Cnm oncelikle qbine gecmis olsunnn.Ayy annenin gelmesine sevindim bayagi olmus gormeyeli bebegi.farkli sehir oluncq napcan mecbur.cnm damlayi acken emzirme oncesi ver 1 saat beklemen kafisnrada emzir.tabi sabah sabah o mumkun olmaz ztn cocuk ac. Anca bakarsn bir ogle arasinda.cnm gorkemli de memnunmus bnmkide weewell memnunum.modelleri ne hiic bilmiyorum ben arastirmadm daha dgrusu ben hep kamerali arastiriyordum ,acikcasi esim abartma dedi. Normal birsey alalim dedi aldik,guzel aorun cikmadi.buarada Ada nisan ortasindn beri yani 3,5 aylikti odasina ayirdim.o zmnlarda artik gece emmesi bitmisti ztn.ayir gece uyanirsa al odanda yada bebisin odasinda emzir cnm alissin dicem ben bile zor alistim,her sabah uyandigimda sagima bakinca onun gulucuguyle uyanmak bambaskaydi ama napayim ayirmak gerekiyor hadi bakalim dene yogurdunu da umarim guzEl tutar cnm.buarada fiyat bilmiyorum ben telsizin esim netten almisti 170 ya vardi ya yktu .belki gorkemli bilir
canım seninde bayramın mübarek olsun.canım sende ingşilişzce öğretmeniydin değilmi??ilköğretimdemiydin??ders saattlerimiz değişmiş galiba bir bilgin varmı bu konuda .2.sınıflarada ing olacak dedilermerhabaaaa
gecikmeli olarak bayram kutlaması yaptığım için özür dilerim.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun nicelerini yavrularımızla sevdiklerimizle görmeyi diliyorum herkes iyidir inşallah.biz de dün döndük tatilden iş güç çok yoruldum dün.sanırım ben de biraz kansızlık var hemen yoruluyorum uyumak istiyorum falan.buarada kızlar kızım yabancı biliyor bayramda onu sevmek için kucağına alanların yüzüne bakıp bakıp ağladı.hele babamdan hiç hazetmiyorum ancak ben oyalıyorum da adamcağız öyle seviyorum yoksa onu gördüğü gibi ağlamaya başlıyor
mujj canım dönen kısmı niye çıkarıyosun sakıncasımı varmış ve niye????Cnmm bnm tatilinizin iyi gecmesine sevindimevli,cocuklu biri ilk sirada olmamali oyle dusunuyorum ama ne diyeyim Allah hayirlisi versin cnm insallah.
Hadii cok mu alisti kiyamam ,bizim kuzu iyi sabah ne goreyim kalkmis nerdeyse donencesinin dugmelerine basiyor:))) aslinda 6 aydan snra donencenin donen kismini da cikarmak gerekio henuz cikarmadim ona daha asilamaz diye ama bilmiyorumki sipa hergun birsey ogreniyor
günaydınlar... umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir. bizim nasıl geçti hiç anlamadım. bir baktım bayram bitmiş. benim annem memleketteydi o geldi bayramda. abim bel fıtığı ameliyatı oldu onu görmek için geldi. annem en son benim oğluşumu gördüğünde 37günlüktü. görmeyeli epeyce zaman oldu çok sevindik. perşembe tekrar dönüyor artık kışa ancak gelir.
bu arada bugün 4.ay aşımızı olmak için sağlık ocağına gittik bizim aile hekimimiz ve onun hemşiresi istifa etmiş. aşımızı olamadan geldik. başkası daha atanmamız birde aşı muhafaza ettikleri dolap sorunluymuş. ferro sanol diye kan ilacı verdi. emzirdikten 2saat sonra vermeliymişim yoksa sütle karışınca bir etkisi olmazmış. bu arada benim oğluş bu ay çok iştahsızdı bahsetmiştim hani yatarak ancak emizebiliyordum 500gr almış bu ay. 7.300 olmuş. bu ay için aldığı 500gr normal mi bana çok az gibi geldi?
bu arada ben artık bebeğimi kendi odasına koymak istiyorum ama nasıl yapacağım hi bilmiyorum. şu an yanımda sallanan beşiğinde gece uyandığında arada sallıyorum ama odasındaki yatak sallanmıyor. yeni yatağına nasıl alıştıracağım.
birde bebek telsizi almak istiyorum siz hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz? fiyat ve marka bilgisi vermenizi rica edeceğim...
kadifegül ve mujj bayramınızın güzel geçmesine sevindim. mujj inşallah bende yoğurt mayalamayı deneyeceğim bu ay içinde. kadifegül kucağa alışan bebek gerçekten çok zor inşallah eski haline geri döner hemen..
sağol canımcım... artık odasında olsun daha sonra ayırmak daha zor olur gerçekten. çok şükür uyku düzenimiz oturdu bizim ama yeni yatak da ne olur onu bilmiyorum. 1ekimde işe başlayacağım şimdiden denemelere başlamam lazım. bu arada ben daha önce bizim için yoğurt mayaladığım için az çok bir deneyim sahibiyim. bakalım bebişimin ki nasıl olacak...
Haticecanncnmm yaa elinle ilgili yazmissin gormedimm.hayy Allahim bnmde ayniydi sol elim Adayi zor kaldiriyordum baEn dr. Boynundn muhmetemel suan boynun kotu dedi,fiZige gelcen demisti gitmedim.o ara daha Ada 1 aylik yoktu cnku sut sagma makinamda yktu ee o kdr saat napck cocuk demistim neyse iyiyim smdi.cnm sana da gecmis olsun.neden peki?
haticecan geçmiş olsun canım. inşallah lin masaj sonrası daha iyidir. biz en son 1ay nce gitik kontrole. 18temmuzda. şimdi istanbulda şişli etfal hastanesi var oraya yönlendirdi başka bir aile hekimi. olmadı özel hastaneler de yapıyor aşıyı yarın gideceğim bende. mikail de iyidir inşallah. artık memede uzun süre kalmıyorlar. bakalım senin ufaklık ne durumda.. hemen bir ses duysun kafayı çeviriyor dikkati dağılıyor emerken.
Yesimmmmayy atlamisimm.cnm sorun dgl git baska saglik ocagina.ben bi Izmirde bi Didimde yaptirmistim.hangisine giders git yapmak zorundaaa
Haticecaniyiyim tatlim ben de hatta bizdeAdacik uyudu simdi.ayy bi taze fasulye yapayim ddim .neyse ocaga koymustum da bir baktim zicti hadi yikayim dedim,tam birseyler yapicm durmadi edim brz meyve yesin drken. Simdiii uyuduuu kuzumm:)) senin bebis de iyidir ins buaradaaaa Ada kocamannn kiz oldu vlla bayram icin babasi elde tutulcak minik canta almis,o da tuttu eline gittik sabah kahv. Babaanne dedesine:))
Kizlarr buaradaaa ayy herkes hadii 2. Yap dioo.ben de cildirdiniz mi bennn hala lohusayim diyorum:)))) yaa yeni dogurdum ne ikisi:) kuzenim dogum yapti ya gecen bir oglu var fenaa birsey 5 yasinda.hic rahat birakmiyor bebegi( keske once dogursaydim dio surekli pooff nasil zorlaniyor .muzik ogr. O da ise baslayainca neyseki krese gidio oglan da bize geldiler 2 dk birakmio cocugu o bnm kardesim bananee ,uyumasiiiiiiin vs. Neler neler:)) icinizde en erken su zmn dusunuyorum diyeeeeen????
Aslinda ben Ada krese gidince dusunuyorum normalde,aklim karisti Ada 2 yasindayken mi baslasamki dusunmelere diyorum:) mavi suan zorluk cekioo ama en sanslimiz bii kerede yap kurtul ikiz ohh miss:))
ayyy mujjj,
ikincisini hemen yapamayiz ki canim, sezeryanla dogum yaptin sende degil mi?? En az 2 yil beklemek gerek... hem minnislerimiz kendilerine gelsinler biraz...yaaaa ikinci hamileligimizdede burada olurmuyuz acaba, ikincilerden bahsedermiyiz... ne hos olur degil mi??
Ben hamileligimde kendimi hic yalniz hissetmedim, burada ki arkadaslar sayesinde...hep korkuyordum hamile olmaktan, dogumdan falan... manevi destek cok önemli benim icin...
Insallah zamani gelince Rabbim ikinciyide nasip eder... heyecanlandim bile simdiden
Haticecan cnmm umarim iyi gelir fizik tedavin,dogru olabilir o pozisyon cok kotu,boyun vs. Kasilabiliyorr.
Buarada muhallebini 1 kasiktn yap simdilik baktin uyaniyor.2 corba kasiginla yap yazik midesine agi geldi belkide.sen madem muhallebi veiyorsun suya basladin mi cnm.
Ayy evettt ben de heyecanlandimm.aynenn en bastan itaberen isterdim sizlerle olmak ben de .hep netten birsey yazarken KK cikiyordu karsima,esime dedimm ayy ne guzel gebeler aralarinda konusuyorrrrrrr.esim dedi eee sen neden uye olmuyorsun birseyler paylasirsiniz birlikteee.31. Hftamdaydim:))) iyiki de olmusummmm diyorum vlla superrrrins. 2. Leri de konusalim buradaaa:))
insallah canim ya. muhallebiyi verdikten sonra suda veriyorum arkasindan, susar diye.. tamam canim, bugün verirsem 2 yemek kasigi yaparim.. ha bisey daha mujj, kivami sivimi baya senin yaptigin muhallebinin..
Cnm ilk verdigim zmmnlar siviydi,simdi daha yogun cok yogun olmasin da aman bebis daha cok susar.arkada yazili tarifine uymaya bak cnm.bn ilk zmnlar su gibi yapiyordum annem biii geldi bu ne boyle dedii:))) suyla sisircen midesini dedi:)) daha kotu yapti gerci iyiki yapmis sulu halde tadi pek yavanmis,snradan tadini aldim ben de:)) ben milupa sutlu pirinsli aliyoedum.en iyi hipp diye artik almayim diyorum suan hipp yulafli birsey onu kullaniyorum
öncelşkle geçmiş olsun karpel tünel sendromu benim teyzemde de var.keşke kaplıca olsa orda gitsen yada termal kaynaklar çok iyi geliyor,teyzem gidiyor kas gevşetici etkşisi var çok
sen muhallebiyi doktormu önerdi neden veriyosun?sütün yetmiyomu??ni,çin sordum banada sütün azalırsa yoğurt vermeye başla demişti .
canım şimdi farkettim milupa yerine hipp veriyorum demişsin.canım neden hipp??biz hep milupa iyi diye bilirdik.
canım inşallah ameliyat gerkmez.
canım biz iyiyiz çok şükür.bayram sıkıcı geçti.herkes biyerlere gitti.bayramlaşacak insan bulamadık inanki.deniz artık öyle uzun uzun uyumuyor gündüzleri.büyüyor heralde.ama gece uykusu güzel maşallah.sen demir damlası soracaktın doktora.sordunmu canım??
sabahtan beri kızım uyusunda biraz evi toparlim diye uğraşıyorum şimdi uyudu ama parmağımı bile kaldırasım yok. canım çok çok sıkkın çok bunalıyorum yattım yatak bile toplanacak herşey ortada bu ben değilim kafam karmakarışık.
Cnmm vermee madem dr. Demedi ne gerek varr kuzummmmuyuyp kalmisisz Adayla.bir uyandi nsl bagirio zor ilittim corbayi yedi emmek istedi tam bitirmeden simdii oynuyoruzzzz cnm yrm yap tarifleri ben de hep oyle yaoarim yazik kalmasin bosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?