haticecan 5.ayınız hayırlı olsun canım.sen baya baya ek gıda başlatmışsın.maşallah oğluşuna.izmirdede havalar serinleyeceğine dahada ısındı durulmuyor evlerde klima açmadan nerdeyse eylül geldi ama çok sıcak.
love-honey maşallah ireme canım.bizimkide aynı boyda ama daha keşfedemedi ayakları:))
ben bugün yoğurt mak aldım bir-iki güne kadar yapar ve yorumlarımı yazarım.almak isteyenler arzum almayın.koku yapıyormuş çok fena.
deniz m m m diye ses çıkarmaya başladı. bu aylarda ma ma ma yada ba ba ba diye çıkarırlarmış.galiba bunun ilk aşaması bu çok komik oluyor
maşallah mikaile. ek gıdayı sevdi demek. yarasın can olsun kan olsun... tavuk püresi nasıl yedi? ben meyvelerin suyunu veriyorum onda bile korkuyorum boğazında kalırsa diye.
anneme kalsa veer artık ek gıda diyor ama ben daha erken diye düşünüyorum... bu kez kontrolde doktor da gerek yok verme dedi... bu arada yeni dişleri de hayırlı uğurlu olsun
benim oğluş hasta geçirdi hafta sonunu ama şimdi ok şükür iyi. gözlerdeki sulanma hapsirık gitti. arada tek tük öksürüyor. inşallah oda hemen geçerr..
haticecan 5.ayınız hayırlı olsun canım.sen baya baya ek gıda başlatmışsın.maşallah oğluşuna.izmirdede havalar serinleyeceğine dahada ısındı durulmuyor evlerde klima açmadan nerdeyse eylül geldi ama çok sıcak.
deniz m m m diye ses çıkarmaya başladı. bu aylarda ma ma ma yada ba ba ba diye çıkarırlarmış.galiba bunun ilk aşaması bu çok komik oluyor
selam kızlar hepinize
kızım geçen gece tam yatma zamanı başladı dönme çalışmasına ay uyutamam bi türlü...sonra elini kolunu sarıp zor uyuttum. sabah kaldığı yerden devam dönene kadar ııh ıh uğraşıyo çığırıyo dönüyo kol altta kalıyo ağlıyo:))
gayretli kızım son çalışmada nihayet dönünce kolunu kurtarmayıda başardı..
son zamnlar en büyük sıkıntı diş çıkarma mızmızlığı dışında bide gece uykusuna dalamama oldu.acayip zor uyuyo akşam...
sizlere sağlık ocağından demir damlası ferro sanol verdiler mi?
kızım çok tiksiniyo ondan verince meme bile emmek istemiyo.bi ara vermedim ama sağlık ocağındaki ebe çok etkili kullan kusar kullanmazsa başka araştır dedi. dün yine verdim bi ağladı bi ağladı ve ağzının tükürüğünü bile yutmadı 1saat ağzı aktı akşama kadar doğru dürüst meme emmedi hep huysuzlandı...
Selam kızlar.
Herkeeesss iyidir inşallah.
Bizim idrar tahlilimiz temiz çıkmadı, antibiyotik verdi dr. İdrar kültürü istedi onu da verdik bugün, sonucuna göre ya aynı ilaca devam etcekmişiz ya da değiştirecekmiş.
Bezini sık sık değiştir hiç kakalı çişli bırakma dedi, kakasını yapınca hemen alıyordum bezini ama çişliyken hemen almıyordum alcam artık.
Birazdan da mezurayla ölçcem kızımın boyunu, sağlık ocağında 65 dediler, iki gün sonra hastanede 58.5 :) Bu kadar da farklı ölçülmez kiiii..
Selam kızlar.
Bizim idrar tahlilimiz temiz çıkmadı, antibiyotik verdi dr. İdrar kültürü istedi onu da verdik bugün, sonucuna göre ya aynı ilaca devam etcekmişiz ya da değiştirecekmiş.
Bezini sık sık değiştir hiç kakalı çişli bırakma dedi, kakasını yapınca hemen alıyordum bezini ama çişliyken hemen almıyordum alcam artık.
Birazdan da mezurayla ölçcem kızımın boyunu, sağlık ocağında 65 dediler, iki gün sonra hastanede 58.5 :) Bu kadar da farklı ölçülmez kiiii..
kızlar merabayın
cep telefonundan sureklı okuyorum ama cevap yazamıyorum maalesef. Kayınvalıdemdeyız yıne :))
kızım kendı kendıne oyalanırken yazayım dedım.
Yoğurt makınanız hayırlı olsun kızlar. afıyet olsun seker bal olsun lop lop et dolcun bebıslere. Biz yine elde mayalamaya devam edıyoruz.
Biz demır damlası olarak ferrum hausman kullanıyoruz ama kakamızın kokusu bıldıgın pass gıbı ıgrenc.
Kızım yuzustu donmeye basladı ama yuzustunden sırtustu donemıyoruz hala.
Adıskoya masaallah annesı bak ayaklanmaya da baslamıs benım kız da ayaklansa da ben de versem kılocukları. doğuma 66 ıle gırıp 61 ıle cıkmıstım su anda yıne 66 olmusum. Acaba adet olmadıgım ıcın mı ha bıre kılo alıyorum anlamadım. Çok da yemıyorum ekmegı bıle kestım ama kılocuklarım artıyor ha bıre
Doktorumuz bıze zınconun surubunu verdı cınko ıcın aranızda kullanan var mı
selam kızlar hepinize
kızım geçen gece tam yatma zamanı başladı dönme çalışmasına ay uyutamam bi türlü...sonra elini kolunu sarıp zor uyuttum. sabah kaldığı yerden devam dönene kadar ııh ıh uğraşıyo çığırıyo dönüyo kol altta kalıyo ağlıyo:))
son zamnlar en büyük sıkıntı diş çıkarma mızmızlığı dışında bide gece uykusuna dalamama oldu.acayip zor uyuyo akşam...
kızım çok tiksiniyo ondan verince meme bile emmek istemiyo.bi ara vermedim ama sağlık ocağındaki ebe çok etkili kullan kusar kullanmazsa başka araştır dedi. dün yine verdim bi ağladı bi ağladı ve ağzının tükürüğünü bile yutmadı 1saat ağzı aktı akşama kadar doğru dürüst meme emmedi hep huysuzlandı...
yeşim ve hyrm yavrulara geçmiş olsun kızlar
haticecancım bu uyku arkadaşının ipini, sürekli sen mi çekiyosun bittikçe yoksa uzun süre müzik çalıyomu.ben bir uyku arkadaşı bulamadım daha.benim kız gözüne örttüğüm bezi eline alıp öyle uyuyor ben daha hoş bişey alayım onun yerine diyorum ama yok,yok,yok
ömrümüz çinkoyu neden verdi dr,bize verilmedi öyle bişey.bizde ferrum hausmann kullanıyoruz kan damlası olarak.sizede tavsiyem o.çünkü ferro sanol bazısı toplatılıyormuş sağlık ocaklarından.
mujjjjjjjj nerelerdesin kızzz.sen boş bırakmazdın buraları.umarım bir sorun yoktur canım
Selam kızlar.
Selam kızlar.
yeşim ve hyrm yavrulara geçmiş olsun kızlar
haticecancım bu uyku arkadaşının ipini, sürekli sen mi çekiyosun bittikçe yoksa uzun süre müzik çalıyomu.ben bir uyku arkadaşı bulamadım daha.benim kız gözüne örttüğüm bezi eline alıp öyle uyuyor ben daha hoş bişey alayım onun yerine diyorum ama yok,yok,yok
ben şimdi martimin önerdiği tahinli kurabiyeyi yapıcam deniz uyuyorken umarım güzel olur.süt yapıyormuş dediler
Selam kızlar.
love-honey maşallah ireme canım.bizimkide aynı boyda ama daha keşfedemedi ayakları:))
ben bugün yoğurt mak aldım bir-iki güne kadar yapar ve yorumlarımı yazarım.almak isteyenler arzum almayın.koku yapıyormuş çok fena.
selam kızlar hepinize
Gorkemliikuzummm iyiyim yok cnm sorun denizdeydik.hatta bgn gunes kremini unutmusum Adanin golgedeydi ama esintiyle yanarmi die de korktum.birsey yok gibi ama simdi dusa sokucam ilk onu snra kendimisnra yazdigin bir yaziyi gordum henuz okuyamadim okuyacagim gecmisi sen nslsin cnm bnmm? Buarada c.tesi konsere gitmistik Murat Boz la Gulsene iceri bir girdik Ada nasil agladi sanki biryeri acir gibi cok korktu sanirim,annemi ic kisimda birakip biz uzaklastik brz dqha buyuse oynardi halbuki.buaradaaaaa Adaaaaa adini soyluyorrrr:))) bence Adadan snra Ege de soyler en kisa kolay isimliler.duysaizzzz cook komik Adaaaaa:))) anneannee,ddeedeee,baba,anneden snraaa ismi dee girdi siraya:) hii birde hadi diyordu unuttu buaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?