Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızım dun 4.ay asılarını oldu..ates yaptı kuzuma..3.ay asıları daha cok ates yapar dıye duymustum onlar yapmadı ama bunda cok atesı oldu ates dusurucu verdım bugunde bıraz atesı var 2 saatte bır uyanıp kontrol etcem yawrumu.cokta huysuz bırde ası yerınde sertlık var..dagılmamıs ılac sanırım oda agrı yapıyor kuzuma.. arastırdım kızarıklık ve morarma olmadıgı surece normal durummus allahtan yoksa gordugum an elım ayagıma dolastı acıl yolunu tutcaktık..
kan ılacı verdı burdakı haberlerden okudum ve almadm yarın tekrar gıdıp bu olayı sorcam dr.a
mınıgım 550 gr almıs bu ay 5850 olmus boyda 60 cm..gelısımı tam normal standartlarda dıyo dr ama bana kılosu hala az gelıo..oysakı bu ay cok umıtlıydım baya almısır dıye tahmın ettım ama malesef az almıs saglıklı olsunda ek gıdaya gecınce toplanır ınsallah..
bugun sabah yola cıkcaktık tatıle gıdıyoruz..bır degısıklık oldu cumartesı sabah cıkıyoruz..pc mıde goturcem sızden uzak kalmayayaım dıye umarım gırme fırsatım olur..

bugun yogurdumu yaptım allaha sukurr sonunda :))
suan makınede 8 saate ayarladım.sabah yogurt olmus olcek.. sonucunu paylascam umarım guzel olur..

konu yıne kıloya gelmısss offf offff cok dertlıyım bu konuda..dogumdan sonra 10 kılo verdım hala onla kaldım 1 gr daha gıtmedı ee gıtmez tabı sut olsun dıyeee agzım bos kalmıokı..ek gıdaya gcınce sıkı bır rejıme baslıcam dukan dıyetı puhahahahahaa:)
valla hala alısverıse cıkmadınızmı..ben dolabı doldurdum dsem yerıdır sankı hep bole kalmakmısım gıbı:)) elbıseler kotlar tayt uzerı tunıkler vs.. 40 bedenım bazende 42 bıle oluyor valla kalıplar dar oluyor bazen( kotta 28 dım 32 ye cıktım off offf..
gerıye kalan kılolar olsada sana deger mınık kelebegım dıyorum alınmasın kızım dıyee:))))
kızımın dogum gununde eskı halıme tam donmus olcam dıye soz verdım kendıme:)

Son düzenleme:
Gorkemlicnmm suan senin sut daha doyurucu nitelikte oldugu icin yogurttn snra bekle 2 saat.ben bazen 1 saat snra emziriyorum su niyetine gibi oluyormus bnmki artik doymazmis sutumle dio dr. Ama bazen oyle bi emiyor ki snra mesela aksam muhalllebi yemeden uyuyor. Ee doymasa nsl uyuyor anlamadim ben de:) cnm az olduguna emin misin dicektim tam sagiyorsun tabi goruyorsun hatirliyormusun Ada bir ara yapisik bana resmen yatakta birlikteyiz vs yaziyordum siIn buaylardaydi dr. O zmn milupa sutlu pirincli ver demisti 5. Ayda ben de almistim ama vermemistim bi 20 gun snra ver dedi,olmadi vermek istemiyorsn elma suyunla tattirma basla dedi.ama ilk ek yogurt olmali tabi bzmki meyve tatti
Golgemayni bedenlerde giyibiyz:)))) kot sort aldim gecen 30 du bazi sortlarim 40 bazisi 42:))) kiyamam asi ates yapti demek umarim smdi iyisir.yogurtunda guzel olsun ins. gorkemli seni bekliyordu vlla yapta ona gore alsin yada almasin
Haticecanayy sana da yazacaktim ama ne yazcagimi unuttum desem:)) asi avrupada ya dgru yada dgru dgl bzde yok demisin 4 . Ay icin.cnm Almanyada var ama kuzen yaptirdi hatta yeni.sizinki degisik sistem belki bebislerinizi mucxx optum kocaaamann

Duzene cvp yazmamisim.cnm valla hicbirsey fark etmedi,uykuda hatta cok zorluk cekecegim die bana hep stress basti,bebesim benden daha iyi atlatti gida baslangic donemini. ilk yiyecegi yemekler Gec vakit olmasinherkes gorsun die koyu yazdim:))) alerji vs. Yapabilme ihtimaline karsi aksam vermeyin hicbirini unutmqdan yazayim.18:00 e kdr falan tatsinlar.

kıım çook huysuzzz...
kızlar tatilden döndüğümüzden beri kızım çok mızmız ne emiyo ne uyuyor zorla zorla herşey...
hele sırtı hiç yere gelmeyecek kıyametler kopuyo nasıl bi ağlamadır helak oldum.ağız hep açık ne bulursa sokuyo yüzümü emmeye çalışıyo meme veriyrm almıyo...ateş yok.diş için erken mi diş olabilir mi?

Ahhh cocugum bnm ,kiyamammm...erken dgl 4 itibariyle cikabilir biz de 4 den beri cikti cikacak diyoruz,ne zormus hala glmedi.kimininki patt die cikarms kimi yavascaaa.dr. Dedi mi kabarik mi nsl suan diseti?

Ahhh cocugum bnm ,kiyamammm...erken dgl 4 itibariyle cikabilir biz de 4 den beri cikti cikacak diyoruz,ne zormus hala glmedi.kimininki patt die cikarms kimi yavascaaa.dr. Dedi mi kabarik mi nsl suan diseti?

eliyle geçen sefer kontrol etti dişi kaşınıyo dedi. bide soğuk sert meyveyle dişini kaşıyınca nasıl mest oluyo anlatamam ağzından alınca nasıl bir kıyamettir kopuyo oof of yavrum benim.

Vlla kizlar suan sizz sanslisiniz cunku daha basladiniz baslayacaksiniz,santafer de bile parapen vs. Varr acikcasi herseye dikkat ederken bunu nsl atladim dedimm.o blogdaki bayanin yazisinda "floRadix" var ben de onu alacagim.internette 39 yaziyor bilmiyorum bulabilirmiyim.Almanyamis uretici firma.2 ay kullanmayacagim,pekmezle devam,eger olcum oldugunda kan az ise ben de o damlayi kullanicm.siz de arastirin ,bak dr.a gozu kapali guvenmek de maalesef olmuyormus.yahuuu biz kime guvenecegiz,tip okumadim tip okusaydim da bari doktorum biliyorum deseydim ...Allahimmmmmmmm

ayy mujjj benım kızım 4 ayını nerdeyse 1 hafta gectı ben hala kan ılacına baslamadım ılac arastırıorum ama bulamadım ogleden sonra kızımı tekrar dr a goturcem bu ılac olayını sorcam floradix i sorayımda onu alayım barı 39 derken fıyatımı?eger fıyatsa ısterse 1000 olsun onemı yok hepımız ıcın ..gonul rahatlıgıyla verelımde

vee sonunda yogurdum olduuu...
gorkemlı tatlım makıneyı kesınlıkle tavsıye edıyorum..sonuctan cok memnunum tadı mukemmel hıc eksılık yok..
kıvamı ıse super tuttu valla hazır yogurda taş cıkarır..ayy cok guzel yaptım yahuuu::)))) yogurdu makıne yapar el övünür puhahahahaa:))
eee sonucta ben mayaladım dımı ama:))
ne bır plastık kokusu nede baska bısı var..
weewell alabılırsın cnm.. hatta e bebekte su sıralar ındırımde almak ısteyen olursa 50 tl ve uzerı alısverıse 69.90 tl olan yogurt mak.42 tl ye dusuyor..ne gerek var tefal almaya cokkk gereksızz..
cook memnun kaldımm..umarım kızıma yaptıgımdada severek yer:)

Son düzenleme:

Tabiii yaa sagliktn onemlisi varmiiii.evet fiyatini da size soyleyim dedim Tl. Dememisim:)) sinirden takildim kaldim demir olayina.internetten cikan yerde guvenilir midirki alsam yada yakin zmnda kimse gitmeyecek kuzene mi deseydim offf o yrn gelcek nsl alsin telasla damla:/
Valla ben o urune guvendim sen de sor bakalim,ben onu almaliyim diyorum suan .ins. Hemen bulursun istanbul da sifa ec varmis ordan aldim yaziodu yazisinda .sen ara tek tek ecz. Bulursun hemen ins.

hello babies nasılız bakalım.deniz dün deneme amaçlı babymix yedi .versem hepsini bitirirdi.5 kaşıkta bıraktık.dr aradım stop dedi,yavaşça arttır.ok dedik.

dr demişken damla olayına ferrum hausman ile devam edeceğiz,aslında en fauydalı ferromuş ama konu aydınlanana kadar bu.

gölgemmm eline sağlık kuzum.zaten kanım baya ısınmıştı,şimdi senden duydum alıyorum o zaman.büyük ihtimal ggden alırım.iyi tatiller bizim yerimizede yüz

mujj evet güzelim gerçekten yetmiyor midesi büyüdü bizimkinin 150 cc bile az gelir oldu.bir haftada yavaşça artırıp bir öğünlük yapıcaz yoğurdu.(bir bardak -200ml )

dişi kaşınanlara kocakarı tavsiyesi.ne dişlik ne bişey.ağız bezlerinden birini buzxdolabına koyun dişi kamaştıkça verin eline.biz ancak bu yolla rahatlatır olduk denizi

kilo olayına bewn hiiiiiiç girmiyim.durumum biliyosunuz,tezgahtar kızlar falannn:))nesfite başladım iki gündür sabah öğlen yiyorum,akşamda acısını çıkarıyorum:))

ikinci çocuk için dr geç kalma en fazla 1 yıl dedi yaştan dolayı,ama karasızım yapıyımmı diye.bize kalsa 3 bile düşünürdük denizden önce ama zorluğunu görünce korktuk açıkçası.çünkü bana ne annemden ne kayınvaldeden hayır yok.ancak yanıma günlük bakıcı olursa olur,o da külfetli olur,kısmet bakalım

Gorkemliistopp tabiiii 5 kasikk ne ettin:)) bana sorsan 1 tatli kasigi tatdir bgnluk derdimm valla:)) yogurdun geri kalanini sennnn yedinnn dimiii:) ben de maya icin kullndigimin kalani ertesi gune kalinca ben yemistim:)) bencedeeee Deniz 6 aylik olsun denemeleree baslaaa cnmm Allah gecinden versin yrn birgun biz yokken kardesler bir olacak bunun icin insan 2. 3. Istio ztn sen girmisin nete gerci cikmissin sanirim ,gorunce sevindim:))) ben de kitap okuyordum biraktim smdi.Golgemnerede suan kacirdim mi tatil olayini:)) iyi tatillerrrr cnm bnmm uyusun ins. Hep orada kziin.cnm dedigim damlayi alsanaa buarada

kuzum yarın sabah cıkıyoruz 1 haftalıgına gıdıcm:) tesk ettım tatlım dedıgın damlayı dr a sorcam aksam uzerı randevum var bırde arastırdım kuzum ferrum alıo herkes acaba o nasıl kı..

Son düzenleme:
evettt nerden bildin benim yedimi???ama çok ekşi ya bu nasıl bebek yoğurdu anlamadım:))

bişey sorcam bugünfarkettim deniz sadece soluna dönerek yüzüstü dönüyor.sağına dönerek yüzüstü dönmüyor.nette bişey bulamadım bununla ilgili normalmi acaba???

kuzum yarın sabah cıkıyoruz 1 haftalıgına gıdıcm:) tesk ettım tatlım dedıgın damlayı dr a sorcam aksam uzerı randevum var bırde arastırdım kuzum ferrum alıo herkes acaba o nasıl kı..

Hiic oyle tahmin ettim anneler yerr ,bende muhalllebisinden de yiyeyim derdim dogmadan ama tattim hiic yemedim.cnm buarada yuzustu donmek ve geriye donmek hatta onun icin az daha beklicen oldukca zor.valla resmen zorlanarak donuyorlar kiyamamm sanki Ada da hep sola dogru donuo gibi aklimda kaldi,bakalim kizlar ne diyecek.
Golgemvlla bende baktim hep ferrum gibi ama Bunda da nette baktim Prapen var ben derimki o damlayi bulun.bak dikkat et mustela da parapen icermez yazar hep.

Dunnn neee oldu,Ada bir baktim yataginda ayaga kalkiyorrr tutunarak hemen video cektim,babise gostermek icin buarada video sonunda dustu aglar gibi oldu guldu,cok komikti.ooy anam yandim benn durmuyor hep kolundn tutayim da yurusun istioo,aslinda belkide bu zmnlarda zayiflariz:))) pesinde kosmaktan.simdi uyudu ben de kalkayim 2 dk da terasi yikayim barii

Dunnn neee oldu,Ada bir baktim yataginda ayaga kalkiyorrr tutunarak hemen video cektim,babise gostermek icin buarada video sonunda dustu aglar gibi oldu guldu,cok komikti.ooy anam yandim benn durmuyor hep kolundn tutayim da yurusun istioo,aslinda belkide bu zmnlarda zayiflariz:))) pesinde kosmaktan.simdi uyudu ben de kalkayim 2 dk da terasi yikayim barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…