Merhaabalar şekerler
Nasılsınız bakalım? Biz kızçemle iyiyiz. Gündemimizde çorba yoğurt vs varken ben de bisey sorayım.
Bi kaç gundur Azra hanım mızmızlanarak uyuyor sütü çok iştahlı emıyor kuzum ama acaba doyuyor mu diye dusunuyorum. Bu araca yarın 4. Ayımız bitiyor. Aylık kontrolde doktor yonlendırır ama ben size de sormak istedim. Şimdiye kadar sadece anne sütü aldı kilo artışı da normaldi. Ama şimdi acaba ek gıdaya gecermıyız?
Bır de İstanbul da oturanlar kontrole nereye gidiyorxunuz? Bizde bu hafta İstanbul a taşınıyorum levente. Hangi doktoru tavsiye edersiniz.?
evettt nerden bildin benim yedimi???ama çok ekşi ya bu nasıl bebek yoğurdu anlamadım:))
bişey sorcam bugünfarkettim deniz sadece soluna dönerek yüzüstü dönüyor.sağına dönerek yüzüstü dönmüyor.nette bişey bulamadım bununla ilgili normalmi acaba???
kıım çook huysuzzz...
kızlar tatilden döndüğümüzden beri kızım çok mızmız ne emiyo ne uyuyor zorla zorla herşey...
hele sırtı hiç yere gelmeyecek kıyametler kopuyo nasıl bi ağlamadır helak oldum.ağız hep açık ne bulursa sokuyo yüzümü emmeye çalışıyo meme veriyrm almıyo...ateş yok.diş için erken mi diş olabilir mi?
Aslinda en guzel yeri adim atan pat pat ayaklari ,cok komikler hele ayna da gorunce cildiriyor:) ziplaya ziplaya :)maşallah adişkoya demek yürümeye başladı.ayyy ne tatlı olur şimdi yürüyünce totosunu çeke çeke:))
dr a gıttım ve konuyu sordum..
ferro sanol sadece saglık ocaklarındakı toplandı eczanelerdkınde sorun yok alabılırsın dedı bende hayır ıcım rahat etmez benım dedım soledıgın ılacı sordum bıtkıselmıs ve bu tur ılaclarda bıtkısel kesınlıkle tavsıye etmıyorum dedı tarım bak.onaylıymıs saglık bak.onayı yokmus onların cnm..
ferrum verdı en ıysı ferro ama ferrumda ona yakın sen onu al dedı ıcrıgındede paraben falan yok tatlım baktımda..
ferrum aldım ben
evet paintte yazmıştım.teşekkürler.senin adanın çok tatlı bir resmi görünüyor profil sayfanda.burdagörünmüyor.gevreksiz olmaz,boyoz sıcak olacak midene oturacak:))Selammm arkidissslerrrrdun anneme bi surpriz yapip biletini aldik simdi geldiii gelecek,evlilik yildonumuydu bgn yalniz gecirmesin dediik.ilk imm kim etti gelmeyim daha dedi snra tmm dedi kim dayanirki torunaaa:)) martim tatilin sana iyi gelmesine cook sevindim,oglusu olabildigince az giydir veee oda isisi 28 i gecmesin cnm .kizlar Adadaki bu yuruyus tam dgl hani kolundn tutarsin adim atar ya oyle:) sizinkilerde mesela yere koyun saglam basar suanda diye dusunuyorum,ama afacan sanki biraksan yurucek gibi azcik birakir gibi yapiyorum 2 sn durabiliyor:) yoksaaaaa gercekten yuruyecekkk miiii:)) ayyyyyy buyudu de yuruyecek mi sipammm yaaa.Gorkemliiiiii pait yazili fotonuzu begendimmm buaradaaa bnmkinden Ada gorunuyor dimi,yoksa baba beni okula gonder mi var anlamadim.buarada bildigim kdriyla golgem yogurtu baby mixle yapti ben cvp vereyim sana:) soru varmiydi hatirlayamadim ,simdi yerleri silerken bii mola verip size yazayim dedim .2 dk isim var snra sofra hazirlayacagimm.Izmiriminnnn guzelll gevregi, boyosuuuuu geliiooo:)))yaninda cayy ohh miss
arkadaşlar birşey sormak istiyorum demir ilacı konusu geçmişti hepsini tam okuyamadım aile hekimimiz ferro sanol yazmıştı eşim almaya gitti eczacı ellerinde olmadığını söylemiş onun yerine ferrum hausmann vermiş yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz ama kakamızın rengi değişti ilaçlamı bağlantılı acaba bir de kokuda da değişiklik var pazartesi gideceğiz doktora soracağım bakalım sizde varmı böyle şeyler.
kızım dun 4.ay asılarını oldu..ates yaptı kuzuma..3.ay asıları daha cok ates yapar dıye duymustum onlar yapmadı ama bunda cok atesı olduates dusurucu verdım bugunde bıraz atesı var 2 saatte bır uyanıp kontrol etcem yawrumu.cokta huysuz bırde ası yerınde sertlık var..dagılmamıs ılac sanırım oda agrı yapıyor kuzuma.. arastırdım kızarıklık ve morarma olmadıgı surece normal durummus allahtan yoksa gordugum an elım ayagıma dolastı acıl yolunu tutcaktık..
kan ılacı verdı burdakı haberlerden okudum ve almadm yarın tekrar gıdıp bu olayı sorcam dr.a
mınıgım 550 gr almıs bu ay 5850 olmus boyda 60 cm..gelısımı tam normal standartlarda dıyo dr ama bana kılosu hala az gelıo..oysakı bu ay cok umıtlıydım baya almısır dıye tahmın ettım ama malesef az almıssaglıklı olsunda ek gıdaya gecınce toplanır ınsallah..
bugun sabah yola cıkcaktık tatıle gıdıyoruz..bır degısıklık oldu cumartesı sabah cıkıyoruz..pc mıde goturcem sızden uzak kalmayayaım dıye umarım gırme fırsatım olur..
kıım çook huysuzzz...
kızlar tatilden döndüğümüzden beri kızım çok mızmız ne emiyo ne uyuyor zorla zorla herşey...
hele sırtı hiç yere gelmeyecek kıyametler kopuyo nasıl bi ağlamadır helak oldum.ağız hep açık ne bulursa sokuyo yüzümü emmeye çalışıyo meme veriyrm almıyo...ateş yok.diş için erken mi diş olabilir mi?
vee sonunda yogurdum olduuu...
gorkemlı tatlım makıneyı kesınlıkle tavsıye edıyorum..sonuctan cok memnunum tadı mukemmel hıc eksılık yok..
kıvamı ıse super tuttu valla hazır yogurda taş cıkarır..ayy cok guzel yaptım yahuuu::)))) yogurdu makıne yapar el övünür puhahahahaa:))
eee sonucta ben mayaladım dımı ama:))
ne bır plastık kokusu nede baska bısı var..
weewell alabılırsın cnm.. hatta e bebekte su sıralar ındırımde almak ısteyen olursa 50 tl ve uzerı alısverıse 69.90 tl olan yogurt mak.42 tl ye dusuyor..ne gerek var tefal almaya cokkk gereksızz..
cook memnun kaldımm..umarım kızıma yaptıgımdada severek yer:)
Selam canlar :) biz tatildeyken sayfalar ilerlemiş gitmiş, anca göz atabildimamann yaa bizim minisler büyümüş de ek gıdaya geciyorlar artık, ada hanım da yürümeye:) yerim onları masallah masallah masallah:) biz hala gezmelerdeyiz , son demleri su an.. İyi geldi bu tatil bana :)
sizlere bı sorum var : oglumun sırtı cok terliyor ve geceleri ist. De de buralarda da buz gibi oluyor. Bez koysam da oluyor. Hasta olacak diye korkuyorum. Sizinkiler de cok terliyor mü böyle :0
Neyse hepiciginizi öpüyoruz oğlumla mucckss teyzeleri ve arkidisleri
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. umarım bebişlerinizin ve sizlerin keyifleri yerindedir. biz perşembe günü aşılarımızı olduk. aynı günde miniğim hasta oldu. öksürmeye hapşırmaya gözleri yaşlanmaya başladı. ateşi 37.8 e kadar yükseldi.. dün doktara gittik largopen diye antibiyotik verdi. doktora daha küçük değilmi antibiyotik için dedim ama boğazları kötü öksürük artar dedi. dün sulandırdım akşam ve bu sabah verdim. inşallah iyi gelir. yalnız antibiyotik verdim saat sonra yeşil kaka yaptı. vermeden önce 3saat önce yaptığında normaldi . acaba antibiyotikten mi oldu öyle? bebişim gözleri sulu sulu kırmızı kırmızı bana bakıyor ya içim acıyor yaa. miniklerimiz için ne kadar uğraşsak da şifayı kapıyor bir yerden. inşallah çabuk geçer.
şimdi uyuyor miniğim. bende sizlere bakıyım dedim..
Selam canım sen nasılsın? Bebisle iyi inşallah, öksürüğü ve burun akıntısı aşıdan olabilir canım. Gecmis olsun minige. Öpüyorum canım.
benim oğluşum da ne bulsa ağzına götürüyor doktor bu aylarda çok nadir diş çıkarmaları dedi. senede 2bebekte ancak görülürmüş. birde bu aydan sonra ilk aylardaki gibi 1kg - 800gr falan almazlarmış. artık kilo alımı yavaşlar dedi. bende bu ay 500gr aldı diye acaba sütüm yetmiyor mu diye düşünüyordum.
MARTİM tatilin güzel geçmesine sevindim. arada insan değişiklik arıyor. benim bebeğimin sırtında terleme yok canım genelde minik ayakları ter içinde oluyor.
MUJJ Canım demek adacık ilk yürüyüş provalarını yapıyor. maşallah ona. tombiş tombiş ayaklarını yiyim ben onun...
GOLGEM canım sanada iyi tatiller. inşallah bol bol dinlenir enerji depolarsın.
evet paintte yazmıştım.teşekkürler.senin adanın çok tatlı bir resmi görünüyor profil sayfanda.burdagörünmüyor.gevreksiz olmaz,boyoz sıcak olacak midene oturacak:))
kaka renk koyulaşmıştır ,değişmesi normal damladan dolayı kokuda pas kokusu gibidir muhtemelern o da damladan dolayı canım.seninkinin bacaklar uzun o zaman.bizimki daha dokunamıyor
bizim yoğurt maceramız tüm hızıyla devam ediyor.bugün 7 kaşık yedik versem hepsini bitircek.babamız kameraya aldı,benide özendirdi gidip yoğrt yiyeceğim dedi.bir an önce makina almalıyım
buarada benim kız birkaç gündür ayağına ağzına götürüp emmeye çalışıyor:)))
arkadaşlar birşey sormak istiyorum demir ilacı konusu geçmişti hepsini tam okuyamadım aile hekimimiz ferro sanol yazmıştı eşim almaya gitti eczacı ellerinde olmadığını söylemiş onun yerine ferrum hausmann vermiş yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz ama kakamızın rengi değişti ilaçlamı bağlantılı acaba bir de kokuda da değişiklik var pazartesi gideceğiz doktora soracağım bakalım sizde varmı böyle şeyler.
Merhabalar hepinize arkadaslar,
Gecmisi okudum Demir damlası, yoğurt maceraları falan konuşulmuş, bize doktor bişey dememişti daha Çarşamba günü kontrol var bişey diyecekmi bakalım.
Nasılsiniz bebisler nasıl, umarım güzel bir hafta sonu oluyordur. Bizim burda hava yine serinledi, dün 35 derecedeyken bugün 20 dereceye düştü. Hafiften yağmur da geldi. Bu arada kizlar bugün 5 aylık oldukkkkkk. Oğlum cuma gunü tavuk püresi yedi, cumarteside yedi, şükür sorun olmadı. Dayısı yedirdi oğluma, bügünde havuç püresi yedi, kasık ile yemeyi seviyor. Benim oğlum biraz tembel henüz dönmüyor, ama oturmayı ve dikelmeyi çok seviyor. Birde sanırım altta dısı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?