Kizlarr buaradaaa ayy herkes hadii 2. Yap dioo.ben de cildirdiniz mi bennn hala lohusayim diyorum:)))) yaa yeni dogurdum ne ikisi:) kuzenim dogum yapti ya gecen bir oglu var fenaa birsey 5 yasinda.hic rahat birakmiyor bebegi( keske once dogursaydim dio surekli pooff nasil zorlaniyor .muzik ogr. O da ise baslayainca neyseki krese gidio oglan da bize geldiler 2 dk birakmio cocugu o bnm kardesim bananee ,uyumasiiiiiiin vs. Neler neler:)) icinizde en erken su zmn dusunuyorum diyeeeeen????
Aslinda ben Ada krese gidince dusunuyorum normalde,aklim karisti Ada 2 yasindayken mi baslasamki dusunmelere diyorum:) mavi suan zorluk cekioo ama en sanslimiz bii kerede yap kurtul ikiz ohh miss:))
Haticecan napayim ben,annem gidince Adayla daha da hasir nesir,totomdan ayrilmio:)))brz once haliya serdigim ortuyu yikamistim,simdi bu 2. Ortu hafiften kusuk:) evde varyaa birrrr utu birikti dag gibi yrn abla gelince artik kokay gelsin ona.gerxi suc onda birkac parca vardi pers. Bitirmemis gitmis.simdi artik hepsini yapti mi herhalde 3 saatini alir.ben bgn baska birsey yapmadim esim yapma bitmiyor snra dedi .birde ben yerim de esim oyle 2 gunluk yemek pek sevmez bgn taze fasulyeye bogulcaz:)) aslinda ynina birsey yapsam iyi olur yrna da kalsa taze fasulye guzel oluyor ,zeytinyagli.buarada bahsetmistin ya kabakli ben yapmadim hic onu bilmiyorum cnm
Ayy simdi kafayi yiyecegimm,Gorkemlimart anneleriyle yazismani gordum damla olayini.yaa bu nsl bir sorumsusluktur boyleeeee kii bennn yrm bitirmistim tad begenmedi die birak istim.gerizekali hemsiree kalsa daha 1 ay daha once baslatacaktii.suan saglik bakanligini arayip cok affedersiniz agizlarina sicmak istiyorum.dvlet bir isi duzgun yapsin lutfen yaaa!
Oo tecrubelisin sen de ,yaparsin cnm o zaman.buarada biz evd yktuk yapamadim yogurt dun sutasinkini yedi Ada 100 luk yetmedi ama evde de dgldik denizde mecbur o kdr yedi garibim:) bgn de sabah yaotim bakalim birkac saate dolaba aticam ,sutasinki cok sulu onunla nsl oluck yogurt bakalim gorecegim.cnm hayirlisi olsun peki kim bakack bebisini?
Cnmm dun aradim ben saglik bakanligini,kiz dioo nerden duydunuzzz ,internette herseye guvenmeyin vs. Dio.snra dr.a baglandiiiii dedi evet belirli bir seride sikinti oolmus toplanmis,eee hangkki serii???? Ben o seriden mi kullandim ne bileyim artik copte biz yarisini kullanip degistirmistik,neden degistirdiniz dedi valla konuyla alakasi yok degisim tadi cirkin oldugu icin degistirdik,dgri nsl santafer kullaniyorum dedim,onunla ilgili herhangi bir kotu bilgi yok dedi.ben biraktim ama ztn dedigin gibi Ada 1 hftadr pekmez de yiyor,ama size pekmez olmaz sanirim suan.9 da kan aldircaz ztn az ise pekmez yetmez ise baslarim napayimevet canım sorma bende duyunca kafayı yedim ve bugün dün vermedim.fakat aksi gibi doktorumuz izinde yarın dönüyor ve ben rahatsız etmiyim dedim.yarın ilk işim sormak olacak ona.yerine ne kullanmalıyım diye.bazısı pekmez demiş ama ben sormadan kullanmam.
bu arada ben aile hekimini verdiğine güvenemeyip eczaneden almıştım.fakat haberde eczanelerden de toplandığı söyleyince iyice uyuzlandım.
maşallah adaya yoğurt seviyor cimcime... et olsun can olsun kan olsun adacığa... bakalım bende 5aylık olsun o zaman yoğurt vermeyi düşünüyorum. ben doğduğundan bu yana hep emzirdim hiç mama vermedim. işe başlayıncada kayıvalidem bakacak ona da zor olmasın diye ben 1ay öncesinde alıştırayım diyorum ben sütümü sağıp bıraksamda biberon almıyor. kaşık ile de verdiğimde geri çıkarıyor. daha doğrusu suyu öyle yapıyor ama sütü hiç kaşıkla denemedim. bu arada benim bebiş hiç su seviyor ya. havalar sıcak doktor ver demişti ama bizimki bu ne der gibi yapıp yüzünü geri çıkarıyor. kayınvalide üst katımda sabah ona bırakıcam bakalım nasıl olacak nasıl ayrılacağım kara kara düşünüyorum. valla işte ağlamazsam iyidir. zaten sulu gözün biriyim... mujj sen çalışmak istediğinden bahsetmiştin bence maddi yönden sıkıntın yoksa adacığa sen bak çaluışınca herşey çok daha zor oluyor. hem belki ikinciyi de yapar çıkarırsın aradan..
Günaydııınnn..
Umarım herkes iyiyidir ve güzel bi gün olur.
Boncuğum dün 4.ay aşılarını oldu. Ateş yapmadan atlattık yine şükür.
Günde 1-2 ölçek mama takviyesiyle 400 gr almış 2 haftada :44:
Şimdi 6.800gr. 65 cm (kaydırıp boyunu fazla ölçtü gibi geldi bana).
Yarın hastaneye gidiyoruz kontrole, ama hep gittiğimiz doktor artık yenidoğan servisindeymiş, başka dr gitcez bu sefer.
Kızımda kansızlık var diye bu ay ferro sanal kullanmıştık, ne olacak onu sorcam, iyice aklım karıştı benim de herkes gibi. Kum dökme durumumuz vardı biliyorsunuz. Yani heyecanla tahlilleri bekliyorum.
Cnmm maasallah kizina ins. Tahlil de iyi cikar.iyi atlattiniz asiyi.kiyafet al ama kot alma tayt tarzi xok iyi oluyor.hos ben kot aldim 1 ayi gecti iki tane dayanamadim napayim.baska giyxek kotum yok tayt ,sort vs. Giyiyorum ztn yada elbise
Günaydin kizlar,
güzel bir gün olur bugün insallah... gecmisi okudumda, bayrami bitirip dönen arkadaslarimiz varhrym, sagolasin canim, insallah Allahin izniyle gececek elim.
Dolu dolu bayram yapip geldin demek - ben siz yokken topigi bekledim diyebilirim. 4cü ay asilari biraz daha kolay mi atlatiliyor acaba, hep burda okuduguma göre - ateslenme falan pek olmuyor.
Ilginctir ki benim oglum 3 aylikken asi oldu ve simdi 3 gün sonra 5 aylik olacak, asilarimiz o zaman yapilacak, yani 4cü ay asisi yok burada. Ya avrupa iyi biliyor, ya TR iyi biliyor asilarin ne zaman yapilacagini...
Simdi hem kahvalti yapiyorum, oglusumu da yatirdim yan tarafima, o beni izliyor..bazen üzülüyorum daha bisey veremiyorum ya, sanki anne bana da ver der gibi bakiyo. Belki simdi uyur kalir yine yanimda...
Kiyafetlerden konusulmus, ben 38 beden giyiyorum simdi, ama kotlarima halen giremiyorum. O yüzden esnek olanlardan aldim. Hamilelikten önce 56 Kg idim, hamileligim 70 kg ile bitti ve ben su an 58 Kg dayim.. bir tartiliyorum 57 bir bakiyorum yine 58... tartiya cikmaya cekiniyorum. Birde su göbüsten kurtulabilseydim tam olacakti)
Neyse insallah o da olur.... Bu arada mamayi biberondan almayan oglusuma dün yine kasikla verdim aksam - icirebildim cok sükür.. Oglum agzinin tadini biliyor vesselam ne diyim, adam mamayi istemiyo, sekerli anne sütü varken.....
Neyse kizlar öpüyorum hepiniziiiiiii - oglusumda selam söylüyormus isaret ediyo bana
canım siz ek gıdaya geçince uyku düzeniniz bozuldu mu?ben şimdi denize yoğurda başlıycam ama düzenimin bozulmasından korkuyorum çok.normalde 3 saate bir besliyorum.akşamüstü öğününde yoğurt vereceğim.,gaz olursa diye.bide ek gıdanın üstünden ne kadar süre sonra emziriyosun
canim, ek gidaya gec dedi mi doktor, yoksa sen kendiliginden mi basliyorsun? Bende bugün gittim sebze püresi ve meyveli yogurt falan aldim. Uyku düzeni neden bozulsun canim ek gidaya gecince?
canım bazen sütüm azaldığı için doktor mama yerine yoğurt ver demişti.doymazsa diye canım uyku uyumaz çünkü yada uyanır benimki .güzel bir düzenim var bozulsun istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?