Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sağol canımcım... artık odasında olsun daha sonra ayırmak daha zor olur gerçekten. çok şükür uyku düzenimiz oturdu bizim ama yeni yatak da ne olur onu bilmiyorum. 1ekimde işe başlayacağım şimdiden denemelere başlamam lazım. bu arada ben daha önce bizim için yoğurt mayaladığım için az çok bir deneyim sahibiyim. bakalım bebişimin ki nasıl olacak...

herkese 37 derece izmir sıcağından merhabalar.normalde her bayram yada tatilde izmirde dıurduğumuz görülmezdi ama deniz hanım yüzünden çok sıkıcı bir bayram geçirdim diyebilirim izmirde.bunun acısını kurban da çıkarırız diyerek kendimizi teselli ettik:))

canım seninde bayramın mübarek olsun.canım sende ingşilişzce öğretmeniydin değilmi??ilköğretimdemiydin??ders saattlerimiz değişmiş galiba bir bilgin varmı bu konuda .2.sınıflarada ing olacak dediler
mujj canım dönen kısmı niye çıkarıyosun sakıncasımı varmış ve niye????

ay bende kara kara o kanuyu düşünüyorum.çok alıştık aynı odada.yüzünü görmezsem rahat edemiyorum geceleri.telsiz den ben memnunum çok.weewell digital ekranı var sıcaklık gösteriyor,gece lambası var,ninni çalıyor.titreşimli,kendi sesini kaydedip dinletebilişyosun ben denizin yanında olmayınca sesimi açıp dinletiyorum oyalıyor onu:))(. fiyat unuttum senin için altına baktım modeli wma440

Oo tecrubelisin sen de ,yaparsin cnm o zaman.buarada biz evd yktuk yapamadim yogurt dun sutasinkini yedi Ada 100 luk yetmedi ama evde de dgldik denizde mecbur o kdr yedi garibim:) bgn de sabah yaotim bakalim birkac saate dolaba aticam ,sutasinki cok sulu onunla nsl oluck yogurt bakalim gorecegim.cnm hayirlisi olsun peki kim bakack bebisini?

Kizlarr buaradaaa ayy herkes hadii 2. Yap dioo.ben de cildirdiniz mi bennn hala lohusayim diyorum:)))) yaa yeni dogurdum ne ikisi:) kuzenim dogum yapti ya gecen bir oglu var fenaa birsey 5 yasinda.hic rahat birakmiyor bebegi( keske once dogursaydim dio surekli pooff nasil zorlaniyor .muzik ogr. O da ise baslayainca neyseki krese gidio oglan da bize geldiler 2 dk birakmio cocugu o bnm kardesim bananee ,uyumasiiiiiiin vs. Neler neler:)) icinizde en erken su zmn dusunuyorum diyeeeeen????
Aslinda ben Ada krese gidince dusunuyorum normalde,aklim karisti Ada 2 yasindayken mi baslasamki dusunmelere diyorum:) mavi suan zorluk cekioo ama en sanslimiz bii kerede yap kurtul ikiz ohh miss:))

sagolasin canim,
senin ki gecmis kendiliginden ama benim ki gecmedi, önce bas parmagim, sonra isaret ve sonrada orta parmagim uyusmaya basladi. Ilk baslarda gecer diye düsünmüstüm, ama hissetmemeye baslayinca doktora gittim, o da Karpaltünel sendromu dedi... kas kisalmasi dedi, ya bilektedir sorun dedi yada omuzdan geliyordur.. beni o yüzden fizik tedaviye gönderdi. Temmuz basindan beri gidiyorum, masaj, ultrason ve elektrik veriyorlar..simdi daha iyi, ama tamamen gecmis degil. Gece sol tarafima yatamiyorum, feci sekilde uyusuyor kolum, bu gece hatta bir ara cok kasildigini hissetttim.

2 kere daha terapim var, ondan sonra ara verecegim ve sonbaharda sanirim tekrar gidecegim. Su an emzirdigim icin ne röntgen cekebiliyorlar kolum ve bilegimden, nede igne yada ilac verebiliyorlar.. fizik tedavi ile gecmezse bakalim devaminda ne gelecek...

Nedeni sürekli ayni hareketi yapmaktan olabiliyormus, yani Mikaili emzirirken kolumun altina destek koymuyordum, ondan oldu..

Yessimcim,
sagol canim. Sorma Mikail de ayni, o yüzden sessiz ortamda emzirmeye calisiyorum. Simdi ben sizin yazdiklarinizi okurken yanimda yatiyordu, sesi falan cikmiyordu birde baktim ki uyumus kalmis . Biraz emzirdim, az öncede yatirdim yatagina... acikinca kalkar yine. Bu arada mama veriyordum ya günde 2 kere falan, onuda veremiyorum 2-3 gündür. Tadini aldi mi, agzini kilitler gibi kapatiyo acmiyo - sonra huhuhuuu gibisinden ses cikartiyor...

bende yemek yapcam Mujjcum,
kabaktan karni yarik yapicam, sen yaparmisin bilmiyorum.. Benim bebiste iyi, annem gelecek birazdan, bugün fizik tedavim varya - annem bakiyo ufakliga... simdi uyuya kaldi yanimda, yatagina yatirdim... Allaha sükür iyi, dün ona muhallebi vermistim gece yatmadan, sanirim biraz fazla vermisim, rahatsiz oldu galiba, gece 3te uyandi miz miz miz, zor uyuttum geri.. ne kadar vericemi ayarlayamadim sanirim

Masallah Ada´ya, saka maka büyüyorlar demi. Kücük hanimefendi, demek cantasida var...güle güle kullansin minik findik...

ayyy mujjj,

ikincisini hemen yapamayiz ki canim, sezeryanla dogum yaptin sende degil mi?? En az 2 yil beklemek gerek... hem minnislerimiz kendilerine gelsinler biraz...yaaaa ikinci hamileligimizdede burada olurmuyuz acaba, ikincilerden bahsedermiyiz... ne hos olur degil mi??

Ben hamileligimde kendimi hic yalniz hissetmedim, burada ki arkadaslar sayesinde...hep korkuyordum hamile olmaktan, dogumdan falan... manevi destek cok önemli benim icin...

Insallah zamani gelince Rabbim ikinciyide nasip eder... heyecanlandim bile simdiden

Haticecan cnmm umarim iyi gelir fizik tedavin,dogru olabilir o pozisyon cok kotu,boyun vs. Kasilabiliyorr.
Buarada muhallebini 1 kasiktn yap simdilik baktin uyaniyor.2 corba kasiginla yap yazik midesine agi geldi belkide.sen madem muhallebi veiyorsun suya basladin mi cnm.

Ayy evettt ben de heyecanlandimm.aynenn en bastan itaberen isterdim sizlerle olmak ben de .hep netten birsey yazarken KK cikiyordu karsima,esime dedimm ayy ne guzel gebeler aralarinda konusuyorrrrrrr.esim dedi eee sen neden uye olmuyorsun birseyler paylasirsiniz birlikteee.31. Hftamdaydim:))) iyiki de olmusummmm diyorum vlla superrrr ins. 2. Leri de konusalim buradaaa:))

insallah canim ya. muhallebiyi verdikten sonra suda veriyorum arkasindan, susar diye.. tamam canim, bugün verirsem 2 yemek kasigi yaparim.. ha bisey daha mujj, kivami sivimi baya senin yaptigin muhallebinin..

ben bu foruma bayadir üyeyim, ama cesaret edememistim yazmaya.. sonra bir topikte birisiyle tanistim, sagolsun o cok destek oldu bana.. ben 2 kere düsük yapmistim, onunla dertlesirken falan bana dedi bak bu sefer olacak ben inaniyorum... bana öyle manevi destek oldu ki sorma, her gün onunla mesajlasiyorduk...korkma dedi hersey iyi olacak...Allaha sükür oldu, yavrum kucagimda... onunda 2 yavrusu var.. ikiside sezeryan..ondanda sakin korkma dedi bana..cok cabuk toparlaniyorsun dedi..

Ben dogumdanda cok korkuyordum...iste böyle canim.. ahh ahh insallah ikinciyide kolayca atlatiriz...

insallah canim ya. muhallebiyi verdikten sonra suda veriyorum arkasindan, susar diye.. tamam canim, bugün verirsem 2 yemek kasigi yaparim.. ha bisey daha mujj, kivami sivimi baya senin yaptigin muhallebinin..

Cnm ilk verdigim zmmnlar siviydi,simdi daha yogun cok yogun olmasin da aman bebis daha cok susar.arkada yazili tarifine uymaya bak cnm.bn ilk zmnlar su gibi yapiyordum annem biii geldi bu ne boyle dedii:))) suyla sisircen midesini dedi:)) daha kotu yapti gerci iyiki yapmis sulu halde tadi pek yavanmis,snradan tadini aldim ben de:)) ben milupa sutlu pirinsli aliyoedum.en iyi hipp diye artik almayim diyorum suan hipp yulafli birsey onu kullaniyorum

öncelşkle geçmiş olsun karpel tünel sendromu benim teyzemde de var.keşke kaplıca olsa orda gitsen yada termal kaynaklar çok iyi geliyor,teyzem gidiyor kas gevşetici etkşisi var çok

sen muhallebiyi doktormu önerdi neden veriyosun?sütün yetmiyomu??ni,çin sordum banada sütün azalırsa yoğurt vermeye başla demişti .

Haticecancok zor zmnlar atlatmissin cnm sen ,xok sukur gecti bitti.evet bak iyiki uye oolmusun yazismissin en azindn moral vermis bayan sana.
Gorkemliayyy titresim miiiii hemen nete bakacagim yada aksam esime soracagim.goruyormusun bakkkk bilmedigim bir ozellik varmisssssss:)) cnm buarada bayramin ilk gunu 15:00 gibi falan forumdaydim,aklima geldin acaba buralardamidir diye snra da dedim gezmededir hatta her bebekliye soyle baktim valla:) donence ustu neden xikarilmasi lazim elinle tutmaya cabalamasin diye .hatta kutunun ustunde yaziyordu 6 aydn snrq cikarin diye.fisher price mutlu duslerdi ama hepsinde yazar sanirim.ben elleyemez o kdr da diye cikarmadim ama dugmelere basmasina sasirdim:)) yatagin yanindaki uyku setinin kapali tutan kismindan ipinden destek almis vaziyette saka gibi,gulmektn oldum esimi uyandirdjm kos da bakkk die:))

canim arkasinda ki yazilan gibi yaptim ilk defa, o da baya cok oldu, yani miktar bakimindan.. hepsini zaten yiyemedi vermedimde.. gerisi döküldü. Dün az yaptim, kivaminida hafif sivi yaptim, cok su gibide degildi.. Ben "Nestle Alete ilk pürem" irmik püresi diye yaziyo üstünde.. 4cü ayindan sonra verilebiliyor.

Digerlerinide denerim hangisini severse onu veririm sonra..

sagol canim, kaplica var burada ama baya bir uzak bize. kaslar gevseyince iyi olur, rahatliyor. Benim teyzemdede oldu buna benzer bisey ama o ameliyat oldu iki bilegindende..ama agrilari sanirim halen devam ediyormus.. insallah benim ki o kadar ilerlemez.

Muhallebiyi doktor söylemedi canim, ben kendim aldim - denemek icin. Sütümün yetip yetmedigini halen bilemiyorum , günde 2 kere mama takviyesi yapiyordum - bir kac gündür onuda icmek istemiyo bende zorlamiyorum... ac olsa diyorum huzursuz olur bagirir aglar falan... ama sükür öyle bir durum yok... galiba bu aralar biraz istahsizlasti, ondan da olabilir.. hem emzirip hemde 120 ml mama verebiliyordum, iciyordu. Simdi biberonda mama oldugunu anladigi an agzina kilit vuruyo sanki yaramaz

Sen nasilsin, bebisin nasil canim?? Bayram nasil gecti bu arada??

canım inşallah ameliyat gerkmez.
canım biz iyiyiz çok şükür.bayram sıkıcı geçti.herkes biyerlere gitti.bayramlaşacak insan bulamadık inanki.deniz artık öyle uzun uzun uyumuyor gündüzleri.büyüyor heralde.ama gece uykusu güzel maşallah.sen demir damlası soracaktın doktora.sordunmu canım??

sabahtan beri kızım uyusunda biraz evi toparlim diye uğraşıyorum şimdi uyudu ama parmağımı bile kaldırasım yok. canım çok çok sıkkın çok bunalıyorum yattım yatak bile toplanacak herşey ortada bu ben değilim kafam karmakarışık.

canım şimdi farkettim milupa yerine hipp veriyorum demişsin.canım neden hipp??biz hep milupa iyi diye bilirdik.

canım şimdi farkettim milupa yerine hipp veriyorum demişsin.canım neden hipp??biz hep milupa iyi diye bilirdik.

Evet dimi hep oyle biliriz,hatta esim markete gitti mi milupa da alayim o da iyi der ben istemiyorum diyorum artik biraktim.hipp daha organik dr. A da dedim ben arastirdim hep ecz. Vs. Hipp dio sizcee dedim.evet fabrikasini gezdim gercekten cok iyi hipp ona guvenebilirsn dedi.buarada Born. Yanio mu? Neresi bilmiyorum annem dedii

Cnmm vermee madem dr. Demedi ne gerek varr kuzummmmuyuyp kalmisisz Adayla.bir uyandi nsl bagirio zor ilittim corbayi yedi emmek istedi tam bitirmeden simdii oynuyoruzzzz cnm yrm yap tarifleri ben de hep oyle yaoarim yazik kalmasin bosuna

bende öyle ümit ediyorum canim. Insallah ameliyatsiz falan atlatirim. Artik bayramlarinda bayram denilecek yeri kalmadi, herkes bir yerlere kaciyor tatil yapmak icin. HAlbu ki eskiden öylemiydi, herkes birbirini ziyaret gitmek icin heyecanlanirdi.. büyükler ziyaret edilir, hisim akraba falan.. ama simdi malesef bunlar yok..herkes bir hayat kosusturmacasinin icinde, ancak bayrami dinlenmek icin bekler oldu.

Henüz doktora gitmedim canim, haftaya kontrolümüz var o zaman soracagim. Demek senin bebiste gündüzleri pek uyumuyor. Büyüdükleri icin olsa gerek bencede. Benim oglusum gündüz 2 kere falan uyuyor, ondan sonrasi yok ... Geceleride 2 kere falan kalkiyor..

canim niye canin cokkkk sIKKin, kizin üzüyormu seni?? Bazen öyle yapiyor bebisler, insan is yapayim diyor ama malesef o gün uyumayacaklari tutuyor..

Cnmm vermee madem dr. Demedi ne gerek varr kuzummmmuyuyp kalmisisz Adayla.bir uyandi nsl bagirio zor ilittim corbayi yedi emmek istedi tam bitirmeden simdii oynuyoruzzzz cnm yrm yap tarifleri ben de hep oyle yaoarim yazik kalmasin bosuna

denemek icin vermistim canim, belki biraz daha tok tutar muhallebi diye. ooo masallah size, sekerleme yaptiniz yani - dün bende yapmistim oglusumla.. esim gelmeden uyanmistim - düsn yani . Simdide uyudu minigim, yemek yedim ve yazdiklarinizi okudum iste... annem vardi bir akraba ile, ben masajdan geldigimde oturmus cay iciyorlardi . onlar otururken bende yemegimi yaptim, simdi firinda pisiyor .

Versem zarari olmaz demi canim ya... tamam bende yarimdan az yaparim tarifi, cünkü cok yemiyor...rahatsiz olmasin bebisim...

Nasil geciyor ögleden sonran??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…