canım siz ek gıdaya geçince uyku düzeniniz bozuldu mu?ben şimdi denize yoğurda başlıycam ama düzenimin bozulmasından korkuyorum çok.normalde 3 saate bir besliyorum.akşamüstü öğününde yoğurt vereceğim.,gaz olursa diye.bide ek gıdanın üstünden ne kadar süre sonra emziriyosun
kıım çook huysuzzz...
kızlar tatilden döndüğümüzden beri kızım çok mızmız ne emiyo ne uyuyor zorla zorla herşey...
hele sırtı hiç yere gelmeyecek kıyametler kopuyo nasıl bi ağlamadır helak oldum.ağız hep açık ne bulursa sokuyo yüzümü emmeye çalışıyo meme veriyrm almıyo...ateş yok.diş için erken mi diş olabilir mi?
Ahhh cocugum bnm ,kiyamammm...erken dgl 4 itibariyle cikabilirbiz de 4 den beri cikti cikacak diyoruz,ne zormus hala glmedi.kimininki patt die cikarms kimi yavascaaa.dr. Dedi mi kabarik mi nsl suan diseti?
Vlla kizlar suan sizz sanslisiniz cunku daha basladiniz baslayacaksiniz,santafer de bile parapen vs. Varr acikcasi herseye dikkat ederken bunu nsl atladim dedimm.o blogdaki bayanin yazisinda "floRadix" var ben de onu alacagim.internette 39 yaziyor bilmiyorum bulabilirmiyim.Almanyamis uretici firma.2 ay kullanmayacagim,pekmezle devam,eger olcum oldugunda kan az ise ben de o damlayi kullanicm.siz de arastirin ,bak dr.a gozu kapali guvenmek de maalesef olmuyormus.yahuuu biz kime guvenecegiz,tip okumadim tip okusaydim da bari doktorum biliyorum deseydim ...Allahimmmmmmmm
ayy mujjj benım kızım 4 ayını nerdeyse 1 hafta gectı ben hala kan ılacına baslamadım ılac arastırıorum ama bulamadım ogleden sonra kızımı tekrar dr a goturcem bu ılac olayını sorcam floradix i sorayımda onu alayım barı 39 derken fıyatımı?eger fıyatsa ısterse 1000 olsun onemı yok hepımız ıcın ..gonul rahatlıgıyla verelımde
Gorkemliistopp tabiiii 5 kasikk ne ettin:)) bana sorsan 1 tatli kasigi tatdir bgnluk derdimm valla:)) yogurdun geri kalanini sennnn yedinnn dimiii:) ben de maya icin kullndigimin kalani ertesi gune kalinca ben yemistim:)) bencedeeee Deniz 6 aylik olsun denemeleree baslaaa cnmm Allah gecinden versin yrn birgun biz yokken kardesler bir olacak bunun icin insan 2. 3. Istio ztnsen girmisin nete gerci cikmissin sanirim ,gorunce sevindim:))) ben de kitap okuyordum biraktim smdi.Golgemnerede suan kacirdim mi tatil olayini:)) iyi tatillerrrr cnm bnmm uyusun ins. Hep orada kziin.cnm dedigim damlayi alsanaa buarada
kuzum yarın sabah cıkıyoruz 1 haftalıgına gıdıcm:) tesk ettım tatlım dedıgın damlayı dr a sorcam aksam uzerı randevum var bırde arastırdım kuzum ferrum alıo herkes acaba o nasıl kı..
evettt nerden bildin benim yedimi???ama çok ekşi ya bu nasıl bebek yoğurdu anlamadım:))
bişey sorcam bugünfarkettim deniz sadece soluna dönerek yüzüstü dönüyor.sağına dönerek yüzüstü dönmüyor.nette bişey bulamadım bununla ilgili normalmi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?