ege biberon almıyor bu arada15 gün snra işe başlıyorum. ben yokken ne yapacak şimdi.. farklı marka ve uç deneyeceğim bakalım
Kızım Sevde Gülin'im yarın 4 aylık oluyor ve asısı var teyzelerı bu aralar ıstahı azaldı bıraz ya da bana oyle gelıyor. Emerken de sut bırden bıre agızına gelınce genzıne sıcrıyor ha bıre. uyku duzenımz de bozuldu ıyıce onceden 22:00 dıyınce uyuyordu sımdı uyumamak ıcın aglıyor resmen. uykudayken yuzunu kasıyınca da hemen uyanıverıyor yatagına koydugumda 5 dk kadar basucunda beklıyorum kı ellerıyle yuzunu kasımasın dıye.Bu ay arada bır kendı mayaladıgım yogurttan tattırdım ama 4 aylık olduktan sonra ek gıdaya baslamalı mıyım ufaktan.
maşallah sevde gülin'e... uyku konusunda dr. bize bu ayda yani 4. ayda bebek uykuya direnebilir ve uyutmak zorlaşır dedi. nedeni de algıları açıldığı için fark eder ve bizden ayrı kalmak istemezmiş.tamamen psikolojik yani. gerçekten de ege de öyle.. 11 lere kadar uyumak istemiyor. uyusa da kontrol eder gibi zırt pırt kalkıyor. ayrıca 4. aydan itibaren yoğurt verebilirsin dedi ama ben vermiyorum tatlım.
ömrümüz
sadece bugün ilk kez armut verdim eline dilim olarak damaklarını kaşısın hem de ne yapacak bakalım diye. pek bi mutlu oldu. elinden alınca da ağladı .. çok güldüm..
gelinsen napsan yaranamazsın, ben beklentilerimi sıfırladım, yaptıklarımı da azalttım. ne ekilirse onu biçiyorum. ben de ne ekersem onu bekliyorum. boşver.. kızınla eşinle mutlu musun, gerisi boşş canım
hadi iyi haberlerle gelin inşallahh..
sizi biraz güldüreyim.benim kuzenimin bir oğlu var denize talipler adı ege fakat babaları cimri .ben kızıma cimri kayınpeder istemem diyorum .diğer luzeninim de oğlu var adı efe.onunda karısı çok geveze ve huysuz.ben kızımı huysuz kaynana ya vermem diyorum..diyolar bu gidişle senin kız evde kalır.kalsın bize baksın diyorum,zaten babası dr olsun istiyor,ben se eczacı olsun bir eczane açalım tamamdır diyorum.bizdeki demokrasi anlayışına hayran kaldınız dimi.şimdiden kariyerini eşini işini belirledik:)))
benım kız agladıkca da evde kalır bu kız dıyorlar bizce mahsuru yok diyorum. Zaten ben okusun elinde mesleği olsun diyorum. Hoş ben çocugu dogurunca iş yaşamım sona ermiş olsa da kızımın öğretmen ya da doktor olmasını istiyorum.
size bir olay da ben anlatayım. Hamileyken bir akşam babamlara ittik hep beraber tv izliyoruz reklamlar başladı. Reklamlarda bit ilacı çıktı. Gayri ihtiyari ayyy bu kız bitlenirse ben ne yaparım garanti kafayı yerim dedim. Annem de saçını kazıtırız dedi. Ben içimden söylediğimi sanıyordum meğerse sesli düşünmüşüm
Yessimmcim canim,
su an findik findik bakiyor canim, uykusu var uyumamak icin diretiyor sanki. Uyku düzenimiz bozuldu gibi canim ya. Önceden aksam 20:30 da uyurdu, ama saat su an 21:57 (bizim saatimizle) halen uyumadi.. arada birde bagiriyor.
Senin bebisin uyku düzeni nasil oldu canim, varmi degisiklik??? Sen nasil uyutuyorsun...ben her yolu deniyorum canim ya.. ne yapicami sasirdim artik.. bazen kendi uyuyor, bazen beni deli ediyor...
sizin bebeklerin uyurken elinde tuttuğu bişey varmı?benimki son zamanlarda yüzüne örttüğüm bezini eline alıp öyle uyuyor.uyku battaniyesi diye birşey duydum onunla uyuyorlarmış.dün baktım chiccoda var ama bana büyük geldi biraz.ayıcık falanmı alsam pelıuş tarzı
sorma canım yaa biz de öyleyiz şuan uyurken direniyor resmen önceden ne güzel hemen dalardı bir kaç gündür canıma okuyor çok yoruluyorum böyle olunca.biz eylül ayında ufaktan başlayacağız ek gıdaya çalışmaya başlıyorum çünküKızım Sevde Gülin'im yarın 4 aylık oluyor ve asısı var teyzelerı bu aralar ıstahı azaldı bıraz ya da bana oyle gelıyor. Emerken de sut bırden bıre agızına gelınce genzıne sıcrıyor ha bıre. uyku duzenımz de bozuldu ıyıce onceden 22:00 dıyınce uyuyordu sımdı uyumamak ıcın aglıyor resmen. uykudayken yuzunu kasıyınca da hemen uyanıverıyor yatagına koydugumda 5 dk kadar basucunda beklıyorum kı ellerıyle yuzunu kasımasın dıye.Bu ay arada bır kendı mayaladıgım yogurttan tattırdım ama 4 aylık olduktan sonra ek gıdaya baslamalı mıyım ufaktan.
maşallah sevde gülin'e... uyku konusunda dr. bize bu ayda yani 4. ayda bebek uykuya direnebilir ve uyutmak zorlaşır dedi. nedeni de algıları açıldığı için fark eder ve bizden ayrı kalmak istemezmiş.tamamen psikolojik yani. gerçekten de ege de öyle.. 11 lere kadar uyumak istemiyor. uyusa da kontrol eder gibi zırt pırt kalkıyor. ayrıca 4. aydan itibaren yoğurt verebilirsin dedi ama tattırmalık. öğün olarak değil. 1-2 çay kşığı. meyve de öyle. suyunu sıkıp 1-2 ç.k. yalnız ben vermiyorum bu ayda.
kızımı uyutma cabaları ıcındeyım onumde laptop memede kızım halımı goren gulme krızınde
karanlıkta laptopun ısıgı yuzumw vurdugundan pek bır degısık geldım galıba ona agular yapıp duruyor zıllı uyumaya ıse hıc nıyetı yok ne yapacagız şimdi
nerdesiniz millet.gece bebetolar uyutmadımı yoksa??
doktorumuz gelişiminin çok güzel oldunu ve yanlarına ve beline yastık koyarak oturabileceğini söyledi.7270 gr olmuş.ek gıdaya gerek görmedi güzel kilo aldığı için.6.ayda başlıycakmışız.galiba yoğurtla başlıycaz.şimdi yogurt makinası araştırıyorum canlar.fikri olan paylaşırmı acaba??
kan damlası kullanan arkadaşlar damlanın içine 2-3 damla limon koymamı söyledi dr hem demirin emilimini kolaylaştırıyormuş hemde c vitamini alıyormuş.
mujjcum yastık 1 yaşa kadar uygun değilmiş canım ama eğer ihtiyaç vardsa reflü gibi durumlarda ince bir battaniyeyi katlayıp başını koyduğu yerin altına çarşafın altından konabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?