Kızlar şimdi geldik aşıdan.
kızımın kilosu 5580 gram 58,5 cm olmuş.Hemşiresi herşeyin normal olduğunu söyledi. İki tane de aşı yaptılar bacaktan. Ek gıda için 6. ayını bekleyin dedi 6. ayda 4 aşı olacaklarmış 3 ü iğne 1 i ağızdan
masallah tatlı kızına..kılosu yerınde bızımde kontrole az kaldı bakalım ne durumdayız.
bu arada oturmsı ıcın erken dıılmı tatlım yaa ben 5 ay bıtmeden dusunmuyorum korkuoum
gorkemliiii cnmmmmm,sen ndn yogurt mak . istiyorsun hiiiiic gerek yok.buarada ben en cok neye uzulurdum biliyormusun off pufff ben nsl yogurt yapacagim nasil olcak yok eksi olursa nsl yer bu cocuk esim de yaparsin deneye deneye derdi.ben de Ada 4 aylikken falan makina alicam diyordum bebegi olan biri hic gerek yok demisti.nitekimmm dogruymus hiiic gerek yok alsan kenarda durcak kisa zmnda cnku yogurt o kdr muhtesem oluyorki artik kendim de yiyecegim daha hala eve paket de aliyorum maalesef ama almayacagim bu hfta tmmdr ustayim artik dedim.yogurtlarrrr bendennnsizlerde guzelce yaparsiniz makinaya gerek yok istersen dene olmadi dersen al cnmm
merhabalar anneler ve tatlı melekler..
gün geçmiyor ki bebeklerimizde yeni bir hareket ve huy çıkmasın. her halleriyle çok tatlılar. iyiki de geldiler ve bizimleler..
biz 26 sında 4 ayımızı tamamlıyoruz ve yine bir aşı serüveni başlıyor. 4 ay aşısı ağır mı acaba? çünkü bayramdan hemen sonra ev taşıma telaşım olacak. izmitten istanbula yolculuk var...
bu arada ben 2 yıl ücretsiz kullanmayı düşünüyorum, bayramdan hemen sonra ücretsiz dilekçemi vereceğim.. biliyor musunuz acaba alınan maaşta ücretsiz izine başladığın süreden sonrasını kuruma iade mi ediliyor memuriyette? çünkü ben ağustos maaşımı aldım ama bu ay 1 hafta çalışır gözükücem geri kalan 3 hatanın maaşımı iade eder miyim? yoksa 20 gün rapor alıp bu ayı tamamlasam mı?
bu arada kan damlasını evet limonla vermek gerekiyormuş emilimi artırmak için. bende 2 aylıkken başlamıştım ama 1 hafta sonra başka doktorlar zaten 4 ayda başlayacağımı söyleyince bırakmıştım. verdiğim zaman yarım çaykaşığı limonla verdim. bu arada verdikten 1.5 saat önve ve vermeden 1.5 saat önce emzirmemek gerekiyor.
biz galiba biraz tontişiz bu arada; 8300 - 60 cm dik en son 3 gü önce..
öpüyorum kızlar...
bende sana onu sormak için girdim nete şimdi.kalplerimiz karşılıklıymış canım benimm:))almamı diyosun dr al diyor napcaz şimdi.bende sana hamgi makinayı kullanıyosun dicektim.o zaman bana tarif yazarsan çok sevinirim.
Ayy harbiden birmis kalbimiz cnmm.simdi esime diyordum ark. Makina alckmis ne gerek var dedim ,guluyor e sen de alcaktin ya :)) tmm iste bosuna dedim:))
Cnm yrm litre sut e 1 corbq kasigi mayani atiyorsun.sadece Denize dersen 100 cc.sute 1 cay kasigi mayasutu kaynattip ilinmaya birak cnm parmagini soktugunda sicak olsun ama elin dayanabilecegi bir sicaklik 7 ye kdr say hatta sonnnra tahts kasiginla azcik bir sute o mayani al karisti ilinsin snra diger geri kalani dok sms karistirma,sar saristir sutunu kapa ustunu ortu birseyle 5 saat disarda birakip snra dolsba atiyorum,biraktigin oda sicak olsun iyi olur hadi bakalimm yap anlat cnm buarada Ada suan beni istio ben de diyorum esime 1 dk. Cvp vermem lazim:))) ciktimm mua
bizde şimdi eşimle tarifi anlamaya çalışıyoruz bizim kafalar basmadı canım benim.bir daha anlatsan daha doğrusu sütü kaynattıp ılımaya bıraktıktan sonra az süte maya karıştır gerisini dök sms karıştırma demişsin orayı anlayamadık:))
bizde şimdi eşimle tarifi anlamaya çalışıyoruz bizim kafalar basmadı canım benim.bir daha anlatsan daha doğrusu sütü kaynattıp ılımaya bıraktıktan sonra az süte maya karıştır gerisini dök sms karıştırma demişsin orayı anlayamadık:))
adişkoya geçmiş olsun canım.teşekkürler uykulu uykulu yazdın.denediğim zaman yazıcam mutlaka.bana dr ilk mayayı sütaş babymix ile yapmamızı önerdi kalıp gibi yoğurt oluyormuş.deneyecek olanlara bir katkıda benden gelsin .iyigeceler canım
mujj canım ben makina almaya karar verdim.aslında uzun vadeli düşünürsen makina daha iyi.tuttu tutmadı derdi yok.üstelik ben çalışacağım bir süre sonra her zaman elimin altında yoğurt hazır olmalı.
gölgem canım evet tefal süper ama gerçekten pahalı.bi de arzum var onuda inceleyeceğim.sende biran önce yapsan yoğurt bize de fikir vermiş olursun weewell için:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?