine ben erkegim dioo resmn .aca onlara da kiz mi die soran oluyor mu:)) cnmmm tsk ederz buarada aklima gldi ben unuttum dr.una sorar misin ne zmn yastik kullanalim birde nsl yastik ?
hyrmtsk ederiz teyzesiiii sana da . yeee,sacimizi da yee dicem ama almayim bnde cok dersin:)))napioor japon kizimizz?

hticecan,cnm tsk ederimm.cikmams kupeler tam burda yaa:)
ben bebek arabasi ustunu bir boyle birde o yatakli parca haliyle kullaniyorum onun adina ne deniyordu bilmiyorum,araba koltugunu pek kullanamadim aslinda o da rahat ama
buara cikardim bunu da meydana.ama oburunde rahat rahat uyuyor ama cadi gezerken sikildigindan hep kalktigindn ben de bunu koyayim dedim

haticecim seni gülkdürdümse ne mutlu bana bir kilo bonfile yedin o zaman:))bizde öyle derler bir insanı güldürebilmek bir kilo bonfile yedirmekle eşdeğermiş.mikaile bol öpücükler

sorarım canım yastık ne zaman nasıl? .ben yastığını biberon kullandığımız için beslerken kullanıyorum mecburen kusuyor yoksa.onun dışında yok.

sizin bebeklerin uyurken elinde tuttuğu bişey varmı?benimki son zamanlarda yüzüne örttüğüm bezini eline alıp öyle uyuyor.uyku battaniyesi diye birşey duydum onunla uyuyorlarmış.dün baktım chiccoda var ama bana büyük geldi biraz.ayıcık falanmı alsam pelıuş tarzı

benimkinin uyku arkadaşı memişler onlar olmadan uyumuyor ben de burda durmuş aGLANCAK HALİME GÜLÜYORUM

ayy hadi bakalım büyümüştür kuzu.. iyi haberlerle gelin bakalım. amANN laf olsun diye konuşuyorlar işte ... ege 6 kiloykende 1 aylık mı demişti biri

Son düzenleme:

anammm kokoş seni yerim küpelerini minnak minnak. ana kız süslenmiş şunlara bak maşallah..

ben de anlamıyorum kör mü millet yoksa biz erkek bebeklerine kız kıyafeti giydirecek kadar manyak anneler miyiz? sorunun abesliğine bi de bu açıdan bakın..bu arada tabii kimse biize kız mı diye sormuyor aynen. o bakışları gören erkek bu diyo..sıkıyosa demesinler, bizimki dövecek ibi bakıyor da hatta küçk adam diye seviyorlar ...

Son düzenleme:

8 gunde cikiyor o ecz.deki testler diyorlar ben bilmiyorum gerci o tam net bir test dgl.valla ne diyim hakkinda hayirlisii,ins. Gebe dgldir yazik cocuk sutunden olur:/ biraz zor ihtimal 2 ay diye dusunuyorum ama belli de olmaz tabi

Gorkemli cnmm ben de ozenerek 2 tane almistim.biri mavi biri pembe hatta mavi kardesine diyorum sanki erkek olcak da:)))Ada sarilmiyor arada yaninda ne varsa agzina almayi terxih ediyor:))
Martim senn kucuk adaminii yerizzz hii:))

Eee oglusu olanlar begendiniz mi kizimi:)) ne diyorsunuz bakim kim talip: P

afiyet bal şeker olsun teyzesi, ye tabii :) valla şekerim bizim başımız bağlı, elem in arminiyle kerttik teee ana karnında onları
yalnız isim uyumu çok güzel olurmuş. ege-ada mana olarak da ege nin kalbinin ortasındaki ada

görkemlinin deniziyle de öyle, baksana ege ve deniz.. bence siz aldığınız damadın adını ege olarak değiştirin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…