çok iyi kilo almış irem,maşallah diyelim annesi.
hangi sütü kullandın canım,pastörize olarak,bende yarın yapmayta başlıcam.
birde ek gıda belli bir saate göremi vericeksin düzeniniz hakkında bilgi vewrdimi dr??
canım şimdi farkettim senin oğluşun adını bilmiyorum mu kaçırdım mı heralde
yaaa iyi mi bana kilosu az gibi geliyor ama sağlıklı olsun da.canım eşim yörsanın şişe sütünü almış.saat olarak birşey demedi ama gündüz vermemi söyledi.alerjisi falan olmadığını anlayıncaa gece öğününe kaydırabilirsin dedi.bir de yeni uyandığında açken verin dedi emzirmeden.zaten şuan alışma sürecindeyiz tam öğün olarak değil.bu hafta meyve suyuyla yoğurdu veririm haftaya da muhallebiye başlarız.bu arada doktor irem yatarken iki eliden çekerek oturttu sonra da yatrıdı tekrar
canım kilo alımı gayet güzel kızının. benim oğlumda 1ayda 550gr almıştı. banada az geldi doktor ise bu aydan sonra kilo alımı yavaşlar sorun yok dedi. ek gıda veriyim mi sütüm az mı geliyor dedim. anne sütüne devam edeceğiz. ben meyvelerin sularını tattırmaya başladım ve çok sevdi. ben de en yakın zamanda yoğurt yapıp vermek istiyorum. ekimde işe başlayacağım yavaş yavaş ek gıdaya başlasın istiyorum bende. eşimin annesi bakacak onada zor olmasın.
Ay kizlar suan aglayarak yaziyorum,cok duygulandim nedense yineeeee:))
Sabah Ada yanimda yatarken elimi cekti agzina goturdu bir baktim sovri birsey geliyor,ayyyy die bagirdim esim bile uyur uyanik uynadi dedim bakkkk bakkk elle o da hisseetti.uyandim anneme bile soylemeyi unuttum saatler snra ya sabah hissettik acaba dgru mu dedim.simdi patates puresi yediriyordu annem bagirdi disiiii cikmisss dediii:)) bense saf komple cikinca mi disi cikti diyecektim anlamadim:)))
Hadiiii bakalimmm darisi sizlere ,umarim rahat atlatirsiniz bu donemi,maasallah sikinti cekmedim.gelsinnnn idss fircasii,macunu:))
Veee dis bugdayi
günaydin kizlar,
yani benim ve oglusum icin günaydin.. nasilsiniz bugün bebisler falan??? Güzel gelismeler var desenize, adacigimizin disi cikmis hayirli olsun, bakalim sirada kim var . Mikail beyin ki de görünüyor ama tam ne zaman cikar disina bilmiyorum . Insan gercekten heyecan yapiyor..
Önce oglusuma hindi eti püresi yedirdim, biraz da emzirdim, simdide kendim kahvalti yapiyorum... sizi merak ettim, hemen pc yi actim. Dün ogluma saat 18:00 de armut püresi verdim, severek yedi. Inanin markete gidince ondanda yesin bundan da yesin diye diye bir sürü seyi toplayip geliyorum ...
Ya kizlar bisey soracagim size, bebislerinizin kücülen kiyafetlerini nasil kenara kaldiriyorsunuz??? Ben numaralarina göre posetleyip kaldirayim diyorum ama, birde kokar diye korkuyorum... hepsi yikanik zaten...
Bir sey daha soracaktim ama unuttum) - aklilma gelince yazarim
ttlım purelerı hazır almak yerıne evde kendın yapsan daha saglıklı olmaz mı ben hazır satılanlara guvenemıyorum ne kadar da olsa katkı maddesı vardır ıcerısınde yoksa pureler o kadar uzun sure dayanamazlar kı
canım ben kuculen kıyafetlerı yıkayıp utuleyıp katlıyorum hurclara koyuyorum. Numaralandırmaya gerek gormedım ne de olsa kuculdukce dızıyorum hurca netıcede altta kalan daha kucuk olmus oluyor.
Yardimmmmm:))
Kizlarrrr Adaninn deli annesi hemencik dis bugdayi yapmaya karar verdii:) c.tesi yaparim diyordum.ama bgnku yaptigimiz kek birr harika olunca pers. Yapmaya karar verdim .kekimi de yedireyim diye:))))Birde kayinvalidem yardimci da olsun o gun diyince aklima yatti,tmmdir persembe bekliyorum die ariyorum yavastn .hos kalabalik dusunmuyorum az birkac kisi olsun.buarada dis seklinde kurabiyeyyi kendim yapacagim annemle umarim beceririz.ozsut yapmiyoruz dedi.halbuki yapsalar ne olcaksa.acikcasi pastayi da yaptirmak istemiyorum en fazla 10 kisi oluruz.hic gerek yok seker hamurlu pastaya dedim en az 20 kisilik yapiyorlar cunku + 200 tl civari.ama coook da begeniyorum icimde kalir mi diyorum,neyse artik kinada oldu,dogum gununde olur birdaha.buarada herkes eglnce cikardigimi dusuncek milleti cagirmaya ckiniyorum.yok mevlut yok kina simdi dis:)))
O yuzden az olsun,kendi aramizda evde eglenelim.
Simdi dis bugday icine cerezler vs. Konuyor varmi bildiginiz + birsey ne koyabiliriz?
Gorkemli,omrumuz
Kizlarrrrrrr cooook tsk ederimmmmm.tmmdir foto koyarim ama az bekleyin,net dgl cunku henuz:))
Ay kizlar suan aglayarak yaziyorum,cok duygulandim nedense yineeeee:))
Sabah Ada yanimda yatarken elimi cekti agzina goturdu bir baktim sovri birsey geliyor,ayyyy die bagirdim esim bile uyur uyanik uynadi dedim bakkkk bakkk elle o da hisseetti.uyandim anneme bile soylemeyi unuttum saatler snra ya sabah hissettik acaba dgru mu dedim.simdi patates puresi yediriyordu annem bagirdi disiiii cikmisss dediii:)) bense saf komple cikinca mi disi cikti diyecektim anlamadim:)))
Hadiiii bakalimmm darisi sizlere ,umarim rahat atlatirsiniz bu donemi,maasallah sikinti cekmedim.gelsinnnn idss fircasii,macunu:))
Veee dis bugdayi
kendim yapsam daha saglikli belki ama, suda var alacagim meyvelerin sebzelerinde hep bio yani dogal yetismis olmasina dikkat etmek grek, her zaman taze olarak bulmakta kolay degil...zaten su an baslangic icin hazirlardan aliyorum, bir kac ay gectimi normal yedigimiz seylerdende yedirmeye baslarim...
Birde cocuk ve bebek ürünleri burada sürekli kontrol altinda...
Hurc nedir??
anladım canım hurc çeşitli kumaşlardan yapılabılen fermuarlı bır kılıf Eki Görüntüle 497870 Eki Görüntüle 497870
ben kullanıyorum oldukca da pratık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?